T BROODHUIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : T BROODHUIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.712.541

Publication

08/07/2013
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



2 7 JUIN 2013

Griffie

tU,103117J111 Y n

V beh

aa

Bel Sttai

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0842.712.541

Benaming

(volua) : 't Broodhuis

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 1740 Ternat, Statiestraat 117

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontbinding

ingevolge proces-verbaal opgemaakt en gesloten door het ambt van geassocieerd notaris Ingrid EVENEPOEL, te Ninove, op 20 juni 2013, waarop volgende registratiemelding is aangebracht: "Geregistreerd te Ninove op 25/0612013. 3 bladen geen verzendingen. Boek 543 blad 01 vak 18. Ontvangen: ê 26. De e.a. inspecteur get. V. Bonte" blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de BVBA 'T BROODHUIS de volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste besluit.

De vergadering bevestigt de beslissing van de buitengewone algemene vergadering de dato 30 juni 2012 waarbij besloten werd tot het ontslag ais zaakvoerder van de heer Vandersteen Stéphane en de heer De Vriendt Chris, comparanten in deze, met ingang van 30 juni 2012.

De enige overblijvende zaakvoerder vanaf 30 juni 2012 is mevrouw De Moortel Nancy, wiens mandaat sedert 30 juni 2012 onbezoldigd is.

Tweede besluit.

Deª% rde besluit.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "'t Broodhuis" gevestigd te 1740 Ternat, Statiestraat 117, wordt ontbonden en dit vanaf heden. De algemene vergadering bevestigt het ontslag van mevrouw De Moortel Nancy, comparante in deze, als zaakvoerder vanaf heden.

Vierde besluit.

De vergadering stelt vast dat de vereffening van gemelde vennootschap "de facto" bewerkstelligd werd door de zaakvoerder, mevrouw De Moortel Nancy, voornoemd, en dat gemelde vennootschap thans als volledig vereffend beschouwd moet worden.

Vª% ijfde besluit.

Aan mevrouw De Moortel Nancy wordt volledige kwijting verleend voor haar mandaat als zaakvoerder. Zesde besluit.

De vereffening wordt ais beëindigd beschouwd en wordt hierbij afgesloten. De vennootschap houdt op te bestaan met ingang van heden.

De boeken en bescheiden van gemelde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zullen gedurende 5 jaren neergelegd en bewaard worden te Lennik, Jan Baptist Van der Lindenstraat 28 door De Moortel Nancy

Voor beknopt uittreksel.

Ingrid Evenepoel,

Geassocieerd notaris te Ninove.

Samen neergelegd met dit uittreksel:

- de expeditie van de akte dd. 20/06/2013 met bijlagen (verslag zaakvoerder, balans, verslag revisor)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Raam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.03.2013, NGL 02.04.2013 13079-0432-010
25/01/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NIIIIGIIIIIIIIIIIII II

" 1222514"

I

beF

are

Be Sta;

~ 3 Je1üo 2e1

Griffie

Ondernemingsnr : ® '1j

Benaming 7

(voluit) : 't Broodhuis

(verkort) :

Rechtsvoren : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Statiestraat 117 te (1740) Ternat

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - benoemingen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

UIT EEN AKTE verleden voor geassocieerd notaris Ingrid EVENEPOEL, te Ninove, de dato 9 januari 2012,: ter registratie.

BLIJKT:

1/ Dat tussen 1) De heer DE VRIENDT Chris, geboren te Asse op 19 juli 1967 ongehuwd, wonende te 1501; Halle (Buizingen), Biezeput 79; 2) De heer VANDERSTEEN Stéphane, geboren te Anderlecht op 20 februari 1970 echtgenoot van mevrouw DE MOORTEL Nancy Josée Georgette, hiernagenoemd, wonende te 1750! Lennik, Jan Baptist Van der Lindenstraat 28 en 3) mevrouw DE MOORTEL Nancy Josée Georgette, geboren te! leper op 12 december 1969, echtgenote van de heer VANDERSTEEN Stéphane, wonende te 1750 Lennik, Jan: Baptist Van der Lindenstraat 28 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met: als naam "t' Broodhuis", en met zetel te te (1740) Ternat, Statiestraat 117.

2/ Dat het doel van de vennootschap in de oprichtingsakte letterlijk als volgt wordt omschreven: De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of voor gemeenschappelijke rekening met derden:

- de aankoop, verkoop, import, export, productie, distributie, commercialisering, het fabriceren, het ontwerpen, de bereiding en handel in het algemeen, in producten die verband houden met de bakkerij,; banketbakkerij, beschuiten, koekjes, snoepgoed, versnaperingen, belegde broodjes, fast food, dranken, kazen; en zuivelproducten, delicatessen en alle andere voedingswaren in de ruimste zin van het woord.

- Organiseren van cursussen, workshops, trainingen, consultancy.

- hei aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het; algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met: betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten,: industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het: stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het= verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen oi bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met; het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn; activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de; secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen; van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen;

handelszaak.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden i;~ n het Belgisch Staatsblad

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst in alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap kan bovendien persoonlijke of zakelijke waarborgen verstrekken tegen vergoeding tot zekerheid van schulden en verbintenissen, aangegaan tegenover derden door verbonden ondernemingen, door andere ondernemingen waarmee een participatieverhouding bestaat en door de bestuurders van de onderneming, en zij mag zekerheden stellen zoals borg, hypotheek en andere tot waarborg van verbintenissen van derden.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan warden in de uitgebreidste zin.

3/ Dat het geheel geplaatste kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde, volledig volstort door inbreng in geld.

4/ Dat zij opgericht werd voor onbepaalde duur, aanvangende op datum van de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

5/ Dat de vennootschap intern wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, dewelke collegiaal beschikken, aan wie volledige bestuursbevoegdheid is toegekend.

6/ Dat extern iedere zaakvoerder de vennootschap individueel vertegenwoordigt jegens derden en namens haar optreedt in en buiten rechte.

7/ Dat als niet-statutaire zaakvoerders, voor onbepaalde duur, zijn aangesteld:

- de heer De Vriendt Chris, wonende te 1501 Halle (Buizingen), Biezeput 79;

- de heer Vandersteen Stéphane, wonende te 1750 Lennik, Jan Baptist Van der Lindenstraat 28;

- mevrouw De Moortel Nancy, wonende te 1750 Lennik, Jan Baptist Van

der Lindenstraat 28;

8/ Dat het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar; Dat het eerste boekjaar is beginnen te lopen op de dag van de oprichting en zal eindigen op 31 december 2012

9/ Dat de jaarvergadering ieder jaar wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei om 20.00 u in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld; Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering verlegd naar de volgende werkdag, zelfde plaats en uur.

10/ Dat de algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerders over de bestemming van het resultaat. De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

De oprichters stellen bij deze aan als bijzondere lasthebber: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Coppens W. Boekhoudkantoor  Fiduciaire, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Coppens Wilfried, te 8301 Knokke-Heist, Heistlaan 437, aan wie de macht wordt verleend om het nodige te doen voor de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank en voor de registratie van de vennootschap als BTW-belastingplichtige.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Ingrid Evenepoel, te Ninove.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd:

de expeditie van de oprichtingsakte, bevattende bankattest;





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
T BROODHUIS

Adresse
STATIESTRAAT 117 1740 TERNAT

Code postal : 1740
Localité : TERNAT
Commune : TERNAT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande