T & M HOLDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : T & M HOLDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.090.202

Publication

14/04/2014
ÿþI .4

Had W.:rd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111131001*1111 JI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0848.090.202

Benaming

(voluit) : T&11/1 Holding

(verkort)

Rechtsvorm BVBA

Zetel Sappellenbos 4, 3052 Blanden (Oud-Heverlee)

(volledig adres)

Onderwerp akte: Wijziging van de maatschappelijke zetel

Uit de besluiten van de enige zaakvoerder van3A maart 2014 blijkt dat de maatschappelijke zetel van de vennootschap werd verplaatst van 3062 Blanden (Oud-Heverlee), Sappellenbos 4 naar 3000 Leuven, Naamsestraat 9 en dit met onmiddellijke ingang.

Jos Myny

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: besluiten van de enige zaakvoerder

Op de laatete blz. van Luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening,

29/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 19.12.2014, NGL 22.12.2014 14702-0302-009
29/08/2012
ÿþ mod 2.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

iiiiii iii iiiii ui a i

*12147841*

Neergelega ter griffie dei

Rechtbank van Koop a c -

te Leuven, de ( U MUU. 2012

DE GRIFFIEP

Griffie

Ondernemingsn>í : %1 g ©qO o2-

;

Benaming : T&M Holding

(voluit)

;£ Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sappellenbos 4

3052 Blanden (Oud-Heverlee)

Onderwerp akte :Oprichting

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor notaris Thomas Boes, te Heverlee op 8 augustus 2012, nog tel registreren, dat:

1. dat de heer Joseph Paul Julien Georges MYNY, gedomicilieerd te Nieuwerkerken, Driesstraat 97, een; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht.

2. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.; Zij draagt de benaming "T&M HOLDING".

3. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3052 Oud-Heverlee, Sappellenbos 4.

Hij mag naar een andere plaats in het Vlaamse gewest of het hoofdstedelijk gebied worden overgebracht;

;; door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, afgekondigd in het Belgisch Staatsblad.

De zaakvoerder mag ook bijhuizen, administratieve zetels, uitbatingen, agentschappen, kantoren en,

bewaarplaatsen oprichten in België en in het buitenland alsook handelsvertegenwoordigers aanwijzen.

4. De vennootschap heeft tot doel:

- het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van; '; aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende;

waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van ;j handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-;

publiekrechtelijk statuut;

- het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van; bestuurdersfuncties, het verfenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met; de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of; statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

- het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden[ ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede de waarborgen van aile; verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn' activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de: secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de: beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks ofi onrechtstreeks belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in; andere vennootschappen of ondernemingen.

In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van; haar doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking geheel of ten dele te vergemakkelijken en dit zowel; :; in België als in het buitenland.

5. De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur

6. Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op 18.600,00-¬ en is vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde en die ieder 11100ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De comparant verklaart en erkent dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat de aandelen in geld zijn volstort voor 12.400,00-¬ door de Heer Jos Myny, voornoemd, die inschrijft op 100 aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r----Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer 3631082141-49 bij ING bank geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "7&M HOLDING" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 7 augustus 2012, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor de statutenwijziging. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

8. De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen, Zodanige verdeling van taken kan aan of tegen derden niet worden tegengeworpen.

9. De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte,

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen, Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd, tenzij algemene volmacht verleend door de algemene vergadering met een meerderheid van drie/vierden van de stemmen. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmachten.

10. De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de tweede woensdag van december om 20 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is wordt deze jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

11. Het boekjaar van de vennootschap gaat in vanaf één juli en eindigt op dertig juni van elk jaar.

12. Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

13. De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten,

14. In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

SLOTVERKLARINGEN

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in vanaf de neerlegging van een uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie en

eindigt op 30 juni 2014,

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand december 2014, op de plaats

aangewezen in de oproeping.

3. Artikel 60 Wetboek van Vennootschappen

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerder mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zal zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen. ln toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

De comparanten verklaren dat de vennootschap de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

4. Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd dc rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handter ening

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

r. 1. +1 '

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsklad

Onmiddellijk hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor

onbepaalde duur;

- de Heer Jos Myny, voornoemd,

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

6. Volmacht

De oprichter verleent aan de Fiduciare Cuykx burgerlijke BVBA, gevestigd te 3850 Nieuwerkerken,

Diestersteenweg 168, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, alle machten om, met

mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van aile administratieve formaliteiten te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Thomas Boes

Tegelijk hiermee neergelegd x afschrift van de akte van oprichting

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Coordonnées
T & M HOLDING

Adresse
NAAMSESTRAAT 9 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande