TANDARTSENPRAKTIJK ANNEMIE ROSIER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TANDARTSENPRAKTIJK ANNEMIE ROSIER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.783.114

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 30.06.2014 14245-0421-011
02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 27.06.2013 13229-0492-012
19/03/2012
ÿþ~

Mat al

1 = In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Kia2r0elegd tér [trif{e der

Rechttsa,., van , ,andEt

te Leuven, de

MAART~ 2012 DE GRIF I R,

Griffie

l III IlI III 111111

*12058747*

li

Ondernemingsnr : 0842 783 114

Benaming

(voluit) : Tandartsenpraktijk Annemie Rosier

Rechtsvorm : BV ovv BVBA

Zetel : Dorpsstraat 101 - 3390 Tielt-Winge

Onderwerp akte : Quasi Inbreng

Neerlegging van het revisoraal verslag omtrent de quasi-inbreng opgesteld op 11 februari 2012 door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA'Callens, Pirenne & C vertegenwoordigd door de heer Marc Maris, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 3500 Hasselt, Luikersteenweg 23214, evenals van het bijzonder verslag van de zaakvoerder van de BVBA Tandartsenpraktijk Annemie Rosier.

Opgesteld te Tielt-Winge, 17 februari 2012

Annemie Rosier

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

27/01/2012
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111

*iaoassea*

NGe7gef~-e C:~;f

Rëeilbank van Kïp~íaFlaj

t>a Leuven, de AN. 2012

®~,~FiE,

r t t e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 4 e_ /l/M

Benaming

(voluit) : "TANDARTSENPRAKTIJK ANNEMIE ROSIER "

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3390 Tielt-Winge, Dorpsstraat 101

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden door Meester Filip JUNIUS, notaris te Hasselt (Kiewit), op 12 januari 2012 , te registreren, dat mevrouw Anne-Marie Emma Caroline ROSIER, geboren te Tienen op 4 september 1963, wonende te 3390 Tielt-Vrnge, Dorpsstraat 101, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht voor onbepaalde duur als volgt:

Naam: "TANDARTSENPRAKTIJK ANNEMIE ROSIER "

Maatschappelijke zetel : 3390 Tielt-Winge, Dorpsstraat 101

Doel :

De vennootschap heeft tot doel, in de meest ruime zin, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België alsook in het buitenland:

* de uitbating van een tandartsenpraktijk, omvattende de verwezenlijking van tand- en mondheelkundige zorgen, zoals het bevorderen van mondhygiëne, paradontologie, implantologie, orthodontie en pedodontie, diagnose onder aile vormen, de verkoop en de plaatsing van tandprothesen, het verrichten van tandheelkundig of medisch secretariaat.

* de aankoop en de verkoop van onroerende goederen of zakelijke rechten op onroerende goederen en het verhuren van onroerende goederen.

De vennootschap kan in het algemeen binnen de perken van de wet alle financiële, burgerlijke, industriële daden en verrichtingen stellen met roerend of onroerend karakter, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met haar maatschappelijk doel, de ontwikkeling ervan kunnen teweegbrengen of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken.

Zij zal zich mogen interesseren, door inbreng, fusie, participatie of anderszins in bestaande en op te richten maatschappijen, ondernemingen of verenigingen, waarvan het doel geheel of gedeeltelijk identiek, analoog of gelijkend is aan of samenhangend met dit van deze vennootschap, evenals het bestuur en de vereffening van andere vennootschappen waarnemen.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en aile andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Geplaatst Kapitaal: Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt veertigduizend Euro, vertegenwoordigd door vierhonderd aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/vierhonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen, en waarop is ingeschreven door de oprichtster in geld; elk aandeel is volstort . Het bewijs van de storting overeenkomstig artikel 224 van het wetboek van vennootschappen op een bijzondere rekening werd aangetoond aan de hand van een attest dd. 11 januari 2012 van KBC (Bekkevoort)

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft aldus veertigduizend Euro (¬ 40.000,00) tot haar beschikking.

Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van elk jaar en eindigt op eenendertig december; het eerste boekjaar zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf

Reserves; verdeling van de winst:

Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van het reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de toepasselijke bepalingen van de vennootschappenwet.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder, rekening houdend met de beperkingen voorzien door de vennootschappenwet.

Saldo na vereffening:

Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effekten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld

Jaarvergadering: Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de derde vrijdag van de maand juni om achttien uur (voor het eerst in 2013). Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur

Wanneer de vennootschap slechts een vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen. Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, tevens vennoot en drager van een schriftelijk volmacht. De volmachten moeten worden voorgelegd aan de algemene vergadering, om aangehecht te worden aan de notulen van de vergadering. Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht, naast elk punt van de agenda de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening. Deze brief wordt aangetekend aan de vennootschap toegezonden en moet ten laatste vôôr de vergadering op de zetel besteld zijn

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, dan moet die steeds een vennoot zijn én erkend om het beroep van tandarts te kunnen uitoefenen.

Indien er twee zaakvoerders in functie zijn moet er één ervan vennoot zijn én erkend om het beroep van tandarts te kunnen uitoefenen.

Indien er meer dan twee zaakvoerders zijn moet de meerderheid ervan èn vennoot zijn èn erkend om het beroep van tandarts te kunnen uitoefenen.

De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar.

Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering, wordt de opdracht van de zaakvoerder kosteloos uitgeoefend.

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, en met inachtname van de regeling inzake tegenstrijdig belang.

"

Met betrekking tot handelingen die specifiek betrekking hebben op het beroep van tandarts of met betrekking tot medische handelingen, kan de vennootschap enkel handelen door een zaakvoerder die erkend is om het beroep van tandarts uit te oefenen.

Vertegenwoordiging : De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, met inachtname van de regeling inzake tegenstrijdig belang.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij elk afzonderlijk optreden.

Met betrekking tot handelingen die specifiek betrekking hebben op het beroep van tandarts of met betrekking tot medische handelingen, kan de vennootschap enkel vertegenwoordigd worden door een zaakvoerder die erkend is om het beroep van tandarts uit te oefenen

Bijzondere volmachten

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Werd benoemd tot zaakvoerder voor een onbepaalde duur : mevrouw Anne-Marie Rosier, voornoemd. * Er werd geen commissaris benoemd.

* Onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige op-richtingsakte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel besloot de aldus benoemde zaakvoerder:

1) bijzondere volmacht te verlenen, om, met recht van indeplaatsstelling, alle administratieve formaliteiten te vervullen die nodig of dienstig zijn met betrekking tot het bekomen van de inschrijving en eventuele latere wijzigingen in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer het ondememingsloket en het sociaal verzekeringsfonds, met de macht afzonderlijk op te treden, aan :

- de Heer DELDYCKE Joost, wonende te 3650 Dilsen-Stokkem, Geverslaan 16;

- de Heer LEYSSEN Robert, wonende te 3930 Hamont-Achel, Bleekstraat 13;

- de handtekeningsbevoegden van de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A & B KMO PARTNERS", met maatschappelijke zetel te 3600 Genk, Jaarbeurslaan 21 (bus 41), ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen met ondememingsnummer 0466.535.158, rechtsgebied Tongeren.

2) de verbintenissen door de oprichtster aangegaan in naam van de vennootschap sedert 1 januari 2012 te bekrachtigen

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

notaris F. Junius

tegelijk neergelegd : de expeditie van de akte

" ' Voor béhoud.en San het Belgisch Staatsfa lsd

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2012 Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 28.08.2015 15499-0172-011

Coordonnées
TANDARTSENPRAKTIJK ANNEMIE ROSIER

Adresse
DORPSSTRAAT 101 3390 TIELT (BT)

Code postal : 3390
Localité : Tielt
Commune : TIELT-WINGE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande