SYSGREP

Société en commandite simple


Dénomination : SYSGREP
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 838.182.344

Publication

10/08/2011
ÿþRechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : Prinsendal, 24 3090 Overijse

Onderwerp akte : Certificaat van oprichting

Op 30 maart 2011, zijn bijeengekomen op de zetel van de vennootschap:

a) De heer Gustot Patrick, wonende te 3090 Overijse, Prinsendal 24, nationaal nummer 79.03.28-269.86,! als beherende vennoot;

b) Mevrouw Riahi Hafsa, wonende te 3090 Overijse, Prinsendal 24, nationaal nummer 83.01.11-342.11, als stille vennoot;

die overeenkomen om tussen hen een burgerlijke vennootschap op te richten onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap.

Artikel 1 : Naam  zetel

De vennootschap is onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap. Haar naam luidt "Sysgrep".

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3090 Overijse, Prinsendal 24.

Deze kan bij beslissing van de zaakvoerder worden verplaatst naar enige andere plaats binnen België. Iedere verandering van de maatschappelijke zetel wordt bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Artikel 2 : Doel

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening ais voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland :

-Verstrekken van daden van adviesverlening alsook van financiële, technische, juridische, logistieke, commerciële of administratieve handelingen, het stimuleren, ontwerpen en coördineren van de oprichting van andere rechtspersonen of ondernemingen ;

-Uitvoeren van administratieve en managementfuncties ;

-Uitvoeren van de studies, de ontwikkeling, het produceren of commercialiseren van nieuwe producten en technologieën en van hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen en verkopen, hét in licentie nemen of verlenen van een octrooi op het immaterieel vast actief ;

-De oprichting van een patrimonium door o.m. :

" het stellen van handelingen met betrekking tot onroerende goederen, zowel bestaande als nog te bouwen, en dit zowel in België als in het buitenland, alsook het stellen van daden met betrekking tot alle zakelijke rechten met betrekking tot onroerende goederen (met inbegrip vruchtgebruik, erfpacht- of opstalrechten);

" het stellen van financiële handelingen, zowel met vaste rentevoet als in aandelen, in omloop gebracht door Belgische of buitenlandse vennootschappen;

= het toekennen van leningen of verstrekken van voorschotten aan natuurlijke of rechtspersonen, met of zonder reële waarborgen. De occasionele verkoop van het patrimonium of van één of meerdere elementen van dit patrimonium.

-De aankoop, verkoop, import, export, uitbating, de verwerking, de commercialisering, de distributie, de algemene vertegenwoordiging, de groot- en kleinhandel van alle industriële, commerciële, agrarische, voedings-Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mud2.1

N.. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~_EJIt hÇ i~



111111 J111 II Vfl1VIMINu n

'2 9 JUIL. 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 3g- e3 619

Benaming

(voluit) : Sysgrep

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

, artisanale, energie-, chemische, intellectuele en natuurproducten van alle genres en alle andere producten nuttig of nodig voor de realisatie van dit deel van het maatschappelijk doel van de onderneming, de uitbating van hotels, elke activiteit verbonden met het toerisme, het vervoer van personen en goederen, in de meest brede zin ;

-Door de inbreng in speciën of in natura, van participaties, financiële tussenkomsten, of anderzijds, door het nemen of aanhouden van deelnemingen in andere maatschappijen of ondernemingen, bestaand of nog op te richten, hetzij in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel gelijkaardig of analoog is aan zijn maatschappelijk doel of dit doel bevordert;

-Het stellen van aankopen, handelingen of commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende daden, die direct of indirect, geheel of gedeeltelijk naar zijn maatschappelijk doel verwijzen of de verwezenlijking ervan vergemakkelijkt of bevordert;

-Het besturen, in zijn hoedanigheid van beheerder, vereffenaar, of anders, van verbonden maatschappijen of filialen, en hun advies te verstrekken.

Artikel 3 : Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur vanaf heden.

Artikel 4 : Kapitaal  aandelen - aansprakelijkheid

Het kapitaal van de gewone commanditaire vennootschap bedraagt 50 E.

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door 50 gelijke aandelen zonder nominale waarde. Ieder aandeel vertegenwoordigt één vijftigste (1/50) van het kapitaal.

Een vennoot kan zijn aandelen slechts afstaan onder levenden aan een derde mits eenparig en geschreven akkoord van zijn medevennoten. De afstand, indien deze wordt toegelaten, kan slechts gebeuren met inachtname van de regels vermeld in het Burgerlijk Wetboek.

De beherende vennoot is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. De stille vennoten zijn slechts aansprakelijk ten belope van hun inbreng.

Artikel 5 : Bestuur en vertegenwoordiging - controle

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder, benoemd onder de vennoten.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, mits ze niet behoren tot de specifieke bevoegdheid van de algemene vergadering.

Handelingen of besluiten gesteld buiten het doel van de vennootschap of strijdig met de statuten, zijn ongeldig en niet tegenstelbaar aan derden, en evenmin kunnen ze door derden worden tegengeworpen aan de vennootschap.

De zaakvoerder kan een speciale machtiging verlenen aan derden, zoals het nakomen of ondertekenen van akten of categoriën van akten in naam van de vennootschap.

Deze machtiging wordt op erkende manier opgesteld en ondertekend door de zaakvoerder.

Deze machtiging wordt gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad als bewijs voor de personen aan wie deze machtiging werd verleend.

De vennootschap wordt in rechte vertegenwoordigd door de zaakvoerder, handelend conform de statuten.

De controle op de vennootschap is zo nodig opgedragen aan een commissaris, gekozen uit de lijst van de leden van het Instituut van Bedrijfsrevisoren en benoemd door de algemene vergadering voor een periode van drie jaar. De algemene vergadering bepaalt zijn ereloon.

Jaarlijks brengt deze verslag uit op de algemene vergadering, over de resultaten van zijn opdracht.

Zo er geen verplichting tot benoeming van een commissaris van de vennootschap bestaat, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Artikel 6 : Algemene Vergadering

,

J

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

be algemene vergadering omvat zowel de beherende als de stille vennoten. Elk aandeel geeft recht op één stem.

De vergadering wordt jaarlijks op de maatschappelijke zetel van de vennootschap gehouden, tenzij anders bepaald in de oproepingsbrieven, en dit op 31 maart, en voor de eerste maal in twee duizend dertien, teneinde kennis te kunnen nemen van de resultaten, het rapport van de commissaris te horen en de jaarrekeningen goed te keuren.

De vergadering kan ten allen tijde plaatsvinden, op verzoek van de beherende vennoot of van één van de stille vennoten.

De oproeping tot algemene vergadering worden per aangetekend schrijven verstuurd naar elk van de vennoten ten minste acht dagen voor de vastgestelde datum van de vergadering, of per telefax of e-mail op identieke wijze verzonden.

De oproepingsbrieven omvatten de orde van de dag alsook de plaats en uur van de vergadering. be algemene vergadering wordt voorgezeten door de zaakvoerder.

De algemene vergadering bespreekt de onderwerpen die op de agenda werden geplaatst. Niettemin komt de algemene vergadering niet tussen in de daden van beheer van de vennootschap en de stille vennoten die deelnemen aan de algemene vergadering vervullen geen enkele daad van beheer.

De gewone, bijzondere en de buitengewone algemene vergadering kan slecht geldig tot een besluit komen bij aanwezigheid van de beherende vennoot en ten minste één stille vennoot. Beslissingen warden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Wijziging van de essentiële delen van het vennootschapscontract is slechts mogelijk bij eenparig besluit van alle vennoten. Het betreft wijziging van de rechtsvorm, aard, benaming, de duur van de vennootschap, de statutaire bepalingen in verband met de relatieve onoverdraagbaarheid van het lidmaatschap en van de vennootschapsrechten, de criteria voor toetreding tot de vennootschap, de soevereine macht van de algemene vergadering en de wijze waarop zij besluiten treft, de regels in verband met de verdeling van het bedrijfsresultaat en de bevoegdheidsbeperking van de beherende vennoten

Artikel 7 : Jaarrekeningen  Bestemming van het resultaat

Ieder jaar op 31 december, en voor de eerste maal op 31 december twee duizend twaalf, maakt de zaakvoerder de jaarrekening van vennootschap op. De jaarrekening omvat de balans en de resultatenrekening.

Deze is opgesteld conform de boekhoudwet en zijn toepassingsbesluiten. Deze worden overgemaakt aan de commissaris ter volbrenging van zijn missie en teneinde hiervan verslag te brengen op de algemene vergadering.

De algemene vergadering beslist over de goedkeuring evenals over de kwijting te verlenen aan de beherende vennoten bij meerderheid van de vennoten. Bij evenwicht van stemmen geldt de stem van de voorzitter als dubbel. Het positieve of negatieve saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst of nettoverlies van de vennootschap.

De algemene vergadering kan bij besluit, genomen bij meerderheid van de vennoten, voor een welbepaald jaar, de winst volgens een verdeelsleutel verdelen, of geheel of ten dele reserveren.

Artikel 8 : Ontbinding  Vereffening

De vennootschap wordt niet ontbonden bij het overlijden, de ondervoogdijstelling, het onvermogen of het faillissement van één van de vennoten.

Bij overlijden van één van de vennoten, wordt de vennootschap voortgezet door de andere vennoten, hetzij tengevolge van een unaniem besluit van de algemene vergadering, deze wordt ontbonden. Bij voortzetting van de vennootschap zullen de resterende vennoten de overdracht van de aandelen van de uittredende vennoot organiseren.

Bij ontbinding van de vennootschap, behalve anders bepaald door de algemene vergadering, zal tot de invereffeningstelling worden overgegaan door de vereffenaar, overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen. ls er geen vereffenaar benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar.

Artikel 9 : Informatie aan de vennoten

Voor-

" behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op vraag van de stille vennoten, zal de zaakvoerder, kopie van alle rapporten overgemaakt door de commissaris, met betrekking tot de jaarlijkse of enige speciale controle van de vennootschap, aan hen overhandigen.

De zaakvoerder zal aan iedere stille vennoot, ieder rapport of informatie welke hij op normale wijze heeft bekomen, overhandigen.

Mits inachtname van een redelijke termijn, zal de zaakvoerder iedere stille vennoot toelaten, om Tijdens de i werkuren, alle boeken en documenten van de vennootschap in te kijken.

Tijdelijke maatregelen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

1.Op dit ogenblik, keuren de comparanten de hiervoor genoemde statuten goed en stellen de oprichting tussen hen van de gewone commanditaire vennootschap " Sysgrep" vast.

2.De comparanten verklaren de 50 aandelen in het kapitaal van de vennootschap, als volgt te onderschrijven :

§49 aandelen zonder nominale waarde aan Mijnheer Gustot Patrick, en hoedanigheid van beherende

vennoot

§1 aandeel zonder nominale waarde aan Mevrouw Riaha Hafsa, in hoedanigheid van stille vennoot.

3.De algemene vergadering besluit unaniem om :

§Mijnheer Gustot Patrick te benoemen tot zaakvoerder ;

§Geen commissarisrevisor te benoemen.

4.Verbintenissen in naam van de vennootschap in oprichting :

De comparanten verklaren dat zij alle verbintenissen en overeenkomsten, door één van hen, aangegaan sinds 1 maart 2011 in naam van de vennootschap in oprichting en vooraleer deze rechtspersoonlijkheid verkreeg, voor rekening van de vennootschap overnemen bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SYSGREP

Adresse
PRINSENDAL 24 3090 OVERIJSE

Code postal : 3090
Localité : OVERIJSE
Commune : OVERIJSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande