SUNNY MARKET

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SUNNY MARKET
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.287.172

Publication

06/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 02.12.2013, NGL 28.02.2014 14055-0578-013
05/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 03.12.2012, NGL 28.02.2013 13053-0399-013
07/07/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koe a

te Leven, de 2 P2011

DE GRIFFIER,

Griffie

" iiioaeae*

E st

0ei3`}- , U0- 4 ,

Ondernemingsnr :

Benaming :

(voluit): SUNNY MARKET

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Hoornzeelstraat 12, 3080 Tervuren

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uittreksel uit een akte verleden door Meester JEAN-LUC PEÉRS,

notaris te Vilvoorde, op EENENTWINTIG JUNI TWEEDUIZEND EN ELF.

Oprichters: 1. De heer SEBAHAT Feyas, geboren te Gercüs (Turkije)

op vierentwintig maart negentienhonderd éénenzeventig, nationaal nummer

71.03.24 395-09, wonende te 1090 Jette, de Smet de Naeyerlaan 211/RCBV.

2. De heer SEBAHAT Idris, geboren Gercüs (Turkije) op

achtentwintig februari negentienhonderd zesenzeventig, nationaal nummer

76.02.28 297-85, wonende te 1000 Brussel, Adolphe Maxlaan 48.

Vorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Naam: "SUNNY MARICET"

Maatschappelijke zetel Hoornzeelstraat 12, 3080  TERVUREN

Doel De vennootschap heeft tot doel in België en in het

buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening

- het aankopen en verkopen van: vleeswaren, met inbegrip van bereide vleeswaren, zuivelproducten, textiel, voedingsmiddelen, zowel verse als ingemaakte en diepgevroren, fruit, wijnen en geestrijke dranken, rook-en tabakswaren, parfumerie-artikelen, schoenen en lederwaren, alle mogelijke artikelen in plastic, dienstig voor huis en tuin,

onderhoudsproducten, brood en patisserie, alle elektrische

huidhoudtoestellen, meubelen, tuingereedschap, en al wat met de handel van voormelde producten, zonder dat deze opsomming beperkend wezen, verband houdt.

- De vennootschap heeft eveneens tot doel :

a) uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening: het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen, al dan niet onder het stelsel van de BTW, met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

b) uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening: het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare

waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen; ~a

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

c) uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening: het aangaan! en verstrekken van leningen, kredieten, financieringen en het aangaan van leasingcontracten, in het kader van de bovenvermelde doelstellingen.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële en/of financiële handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.'

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

Duur: Onbepaalde duur v anaf het verkrijgen van de

rechtspersoonlijkheid

Maatschappelijk kapitaal . Het geplaatst kapitaal bedraagt ACHTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600 E UR) .

Het is gesplitst in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste (1/186-ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De honderd zesentachtig (186) aandelen die gans het kapitaal vertegenwoordigen werden allen bij de oprichting in geld en tegen pari volledig ingeschreven en volledig volgestort.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Algemene vergadering: De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden elke eerste maandag van de maand december om achttien uur (18.00 uur) op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Boekjaar: Het boekjaar begint op één juli van elk jaar en eindigt op dertig juni elk daaropvolgend jaar.

Buitengewone algemene vergadering.

Nadat de statuten van voormelde vennootschap aldus zijn vastgesteld, komt bijeen de eerste buitengewone algemene vergadering die volgende besluiten neemt.

1) De algemene vergadering beslist :

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee (2),

b. te benoemen tot deze functie: de heer SEBAHAT Feyas, voornoemd sub 1), en de heer SEBAHAT Idris, voornoemd sub 2), beiden alhier aanwezig, die verklaren te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Vt4or.

behouden

aan het

Beigí" F

Staatsblad

Luik B- vervolg

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

e. geen commissaris te benoemen.

2) De vergadering besluit dat het eerste boekjaar zal lopen tot dertig juni tweeduizend en twaalf.

3) De vergadering besluit dat de eerste jaarvergadering zal plaatsgrijpen in het jaar tweeduizend en twaalf.

4) De vergadering beslist bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen over te nemen die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de hiervoor genoemde oprichters en dit sedert één april tweeduizend en elf.

5) De vergadering verleent volmacht voor onbepaalde tijd aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GESAFIN & PARTNERS, accountants-belastingconsulenten, met zetel te 1081 Koekelberg, Sint-Agatha-Berchemselaan, 76/6, met de mogelijkheid van indeplaatstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket en/of B.T.W.- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Jean-Luc PEÊRS, notaris.

Terzel.£dertijd hiermee neergelegd:

uitgifte van de akte;

" f ~V6or-

" behouden aan het

Staatsblad

L--

:r

Coordonnées
SUNNY MARKET

Adresse
HOORNZEELSTRAAT 12 3080 TERVUREN

Code postal : 3080
Localité : TERVUREN
Commune : TERVUREN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande