SYMERGO

Société en commandite simple


Dénomination : SYMERGO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 566.975.391

Publication

03/11/2014
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tussen de ondergetekenden :

1. Bart van Doveren, wonende te Schoonzichtlaan 13A, 3012 Wilsele (gecommanditeerde vennoot) en

2. María José Rivas López, wonende te Schoonzichtlaan 13A, 3012 Wilsele (stille vennoot)

werd overeengekomen een gewone commanditaire vennootschap op te richten waarvan de statuten luiden als

volgt:

Artikel 1  De gewone commanditaire vennootschap wordt opgericht onder de benaming  Symergo .

Artikel 2 - De zetel is gevestigd te Schoonzichtlaan 13A, 3012 Wilsele. De zaakvoerder is gemachtigd

bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het buitenland op te richten.

Artikel 3 - De vennootschap heeft tot doel:

- het geven van advies en verstrekken van diensten aan vennootschappen en personen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van bestuur, management, organisatie en processen, dit alles in de meest ruime betekenis, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

- De creatie, ontwikkeling, commercialisering en exploitatie van online diensten, voornamelijk doch niet uitsluitend inzake online marketing, communicatie en informatievoorziening. De verkoop van goederen en diensten via internet. Dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

De vennootschap kan bovendien de volgende activiteiten uitoefenen:

- de vennootschap kan optreden als bestuurder, tussenpersoon, volmachtdrager, of mandataris in andere vennootschappen of ondernemingen;

- het beheer van activa in de ruimste zin van het woord, waaronder de aan- en verkoop, de exploitatie, huren en verhuren en ter beschikking stellen aan de vennoten, al dan niet tegen geldelijke vergoeding, van alle roerende en onroerende goederen, gebouwde en ongebouwde, gemeubileerde en niet-gemeubileerde onroerende goederen, alsook het uitvoeren van alle bouw- en verbouwingswerken;

- het voor eigen rekening beleggen in, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van gelden, aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, en andere roerende waarden, uitgegeven of gehouden door Belgische of buitenlandse ondernemingen;

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen die haar het meest geschikt voorkomen, zowel in het binnen als in het buitenland. Zij mag alle beheers, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich erbij rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen. De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Symergo

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Schoonzichtlaan 13A

*14310201*

Luik B

3012

België

0566975391

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Leuven (Wilsele)

Griffie

Neergelegd

30-10-2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Artikel 4 - De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt ontbonden na het

verstrijken van zes (6) maanden na de opzegging door één van de beherende vennoten aan de anderen gedaan

per aangetekend schrijven.

Artikel 5  Werkend of beherende en stille vennoten

Bart van Doveren neemt deel aan de oprichting als hoofdelijk aansprakelijke en beherend vennoot voor de

duur van de vennootschap.

Maria Jose Rivas Lopez treedt op als stille vennoot. Hij/Zij draagt niet bij in de schulden en verliezen van de

vennootschap dan tot beloop van hetgeen hij/zij beloofd heeft te zullen inbrengen in deze vennootschap.

De machten van de stille vennoot bestaan in:

· Controle van de vennootschap

· Stemrecht op de algemene vergadering

Artikel 6  Bart van Doveren brengt in de vennootschap een som ter grootte van negenhonderd

negenennegentig euro (Q' 999) in. María José Rivas López brengt in de vennootschap een som ter grootte van één euro (Q'1) in.

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van duizend euro (Q'1000), vertegenwoordigd door duizend (1000) aandelen zonder nominale waarde. Aan Bart van Doveren worden negenhonderd en negenennegentig (999) aandelen toegekend, aan María José Rivas López één (1) aandeel. Artikel 7  Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders. Wordt tot statutaire zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap en die aanvaardt: Bart van Doveren. Zijn/Haar mandaat kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap duurt.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het verwezenlijken van het doel. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Voor alle vervreemdingen van onroerende goederen van de vennootschap, voor alle vestigingen of overdrachten van zakelijke rechten op onroerende goederen en voor het aangaan van leningen is evenwel het eenparig akkoord van alle vennoten vereist. Beperkingen of verdelingen van de bevoegdheid van de zaakvoerders kunnen aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder kan volmachten geven voor een of meerdere zaken aan een of meerdere gevolmachtigden. Artikel 8  Overdracht van aandelen

Het overlijden van één der vennoten geeft geen aanleiding tot het ontbinden van de vennootschap.

Zowel ten gevolge van overdracht van aandelen onder levenden, als ten gevolge van erfrechtelijke overgang, mogen de aandelen van een vennoot, op straffe van nietigheid, enkel toekomen aan personen die de instemming krijgen van alle medevennoten. Die instemming is eveneens vereist als de aandelen overgedragen worden aan medevennoten of aan de echtgenoot of de bloedverwanten in rechte lijn van de oorspronkelijke eigenaar der aandelen.

Een verzoek tot instemming wordt aan de vennoten gericht en moet de volledige identiteit, beroep en adres van de eventuele nieuwe venno(o)t(en) vermelden, evenals het aantal aandelen dat deze zou(den) verwerven. Vennoten die in gebreke blijven binnen één maand hierop te antwoorden zullen geacht worden in te stemmen. Tegen de weigering van instemming staat geen beroep open. Nochtans kunnen de weigerende vennoten door de belanghebbende verplicht worden binnen de drie maanden hetzij een koper te vinden voor de betreffende aandelen, hetzij ze zelf te kopen.

Bij gebrek aan overeenstemming zal dergelijke verkoop dan gebeuren aan de werkelijke waarde van de aandelen op de dag van overgang, vast te stellen door een deskundige, aan te stellen door de betrokken partijen of, zo niet, door de voorzitter van de rechtbank van koophandel waar de zetel van de vennootschap gevestigd is. De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde, op de hierboven bepaalde wijze, definitief zal vastgesteld zijn. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle rechtsmiddelen.

Erfgenamen mogen in geen geval zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken noch de normale voortgang van de vennootschap belemmeren.

Artikel 9  Beraadslaging

Behoudens gevallen voorzien bij wet en behoudens andersluidende bepaling in onderhavige statuten worden de beslissingen genomen bij meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen ongeacht het aantal aandelen vertegenwoordigd op de vergadering.

Artikel 10  Boekjaar

Het boekjaar vangt aan op 1 april en eindigt op 31 maart van ieder jaar/het daarop volgende jaar.

Artikel 11  Winstverdeling

Het batig saldo van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de boekhoudwetgeving. Dit saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering. De winst zal jaarlijks onder de vennoten verdeeld worden naar evenredigheid van het aantal aandelen dat ieder bezit.

De vennoten mogen evenwel bij gewone meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk vooraf genomen op de winsten. Zij zullen eveneens bij gewone meerderheid mogen beslissen de gereserveerde winst van voorgaande boekjaren geheel of gedeeltelijk uit te delen pro rata hun aandelenbezit en dit hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 12  Verliezen

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde verhouding dan deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten. Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun bijdrage mogen overtreffen.

Artikel 13  Algemene vergadering

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de laatste zaterdag van juni om 14 u. Indien die dag een feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Iedere vennoot heeft bovendien het recht een vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen vóór de vergadering in de post afgegeven moet hebben. Deze brief moet de dagorde vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door de gecommanditeerde vennoot. Zij zal gehouden worden op de zetel van de vennootschap.

De beslissingen worden bij gewone meerderheid genomen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot doch geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

Artikel 14  Ontbinding en vereffening

Behoudens indien aan de voorwaarden voor een ontbinding/vereffening/sluiting in één akte is voldaan gelden, benevens de wettelijke regels ter zake, volgende regels voor de ontbinding en vereffening:

De vereffenaars worden benoemd door de algemene vergadering en hun benoeming wordt ter bevestiging of homologatie voorgelegd aan de Voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vereffenaars beschikken over de wettelijk voorziene machten, tenzij de algemene vergadering die hen benoemt anders beslist met gewone meerderheid van stemmen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel. Het batig resultaat van de vereffening wordt tussen alle vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit verdeeld. Gebeurlijke verliezen zullen in door alle beherende vennoten worden gedragen naar verhouding van hun aandelenbezit.

Overgangsbepalingen

1. Overname verbintenissen: De comparanten verklaren bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen alle verbintenissen over te nemen en te bekrachtigen die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting werden aangegaan vanaf 1 oktober 2014.

2. Eerste boekjaar: Het eerste boekjaar sluit af op 31 maart 2015. De eerste jaarvergadering zal bijgevolg gehouden worden in het jaar 2016.

Aldus overeengekomen te Leuven op 20 oktober 2014 in 3 originele exemplaren waarvan iedere partij verklaart er minstens één ontvangen te hebben.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

25/02/2015
ÿþ É ÉI ~.~.~ j{~ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~.... . _ .. ~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

NEERGELEGD

1 3 l- U 3. 2015

Gril-fie Rechtbank van Koophandel

tem.

Ondernemingsnr : 0566.975.391

Benaming

(voluit) : Symergo

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Schoonzichtiaan 13A, 3012 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte Rechtzetting publicatie 14310201 van 3/11/2014

ln de publicatie van het uitreksel van de oprichtingsakte, gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad dd

311112014, werd een fout vastgesteld in de overgangsbepalingen met betrekking tot de afsluiting van het eerste

boekjaar.

De overgangsbepaling:

"2. Eerste boekjaar Het eerste boekjaar sluit af op 31 maart 2015. De eerste jaarvergadering zal bijgevolg

gehouden worden in het jaar 2016."

moet ais volgt gelezen worden:

"2. Eerste boekjaar. Het eerste boekjaar sluit af op 31 maart 2016. De eerste jaarvergadering zal bijgevolg gehouden worden in het jaar 2016."

Getekend,

Bart van Doveren

Gecommanditeerde vennoot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
SYMERGO

Adresse
SCHOONZICHTLAAN 13A 3012 WILSELE

Code postal : 3012
Localité : Wilsele
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande