SVAERO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SVAERO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 521.799.523

Publication

08/03/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13301479*

Neergelegd

06-03-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0521799523

Benaming (voluit): SVAero

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3140 Keerbergen, Kruishoevestraat 12

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Volgens een akte verleden voor Bart Arnauts, geassocieerde notaris te Keerbergen, op zes maart tweeduizend dertien, hebben:

De heer VRANCKEN Serge Louis Gabriel, rijksregister nummer 65.11.04443.06, geboren te Elsene op 4 november 1965 en zijn echtgenote mevrouw DEROOVER Annick Lucie Léon, rijksregister nummer 65.09.24-056.70, geboren te Vilvoorde op 24 september 1965, wonende te 3140 Keerbergen, Kruishoevestraat 12, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met benaming SVAero, en met zetel te 3140 Keerbergen, Kruishoevestraat 12 opgericht.

De duur van deze vennootschap is een onbeperkte duur.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro,

vertegenwoordigd door honderdzesentachtig aandelen. Het kapitaal bestaat volledig uit inbrengen in geld.

Elke oprichter plaatst negenduizend driehonderd euro, volgestort voor drieduizend honderd euro, en ontvangt 93 aandelen.

Het door elke oprichter nog te volstorten kapitaal bedraagt zesduizend tweehonderd euro.

Ondergetekende notaris bevestigt dat de som van 6.200,00 euro werd gedeponeerd op een rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de vennootschap KBC Bank.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, het adviseren en de handel in producten en uitrusting ter verwerking van deze producten, waaronder onder meer, zonder dat deze lijst limitatief is:

-Bedrijfsadviseur in de commerciële sector voor ondernemingen, vennootschappen en particulieren;

-Verhuur, huur, lease, aankoop, verkoop, onderhoud en herstelling,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

expertise van luchtvaartuigen en onderdelen van luchtvaartuigen; verhuur van vliegtuigen met piloot; vervoer van goederen of personen door de lucht; uitvoeren van rondvluchten, luchtdopen; het optreden als tussenpersoon met betrekking tot voorgeschreven activiteiten;

-Onderneming van onroerende goederen; de aankoop en verkoop, huur en verhuur, het beheer, de valorisatie, de verkaveling, bouwen en verbouwen, het promoten en het coördineren van het bouwen van onroerende goederen, het onderhoud en het herstellen van gebouwen, de renovatie en de restauratie van gebouwen, evenals onroerende verhandelingen in de meest brede zin, inbegrepen de onroerende leasing; hypotheek vestigen op haar goederen, haar goederen in pand geven, aval verlenen, als waarborg voor leningen en kredieten en alle andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

-Organisatie van salons, tentoonstellingen en beurzen; verhuur vergaderruimte en lokalen voor seminaries; organisatie van allerhande workshops; managementwerkzaamheden;

-Alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van bedrijfsorganisatie en personeel.

-Consultancy, opleiding en training en bijstand op het domein van onder andere personeelsplanning, personeels- en loonadministratie, inzetbaarheid, werving en selectie van personeel, personeelsbeoordeling en evaluatie; het uitvoeren van voormelde activiteiten  in house en bij de klant ter plaatse.

-Het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op deze domeinen actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als tussenpersoon.

-Een roerend patrimonium verwerven, verkopen en beheren;

-Studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, sociale-, administratieve en computer aangelegenheden;

-Tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandig handelsvertegenwoordiger, als commissionair en als consignatie;

-Het inrichten van lokalen.

-Het verlenen van managementadvies en bijstand in de ruime zin; het verstrekken van adviezen van organisatorische, commerciële, technische, financiële en administratieve aard, alsmede op het vlak van het bedrijfsbeleid;

-Alle mogelijke trainings- en/of coaching functies (in house/on site) op het vlak van bedrijfsorganisatie, personeelsmanagement, algemeen management, verkoop, marketing en ICT - projecten;

-Event management, inclusief organiseren van trips, reizen, sportevenementen en aanverwante horeca activiteiten;

-In het algemeen het ter beschikking stellen van een gestructureerd

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

dienstenadvies, hulp- en bestuurdersbijstandspakket, dit alles in de meest ruime zin.

Het participeren in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële of financiële, technische, industriële of andere, de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop op vaste lening of aankoopoptie, verhandeling of op iedere andere wijze;

Het uitoefenen van mandaten van bestuurder en/of vereffenaar in andere ondernemingen of vennootschappen;

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel. Ze zal door alle middelen mogen samenwerken of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde gelijkaardig doel nastreven. Deze deelneming kan op eender welke manier gebeuren.

De vennootschap kan zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden binnen de perken van de wet alle financiële, commerciële, industriële daden en verrichtingen stellen met roerend of onroerend karakter, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met haar doel, de ontwikkeling ervan kunnen teweegbrengen of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken. Zij zal zich mogen interesseren, door inbreng, versmelting, participatie of anderszins in bestaande en op te richten maatschappijen, ondernemingen of verenigingen, waarvan het doel geheel of gedeeltelijk identiek, analoog of gelijkend is aan of samenhangend met dit van deze vennootschap, evenals het bestuur van andere vennootschappen waarnemen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders. Zijn er meerdere zaakvoerders benoemd, dan besturen zij gezamenlijk.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd als volgt:

a. door de enige zaakvoerder, indien er slechts één zaakvoerder benoemd is.

b. door de zaakvoerders afzonderlijk, indien er meer zaakvoerders benoemd zijn.

c. door de houder van een volmacht die beperkt is in de tijd en/of bepaald wat betreft het voorwerp.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd behoudens ander besluit van de algemene vergadering

De oprichtersvergadering benoemt eenparig tot niet - statutaire zaakvoerders: de heer VRANCKEN Serge en mevrouw DEROOVER Annick, beiden voornoemd. Zij aanvaarden hun mandaat. Zij zijn afzonderlijk bevoegd de vennootschap te vertegenwoordigen.

Luik B - Vervolg

Jaarlijks wordt een algemene vergadering gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping op de 2de maandag van de maand juni om 19u00.

Het boekjaar loopt van 01 januari tot en met eenendertig december van elk kalenderjaar.

Over de bestemming van het resultaat beslist de algemene vergadering rekening houdend met de wettelijke bepalingen dienaangaande.

De oprichtingsvergadering beslist dat het eerste boekjaar eindigt op eenendertig december tweeduizend veertien en de eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2015.

Volmacht

De zaakvoerders verlenen volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Accfides met zetel te 3550 Heusden-Zolder, Kapelstraat 18 bus 0.1, vertegenwoordigd door mevrouw Goosse Barbara, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de inschrijving, wijziging, doorhaling in de KBO te verrichten, alsmede alle formaliteiten te vervullen die ten gevolge van deze akte zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de BTW, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag van registraties en erkenningen.

Voor ontledend uittreksel.

Bart Arnauts, geassocieerde notaris te Keerbergen.

Eveneens neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 08.06.2015, NGL 30.07.2015 15368-0319-011

Coordonnées
SVAERO

Adresse
KRUISHOEVESTRAAT 12 3140 KEERBERGEN

Code postal : 3140
Localité : KEERBERGEN
Commune : KEERBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande