STYLELABS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : STYLELABS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 475.314.549

Publication

20/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



0 9 JAN. 2094

MUSSE!.

Griffie

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

1111111mcmu~~~m~~~1u

ld 18 35*

Ondememingsnr : 0475.314.549

Benaming (voluit) : STYLELABS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Roekhout 19 - 1702 Groot-Bijgaarden (Dilbeek)

Onderwerp(en) akte : statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor ADRIENNE SPAEPEN, geassocieerd notaris te Mechelen op twintig december tweeduizend dertien, dat er is gehouden de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte STYLELABS, met zetel te 1702 Dilbeek (Groot-Bijgaarden), Roekhout 19. Ondememingsnummer 0475.314.549

De algemene vergadering heeft als volgt beslist:

Eerste agend punt: verslaggeving

Kennisname

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van mevrouw Inge BEERNAERT, bedrijfsrevisor, optredend als permanent vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor «BB&B Bedrijfsrevisoren», met maatschappelijke zetel te BE -3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De vennoten, vertegenwoordigd, zoals voormeld, verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van mevrouw Inge BEERNAERT, bedrijfsrevisor, optredend als permanent vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor «BB&B Bedrijfsrevisoren», met maatschappelijke zetel te BE -3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, de dato zeventien december tweeduizend dertien, luiden letterlijk als volgt:

"BESLUITEN

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA rrS7YLELABS» betreft de schuldvorderingen die de vennoten, de heer Tom DE RIDDER en de heer Tim PASHUYSEN, bezitten ten opzichte van de BVBA r«STYLELABS», resulterend uit de uitkering van een tussentijds dividend verminderd met de verschuldigde roerende voorheffing van 10%, ten bedrage van netto 486.000,00 EUR, en dit in het kader van procedure zoals voorzien in Artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen.

Ondergetekende, mevrouw Inge BEERNAERT, bedrijfsrevisor, optredend als permanent vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor «BB&B Bedrijfsrevisoren», met maatschappelijke zetel te 3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, is bij het beëindigen van de controlewerkzaamheden van oordeel dat

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheng van 10%;

2. de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

3. de voor de inbreng in natura weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn, en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng In natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding voor de inbreng in natura door de heer Tom DE RIDDER ten bedrage van 243.000, 00 EUR bestaat uit de uitgifte van 950 kapitaalaandelen van de BVBA «STYLELABS», zonder aanduiding van nominale waarde, maar met een fractiewaarde van 1/950e° van 243.000,00 EUR, toegekend aan de heer Tom DE RIDDER.

De vergoeding voor de inbreng in natura door de heer Tim PASHUYSEN ten bedrage van 243.000,00 EUR bestaat uit de uitgifte van 950 kapitaalaandelen van de BVBA «STYLELABS», zonder aanduiding van nominale waarde, maar met een fractiewaarde van 1/950e° van 243.000, 00 EUR, toegekend aan de heer Tim PASHUYSEN.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting. (no faimess opinion").

Dit verslag is bestemd voor de algemene vergadering van aandeelhouders die zal beslissen over de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura, in het kader van de toepassing van de procedure zoals voorzien in Artikel 537 WIB, en kan niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Opgemaakt ter goeder trouw,

Herent, 17 december 2013

BB&B Bedrijfsrevisoren

Burg. Venn. o.v.v.e. BVBA

Vertegenwoordigd door Inge Beernaert

(getekend)"

Neerlegging

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Tweede agendapunt: kapitaalverho_ginq door inbreng in natura

De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde vierhonderd zesentachtig duizend euro (¬ 486.000,00) om het te brengen van achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op vijfhonderd en vier duizend zeshonderd euro (¬ 504.600,00), door uitgifte van duizend negenhonderd (1.900) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zal worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 Wetboek van Inkomstenbelastingen.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng van vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de vennootschap welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

De vergoeding voor de inbreng in natura door de heer PASHUYSEN Tim ten bedrage van tweehonderd drieënveertig duizend euro (¬ 243.000,00) bestaat uit de uitgifte van negenhonderd vijftig (950) kapitaalaandelen van de besloten vennootschap met beperkte STYLELABS, zonder aanduiding van nominale waarde, toegekend aan de heer PASHUYSEN Tim. De vergoeding voor de inbreng in natura door de heer DE RIDDER Tom ten bedrage van tweehonderd drieënveertig duizend euro (¬ 243.000,00) bestaat uit de uitgifte van negenhonderd vijftig (950) kapitaalaandelen van de besloten vennootschap met beperkte STYLELABS zonder aanduiding van nominale waarde, toegekend aan de heer DE RIDDER Tom.

Derde agendapunt: verwezenlijking van de kapitaalverhoging

Tussenkomst  Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Zijn vervolgens tussengekomen, alle vennoten, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzet dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaren alle vennoten, negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van vierhonderd zesentachtig duizend euro (¬ 486.000,00) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan alle vennoten, die aanvaarden, de duizend negenhonderd (1.900) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend en wel als volgt:

- aan de heer PASHUYSEN Tim, vennoot sub 1): negenhonderd vijftig (950) aandelen

- aan de heer DE RIDDER Tom, vennoot sub 2): negenhonderd vijftig (950) aandelen

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

Vierde agendapunt: vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde

kapitaalverhoging van vierhonderd zesentachtig duizend euro (¬ 486.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vijfhonderd en vier duizend zeshonderd euro (¬ 504.600,00), vertegenwoordigd door tweeduizend (2.000) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde.

Viifde agendapunt: wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de algemene vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

ARTIKEL VIJF. - KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vijfhonderd en vier duizend zeshonderd euro (¬ 504.600,00)1 vertegenwoordigd door tweeduizend (2.000) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één? tweeduizendste (1/2.000-ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Zesde agendapunt: volmacht tot coördinatie

De vergadering verleent aan mevrouw VAN CRAEN Gerda, ten dien einde woonstkeuze gedaan hebbende op het kantoor van notarissen Amout Schotsmans & Adrienne Spaepen te 2800 Mechelen, Goswin de Stassartstraat 24, alle machten om de gecoordineerde statuten van de vennootschap op te stellen, te '

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

, a )

Luik B - VarvnIn

ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOLMACHT

De verschijners verlenen volmacht voor onbepaalde tijd aan Outcome bvba, 1800 Vilvoorde, Leuvensesteenweg, Kantorenpark Everest 248/D, vertegenwoordigd door lise Getternan, Kamelialaan 10,1150 Brussel, of Patrick De Smet, Populierendreef 5, 1982 Zemst met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW-, Directe Belastingen en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel

Adrienne Spaepen, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-uittreksel van de akte

-lijst met publicaties

-gecoördineerde statuten

-verslag van de bedrijfsrevisor

-verslag van het bestuursorgaan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.06.2013, NGL 01.07.2013 13248-0078-016
02/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.05.2012, NGL 30.07.2012 12360-0532-016
04/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.10.2011, NGL 31.10.2011 11594-0226-016
16/11/2010 : BL107044
03/08/2010 : BL107044
01/10/2009 : BL107044
17/04/2015
ÿþMod Word 17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

neArgFlegdlontvangcn op

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbla

a7APR, 2015

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank van R5igbehandel Brussel

*15055959*

Ondernemingsnr : 0475.314.549

Benaming

(volwit) : STYLELABS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1702 Dilbeek (Groot-Bijgaarden), Roekhout 19

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMVORMING IN NAAMLOZE VENNOOTSCHAP - VASTSTELLING STATUTEN -- BENOEMINGEN

Uit een proces verbaal van buitengewone algemene vergadering opgesteld voor notaris Toon Bieseman te Grimbergen op 31 maart 2015, ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering ondermeer volgende beslissingen heeft genomen :

1) De algemene vergadering ontslaat de voorzitter van de vergadering ervan lezing te geven van het verslag van de zaakvoerder(s) met betrekking tot het voorstel tot omvorming van onderhavige besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in een naamloze vennootschap waarbij gevoegd een staat van het actief en " passief afgesloten per 31 december 2014, hetzij minder dan drie maanden geleden.

2) De algemene vergadering ontslaat tevens de voorzitter ervan lezing te geven van het verslag over voormelde staat waarop het actief en passief van de vennootschap werd samengevat van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BB3 Bedrijfsrevisoren, met kantoren te 3020 herent, Half Daghmael 11 bus 1, vertegenwoordigd door mevrouw Inge Beernaert, bedrijfsrevisor, aangewezen door de zaakvoerder(s), van welk verslag, gedateerd op 27 maart 2015 2015, de besluiten luiden als volgt:

VII. Besluiten

Naar aanleiding van de omzetting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «STYLELABS» in een naamloze vennootschap overeenkomstig Artikel 777 van het wetboek van vennootschappen, verklaren wij :

- Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2014 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

- Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad, onder voorbehoud van de rubriek handelsschulden voor een bedrag van 12.854,20 EUR.

- Het netto-actief volgens deze staat van activa en passiva bedraagt 985.270,57 EUR en is 923.770.57 EUR groter dan het vereiste minimum van 61.500,00 EUR voor het kapitaal van een naamloze vennootschap.

- Het maatschappelijk kapitaal van 504.600,00 EUR is 443.100,00 EUR groter dan het vereiste' minimumkapitaal voor een naamloze vennootschap..

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende bedrijfsrevisor en is bestemd voor de Buitengewone' Algemene Vergadering van de BVBA «STYLELABS». Dit verslag kan enkel gebruikt worden voor de doeleinden van de geplande omzetting die het voorwerp uitmaakt van dit verslag.

Opgemaakt ter goeder trouw, Herent, 27 maart 2015. BB&B Bedrijfsrevisoren Burg. Venn o.v.v.e. BVBA. Vertegenwoordigd door Inge BEERNAERT (getekend)

3) De algemene vergadering beslist onderhavige vennootschap om te vormen in een naamloze vennootschap met benaming "STYLELABS" en met behoud van de activiteit en het maatschappelijk doel. Het inschrijvingsnummer bij het register der rechtspersonen en bij de Belasting over de Toegevoegde Waarde blijven dezelfde, zo ook aile activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen- en vermeerderingen.

Het kapitaal zal voortaan vastgesteld zijn op vijfhonderd en vierduizend zeshonderd euro (r~ 504.600,00), vertegenwoordigd door tweeduizend (2.000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, welke aandelen zullen uitgewisseld worden titel per titel tegen de thans bestaande aandelen.

De omvorming geschiedt op basis van de hoger ingeroepen staat van het actief en passief van de vennootschap, afgesloten per 31 december 2014 waarnaar wordt verwezen.

Op de laatste blz van I..Le B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de 'nstrumentetende notans hetzij ven de persotoin(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van Aerden te vertegenr:oordigen

Verso doen, en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid worden verondersteld verricht te zijn voor rekening van de naamloze vennootschap,

inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

4) De vergadering stelt de statuten van de naamloze vennootschap als volgt vast :

NAAM

De vennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een naamloze vennootschap heeft als naam

"STYLELABS".

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1702 Dilbeek (Groot-Bijgaarden), Roekhout 19.

Hij mag naar een andere plaats in België worden overgebracht bij beslissing van de raad van bestuur,

bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag bovendien, bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, bestuurlijke zetels,

agentschappen, bijhuizen en kantoren oprichten, zowel in België als in het buitenland.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

HOOFDACTIVITEITEN

-ontwerp en ontwikkeling van websites en webapplicaties,

-ontwerp en ontwikkeling van software voor internet toepassingen,

-ontwerp, ontwikkeling en productie van CD-roms, DVD's e.d.,

-advies, ontwikkeling en ondersteuning inzake databanken,

-advies, ontwikkeling en ondersteuning inzake content management,

-advies, ontwikkeling en ondersteuning inzake content creation (niet limitatief):

-fotografie, film en video,

-illustraties, grafieken en animaties,

- teksten,

-muziek en geluid,

- copywriting,

-ontwikkelen van corporate identity (niet limitatief):

- logo's,

slogans,

huisstijl,

- communicatie,

-marketingondersteuning,

-grafische vormgeving,

-produktontwikkeling,

-conceptontwikkeling,

-coördinatie en projectrnanagement van voorgaande.

ONDERSTEUNENDE ACTIVITEITEN

-aankoop) verkoop van software en hardware,

-aanmaken en leveren van grafisch materiaal,

-coördinatie met externe leveranciers.

ALGEMEEN

Verlenen van diensten en advies, ontwerpen, ontwikkelen, aanmaken en verhandelen van producten,

inzake:

-internet en netwerktechnologie;

- informatica;

publiciteit;

- vormgeving;

- multimedia;

- muziek;

-drukwerk en grafiek;

-i nterieu rvormgevin g.

Zij kan alle handels-, nijverheids-, financiële roerende of onroerende handelingen verrichten welke

rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap kan eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, afstand, samensmelting of op gelijk

welke manier in andere vennootschappen of gelijkaardige ondernemingen of van aard om rechtstreeks of

onrechtstreeks de ontwikkeling der zaken te bevorderen.

Dit alles voor zover er voldaan wordt aan al de nodige wettelijke en reglementaire vereisten.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vijfhonderd en vierduizend zeshonderd (¬ 504.600,00) en

volledig geplaatst

Het is vertegenwoordigd door tweeduizend (2.000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die

ieder één/tweeduizendste (1/2.00Oste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2015 - Annexes du Moniteur belge ~ SAMENSTELLING RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, minimum samengesteld uit het door de wet vereiste aantal leden, aandeelhouders of niet, die voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering worden benoemd en die door deze te allen tijde kunnen ontslagen worden.

BEVOEGDHEID

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan overeenkomstig artikel 524bis en ter van het Wetboek van Vennootschappen, onder of buiten zijn leden een directie comité aanwijzen en zijn bestuursbevoegdheden er aan overdragen.

De raad van bestuur mag, overeenkomstig artikel 522 §1 van het Wetbok van Vennootschappen, in zijn midden één of meer adviserende comité's oprichten.

Hij mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap met betrekking tot dat bestuur opdragen aan één of meer directeurs of afgevaardigden, bestuurders of niet, al dan niet aandeelhouders, eveneens belast met de uitvoering van de beslissingen van de raad van bestuur.

De raad van bestuur mag bovendien aan iedere gevolmachtigde bijzondere machten verlenen.

VERTEGENWOORDIGING JEGENS DERDEN

Behoudens de gevallen van bijzondere volmachten of van vertegenwoordiging inzake dagelijks bestuur, waarvan sprake hierboven, wordt de vennootschap jegens derden geldig vertegenwoordigd door de individueel handelende afgevaardigd bestuurder of door twee bestuurders gezamenlijk handelend.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede vrijdag van de maand mei om veertien (14u00) uur of, indien deze dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

TOELATINGSVOORWAARDEN

Om de algemene vergadering te mogen bijwonen moet ieder eigenaar van aandelen aan toonder, ten minste vijf dagen voor de datum die voor de algemene vergadering is vastgesteld, zijn aandelen deponeren ten maatschappelijke zetel of in de inrichtingen die in de oproepingen zijn vermeld.

De eigenaars van aandelen op naam dienen vijf dagen voor de datum bepaald voor de bijeenkomst van de algemene vergadering, de raad van bestuur in te lichten van hun voornemen aan de algemene vergadering deel te nemen, alsook het aantal aandelen mee te delen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden indien daarvan geen melding gemaakt is in de oproeping.

Bestuurders en commissarissen zijn vrijgesteld van deze formaliteiten.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, aandeelhouder of niet.

De raad van bestuur mag de formule van de volmachten vastleggen en eisen dat deze worden neergelegd op de plaats die hij aanwijst, ten minste vijf vrije dagen voor de vergadering.

De medeëigenaars, de vruchtgebruikers, de blote eigenaars en de pandschuldeisers en de pandschuldenaars moeten zich respectievelijk door één en dezelfde persoon doen vertegenwoordigen.

De aandeelhouders worden tot de algemene vergaderingen toegelaten mits rechtvaardiging van hun identiteit.

BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. VERDELING VAN DE WINST

Van de netto winst wordt vooraf een afneming gedaan van ten minste vijf procent om de wettelijke reserve te vormen ; die afneming houdt op verplicht te zijn wanneer de reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Na de voorgeschreven voorafname ten bate van de wettelijke reserve, wordt het saldo als dividend verdeeld onder de aandeelhouders naar rato van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen, tenzij de algemene vergadering besluit, hetzij hiermede tantièmes of andere vergoedingen toe te kennen, hetzij de winst geheel of ten dele te reserveren of deze op het nieuwe boekjaar over te dragen.

VEREFFENING

Na aanzuivering van alle schulden en lasten en van de vereffeningskosten en de consignatie die voor deze regelingen werd gedaan wordt het netto actief verdeeld onder alle aandeelhouders, in geldspeciën of in effecten.

Indien al de aandelen niet in eenzelfde verhouding volgestort zijn, moeten de vereffenaars, vooraleer over te gaan tot de verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door al die aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door te verzoeken tot bijkomende volstortingen ten laste van de onvoldoende volgestorte effecten, hetzij door vooraf-gaande terugbetalingen in geldspeciën of in effecten te verrichten ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

5) Nadat de statuten van de omgevormde vennootschap vastgesteld zijn, beslist de algemene vergadering over te gaan tot de benoeming van de eerste bestuurders en de eventuele commissaris.

A. De algemene vergadering beslist de navolgende zaakvoerders te ontslaan uit hun functie van zaakvoerder van de vennootschap.

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TDR MEDIA, met zetel te 1785 Merchtem, Langensteenweg 53. Ondernemingsnummer Brussel 0882.420.975

Vast vertegenwoordigd door de heer Tom DE RIDDER, wonende te 1785 Merchtem, Langensteenweg 53

K

Voor-

beheuden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TIM PASHUYSEN, met zetel te 1700 Dilbeek,

Kleinekapellaan 54. Ondernemingsnummer Brussel 0882.566.475

Vast vertegenwoordigd door de heer Tim PASHUYSEN, wonende te 1700 Dilbeek, Kleinekapellaan 54.

Er wordt hen décharge verleend voor de uitoefening van hun mandaat.

B. Het aantal bestuurders wordt vastgesteld op twee (2) en tot deze functie worden benoemd voor een periode van zes (6) jaar :

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TDR MEDIA, met zetel te 1785 Merchtem,

Langensteenweg 53. Ondernemingsnummer Brussel 0882.420.975

Vast vertegenwoordigd door de heer Tom DE RIDDER, wonende te 1785 Merchtem, Langensteenweg 53

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TIM PASHUYSEN, met zetel te 1700 Dilbeek,

Kleinekapellaan 54. Ondernemingsnummer Brussel 0882.566.475

Vast vertegenwoordigd door de heer Tim PASHUYSEN, wonende te 1700 Dilbeek, Kleinekapellaan 54.

Die allen hun mandaat aanvaarden.

Het mandaat van bestuurders is bezoldigd.

C. Toezicht : De vennoten verklaren geen commissaris aan te stellen.

6) De algemene vergadering beslist een bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling aan verlenen :de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AAIKO CONSULT, met kantoren te 300 leunen, Oude Rondelaan 76-78, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover aile belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de diensten van het ondernemingsloket, de kruispuntbank, de administratie van het handelsregister of het register der burgerlijke vennootschappen en de kamer van ambachten en neringen teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en aile administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

RAAD VAN BESTUUR

En onmiddellijk hierna verklaren de hiervoor aangestelde bestuurders in raad van bestuur te vergaderen en nemen met éénparigheid van stemmen volgende besluiten:

1. Tot afgevaardigd bestuurder belast met het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging met betrekking tot het dagelijks bestuur, overeenkomstig artikel 14, tweede lid, der statuten, alsmede met de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid, overeenkomstig artikel 15 der statuten, wordt benoemd : de vennootschap TDR MEDIA, vast vertegenwoordigd zoals gezegd en de vennootschap TIM PASHUYSEN, vast vertegenwoordigd zoals gezegd.

Het mandaat van afgevaardigd bestuurder is onbezoldigd.

Al deze mandaten worden uitdrukkelijk aanvaard.

VOOR EENSLUIDENDE ANALYTISCH UITTREKSEL

Toon Bieseman, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte, lijst vennootschapsakten, verslag bedrijfsrevisor, verslag zaakvoerder en staat van actief en passief

Op de kaatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso{oln(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

05/09/2008 : BL107044
02/08/2007 : BL107044
26/03/2007 : BL107044
12/01/2007 : BL107044
13/07/2006 : BL107044
12/09/2005 : LE107044
18/11/2004 : LE107044
23/09/2004 : LE107044
03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.07.2015, NGL 28.07.2015 15358-0370-017
27/08/2003 : LE107044
06/06/2003 : LE107044
26/07/2001 : LEA020767

Coordonnées
STYLELABS

Adresse
ROEKHOUT 19 1702 GROOT-BIJGAARDEN

Code postal : 1702
Localité : Groot-Bijgaarden
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande