TANDARTS SOFIE MICHELS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TANDARTS SOFIE MICHELS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.773.396

Publication

06/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 31.07.2014 14383-0367-010
07/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 31.07.2013 13381-0549-010
06/06/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van i4~ cpl~a e n41

te Leuvers, de

DE 13

GRIFFIER,

Griffie

IIIfiIiI!IIf1IIiIUhIIJ1IiJJIIfJIJfj!Ifjüijijjj

bE

~ SI

Ondernemingsnr : 833.773.396

Benaming

(voiuit) : TANDARTS SOFIE MICHELS

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Aarschotsesteenweg 41, 3110 Rotselaar

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Op 25/03/2013 heeft mevr. Michels Sofie, zaakvoerder, beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Aarschotsesteenweg 41, 3110 Rotselaar naar Abdijlaan 26, 3111 Wezemaal.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 26.07.2012 12351-0068-010
28/02/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Pagina 2

LUIK B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te

maken

rlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffe der Rechtbank Van Koophandel

te Leuven, de FEB. 2011 DE GR1 ER_









" 11031898*



Benaming: TANDARTS SOFIE MICHELS

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (burgerlijke

Zetel: professionele vennootschap)

Ondernemingsnr: 3110 Rotselaar, Aarschotsesteenweg 41 c¬ 33. 3. >h,

Voorwerp akte:

OPRICHTING Uit een akte verleden voor ANITA INDEKEU, notaris met standplaats Neeroeteren (Maaseik), op 03 februari 2011, geregistreerd te Maaseik op 07 februari 2011, zes bladen, geen verzendingen, boek 542, blad 10, vak 13, ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25,00), de Ea. inspecteur a.i. (get.) J. Haeldermans, blijkt dat:

Mevrouw MICHELS Sofie, tandarts, geboren te Bree op vierentwintig mei negentienhonderd drieëntachtig, nationaal nummer 83.05.24-046.42, ongehuwd, wonende te 3110 Rotselaar, Aarschotsesteenweg 41.

en burgerlijke professionele vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft OPGERICHT onder de NAAM "TANDARTS SOFIE MICHELS", met maatschappelijke ZETEL te 3110 Rotselaar, Aarschotsesteenweg 41.

Comparante verklaarde ten dage van de oprichting niet reeds enige vennoot te zijn van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De vennootschap heeft tot DOEL, zowel in België als in het buitenland:

Het uitoefenen en bevorderen van de geneeskunde, meer specifiek op het gebied van de tandheelkunde en alle subspecialismen in dit domein, onder andere de orthodontie, parodontologie, endodontologie, Kindertandheelkunde, en tandtechniek, het plaatsen van tandprotheses en implantaatprotheses enzovoort en dit in de breedste zin van het woord.

Je vennootschap beoogt aan de venno(o)t(en) de uitoefening van het beroep te vergemakkelijken, de

kwaliteit van de prestaties en de doeltreffendheid van de verleende diensten te verbeteren.

Te dien einde mag zij technisch, verpleegkundig of administratief personeel in dienst nemen en mag zij alle medische apparatuur en accomodaties, diensten voor de praktijk, aankopen, huren, invoeren, zonder dat deze opsomming beperkend is.

In hetzelfde kader mag zij eveneens een medisch secretariaat oprichten, gelast met de inning en verdeling van de erelonen.

De vennootschap laat de venno(o)t(en) de mogelijkheid zich verder te bekwamen ten einde in betreffende disciplines aan de spits van de evolutie te blijven en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking.

Het aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparatuur en gebouwen, die noodzakelijk zijn om de oovenvermelde medische disciplines uit te voeren, aan te schaffen.

Je vennootschap de inningen voor eigen rekening te laten uitvoeren. Dit alles in de breedste zin van het woord.

De vennootschap zal bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzondering te verrichten, die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderlijk zijn. Zij zal zelfs deel mogen nemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, een gelijkaardig of aanverwant doel en dit door nbreng, versmelting of hoe dan ook.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de principes van de medische ethiek en de eisen van de wetenschappelijke discipline.

De tandheelkunde wordt uitgeoefend in naam en voor rekening van de vennootschap en alle daaruit voortvloeiende honoraria worden geïnd in naam en voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap mag borgstellingen verrichten.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en in het algemeen, alle commerciële, industriële of inanciële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als nvestering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap. Dit alles in de ruimste zin.

y ~

^ ...

.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Pagina 3

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke en commerciële aard, roerende, onroerende industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, in verband staan met het maatschappelijk doel.

Algemene beoalino: In de mate dat voor de voormelde activiteiten bijzondere erkenningen, machtigingen en/of vergunningen vereist zijn of opgelegd werden door de bevoegde overheid/instantie, kunnen deze door de vennootschap slechts uitgeoefend worden van zodra deze erkenningen, machtigingen en/of vergunningen werden bekomen.

Het geplaatst maatschappelijk KAPITAAL bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke ondeelbare aandelen op naam zonder vermelding van waarde en die elk één honderd zesentachtigste (1/186e) van het kapitaal vertegenwoordigen. Alle aandelen hebben stemrecht.

Op het geheel der honderd zesentachtig (186) aandelen werd tegen pari in geld ingeschreven door voornoemde mevrouw MICHELS Sofie.

Zij verklaarde dat elk aandeel volgestort werd ten belope van twee derde (2/3).

De vennootschap wordt BESTUURD door één of meer zaakvoerders, bij voorkeur tandartsen-vennoten. Een zaakvoerder wordt door de algemene vergadering benoemd bij meerderheid van stemmen hetzij voor onbepaalde duur, hetzij voor bepaalde duur.

Tot zaakvoerster werd benoemd: voornoemde mevrouw Sofie MICHELS.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurszaken onder elkaar verdelen.

Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de zaakvoer(d)(st)er(s) die uit deze bepaling voortvloeit kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoer(d)(st)er(s), zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoer(d)(st)er(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoer(d)(st)er(s) in geval van overdreven volmacht.

Het BOEKJAAR valt samen met het kalenderjaar. Het eerste boekjaar zal ingaan op de dag van neerlegging van een afschrift van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal eindigen op eenendertig december tweeduizend en elf. De verbintenissen voor rekening en ten name van de vennootschap aangegaan vanaf één oktober tweeduizend en tien tot op de dag van neerlegging van een afschrift van deze oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel zijn onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

De GEWONE ALGEMENE VERGADERING van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand juni om twintig uur. De eerste aarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en twaalf.

BIJZONDERE VOLMACHT werd verleend aan 1) de heer VANDIJCK Joannes Albertus, wonende te 3950 Bocholt, Breeërweg 35, en 2) de heer LOOS Rob, wonende te Lijsterstraat 12, 3670 Meeuwen-Gruitrode met individuele handelingsbevoegdheid en met mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de Formaliteiten van kruispuntbank voor ondernemingen, ondememingsloketten en BTW te vervullen.

Voor ontledend uittreksel:

(Get.) Anita Indekeu, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: gezegeld afschrift der akte.

Op de laatste blz van Luik B vermelden :Recto :Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de pers(o)n(en) bevoegd de

rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/06/2015
ÿþ laodwad 11.1

in de bijlagen hij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*15077861*

2

IGrilu6~,_

-~-----6rifffé n.

BijYagen Ti j het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 833373.396

Benaming

(voluit) : TANDARTS SOFIE MICHELS

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Abijdlaan 26, 3111 Wezentaal

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Op 25/03/2015 heeft mevr. Michels Sofie, zaakvoerder, beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Abdijlaan 26, 3111 Wezemaal naar Aarschotsesteenweg 41, 3110 Rotselaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 31.07.2015 15378-0269-010

Coordonnées
TANDARTS SOFIE MICHELS

Adresse
AARSCHOTSESTEENWEG 41 3110 ROTSELAAR

Code postal : 3110
Localité : ROTSELAAR
Commune : ROTSELAAR
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande