TANDARTS SOFIE VOET

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TANDARTS SOFIE VOET
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 525.723.568

Publication

15/04/2013
ÿþY Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11

11





U

~ ~~.'~~. 2q13

op de Laatste blz. van Luilc B vermelden : Recto : Naam en itoedanighetd van de \nstrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : SZS. 123. S6 g

Benaming

{voluit): TANDARTS SORE VOET

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, burgerlijke vennootschap

Zetel : 3360 Bierheek (Kortleek Lo), Sterrenlaan 28

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMING VAN ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Joz Werckx te Kessel-Lo (Leuven) op 28 maart 2013, dat Sofie Maria Albert VOET, geboren te Wilrijk op 3 februari 1976, wonende in 3360 Bierbeek (Korbeek-Lo), Sterrenlaan 28, voor een onbepaalde duur met de handelsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid een burgerlijke vennootschap opricht met de naam TANDARTS SOFIE VOET, met zetel in 3360 Bierbeek (Korbeek-Lo), Sterrenlaan 28, en met een door geldinbreng gevormd kapitaal van 18.600,00 euro, tot beloop van 12.400,00 euro volstort en op een op naam van de vennootschap in oprichting bij Belfius Bank geopende rekening gedeponeerd door Sotie Maria Albert Voet, die hiervoor alle 100 aandelen met stemrecht ontvangt, elk met een gelijke fractiewaarde van 1/100ste van het kapitaal.

De vennootschap heeft ais doel: In België en in het buitenland, in het groot en in het klein, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening en voor rekening van derden en/of tussenpersonen: De uitoefening van tandheelkunde in al zijn aspecten. Hiertoe zal de vennootschap de materiële voorwaarden scheppen met het oog op het uitoefenen van de tandheelkunde op een degelijke, medisch verantwoorde manier, De vennootschap is te dien einde bevoegd om alle handelingen te stellen die daartoe noodzakelijk en nuttig of alleen maar bevorderlijk zijn. Zij kan onder meer onroerende goederen huren of verwerven, gebouwen oprichten of overgaan tot het aanschaffen van geneeskundige apparatuur dienstig voor het uitoefenen van het beroep. Zij kan ondergeschikt personeel en paramedici aanwerven die de tandartsen in de uitoefening van hun beroep bijstaan. Verder heeft de vennootschap tot doel de tandartsen en personen die in de vennootschap tewerkgesteld zijn, zich verder te laten bekwamen op wetenschappelijk en praktisch vlak door middel van cursussen, seminaries en congressen teneinde verdere tandheelkundige evoluties te blijven volgen. Het maatschappelijk doel zoals omschreven, brengt de tandarts in de vennootschap niet in het gedrang evenmin als de vrije keuze door de patiënt van de behandelende arts, noch doet het maatschappelijk doel afbreuk aan de individuele aansprakelijkheid van de tandarts voor fouten die hij bij de uitoefening van zijn beroep zou hebben gepleegd. De vennootschap mag functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Zij mag deelnemen, participeren, of tussenkomen in andere ondernemingen of vennootschappen of aan deze toestaan tussen te komen, deel te nemen of te participeren in haarbedrijf, wanneer deze ondernemingen of vennootschappen een identiek, analoog, gelijkaardig of aanverwant maatschappelijk doel hebben dan wel van aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen. De vennootschap mag alle verrichtingen doen van industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende aard, alsmede verrichtingen op commissieloon, welke hetzij direct, hetzij indirect, verband houden met de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van het maatschappelijk doel. Bedoelde opsomming is aanwijzend en niet beperkend. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel. De vennootschap heeft eveneens tot doel, in bijzaak en uitsluitend voor eigen rekening, zowel in België als in het buitenland, het rationeel en doelmatig beheer waar te nemen van haar onroerend vermogen. Binnen de perken van dit beheer zal de vennootschap in de vorm van beleggingen, alle onroerende goederen kunnen aankopen, vervreemden, uren, verhuren, verkavelen, verbouwen, renoveren en al dan niet hypothecaire leningen aangaan en toestaan, zonder dat deze opsomming beperkend zou zijn.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die indien er meer dan één is, alleen de bevoegdheid hebben alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd jegens derden op elk van de volgende wijzen: a) door haar zaakvoerders, die indien er meer dan één is, alleen bevoegd zijn de vennootschap te verbinden, en b) door een volmachtdrager op voorwaarde dat deze houder is van een geschreven volmacht, het document aan de derde-contractant vertoont en dat deze volmacht beperkt is in de tijd of bepaald wat betreft het voorwerp ervan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

tiet zaakvoerdersmandaat is niet bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anderszins beslist en dan de hoegrootheid van de bezoldiging bepaalt. Niet-statutaire zaakvoerder is de oprichtster Sotie Maria Albert Voet met een niet bezoldigd mandaat van onbepaalde duur. Zij is alleen bevoegd de vennootschap te verbinden en te vertegenwoordigen.

Wordt of moet er geen commissaris worden benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks-en controlebevoegdheid van een commissaris.

De jaarvergadering wordt gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, op de tweede vrijdag van juni om negentien uur, of, indien deze dag geen werkdag is, op de eerstvolgende werkdag.

Er zijn geen van de wet afwijkende voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht bepaald. Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van elk kalenderjaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot 31 december 2013 en omvat alle voorheen voor rekening van de vennootschap in oprichting gestelde verrichtingen en handelingen. Jaarlijks wordt van de nettowinst ten minste vijf procent ingehouden voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting houdt op zodra deze reserve ten minste één tiende van het kapitaal heeft bereikt. Over de aanwending van het saldo beslist de algemene vergadering. Zij kan beslissen deze winst geheel of gedeeltelijk uit te keren, te reserveren, of het resultaat over te dragen. Er zijn geen van de wet afwijkende bepalingen omtrent de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo vastgelegd.

Analytisch uittreksel

d

Joz Werckx

Notaris

Mee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

versa : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 15.06.2016 16178-0164-010

Coordonnées
TANDARTS SOFIE VOET

Adresse
STERENLAAN 28 3360 KORBEEK-LO

Code postal : 3360
Localité : Korbeek-Lo
Commune : BIERBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande