TANDARTS DE WIT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TANDARTS DE WIT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 465.055.909

Publication

06/01/2014
ÿþ"ZieEles Mod Wortl 19.i

A In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsre : 0465055909

Benaming

(voluit) : TANDARTS DE WIT

(verkort) :

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 1840 LONDERZEEL (MALDEREN), KLOOSTERSTRAAT 28 (volledig adres)

Onderwerp akte : OMZETTING KAPITAAL IN EURO - KAPITAALSVERHOGING  NIEUWE STATUTEN

Uit een akte verleden voor Meester An ROBBERECHTS, met standplaats te Londerzeel op tien december tweeduizend dertien, dragende de volgende melding van registratie:

"Geregistreerd vijf rollen een verzending te Meise, de dertiende december 2013. Boek 5/432 Blad 19 Vak 10. Ontvangen: vijftig euro (50 euro). De Ontvanger E. SCHROVEN (getekend)."

BLIJKT DAT werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "TANDARTS DE WIT", met maatschappelijke zetel te 1840 Londerzeel (Malderen), Kloosterstraat 28, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel met ondernemingsnummer 0465055909 en niet onderworpen aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

De buitengewone algemene vergadering heeft volgende beslissingen met unanimiteit genomen:

Eerste besluit

Het kapitaal wordt omgezet in euro, zodat het thans achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro (18.592,00¬ ) bedraagt.

Tweede besluit

De vergadering bevestigt het besluit van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 16 oktober 2013 tot uitkering aan de enige aandeelhouder van een bruto-dividend ten bedrage van drieënvijftigduizend zevenendertig euro en vierenveertig cent (53.037,44 ¬ ) dat zijn oorsprong vindt in de belaste reserves zoals deze ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering (art 537,1e lid WIB92).

Derde besluit

De vergadering besluit tot verhcging van het kapitaal van de vennootschap met een bedrag van zevenenveertigduizend zevenhonderd drieëndertig euro en zeventig cent (47.733,70 ¬ ) om het te bren-Igen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro (18.592,00 ¬ ) op zesenzestigduizend driehonderd vijfentwintig euro en zeventig cent (66.325,70 ¬ ) door uitgifte van in totaal vierhonderd vijfentachtig (485) nieuwe aandelen zonder vermelding van hun nominale waarde, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aan-delen, alsook deelnemend in de resultaten van de vennootschap vanaf hun creatie, en dit als gevolg van de uitkering van voormeld bruto-dividend, verminderd met de roerende voorheffing ten belope van tien procent en dit zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Vierde besluit

De vergadering hoort lezing van het verslag van de zaakvoerder en het verslag van de bedrijfsrevisor, de Heer Jean Bernard Pieuli-Ta kou, te Londerzeel (Malderen), Leopold Van Hoeymissenstraat 37, met betrekking tot de voorgestelde kapitaalverhoging door inbreng in natura, over de toegepaste schattingswijzen en over de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

Beide verslagen zullen worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

De Heer Jean Bernard Pieuli-Takou, bedrijfsrevisor voornoemd, besluit zijn verslag letterlijk ais volgt:

"7. CONCLUSIES

Onderhavig verslag werd opgesteld in het kader van de kapitaalsverhoging van BVBA TANDARTS DE WIT met maatschappelijke zetel te Kloosterstraat 28, 1840 Londerzeel, Het ondememingsnummer van de vennootschap is BE 0465.055.909.

De inbreng in natura bestaat uit vorderingen. Deze vordering zal voortkomen uit de beslissing van de aandeelhouder van de vennootschap om een dividend toe te kennen op grond van de bepalingen van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

In 1111,1111W YN

2 DEC 20e

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

programmawet van 28 juni 2013 (Belgisch Staatsblad 1 juli 2013) en van artikel 537 WIB92. De vordering zal betrekking hebben op het netto bedrag van het dividend, hetzij een totaal van 47.733,70 E. Gezien de wettelijke bepalingen dient het dividend onmiddellijk na toekenning te worden geïncorporeerd in het kapitaal. Dit verslag is aldus opgesteld onder de opschortende voorwaarde van de voorafgaande toewijzing van het bruto dividend ten belopen van 53.037,44 ¬ overeenstemmend met een netto bedrag van 47.733,70 ¬ en de beslissing van de aandeelhouder om zijn vordering in te brengen in het kapitaal.

Ik ondergetekende, Jean Bernard Pieuli-Takou Be-drijfsrevisor, te 1840 Londerzeel, Leopold Van Hoeymissenstraat 37, verklaar dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake controle van inbreng in natura en quasi-inbreng en dat de zaakvoerder van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van de vergoeding van de inbreng in natura;

- de beschrijving van elke inbreng in natura be-antwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de voor de inbreng in natura door de zaakvoerder weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden overeenkomen met het bedrag van de kapitaalverhoging, nl. 47,733,70 ¬ , die tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie uitgegeven aandelen, namelijk 485 volgestorte aandelen zonder nominale waarde van de BVBA TANDARTS DE WIT, uitgegeven aan de actuele fractiewaarde van 98,42 E. De uitgegeven aandelen zullen over dezelfde voordelen en rechten beschikken als de bestaande aandelen en als volgt verdeeld worden: de heer Eric Frans Margareta De Wit 485 aandelen,

!k wil er ten slotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Londerzeel, 28 november 2013

Jean Bernard Pieuli-Takou

Bedrijfsrevisor"

Vijfde besluit

De vergadering besluit het kapitaal van de vennoot-schap te verhogen met een bedrag van zevenenveertigduizend zevenhonderd drieëndertig euro en zeventig cent (47.733,70 ¬ ) om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro (18.592,00 ¬ ) op zesenzestigduizend driehonderd vijfentwintig euro en zeventig cent (66.325,70 ¬ ) door inbreng in natura, te weten door inbreng van:

- de schuldvordering die de Heer Eric De Wit, voornoemd, op de vennootschap bezit en dit ten belope van

zevenenveertigduizend zevenhonderd drieëndertig euro en zeventig cent (47.733,70 ¬ ) zoals deze vordering

nader omschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor in ruil waarvoor hem vierhonderd vijfentachtig

nieuwe aandelen worden toegekend.

Zesde besluit

De comparanten erkennen dat de inbreng zoals hierboven omschreven, werkelijk is tot stand gekomen en

dat bijgevolg op de kapitaalverhcging volledig werd ingetekend en dat zij volledig volgestort werd door inbreng

in natura.

Zevende besluit

Dienvolgens wordt artikel 5 van de statuten gewijzigd als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zesenzestigduizend driehonderd vijfentwintig euro en zeventig cent

(66.325,70 ¬ ), vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijfendertig gelijke aandelen zonder aanduiding van

nominale waarde"

Achtste besluit

Alle artikels der statuten worden geschrapt en worden vervangen door de bepalingen opgenomen in de

nieuwe statuten teneinde deze in overeenstemming te brengen met de huidige wetgeving,

Negende besluit

De nieuwe statuten worden vastgesteld als volgt:

STATUTEN

1, De vennootschap heeft de vorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en haar naam luidt: "TANDARTS DE WIT",

2. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1840 Londerzeel (Malderen), Kloosterstraat 28.

3. a) De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de tandheelkunde door tandartsen licentiaten tandheelkunde en/of stomatologen, meer bepaald de conserverende verzorging, de orthodontie, kleine mondheelkunde en paradontologie, de radiologische onderzoeken in verband met de uitoefening van de tandheelkundige verzorging en/of orthodontie, het vervaardigen, plaatsen en het herstellen van zowel vaste als uitneembare prothesen; het openen van tandheelkundige kabinetten, de mogelijkheid tot opname van andere medische en paramedische disciplines, de vertegenwoordiging, consignatie alsmede alle nijverheidsverrichtingen, handelszaken en verhandelingen van onroerende of financiële aard, die rechtsreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

Zij heeft eveneens tot doel de aan- en verkoop, het huren en verhuren van installaties, instrumenten, materialen, uitrusting, producten, alsmede alle andere verrichtingen, die noodzakelijk of nuttig zijn voor de exploitatie van een tandheelkundig kabinet; dienstverlening aan derden op raadgevend vlak.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die Rfj verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van niet commerciële aard welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

b) Het doel kan worden gewijzigd bij statutenwijziging overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

4. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

5. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zesenzestigduizend driehonderd vijfentwintig euro en zeventig cent (66.325,70 ¬ ), vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijfendertig gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

6. De vennootschap wordt beheerd door één of meerdere zaakvoerders, benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder of buiten de vennoten. Bij iedere benoeming bepaalt de algemene vergadering de duur van het mandaat, De eventuele bezoldiging van de zaakvoerder zal tevens bepaald worden door de algemene vergadering.

De algemene vergadering kan tevens een zaakvoerder-opvolger aanduiden.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

De zaakvoerder is bevoegd, en dit volgens de modaliteiten bepaald hierna, om uit naam en voor rekening van de vennootschap op te treden binnen de perken van haar doel. Alle handelingen die door de wet cf door onderhavige statuten niet uitdrukkelijk verbonden zijn met of onderworpen zijn aan een machtiging van de algemene vergadering, vallen binnen de bevoegdheid van de zaakvoerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn kan de algemene vergadering ter gelegenheid van hun benoeming, hun machten bepalen,

Iedere zaakvoerder mag bijzondere machten toekennen aan lasthebbers; hij bepaalt de wedde of vergoedingen van die lastheb-'bers.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte,

Wanneer de vennootschap optreedt als orgaan van bestuur van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt,

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers binnen de perken van het hen verleende mandaat.

7. De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand juni om twintig uur op de plaats aangegeven in de oproepingen. Wanneer deze dag een wettelijke feestdag is zal de algemene vergadering worden gehouden op de eerstvolgende werkdag.

8. Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Bijlagen: kopie van de akte, verslag van de zaakvoerder, verslag van de bedrijfsrevisor.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/06/2013 : BLA008170
15/06/2012 : BLA008170
20/06/2011 : BLA008170
18/06/2010 : BLA008170
12/06/2009 : BLA008170
27/06/2008 : BLA008170
01/08/2007 : BLA008170
16/10/2006 : BLA008170
08/01/1999 : BLA008170

Coordonnées
TANDARTS DE WIT

Adresse
KLOOSTERSTRAAT 28 1840 MALDEREN

Code postal : 1840
Localité : Malderen
Commune : LONDERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande