SV PROJECTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SV PROJECTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 898.372.230

Publication

07/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 17.03.2014, NGL 02.04.2014 14081-0282-009
30/07/2014
ÿþ Mcd Word 11.1

r-

111A-,e id In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

un.»

II

II

be

a

Bi st

neergelegd/ontvangen op

1 8 JULI 2014

ter griffie van dOeterlandstalige

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Rego: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

rechtbankvan koophandelBrussel

Ondernemingsnr : 0898 372 230

Benaming

(voluit) : SV PROJECTS

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Roodborstjeslaan 14,1860 Meise

(volledig adres)

Onderwerp akte: SPLITSINGSVOORSTEL VAN NSLV BVBA SPLITSING DOOR OVERNEMING DOOR SVPROJECTS BVBA

Neerlegging van voorstel tot splitsing door overneming opgesteld op 27 juni 2014 overeenkomstig artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen voor te leggen aan hun buitengewone algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 728 tot en met 741 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuursorganen van hierna vermelde vennootschappen hebben het initiatief genomen een splitsing tot stand te brengen van de te splitsen vennootschap die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschappen tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen van artikelen 728 van het Wetboek van Vennootschappen:

- de te splitsen vennootschap NSLV besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 1860 Meise Roodborstjeslaan 14, ingeschreven ln het rechtspersonenregister te Brussel met onder het ondernemingsnummer 0824.913.932,

- de overnemende vennootschappen:

" - THE FORCE in oprichting besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met

maatschappelijke zetel te 1860 Meise Roodborstjeslaan 24 bus 2;

- SVPROJECTS besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 1860 Meise Roodborstjeslaan 14, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het ondernemingsnummer 0898.372.230.

Voornoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de splitsing onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en Leggen bil deze het volgende splitsingsvoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen:

1.Rechtsvorm, naam, doeI en zetel van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen

1.1. Identificatie van de betrokken vennootschappen

1.1.1. Identificatie van de te splitsen vennootschap

Oprichting

NSLV besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht op 9 april 2010, bij akte

verleden voor notaris Xavier Desmet, kantoor houdend te Antwerpen. De oprichting werd gepubliceerd in de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 23 april 2010 onder het nummer 10058967; hierna genoemd de te

splitsen vennootschap.

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden gewijzigd op 22 december 2010 , bij akte verleden voor notaris Xavier Desmet, kantoor houdend te Antwerpen en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 04 februari 2011, onder het nummer 11019247.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1860 Meise Roodborstjeslaan 14

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Kppitaal

Het volgestorte kapitaal van de vennootschap bedraagt 218.600,00 EUR. Het is verdeeld in 2.186 aandelen

op naam zonder vermelding van een nominale waarde.

Doel

Het doel van de vennootschap is:

- Zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, verwerving, vervreemding, verkoop, exploitatie, verhuur, in huur nemen, leasing, beheer, onderhoud, verdeling, verkaveling, bouwen, verbouwen, renoveren, beplanten, bebossen, en valoriseren van alle onroerende goederen en rechten, met uitzondering van de gereglementeerde activiteiten van vastgoedmakelaar.

Exploitatie van een dienstencentrum..

- Adviesverlening, audit, expertise, consultancy, administratie, tekstverwerking, beheer, studie, organisatie, informatie, prospectie voor en management van bedrijven, ondernemingen, verenigingen, zelfstandigen, vrije beroepen, particulieren en vennootschappen, zowel inzake juridische, financiële, operationele en sociale aangelegenheden als inzake algemene strategie met uitsluiting van vermogensbeheer.

Functie van oprichter, bestuurder en vereffenaar van andere ondernemingen, verenigingen en vennootschappen uitoefenen en het verrichten van alle werkzaamheden die verband houden met vereffeningen, gerechtelijke akkoorden, fusies, splitsingen, inbrengen van bedrijfstakken en herstructureringen van ondernemingen en vennootschappen.

Voor eigen rekening, de verwerving, valorisatie, vervreemding en verhuring van alle roerende goederen, effecten, rechten en waarden.

Met uitzondering van gereglementeerde activiteiten waarvoor de nodige machtigingen of vergunningen ontbreken.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de ruimste zin geïnterpreteerd te worden.

De vennootschap kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België al in het buitenland, alle burgerrechtelijke, commerciële, industriële, financiële, intellectuele, organisatorische, roerende of onroerende verrichtingen doen.

Zij kan bij wijze van inbreng, overdracht, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, zich interesseren of deelnemen in aile vennootschappen, ondernemingen, verenigingen of verrichtingen, die een zelfde, gelijkaardig of verwant doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen;

De vennootschap mag zich voor deze vennootschappen, ondernemingen of verenigingen, borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of ander waarborgen verstrekken.

De algemene vergadering mag het maatschappelijk doel wijzigen onder de wettelijke voorziene voorwaarden.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door de beide zaakvoerders:

- Luc De Smet, zaakvoerder;

- Stefanie Vervloet, zaakvoerder

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het ondernemingsnummer

0824.913.932

Vennoten

De huidige aandeelhouders van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, zijn:

- Luc de Smet 1.093 aandelen

- Stefanie Vervloet 1.093 aandelen

Identificatie van de ovememende vennootschappen

THE FORCE BVBA IN OPRICHTING

Oprichting

THE FORCE BVBA in oprichting zal vooraf aan de splitsing van NSLV BVBA worden opgericht.

Zetel

De zetel van de vennootschap zal gevestigd worden te 1860 Meise Rood borstjeslaan 24 bus 2,

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap zal bij oprichting 18.600,00 EUR bedragen, volgestort ten belope van

6.200,00 EUR.

Het zal verdeeld worden in 100 aandelen op naam zonder vermelding van een nominale waarde.

Doel

Het doel van de vennootschap zal luiden als volgt:

o

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

x  -Zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, verwerving, vervreemding, verkoop, exploitatie,

verhuur, in huur nemen, leasing, beheer, onderhoud, verdeling, verkaveling, bouwen, verbouwen, renoveren, beplanten, bebossen, en valoriseren van alle onroerende goederen en rechten, met uitzondering van de gereglementeerde activiteiten van vastgoedmakelaar.

-Exploitatie van een dienstencentrum.

-Adviesverlening, audit, expertise, consultancy, administratie, tekstverwerking, beheer, studie, organisatie, informatie, prospectie voor en management van bedrijven, ondernemingen, verenigingen, zelfstandigen, vrije beroepen, particulieren en vennootschappen, zowel inzake juridische, financiële, operationele en sociale aangelegenheden als inzake algemene strategie met uitsluiting van vermogensbeheer.

-Functie van oprichter, bestuurder en vereffenaar van andere ondernemingen, verenigingen en vennootschappen uitoefenen en het verrichten van alle werkzaamheden die verband houden met vereffeningen, gerechtelijke akkoorden, fusies, splitsingen, inbrengen van bedrijfstakken en herstructureringen van ondernemingen en vennootschappen.

-Voor eigen rekening, de verwerving, valorisatie, vervreemding en verhuring van alle roerende goederen, effecten, rechten en waarden.

-Zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, de verwerving, vervreemding, verkoop, verhuur, in huur nemen, commercialisatie, franchising, leasing, valorisatie en in licentie geven en nemen van alle intellectuele rechten, auteursrechten, merken, brevetten, licenties en octrooien.

Met uitzondering van gereglementeerde activiteiten waarvoor de nodige machtigingen of vergunningen ontbreken.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de ruimste zin geïnterpreteerd te worden.

De vennootschap kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België al in het buitenland, alle burgerrechtelijke, commerciële, industriële, financiële, intellectuele, organisatorische, roerende of onroerende verrichtingen doen.

Zij kan bij wijze van inbreng, overdracht, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, zich interesseren of deelnemen in alle vennootschappen, ondernemingen, verenigingen of verrichtingen, die een zelfde, gelijkaardig of verwant doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen;

De vennootschap mag zich voor deze vennootschappen, ondernemingen of verenigingen, borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of ander waarborgen verstrekken.

De algemene vergadering mag het maatschappelijk doel wijzigen onder de wettelijke voorziene voorwaarden.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap zal worden bestuurd door Luc De Smet de zaakvoerder.

Rechtspersonenregister

De vennootschap zal ingeschreven worden in het rechtspersonenregister te Brussel.

Vennoten

De heer Luc de Smet zal het kapitaal onderschrijven. In ruil hiervoor ontvangt hij 100 aandelen.

SV PROJECTS BVBA

Oprichting

SVPROJECTS BVBA werd opgericht op 30 mei 2008, bij akte verleden voor notaris Xavier Desmet, kantoor houdend te Antwerpen. De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 13 juni 2008 onder het nummer 08087136.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Roodborstjeslaan 14 te 1860 Meise.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt sinds de oprichting 18.600,00 EUR. Het is verdeeld in 100

aandelen op naam zonder vermelding van een nominale waarde Het kapitaal is heden volgestort.

Doel

Het doel van de vennootschap is:

- ontwikkeling van, opleiding in, adviesverlening in, fabricatie, aankoop, verkoop, huur, import, export,

verhuur, leasing, uitbating en in licentie geven of nemen en onderhoud van software, hardware, netwerk- en/of

websites, automatisatieprojecten, telecommunicatieprojecten, computerprogramma's, computersystemen,

computers, netwerken, elektronica, en aile toebehoren en materialen, voor private of professionele doeleinden,

in de private of de publieke sector.

- Uitvoeren van software-integratie, workflowplannino, systeemanalyses, application Service Providing en

hosting van software, websites en portalsites.

- Assemblage van computerapparatuur onder eigen werknaam en de commercialisatie ervan;

- Verhuur van gespecialiseerd hard- en softwarepersoneel, opleidingen, vertalingen en publicaties;"

.. Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2014 - Annexes du Moniteur belge . , - Managementadvies inzake aanwerving en herplaatsing, begeleiding en opleiding van gespecialiseerd

technisch en commercieel personeel in het domein van automatisering en communicatie;

- Outsourcing, detachering, consulting van IT system engineers, systeemanalisten, programmeurs, grafisten,

en alle aanverwante beroepen.

- Resourcing, terbeschikkingstelling van IT personeel,

- Het organiseren van cursussen, conferenties, seminaries in informatica, computertaal en aanverwante

takken.

Het assembleren, repareren, verhuren, aan- en verkopen, in- en uitvoeren en de distributie van computers,

computeronderdelen, printers, schermen en ander randapparatuur, elektronica-artikelen en telematica artikelen,

- Verhuur en verkoop van diensten op het internet en allerhande grafische en fotografische toepassingen,

digitale fotografie, ontwerpen van lay-outs en van logo's,

- Verkoop en verhuur van internet domeinnamen als ONS agent,

- Public relationsbureau, netwerking- of mailingbureau.

- Selectie en terbeschikkingstelling van personeel.(745)

- Personeelsselectie en plaatsing, (74501)

- Zoeken, selecteren, verwijzen en plaatsen van personeel ten behoeve van latere werkgever of werkzoeker

: formulering van taakomschrijvingen: op geschiktheid, testen van sollicitanten; natrekken van referenties;

enzovoort.(7450101)

- Het zoeken en plaatsen van directieleden (headhunters).(7450102)

- Het plaatsen voor rekening van de bedrijven van personeelsleden die werkloos zijn geworden ten gevolge van een reorganisatie (outplacement).7450103)

- interimkantoren en tijdelijke tewerkstelling.(74502)

- Het aantrekken van eigen personeel om uit het lenen: het in de regel tegelijk, aan derden uitlenen van personeel dat in dienst van en betaald wordt door het bureau: uitzendbureaus, interimkantoren, enzovoort (7450201)

- Agentschappen voor fotomodellen, mannequins, hostessen en dergelijke. (74503)

- Public relations-bureaus (74141)

- Arbitrage en bemiddeling tussen bedrijfsleiding en werknemers. (7414102)

- Aankoop, verkoop, import, export, distributie, verhuur, in huur nemen, leasing en onderhoud, herstelling, groot- en kleinhandel van en in aile soorten motorvoertuigen, nieuwe of gebruikte, brandstoffen, smeer- en koelmiddelen, onderdelen, banden en aile toebehoren, alsook de bemiddeling op aile mogelijke vlakken en met aile mogelijke middelen tussen het aanbod van aile soorten motorvoertuigen, nieuwe of gebruikte, en brandstoffen, smeer- en koelmiddelen, onderdelen, banden en aile toebehoren, en de vraag hiernaar anderzijds, inclusief de functie van tussenpersoon in de handel, zoals makelaar in goederen, zelfstandige handelsvertegenwoordiger, agent oen commissionair (50);

- Drukken en afwerken (beide met aile mogelijk technieken), reproduceren en uitgeven van boeken, brochures, catalogi, formulieren, kranten, dag- en reclamebladen, tijdschriften, geluidsopnamen, foto's, prospectussen en andere, al dan niet opgenomen, geschreven, digitale, video-, beeld- of geluidsmedia, alsook het verrichten van aile aanverwante technische, grafische en ander activiteiten.

- Grafische en illustratieve vormgeving, reclametekenen, ontwerpen en realiseren van websites, affiches, logo's, huisstijl, brief- en omslaghoofdingen, lettertypes, folders en aile aanverwanten;

- Reclamewezen, exploitatie van publiciteitsagentschap, ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via aile media; ontwerpen, realiseren en plaatsen van reclameborden en  panelen, lichtkranten en neonreclame, ontwerpen van publicitaire teksten, slogans-, films en artikelen; drukwerk- en uitgeverijbegeleiding;

- Het punctueel of permanent, geheel of gedeeltelijk, rechtstreek of onrechtstreek organiseren van zakelijke of privéactiviteiten, -manifestaties, en/of  evenementen, al dan niet 's avonds, of ook voor groepen, instellingen en/of verenigingen in de ruimste zij, ongeacht of deze activiteiten, manifestaties of evenementen al dan niet met winstoogmerk georganiseerd worden.

Deze activiteiten, manifestaties of evenementen kunnen, bijvoorbeeld en zonder dat deze opsomming beperkend is, zowel bestaan uit banketten, cocktails, recepties, degustaties, drinks, buffetten en diversen, alsook uit seminaries, congressen en diverse feesten, of nog uit toernooien en wedstrijden, vernissages en tentoonstellingen, of tenslotte uit sociale, artistieke of culturele activiteiten, ongeacht hun aard.

Deze activiteiten dienen in de ruimste zin begrepen te worden, hierin inbegrepen aile verrichtingen van aankoop, verkoop, verhuur, public relations, decoratie, klank- en lichtspel, publiciteit, drukwerk, marketing, het meubelen en ter beschikking stellen van divers meubilair, textiel In al zijn vormen, elektronische en elektronische communicatieapparatuur, vaste en vloeibare voedingswaren en transportmaterieel.

-Fotografie en overige fotografische activiteiten (7481), maken van foto's voor bedrijven en particulieren, portretfotografie, mode- en reclamefotografie, fotografie ten behoeven van uitgeverijen, toeristische doeleinden, bemiddelaars in onroerende goederen, lucht- en onderwaterfotografie, maken van videoreportages en exploitatie van fotoautomaten.

-De bemiddeling op aile mogelijke vlakken en met aile mogelijk middelen tussen het aanbod van aile mogelijke materiële en immateriële goederen, producten en diensten enerzijds, en de vraag hiernaar anderzijds, inclusief de functie van tussenpersoon in de handel, zoals makelaar in goederen, zelfstandige handelsvertegenwoordiger, agent en commissionair (5118 en 6119).

-Zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, verwerving, vervreemding, verkoop, exploitatie, verhuur, in huur nemen, leasing, beheer, onderhoud, verdeling, verkaveling, bouwen, verbouwen, renoveren,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

beplanten, bebossen en valoriseren van alle onroerende goederen en rechten, met inbegrip van de gereglementeerde activiteiten van vastgoedmakelaar. (701702,7032).

-Voor eigen rekening, de verwerving, valorisatie, vervreemding en verhuring van alle roerende goederen, rechte, participaties, effecten en waarden (ce. 65231, 65234, 71, 5263, 7415).

-Adviesverlening, audit, expertise, consultancy, administratie, tekstverwerking, beheer, studie, organisatie, informatie, prospectie voor en management van bedrijven, ondernemingen, verenigingen, zelfstandigen, vrije beroepen, particulieren, en vennootschappen, zowel inzake informatica- communicatie-, marketing-, verkoops-, financiële, verzekering-operationele en sociale aangelegenheden, als inzake algemene strategie met uitsluiting van vermogensbeheer (onder andere 7414 en 7483).

-Functies van oprichter, bestuurder en vereffenaar van andere ondernemingen, verenigingen en vennootschappen uitoefenen en het verrichten van aile werkzaamheden die verband houden met vereffeningen, gerechtelijke akkoorden, fusies, splitsingen, inbrengen van bedrijfstakken en herstructureringen van ondernemingen en vennootschappen (o.a., 7415);

Uitgezonderd gereglementeerde activiteiten waarvoor de nodige machtigingen of vergunningen ontbreken. Deze opsomming is niet beperkend en dient in de ruimste zin geïnterpreteerd te worden.

De vennootschap kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België al in het buitenland, alle burgerrechtelijke, commerciële, industriële, financiële, intellectuele, organisatorische, roerende of onroerende verrichtingen doen.

Zij kan bij wijze van inbreng, overdracht, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, zich interesseren of deelnemen in alle vennootschappen, ondernemingen, verenigingen of verrichtingen, die een zelfde, gelijkaardig of verwant doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen;

De vennootschap mag zich voor deze vennootschappen, ondernemingen of verenigingen, borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of ander waarborgen verstrekken.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door haar zaakvoerder Stefanie Vervloet.

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het ondernemingsnummer

0898.372.230

Vennoten

De huidige aandeelhouders van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, zijn:

- Bert Foqué 30 aandelen

- Stefanie Vereet 70 aandelen

1.2. Ruilverhouding

Het kapitaal van de overnemende vennootschap THE FORCE BVBA in oprichting zal worden vertegenwoordigd door 100 aandelen.

Het kapitaal van de ovememende vennootschap SVPROJECTS BVBA wordt op heden vertegenwoordigd door 100 aandelen.

Worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap NSLV BVBA:

- 2.522 nieuw volgestorte aandelen van de overnemende vennootschap THE FORCE in oprichting die dezelfde rechten en voordelen genieten als de 100 op dat ogenblik bestaande aandelen van THE FORCE BVBA in oprichting.

en

-216 nieuw volgestorte aandelen de overnemende vennootschap SVPROJECTS BVBA dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande

Deze 2.522 nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap THE FORCE BVBA tin oprichting en deze 216 nieuwe aandelen van vennootschap SVPROJECTS BVBA zullen door het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap worden toegekend als volgt:

- aan Luc de Smet , voomoemd,1.261 nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap THE FORCE BVBA in oprichting en 108 nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap SVPROJECTS BVBA in ruil voor 1.093 aandelen van de te splitsen vennootschap;

- aan Stefanie Vervloet, voornoemd, 1.261 nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap THE FORCE BVBA in oprichting en 108 nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap SVPROJECTS BVBA in ruil voor 1.093 aandelen van de te splitsen vennootschap.

1.3.Wijze van uitreiking

De inruiloperatie van de aandelen van de te splitsen vennootschap tegen aandelen van de overnemende vennootschap zef worden vervuld door en onder verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de te splitsen vennootschap.

" De aandeelhouders van de te splitsen vennootschap kunnen - na afspraak niet de zaakvoerders van de te splitsen vennootschap - hun aandelen inruilen tegen het hoger bepaald aantal aandelen in de overnemende vennootschappen, middels inschrijving in de respectievelijke aandeelhoudersregisters

De beide zaakvoerders van de gesplitste vennootschap vernietigen in opdracht van de overnemende vennootschappen het aandelenregister van de gesplitste vennootschap, door het aanbrengen van de vermelding "vernietigd" op elke bladzijde van het register en door inschrijving naast het aldaar per aandeelhouder aangetekende aandelenbezit, omgeruild tegen het aantal aandelen van de overgenomen vennootschappen, met toevoeging van de datum van het splitsingsbesluit.

1.4. Datum van deelname in de winst

De nieuwe aandelen in de overnemende vennootschappen nemen deel in de resultaten van de overnemende vennootschap vanaf de datum van het verlijden van de akte van splitsing en inbreng voor de notaris

1.5. Boekhoudkundige datum

De verrichtingen van de te splitsen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschappen vanaf de datum van het verlijden van de akte van splitsing en inbreng voor de notaris, in de mate dat deze handelingen betrekking hebben op het gedeelte van het vermogen van de te splitsen vennootschap dat in één van deze overnemende vennootschappen is ingebracht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2014 - Annexes du Moniteur belge 1.6. Bijzondere rechten

Alle aandelen die het kapitaal van de te splitsen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschappen geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

1.7. Bijzondere bezoldiging

De zaakvoerders stellen voor aan de resp. algemene vergaderingen, overeenkomstig art. 734 W. Venn, te

verzaken aan de artikelen 730, 731 en 733 W. Venn. De afstand van dit recht dient te worden vastgesteld bij

een uitdrukkelijke toestemming in de algemene vergadering die over de deelneming aan de partiële splitsing

moet besluiten. In de agenda van die algemene vergadering wordt vermeld dat de vennootschap voornemens

is art, 734 W. toe te passen.

In voorkomend geval dient de bezoldiging van de bedrijfsrevisor niet te worden opgenomen.

1.8. Bijzondere voordelen

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de zaakvoerders van de te splitsen vennootschap,

noch aan de bestuurders van de overnemende vennootschappen.

De zaakvoerders van de ovememende vennootschap genieten geen bijzondere voordelen:,

1.9. Overdracht onroerende goederen

De te splitsen vennootschap is eigenaar van een onroerend goed gelegen te 1860 Meise Roodborstjeslaan 22 en 24 , afdeling, G/0264/P, en afdeling G/0264/N, Ingevolge de splitsing zal dit onroerend goed met afdeling G/0264/P naar de overnemende vennootschap THE FORCE BVBA in oprichting gaan en het onroerend goed met afdeling G/0264/N naar de overnemende vennootschap SVPROJECTS BVBA,

De ondergetekenden verklaren dat op onroerend goed bij hun weten geen inrichting gevestigd is of was of geen activiteit uitgevoerd wordt of werd die opgenomen is in de lijst van inrichtingen en activiteiten die

bodemverontreiniging kunnen veroorzaken zoals bedoeld in artikel 3, § 1, van het bodemsaneringsdecreet.

Ingevolge de splitsing vindt derhalve een overdracht plaats in de zin van art. 2, 18° van het Bodemsaneringsdecreet

Het bodemattest met betrekking tot beide onroerende goederen werd nog niet afgeleverd. De inhoud van het bodemattest kan derhalve niet in het voorstel worden opgenomen. Opdat de overdracht rechtsgeldig kan plaatsvinden zal NSLV BVBA, overeenkomstig art. 36, § 4 van het Bodemsaneringsdecreet, het nodige doen om de beide verkrijgende vennootschappen (THE FORCE BVBA in oprichting SVPROJECTS BVBA) vex5r het verlijden van de akte in het bezit te stellen van het bodemattest én zal in de authentieke akte de verzaking aan de nietigheidsvordering vanwege de beide verkrijgende vennootschappen (THE FORCE BVBA in oprichting SVPROJECTS BVBA) worden opgenomen.

1.10. Vereisten om aandeelhouder te kunnen worden

De houders van de aandelen van de te splitsen vennootschap voldoen aan alle voorwaarden om

aandeelhouder te kunnen worden van de overnemende vennootschappen.

1.11. Verdeling van de activa en passiva (art. 728 90 W.Verin.)

Op datum waarop de splitsingsakte wordt verleden zullen partijen een splitsingsbalans opmaken.

'. " 1 II

I, 4 à ,

., . . .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ais referentie wordt de balans per 31 december 2013 verder weergegeven gebruikt.

Alle activa en passiva worden 50% - 50% verdeeld met dien verstande dat:

-THE FORCE BVBA in oprichting het onroerend goed gelegen te 1860 Meise Roodborstjeslaan 22, afdeling,

G/0264/P verkrijgt

-en SV PROJECTS BVBA het onroerend goed gelegen te 1860 Meise Roodborstjeslaan 24, afdeling,

G/0264/N verkrijgt.

Belangrijk hierbij op te merken is dat beide onroerende goederen een gelijke boekwaarde hebben, de hiervoor genoemde 50% - 50% regel wordt aldus gerespecteerd.

De ontvangende vennootschappen zullen ieder 50% van alle activa en passiva verkrijgen, zoals opgenomen in de refertebalans per 31 december 2013.

Gedetailleerde balans van de te splitsen vennootschap ewerd mede neergelegd op Rechtbank van Koophandel te Brussel,

1.12. Verdeling van de aandelen

Rekening houdend met het aandeelhouderschap van de te splitsen vennootschap, dat als volgt is samengesteld:

a)Luc De Smet is thans eigenaar van 1.093 aandelen, hetzij 50% van het kapitaal van de te splitsen vennootschap NSLv BVBA

b)Stefanie Vervloet is thans eigenaar van 1.093 aandelen, hetzij 50% van het kapitaal van de te splitsen vennootschap NSLV BVBA

worden de nieuwe aandelen van de overnemende vennootschappen als volgt verdeeld:

1) Luc De Smet ontvangt als vergoeding voor zijn 1.093 aandelen van de te splitsen vennootschap NSLV

BVBA:

- 1.261 aandelen van de overnemende THE FORCE BVBA in oprichting;

- 108 aandelen van de overnemende SVPROJECTS BVBA;

zonder opleg in geld.

2) Stefanie Vervloet ontvangt als vergoeding voor haar 1.093 aandelen van de te splitsen vennootschap:

- 1.261 aandelen van de overnemende THE FORCE BVBA in oprichting;

- 108 aandelen van de overnemende SVPROJECTS BVBA;

zonder opleg in geld.

1.13. Gedetailleerde balans van de ovememde vennootschap alsdie van de te splitsen vennootschap werd

mede neergelegd op Rechtbank van Koophandel te Brussel.

2. Bijkomende vermeldingen

2.1. Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap

In het geval van verwezenlijking van de voorgestelde splitsing, dienen aan de statuten van de

ernemende vennootschappen volgende uit de splitsing geen wijzigingen te worden

2.2. Kosten van de splitsingsverrichting

De kosten van de splitsingsverrichting zullen worden gedragen als volgt

- 50% door de overnemende vennootschap THE FORCE

- 50% door de ovememende vennootschap SVPROJECTS

2.3. Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de splitsing te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de buitengewone algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren. De uitgewisselde documenten zullen worden genummerd en opgenomen in een inventaris.

1 L L

L I . 'L

Voor-tehpudpn aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

. 2.4. Buitengewone algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de te splitsen en van de overnemende vennootschappen, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat de bestuursorganen alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring (datum) zou kunnen zijn.

NSLV BVBA NSLV BVBA

Luc De Smet Stefanie Vervioet

Zaakvoerder zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 17.12.2012, NGL 28.02.2013 13056-0597-009
31/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 29.03.2012, NGL 25.05.2012 12125-0273-008
12/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 30.03.2011, NGL 02.05.2011 11103-0442-008
12/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 11.01.2010, NGL 02.02.2010 10032-0182-008
10/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.09.2015, GGK 21.12.2015, NGL 30.01.2016 16040-0156-010
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 19.12.2016, NGL 31.01.2017 17033-0004-010

Coordonnées
SV PROJECTS

Adresse
ROODBORSTJESLAAN 14 1860 MEISE

Code postal : 1860
Localité : MEISE
Commune : MEISE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande