T VOLKSHUIS BERTEM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : T VOLKSHUIS BERTEM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 525.811.066

Publication

18/11/2013
ÿþ mod 11.1



ii i= ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

~

V beh aa Bel Staz

VII 11111 111111111 III

*13172300*









Á(<,

4~ ~~;i,uf~~ r;" . .

,e 5 NOV. 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0525.811,066

Benaming (voluit) :'T VOLKSHUIS BERTEM

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Tervuuursesteenweg 160

3060 Bertem

Onderwerp akte :BVBA: omzetting VOF in een BVBA

Het blijkt uit een proces-verbaal gesloten voor notaris Stefan Vangoetsenhoven te Bertem (Leefdaal) op 30 oktober 2013 om 8.00 uur (neergelegd v66r registratie) houdende de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Vennootschap onder firma 'T Volkshuis Bertem met maatschappelijke zetel te 3060 Bertem, Tervuursesteenweg 160, vennootschap opgericht ingevolge onderhandse akte op 9 maart 2013 bekendgemaakt in de bijlagen ; tot het Belgisch Staatsblad op 17 april daarna onder nummer 13060192, De statuten werden sindsdien niet meer gewijzigd, vennootschap ingeschreven in het handelsregister te Leuven hebbende als BTW-nummer BE 525.811.066, en als ondernemingsnummer 0525.811.066, vergadering waarop alle vennoten aanwezig waren, dat de volgende beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmens

" Eerste besluit:

Bevestiging van de beslissing dat mevrouw Kumps Josseline Eva haar vier aandelen heeft overgedragen als volgt

.twee (2) aandelen aan de voornoemde heer Forceville Luc Remi en twee (2) aandelen aan voornoemde mevrouw De Winne Kelly Helena, zodat de heer Forceville Luc en mevrouw De Winne Kelly thans ieder de helft van het totaal aantal aandelen in hun bezit hebben. Tweede besluit:

I.Beslissing tot eerste kapitaalverhoging

De vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal met DERTIENDUIZEND EURO (¬ 13.000,00) te verhogen om het van DUIZEND EURO (¬ 1.000,00) op VEERTIENDUIZEND EURO (¬ 14.000,00) te brengen door de incorporatie van een rekening courant vordering op de VOF 'T Volkshuis Bertem ten bedrage van dertienduizend euro (¬ 13.000,00) en zal geschieden zonder vermeerdering van het aantal aandelen doch met een evenredige verhoging van de fractiewaarde van de aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf heden.

, 2.Beslissing tot tweede kapitaalverhoging

Vervolgens beslist de vergadering het kapitaal nogmaals te verhogen met vierduizend zeshonderd euro (¬ 4.600,00) om het te brengen van veertienduizend euro (14.000,00 ¬ ) naar achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00 ¬ ),

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en zal geschieden zonder vermeerdering van het aantal aandelen doch met een evenredige verhoging van de fractiewaarde van de aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf heden.

De inbreng in geld zal onmiddellijk volgestort worden ten belope van één vijfde of negenhonderd twintig euro (¬ 920,00)

3. Stemming

De vergadering keurt dit besluit eenparig goed.

4.Verwezenlijking van de inbreng

Vervolgens komen de inbrengers tussen, die na voorlezing van het voorafgaande, verklaren zeventien duizend zeshonderd euro (¬ 17.600,00) in deze vennootschap in te brengen op voormelde wijze, nadat z hebben verklaard_ volkomen op_ de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven,

5. Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalsverhoging door zowel inbreng in natura als inbreng in geld definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door honderd (100) identieke aandelen, zonder nominale waarde.

6, Voormelde inbreng in geld werden gedeponeerd overeenkomstig het wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE 22088262758847 op naam van de vennootschap bij de Belfius Bank zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 23 oktober 2013.

Derde besluit Omzetting van de Vennootschap onder Firma in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De algemene vergadering ontslaat de voorzitter voorlezing te geven van het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder en door de bedrijfsrevisor Ira Nicolaij, van de BVBA Ira Nicolajj & Partners met zetel te 3800 Sint-Truiden, Kortenbosstraat 156, betreffende deze omzetting (artikelen 776 en 777 W.Venn.).

Alle aanwezige aandeelhouders verklaren en erkennen een afschrift van deze verslagen en van de voormelde staat van activa en passiva te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Het verslag opgemaakt door de voornoemde heer Ira Nicolaij, bedrijfsrevisor, heeft naar aanleiding van de vooropgestelde omvorming in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in datum van 30 september 2013, zijn verslag gemaakt en dit besluit wordt letterlijk overgenomen als volgt

"9. Besluit,

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad, zoals blijkt uit een staat van activa en passiva per 31 juli 2013, die het bestuursorgaan van de VOF 'T Volkshuis Bertem met zetel te Bertem, Tervuursesteenweg 1060, Heeft opgesteld.

Uit onze controles, uitgevoerd overeenkomstig de geldende controlenormen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

De staat van actief en passief werd gecontroleerd onder de vorm van een beperkt nazicht.

Het netto-actief volgens de tussentijdse staat per 31 juli 2013 bedraagt 8.557,15 EUR en is kleiner dan het in de staat vermelde maatschappelijk kapitaal van 14.000 EUR.

Het verschil bedraagt 5.442,85 EUR.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt eveneens minder dan het wettelijk vereiste minimumkapitaal van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Op straffe van aansprakelijkheid van de zaakvoerder-vennoten kan de verrichting slechts plaatsvinden mits doorvoering van de voorgestelde kapitaalverhogingen

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk acht. Sint-Truiden, 30 september 2013.

Voor Ira Nicolaij bedrijfsrevisor BVBA

Nicolaij Ira

Sedrijfsrevisorn

Een exemplaar van ieder verslag wordt neergelegd op de griffie van de rechtbank van Kcophandel te Leuven, samen met een afschrift van deze akte.

De algemene vergadering beslist na bespreking, met eenparigheid van stemmen, dat de Vennootschap onder Firma, wordt omgevormd in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij toepassing van de artikelen 776 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen,

Het kapitaal zoals deze verhoogd werd als voormeld en de eventuele reserves blijven, ongewijzigd, alsmede aile elementen van het actief en het passief, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen en de nieuwe vennootschap zal de boekhouding die door de Vennootschap onder Firma werd gehouden voortzetten

De vennootschap behoudt haar inschrijving in het RPR te Leuven.

Deze omzetting wordt gedaan op basis van de toestand van de vennootschap op eenendertig december laatstleden,

Alle rechten en plichten en welkdanige juridische gevolgen ten voordele of ten laste van de bestaande vennootschap worden dus geheel, zonder voorbehoud, overgenomen door de tot besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid omgevormde vennootschap, welke juridisch de voorzetting is van de bestaande Vennootschap onder Firma.

Y Voorbehouden *aánhe Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan hdt Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Dit geldt onder meer ook voor het eventuele personeel, dat alle bestaande rechten behoudt, inzake onder meer anciënniteit, vergoedingen, enz..., alsook voor alle lopende contracten welke tot op heden de vennootschap onder Firma verbonden jegens derden.

De aldus nieuwe gevormde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal bij de eerstkomende balansafsluiting en jaarvergadering de periode omvatten tussen de laatste balans en jaarvergadering en vandaag, en de boekhouding afsluiten over het ganse lopend boekjaar.

Vierde besluit - ontslag zaakvoerder.

Aangezien de algemene vergadering heeft besloten de Vennootschap onder Firma om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, geeft zij ontlasting aan de zaakvoerders in de Vennootschap onder Firma (VOF) te weten:

1.de heer Forceville Luc , statutair zaakvoerder, wonende te 3061 Bertem (Leefdaal), Dorpstraat 453 bus 0203

2, mevrouw De Winne Kelly, statutair zaakvoerder, wonende te 3061 Bertem (Leefdaal), Dorpstraat 470 bus 101

3. mevrouw Kumps Josseline, gewone zaakvoerder, wonende te 3061 Bertem (Leefdaal), Dorpstraat 470 bus 0001

En dit in hun hoedanigheid van zaakvoerder voor de uitoefening van hun mandaten, dewelke hun ontslag aanvaarden.

De goedkeuring van de jaarrekening over huidig boekjaar houdt integrale kwijting in van het gevoerde beleid van voornoemde zaakvoerders tot en met heden.

Hun mandaten nemen een einde op heden ingevolge de voormelde omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

Vijfde besluit - vaststelling der nieuwe statuten.

De algemene vergadering stelt de statuten van de venncotschap in haar nieuwe rechtsvorm , hier weergegeven bij uittreksel als volgt vast

- Benaming: De vennootschap is opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "'T VOLKSHUIS BERTEM",

Deze benaming zal altijd voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door "BVBA".

- Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3060 Bertem, Tervuursesteenweg 160,

Elke verandering van zetel in het zelfde taalgebied kan door de zaakvoerder worden beslist en wordt

door zijn zorgen bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag ook in België of in het buitenland bijhuizen oprichten door beslissing van de

zaakvoerder, mits inachtneming van de taalwetgeving.

- Kapitaal: Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien

duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder

nominale waarde, die elk één/honderdste (11100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

- Doel: De vennootschap heeft tot doel:

-restaurateur of traiteur- banketaannenmer en alles wat hier rechtstreeks of onrechtstreeks mee

verband houdt,

- het uitbaten van een restaurant, frituur, taverne, café, hotel, coctailbar, ijssalon, tearoom;

-detailhandel in tabaksproducten in gespecialiseerde winkels;

-overige kleinhandel in voedings- en genotmiddelen in gespecialiseerde winkels;

- exploitatie van gokautomaten en dergelijke, waarbij de winst onder de vorm van speciën uitgekeerd

wordt;

- exploitatie van snooker- en biljartzalen;

- overige zakelijke dienstverlening,

- het opdienen van koude en warme maaltijden, alle activiteiten in de horecasector in de ruimste zin met inbegrip van suikergoedwaren, snacks en snoepgoed;

- verhuur van roerende goederen en allerhande bedrijfsmateriaal,

De organisatie van evenementen;

- het beiden van amusement;

- het musicaal opluisteren van bals, feesten, fuiven, enz,

- de handel in eigen onroerend goed: - flatgebouwen en woningen - niet voor bewoning bestemde gebouwen- grond.

Zij mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kan bijdragen en van aard is de opbrengst van haar goederen te bevorderen, Zij mag ondermeer:

- participaties verwerven en beheren in andere vennootschappen, zowel binnenlandse als buitenlandse;

- onroerende goederen verwerven, bouwen, opschikken, uitrusten en opbouwen,

- de onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

i

- haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, in pand stellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen, en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden;

- ter vervulling van haar maatschappelijk doel, alle leningen afsluiten en waarborgen verlenen. De zaakvoerders zijn bevoegd voormelde omschrijving van het maatschappelijk doel te interpreteren. Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks,

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoot. De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is, Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijzigingen. De benoeming evenals de ambtsbeëindiging van een zaakvoerder, die geen statutair zaakvoerder is, hetzij in de akte van oprichting, hetzij in een akte van statutenwijziging benoemd, worden openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het benoemingsbesluit en van een afschrift daarvan bestemd om te worden bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, de vennootschap ieder afzonderlijk of gezamenlijk verbinden. Een niet-statutaire zaakvoerder kan ten allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten. Aan de zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene onkosten van de vennootschap,

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Hij kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht

Is er slechts één zaakvoerder en heeft deze bij een verrichting een tegenstrijdig belang met de vennootschap, dan moet hij de vennoten daarvan op de hoogte brengen en mag de verrichting slechts door een lasthebber ad hoc voor rekening van de vennootschap worden gedaan. Zijn er verscheidene zaakvoerders, dan is de zaakvoerder die bij een verrichting, die de goedkeuring van het college van zaakvoerders behoeft, een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, verplicht het college daarvan op de hoogte te brengen en zijn verklaring te doen opnemen in de notulen van de vergadering. Hij mag aan de behandeling van dat punt niet deelnemen, In de eerstvolgende algemene vergadering wordt van de verrichting bedoeld in voorafgaand lid, verslag gedaan voordat over enig ander punt wordt gestemd.

- Jaarvergadering: De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede zaterdag van de maand juni om 20.00 uur.

- Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van ieder jaar om te eindigen op eenendertig december van het zelfde jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders een inventaris op, alsmede de jaarrekening en het jaarverslag, dit alles overeenkomstig artikel 283 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

-Reserves en verdeling winst: Het batig saldo, na aftrek van de algemene onkosten, sociale lasten en nodige afschrijvingen, vertegenwoordigt de nettowinst.

Van de nettowinst wordt vijf procent voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat die één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

Ontbinding - vereffening: Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk wordt ontbonden. De vennootschap wordt alsdan geacht een eenpersoonsvennootschap te zijn.

Indien het een rechtspersoon betreft en indien binnen één jaar geen nieuwe aandeelhouder in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige aandeelhouder geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap, ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe aandeelhouder in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag van zesduizend tweehonderd Euro (¬ 6.200,00), kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Q

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

` Voor behouden `'aan hdt Belgisch Staatsblad

V

mod 11.1

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders, die op het tijdstip van de ontbinding in

functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het

Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering anders besluit.

De vereffenaars hebben de verplichting jaarlijks rekenschap te geven en de jaarrekening ter

goedkeuring voor te leggen.

Het nettoprovenu van de vereffening wordt verdeeld onder de maatschappelijke aandelen.

Zesde besluit. Benoeming van de zaakvoerder.

Onmiddellijk na de omvorming komen de vennoten in buitengewone algemene vergadering bijeen,

waarbij eenparig tot nieuwe (niet statutaire) zaakvoerders worden benoemd, voor onbepaalde duur:

- de voornoemde heer Forceville Luc, voornoemd sub 1

- de voornoemde heer De Winne Kelly, voornoemd sub 2

Het mandaat wordt kosteloos uitgeoefend tot de algemene vergadering er anders zal over beslissen.

Zevende besluit: Machtiging aan de zaakvoerder.

De huidige algemene vergadering verleent eenparig alle machten aan de zaakvoerder om haar

conclusies door te voeren, door ondermeer de nodige boekingen te verrichten, kortom al het nodige

te doen om te komen tot de uitvoering van de zoëven genomen beslissingen.

Alle voorgaande beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen.

Voor analytisch uittreksel: notaris Stefan Vangoetsenhoven, samen neergelegd expeditie van de

akte statutenwijziging, bijzonder verslag revisor en bijzonder verslag zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

"

i , ' Voor-

behouden `-laan lift

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/04/2013
ÿþ Had 21

_ 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- iii 111

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

11111 illij

*13060192*



~F

c@rÇ} E0" i rF" ; crxFie

Rechibar K van Koophanüt" ,

te Leuven, de O C APR. 2013

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr: 5ZS. e 4 066

Benaming

(voluit) : 't Volkshuis Bertem

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Tervuursesteenweg 160, 3060 Bertem

Onderwerp akte : Oprichting VOF

Ondemerningsnummer

Benaming:'t Volkshuis Bertem

Rechtsvorm:VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel: Tervuursesteenweg 160, 3060 Bertem

Onderwerp akte: OPRICHTING

OPRICHTINGSAKTE

Vennootschap onder firma

't VOLKSHUIS BERTEM

Door ondergetekenden,

" De heer Forceville Luc Remi L. (NN 62.06.04-333-18), geboren te Heverlee op 4 juni 1962, wonende te 3061 Leefdaal, Dorpstraat 453 bus 0203

" Mevrouw De Winne Kelly Helena G. (NN 80.02.02-124.55), geboren te Ninove op 2 februari 1980, wonende te 3061 Leefdaal, Dorpstraat 470 bus 101,

" Mevrouw Kumps Josseline Eva G. (NN 67.01.15-362.20), geboren te Leuven op 15 janurari 1967, wonende: te 3061 Leefdaal, Dorpstraat 470 bus 101,

Allen hoofdelijk en voor het geheel aansprakelijke vennoten

wordt een vennootschap onder firma opgelicht,

-onder de naam 't Volkshuis Bertem met maatschappelijke zetel te 3060 Bertem, Tervuursesteenweg 160 en

met onbeperkte duur,

-waarvan het kapitaal:

°DUIZEND (1000,-) Euro bedraagt

oVolledig in geld geplaatst werd,

oTen belope van DUIZEND (1000,-) Euro gestort werd;

°Verdeeld is in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde waarop is ingeschreven als volgt:

.voor VIERHONDERDTACHTIG (480,-) Euro door voormelde heer Forceville Luc, die stortte ten belope van

VIERHONDERDTACHTIG (480,-) Euro, waarvoor hem ACHTENVEERTIG (48) volledig volstorte aandelen

worden toegekend;

" voor VIERHONDERDTACHTIG (480,-) Euro door voormelde mevrouw De Winne Kelly, die stortte ten belope van VIERHONDERDTACHTIG (480,-) Euro, waarvoor haar ACHTENVEERTIG (48) volledig volstorten aandelen warden toegekend;

" voor VEERTIG (40,-) Euro door voormelde mevrouw Kumps Josseline, die stortte ten belope van VEERTIG (40,-) Euro, waarvoor haar VIER (4) volledig volstorte aandelen worden toegekend;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

-met boekjaar lopend van 1 januari tot en met eenendertig december (het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging op de griffie van koophandel tot en met eenendertig december 2014);

-met jaarvergadering op de tweede zaterdag van de maand juni om twintig uur (de eerste jaarvergadering heeft plaats in juni 2015);

-met als gemachtigden tot besturen een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten (tot statutaire zaakvoerders voor onbeperkte duur worden aangesteld de heer Forceville Luc en mevrouw De Winne Kelly, voornoemd.

Tot gewone zaakvoerder wordt benoemd mevrouw Kumps Josseline, voornoemd.

De inbrengers verklaren de hun toegekende vergoedingen te aanvaarden De oprichters verklaren vervolgens dat de statuten als volgt zullen luiden:

ARTIKEL 1  NAAM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een vennootschap onder firma met als benaming "'t Volkshuis Bertem"

Op aile akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap zal de naam 't Volkshuis Bertem vermeld worden, voorafgegaan door de woorden 'vennootschap onder firma' of door de afkorting "VOF".

ARTIKEL 2  DOEL

De vennootschap stelt zich tot doel:

-restaurateur of traiteur- banketaannemer en alles wat hier rechtstreeks of onrechtstreeks mee verband

houdt,

-het uitbaten van een restaurant, frituur, taverne, café, hotel, coctailbar, ijssalon, tearoom;

-Detailhandel in tabaksproducten in gespecialiseerde winkels;

-Overige kleinhandel in voedings- en genotmiddelen in gespecialiseerde winkels;

-Exploitatie van gokautomaten en dergelijke, waarbij de winst onder de vorm van speciën uitgekeerd wordt;

-Exploitatie van snooker- en biljartzalen;

-overige zakelijke dienstverlening, n.e.g.;

-het opdienen van koude en warme maaltijden, alle activiteiten in de horecasector in de ruimste zin met

Inbegrip van suikergoedwaren, snacks en snoepgoed;

-verhuur van roerende goederen en allerhande bedrijfsmateriaal,

-de organisatie van evenementen;

-het bieden van amusement;

-het musicaal opluisteren van bals, feesten, fuiven, enz.

-De handel in eigen onroerend goed: - flatgebouwen en woningen - niet voor bewoning bestemde

gebouwen-grond,

Zij mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel

kan bijdragen en van aard is de opbrengst van haar goederen te bevorderen.

Zij mag onder meer:

-participaties verwerven en beheren in andere vennootschappen, zowel binnenlandse als buitenlandse;

-onroerende goederen verwennen , bouwen, opschikken, uitrusten en opbouwen,

-de onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst;

-haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, in pand stellen en aval

verlenen voor alle leningen, kredietopeningen, en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle

derden;

-ter vervulling van haar maatschappelijk doel, alle leningen afsluiten en waarborgen verlenen.

De zaakvoerders zijn bevoegd voormelde omschrijving van het maatschappelijk doel te interpreteren. Zij mag haar doel zowel in België ais in het buitenland uitoefenen en nastreven, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks.

ARTIKEL 3  DUUR

De vennootschap is voor onbepaalde tijd aangegaan.

De vennootschap bekrachtigt de verbintenissen die in haar naam werden aangegaan vanaf 15 maart 2013

ARTIKEL 4  MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De vennootschap heeft haar zetel te 3060 Bertem, Tervuursesteenweg 160

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De zetel kan zonder statutenwijziging, binnen het taalgebied Brussel of naar het Nederlands taalgebied, verplaatst worden bij besluit van de zaakvoerders, Dergelijke wijziging dient gepubliceerd te worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

ARTIKEL 5  KAPITAAL EN AANDELEN

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt DUIZEND (1000,-) Euro

Het is verdeeld in HONDERD (100) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De aandelen zijn steeds op naam en worden genoteerd in een aandelenregister.

ARTILEL 6 -- BESTUUR

De vennootschap zal vertegenwoordigd worden door één of meerdere zaakvoerders.

De statutaire zaakvoerders kunnen elk afzonderlijk optreden.

De niet statutaire zaakvoerders dienen steeds op te treden samen met een statutair zaakvoerder.

ARTIKEL 7 ALGEMENE VERGADERING WIJZE VAN STEMMEN

De algemene vergadering zal jaarlijks worden gehouden, op de plaats van de maatschappelijke zetel, en dit op de tweede zaterdag van de maand juni om twintig uur.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij gewone brief, toegezonden aan de vennoten, ten minste veertien dagen voor de vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Bij staking van stemmen wordt de beslissing uitgesteld en zal een bijzondere vergadering moeten bijeengeroepen worden door de zaakvoerders volgens dezelfde procedure. Deze bijzondere vergadering moet binnen de maand na de algemene vergadering bijeenkomen.

Op deze vergadering zal de stem van de statutaire zaakvoerders doorslaggevend van belang zijn.

Wanneer één of meer aandelen toebehoren aan verscheidene personen, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door de gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan deze aandelen verbonden rechten geschorst.

ARTIKEL 8  BIJZONDERE VERGADERING

Elke vennoot kan, volgens dezelfde procedure als voor een Algemene Vergadering, een Bijzondere Vergadering bijeenroepen. Deze vergadering vindt eveneens plaats op de maatschappelijke zetel. Deze procedure is niet vereist wanneer aile vennoten vrijwillig samen vergaderen;

Dezelfde wijze van stemmen als voor de Algemene Vergadering is dan van toepassing.

ARTILEL 9  VERDELING VAN DE WINST

De winst van het boekjaar zal verdeeld worden volgens beslissing van algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerders

ARTIKEL 10 AANDELEN OP NAAM

De aandelen zijn steeds op naam en mogen enkel eigendom zijn van personen die vertrouwd zijn met de activiteiten van de vennootschap zoals bepaald in het voorgaand artikel 2,

De vennoten verbinden zich ertoe de andere vennoten steeds onmiddellijk in te lichten over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve veroordeling die zij zouden oplopen.

ARTIKEL 11  OVERDRACHT VAN AANDELEN

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden dan mits inachtname van artikel 10 hiervoor en met instemming van alle vennoten.

De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen moet van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven bij een aangetekende brief, waarin hij de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de daarvoor geboden prijs.

l

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun bij aangetekende brief toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open, Nochtans, indien een vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen drie maanden hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden. Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstige toepassing.

fn dit geval zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen.

De deskundigen zullen rekening houden met aile gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap, Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde-deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, zal worden aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap is gevestigd. Tegen de beslissing van de derde-deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde, op de hierboven bepaalde wijze, definitief zal zijn vastgesteld. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen rechtens.

Splitsing van de eigendom der aandelen in vruchtgebruik en naakte eigendom is verboden, Indien een aandeel met erfrechtelijk vruchtgebruik bezwaard is, moet dit vruchtgebruik door de naakte eigenaar worden afgekocht of omgekeerd.

ARTIKEL 12  UITTREDING VAN EEN VENNOOT

Opzegging van de vennootschapsovereenkomst door een vennoot is slechts mogelijk onder voorwaarde van het ter kennis brengen aan de overige vennoten bij aangetekende brief mits het respecteren van een opzeggingstermijn van zes maanden.

De uittredende vennoot kan vervangen worden door een nieuwe met inachtname van voormeld artikel 11. ARTIKEL 13  OVERGANG VAN AANDELEN BIJ OVERLIJDEN

De erfgenamen en legatarissen of rechtsverkrijgenden, die geen vennoot kunnen worden, omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten volgens artikel 10, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen; deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals in artikel 11 van deze statuten is bepaald. Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap die aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten.

ARTIKEL 14  BEZOLDIGING VAN DE ZAAKVOERDERS

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd behoudens andersluidende beslissing door de Algemene Vergadering.

ARTIKEL 15  ONTBINDING EN VEREFFENING

Het overlijden van een vennoot heeft niet de ontbinding van de vennootschap voor gevolg. De overgang van aandelen bij overlijden wordt geregeld bij artikel 13

Bij de ontbinding zullen de zaakvoerders optreden ais vereffenaars.

ARTIKEL 15 -- BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december;

Eerste benoeming

De bovenbenoemde statutaire zaakvoerders verklaren vervolgens dit mandaat te aanvaarden, onder de

bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Tot statutaire zaakvoerders voor de duur van de vennootschap worden benoemd de heer Forceville Luc en

mevrouw De Winne Kelly, voornoemd.

Tot niet statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap wordt benoemd mevrouw Kumps

Josseline.

Tijdelijke- en overgangsbepalingen

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot en met éénendertig december tweeduizend veertien.

De eerste algemene vergadering heeft plaats in juni tweeduizend en vijftien.

Volmachten voor formaliteiten

Door voornoemde zaakvoerders wordt hierbij volmacht gegeven aan DKC Services BV ovve bvba, vertegenwoordigd door Dennis Christiaens, Groenstraat 121, 3001 Heverlee om alle formaliteiten te vervullen en uit te voeren, onder meer vereist voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van de Belasting over de toegevoegde waarde, en de Federale gewestelijke en lokale diensten van de Directie van de Directe en Indirecte Belastingen, een ondememersloket en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen.

Aldus opgemaakt te Bertem, op 9 maart 2013 in drie exemplaren waarvan elke partij erkent één exemplaar te hebben ontvangen.

Luc Forceville Kelly De Winne Kumps Josseline

Vennoot Vennoot Vennoot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

I,

r

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste bit. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 13.06.2016, NGL 31.08.2016 16514-0423-016

Coordonnées
T VOLKSHUIS BERTEM

Adresse
TERVUURSESTEENWEG 160 3060 BERTEM

Code postal : 3060
Localité : BERTEM
Commune : BERTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande