SUBARU PARTSACCES EUROPE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SUBARU PARTSACCES EUROPE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 859.608.852

Publication

13/06/2013
ÿþ(( tiLiec(f

Voa

behou.

aan h

Belgis

Staatst

Mad Word 11.1

iii

III i

*130892 6~



Ondernemingsnr : 0859.608.852

Benaming

(voluit) : SUBARU PARTSACCES EUROPE

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Leuvensesteenweg 555 bus 8, 1930 Zaventem (volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG-BENOEMING BESTUURDER .

(uittreksel uit de notulen van de bijzcindere algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 13 mei 2013 op de maatschappelijke zetel)

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUMÉ

ó4 JuNab

Griffie

1.De Vergadering neemt kennis van het ontslag van de heer Tomoo TAKENAKA met ingang van 31 maart 2013 als bestuurder van de Vennootschap. Bij afzonderlijke stemming en met éénparigheid van stemmen aanvaardt de Vergadering het ontslag van de heer Tomoo TAKENAKA, wonende te Avenue Mullie 221A3, 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe als bestuurder van de Vennootschap en dit met ingang vanaf 31 maart 2013,

2.De Vergadering besluit bij afzonderlijke stemming en met éénparigheid van stemmen de heer Masamichi KUDO, wonende te Rue des Dix Arpents 39C, 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe te benoemen als bestuurder van de Vennootschap en dit met ingang vanaf 1 april 2013.

De Vergadering bekrachtigt alle handelingen die sedert 1 april 2013 gesteld werden door de heer Masamichi KUDO als bestuurder van de Vennootschap.

Het mandaat van de heer Masamichi KUDO zal eindigen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van aandeelhouders te houden in 2018 en zal onbezoldigd zijn, tenzij de algemene vergadering hier anders; over beslist.

De heer Masamichi KUDO, hier aanwezig, aanvaardt zijn mandaat en verklaart geen weet te hebben van; enig feit dat de uitoefening van zijn mandaat zou verhinderen.

"

Nobusuke IWAI

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

07/06/2013
ÿþ4e mod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

2 9 M A r 2013

BRUSSEL,

Griffie

iuu

Ondememingsnr : 0859.608.852

Benaming (voluit) :SUBARU PARTSACCESS EUROPE

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Leuvensesteenweg, 555 bus 8

9930 Zaventem

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN HET BOEKJAAR - WIJZIGING VAN DE DATUM VAN DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op zeventien mei tweeduizend dertien, door Meester Tim CARNEWAL, geassocieerd notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "SUBARU PARTSACCESS EUROPE", waarvan de zetel gevestigd is te Leuvensesteenweg 555 bus 8, 1930 Zaventem, volgende beslissingen genomen heeft :

1° Wijziging van het boekjaar om het voortaan te laten aanvangen op één april en af te sluiten op eenendertig maart van het daaropvolgend jaar en derhalve wijziging van de eerste zin van artikel 35 van de statuten door de volgende tekst:

"Het boekjaar begint op één april en eindigt op eenendertig maart van het daaropvolgend jaar."

2° Wijziging van de datum van de gewone algemene vergadering van aandeelhouders om deze voortaan te houden op de derde donderdag van de maand augustus om vijftien uur en derhalve wijziging van de eerste zin; van artikel 20 van de statuten door de volgende tekst:

"De gewone algemene vergadering zef jaarlijks gehouden worden op de derde donderdag van de maand augustus om vijftien uur."

Overgangsbepalingen.

1/ De vergadering besliste het lopende boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op één januari" tweeduizend dertien, af te sluiten op eenendertig maart tweeduizend veertien.

2/ De vergadering besliste dat de eerstvolgende gewone algemene vergadering van aandeelhouders die zal beraadslagen over de jaarrekening afgesloten per eenendertig maart tweeduizend veertien, zal gehouden worden op de derde donderdag van de maand augustus tweeduizend veertien om vijftien uur,

3° Wijziging van de eerste zin van artikel 2 van de statuten teneinde deze in overeenstemming te brengen' met de huidige zetel van de Vennootschap, zodat de eerste zin van artikel 2 van de statuten vanaf heden als. volgt luiden:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te Leuvensesteenweg 555 bus 8, 1930 Zaventem."

4° Wijziging en vervanging van de eerste alinea van artikel 41 van de statuten met betrekking tot de ontbinding van de Vennootschap door de volgende tekst

"Be ontbinding met vereffening worden desgevallend één of meer vereffenaars benoemd door de algemene, vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel ter bevestiging worden voorgelegd, overeenkomstig artikel 184, §2 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over aile machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan: evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken."

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, del

gecoördineerde tekst van statuten).

Uitgereikt vôôr registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Tim CARNEWAL

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

04/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 16.05.2013, NGL 31.05.2013 13141-0304-027
10/07/2012
ÿþnaod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Qndemelrtinasnr : 0859.608.852

enarning

cvoluitl

Reditsvorm . Naamloze vennootschap

Zetel ; 1930 Zaventem, Leuvensesteenweg 555 bus 8

(volledig adres)

Cni 1 srien> altte . Ontslag - Benoeming - Herbenoeming commissaris

(Uittreksel uit de notulen van de Gewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders gehouden op 18 mei 2012 om 15.00 uur op de maatschappelijke zetel)

i11i~~uinn~wi~~iimiww

«iaiaaa3~*

Griffie 2 g.âálN 201

Subaru Partsacces Europe

Do

t,.

e

5.De vergadering aanvaardt bij afzonderlijke stemming en met eenparigheid van stemmen het ontslag van de heer Atsushi NEMOTO, wonende te 1030 Brussel, Avenue Herbert Hoover 35 bus b7, als bestuurder van de Vennootschap en dit met ingang van 31 maart 2012.

e De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen de heer Nobusuke IWAI, wonende te 1200 Brussel,

re Avenue A.J. Slegers 8416, te benoemen als bestuurder van de Vennootschap met ingang van 1 april 2012, om te eindigen onmiddellijk na de Gewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders te houden in 2017.

Behoudens andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering, is zijn mandaat onbezoldigd.

De heer Nobusuke IWAI, hier aanwezig, aanvaardt zijn mandaat en verklaart geen weet te hebben van enig feit die de uitoefening van zijn mandaat zou verhinderen.

0

De vergadering bekrachtigt alle sinds 1 april 2012 door de heer Nobusuke IWAI, voornoemd, gestelde

çhandelingen.

0

6.De vergadering stelt vast dat het mandaat van de BV ow CVBA Ernst & Young Bedrijfsrevisoren, met

maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2, vertegenwoordigd door de heer Eric Van Hoof, als

commissaris van de Venootschap, een einde neemt onmiddellijk na deze Gewone Algemene Vergadering van

De vergadering beslist de BV ow CVBA Ernst & Young bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Ede Van Hoof, voornoemd, te herbenoemen als commissaris van de vennootschap voor de boekjaren 2012, 2013, 2014, om een einde te nemen onmiddellijk na de Gewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders te, houden in 2015.

Aandeelhouders.



'C1D

(Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de Raad van Bestuur gehouden op 18 mei 2012, om 16.00 uur op de maatschappelijke zetel)

1.De Raad van Bestuur aanvaardt bij afzonderlijke stemming en met eenparigheid van stemmen het ontslag van de heer Atsushi NEMOTO, wonende te 1030 Brussel, Avenue Herbert Hoover 35 bus b7, als gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap en dit met ingang van 31 maart 2012.

2.De Raad van Bestuur besluit met éénparigheid van stemmen de heer Nobusuke IWAI, wonende te 1200 Brussel, Avenue A.J. Slegers 8416, te benoemen als gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap met ingang van 1 april 2012. Zijn mandaat is onbezoldigd.

De heer Nobusuke IWAI, hier aanwezig, aanvaardt zijn mandaat en verklaart geen weet te hebben van enig feit die de uitoefening van zijn mandaat zou verhinderen.

t= tl:> r.,ar.tn riz wvn i_ra , E;  Frntelrieri : Recto : ;'" faarn hoetJtlnrghelri wan de .r,,-tirrarneidetende r1cFb:trr5, i,ej7ij van d13 persoOsa(en t

i.7qt.rUeg!} dr-, reCh1t;G7erâOtJt+ ten d9ldeIl te.'"ertc'Ljr'Yt:CriTJi(_Iral1

Vcrso : f laar¬ t i ranyübktmina.

VolSr,

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De Raad van Bestuur bekrachtigt alle sinds 1 april 2012 door de heer Nobusuke IWAI, voornoemd, gestelde' handelingen.

de heer Nobusuke IWAI

gedelegeerd bestuurder







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen_bij_het Belgisch Staatsblad -1QLQ7_L2.012 A.nuexes_du.Moniteiur_belge

08/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.05.2012, NGL 05.06.2012 12149-0549-028
14/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 19.05.2011, NGL 07.06.2011 11146-0431-028
24/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 20.05.2010, NGL 17.06.2010 10192-0331-029
06/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 11.06.2009, NGL 30.06.2009 09335-0063-026
08/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 15.05.2008, NGL 31.07.2008 08524-0361-027
16/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 18.05.2007, NGL 08.08.2007 07541-0218-028
06/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 18.05.2006, NGL 30.08.2006 06695-0077-018
03/09/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 19.05.2005, NGL 29.08.2005 05653-0148-014
29/07/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 21.05.2004, NGL 26.07.2004 04489-0243-013
29/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 20.08.2015, NGL 24.09.2015 15597-0074-027
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 18.08.2016, NGL 31.08.2016 16534-0309-027

Coordonnées
SUBARU PARTSACCES EUROPE

Adresse
LEUVENSESTEENWEG 555, BUS 8 1930 ZAVENTEM

Code postal : 1930
Localité : ZAVENTEM
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande