TANDARTSENPRAKTIJK SARA AUSSEMS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TANDARTSENPRAKTIJK SARA AUSSEMS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 473.991.290

Publication

31/01/2014
ÿþt Mod Wart[ 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i u

h



Neergelegd tar griffie der

Rechtbank van Koopha-.n

Leuven, 2 2 . , 2014

Dde E GR FFlJANlR

Griffie

Ondememingsnr : 0473.991.290

Benaming

(voluit) : TANDARTSENPRAKTIJK SARA AUSSEMS

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3290 Djest, Begijnenstraat 36

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Maria Neven te Riemst/Kanne op zestien december tweeduizend dertien, geregistreerd vier bladen geen verzending te Bilzen op negentien december tweeduizend dertien, boek 5/680 blad 18 vak 9, ontvangen de som van vijftig euro (¬ 50), de ontvanger, de e.a. inspecteur, R. Snijders (volgt de handtekening), dat volgende beslissingen genomen werden.

EERSTE BESLUIT OMZETTING AANDELEN

De vergadering beslist de aandelen om te zetten van aandelen met een nominale waarde naar aandelen met een niet-nominale waarde.

Het kapitaal van de vennootschap wordt aldus vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

TWEEDE BESLUIT- KAPITAALVERHOGING

I. Voorafgaande verslagen

De voorzitster en enige venoot leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en verklaart een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

- het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Callens, Pirenne, Theunissen & 00, bedrijfsrevisoren, met zetel 3500 Hasselt, Luikersteenweg 232/4, vertegenwoordigd door de heer Marc Maris, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, door de zaakvoerster aangesteld.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor worden hierna letterlijk weergegeven:

"BESLU IT

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging bij de BV BVBA "TANDARTSENPRAKTIJK SARA AUSSEMS" met zetel te 3290 D(EST, Begijnenstraat 36 (ingeschreven in het rechtspersonenregister te LEUVEN onder nummer 0473.991.290) bestaat uit een schuldvordering in rekening-courant ontstaan uit de dividenduitkering ten bedrage van ¬ 41.900,00 onder afhouding van 10% roerende voorheffing conform artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen 1992, waarbij het nettobedrag ¬ 37.710,00 zal bedragen en er geen nieuwe aandelen, ter vergoeding van de inbreng in natura, zullen worden uitgegeven.

Ondergetekende, Marc MARIS, bedrijfsrevisor - kantoorhoudende te 3500 HASSELT, Luikersteenweg 232 bus 4 - vennoot van de BV CVBA CALLENS, PIRENNE & Co Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 2018 ANTWERPEN, Jan Van Rijswijcklaan 10, is bij het beëindigen van de controlewerkzaamheden, van oordeel dat:

" de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de zaakvoerder van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van de verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen van de vennootschap aangezien er geen nieuwe aandelen worden uitgegeven ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %;

" de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" de voor de inbreng in natura door de zaakvoerder weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

waardering leiden ten minste overeenkomen met de voorgestelde kapitaalverhoging, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

" er overeenkomstig bepaalde rechtsleer, onder bepaalde voorwaarden (met name het unanieme akkoord van de vennoten evenals het feit dat het respectieve gewicht (percentage) van iedere vennoot niet door de kapitaalverhoging wordt gewijzigd zodanig dat geen enkele vennoot wordt benadeeld of bevoordeeld en tot slot dat de bestaande aandelen "zonder aanduiding van nominale waarde" dienen te zijn), geen aandelen worden uitgegeven ter vergoeding van deze inbreng

Door de inbreng in natura zal het bestaand kapitaal worden verhoogd met ¬ 37.710,00 om het te brengen van ¬ 20.000,00 op ¬ 57.710,00.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de ons toevertrouwde wettelijke opdracht en mag geenszins voor andere doeleinden worden aangewend.

HASSELT, 10 december 2013

CALLENS, PIRENNE & Co BV CVBA

Bedrijfsrevisoren

vertegenwoordigd door Marc MARIS

Bedrijfsrevisor

(volgt de handtekening).",

- Het verslag opgesteld door de zaakvoerster overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde bedrijfsrevisor, neergelegd warden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Il. Kapitaalverhoging

Beslissing

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met zevenendertigduizend zevenhonderd en tien komma nul nul euro (¬ 37.710,00) te verhogen om het kapitaal van twintigduizend komma nul nul euro (¬ 20.000,00) op zevenenvijftigduizend zevenhonderd en tien komma nul nul euro (¬ 57.710,00) te brengen door incorporatie van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering die mevrouw Aussems Sara heeft ten aanzien van de vennootschap' ingevolge een tussentijdse dividenduitkering, zoals beslist op de bijzondere algemene vergadering van drie december tweeduizend dertien, en dit ten belope van zevenenendertigduizend zevenhonderd en tien komma nul nul euro (¬ 37.710,00,00),

Ondergetekende notaris Maria Neven, wijst de comparante erop dat de belaste reserves waarvan sprake in artikel 537 WIB 1992 moeten blijken uit de goedgekeurde jaarrekening(en) zoals deze ten laatste op éénendertig maart tweeduizend dertien werd goedgekeurd door de Algemene Vergadering. De comparant verklaart dat aan deze voorwaarde is voldaan en ontslaan ondergetekende notaris ervan hierop verdere controle uit te voeren.

Gelet op het feit dat de onderhavige vennootschap slechts één vennoot telt is de regeling van het voorkeurrecht niet van toepassing.

Vergoeding

Daar de aandelenverhouding na en ingevolge de kapitaalsverhoging niet wijzigt worden en voor de

uitvoering van deze inbreng geen nieuwe aandelen toegekend.

De vergoeding bestaat in een evenredige toename van de kapitaalwaarde van de bestaande aandelen.

DERDE BESLUIT--VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

Verwezenlijking van de inbreng

En na voorlezing van het voorafgaande, verklaart mevrouw Aussems voornoemd haar schuldvordering ten aanzien van de venootschap ten belope van zevenendertigduizend zevenhonderd en tien komma nul nul euro (¬ 37.710,00) in de vennootschap in te brengen, nadat zij heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

Vaststelling van de daadwerkelijk verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

De voorzitster stelt vast en verzoekt de ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op zevenenvijftigduizend zevenhonderd en tien komma nul nul euro (¬ 57.710,00) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen.

VIERDE BESLUIT AANPASSING STATUTEN

Als gevolg van voorgaande besluiten, beslist de vergadering de statuten als volgt aan te passen:

- artikel vijf van de statuten zal voortaan luiden als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zevenenvijftigduizend zevenhonderd en tien

komma nul nul Euro (¬ 57110,00). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde."

VIJFDE BESLUIT

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om de voorgaande beslissingen

uit te voeren,

De vergadering verleent aan notaris Maria Neven alle machten om de gecoordineerde tekst van de statuten

van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank

van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake,

VOOR BEKNOPT ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Maria Neven

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte

- verslag bedrijfsrevisor en verslag zaakvoerder

- gecoördineerde statuten

Voorbehouden aan het BeIgiSCh Staatsblad

----Bijlage.n bij het.Belgiscl}Staatsblad 3-1f0112014 --A-nneaees-du-Mvnitenr beigu

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ° Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

09/07/2013 : LET001094
18/07/2012 : LET001094
25/08/2011 : LET001094
18/08/2010 : LET001094
05/08/2009 : LET001094
22/08/2008 : LET001094
29/08/2007 : LET001094
29/08/2006 : LET001094
03/08/2005 : LET001094
20/09/2004 : LET001094
06/08/2003 : LET001094
15/10/2002 : LET001094
14/02/2001 : LEA020174

Coordonnées
TANDARTSENPRAKTIJK SARA AUSSEMS

Adresse
BEGIJNENSTRAAT 36 3290 DIEST

Code postal : 3290
Localité : DIEST
Commune : DIEST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande