TANGHE PHARMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TANGHE PHARMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.766.826

Publication

20/09/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12304836*

Neergelegd

18-09-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0848766826

Benaming (voluit): TANGHE PHARMA

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1755 Gooik, Vollezelestraat 25

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Bij akte verleden voor geassocieerd notaris Wim Maes met standplaats te Koksijde (Oostduinkerke), op 16

september 2012, ter registratie te Nieuwpoort, werd de Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid  TANGHE PHARMA , met zetel te 1755 Gooik, Vollezelestraat 25 opgericht.

I.-OPRICHTERS: de Heer TANGHE Alexander, wonende te 1755 Gooik, Vollezelestraat 25

II.- Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

III.-NAAM : De vennootschap draagt de naam  TANGHE PHARMA

IV.-ZETEL : De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 1755 Gooik, Vollezelestraat 25

V. DUUR : De vennootschap is opgericht bij akte van 16 september 2012 voor onbepaalde duur

VI. Doel De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, activiteiten uit te oefenen zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Deze activiteiten betreffen ondermeer:

1. Het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, technologie, intellectueel eigendom en licenties, in verband met concrete projecten of hetgeen voorafgaat aan concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids-, of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

2. Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of eenmanszaken, en dit op het vlak van het beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, de administratie.

3. Het creëren, verwerven, kopen, verkopen, licentiëren, exploiteren en realiseren van intellectuele eigendomsrechten.

4. Het beheer van alle roerende goederen en waarden en het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het waarnemen van bestuursopdrachten en mandaten, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en / of besturen van ondernemingen, dit alles in de ruimste zin.

5. De organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- als buitenland, en alles wat daarmede verband houdt.

6. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en in stand houden van eigen onroerende goederen, ondermeer verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en hun genot. De vennootschap mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen. Zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst.

7. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger en kan alle opdrachten en functies uitoefenen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden.

8. De vennootschap kan alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doel zal bijdragen. Dit alles in de ruimste zin.

VII.-BELOOP VAN HET KAPITAAL : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 18.550 en is verte¬genwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde die ieder een gelijke waarde van het kapitaal bedragen, volstort ten belope van ¬ 12.400 door storting op een bijzondere rekening bij ING België.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

VIII.-ZAAKVOERDERS : De vennootschap wordt bestuurd door één (of meer) zaakvoerder(s), zowel natuurlijke personen als rechtspersonen, al dan niet aandeelhouder(s).

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap, en treedt namens haar op, in en buiten rechte.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) een vaste of veranderlijke bezoldiging of vergoeding toekennen.

Tot niet-statutair zaakvoerder wordt benoemd de Heer Alexander Tanghe, voornoemd.

IX.-BOEKJAAR : Het boekjaar gaat in op 1 juli van ieder jaar en eindigt op 30 juni van het daaropvolgend jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting om te eindigen op 30 juni 2014.

X.-ALGEMENE VERGADERING : ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering der vennoten gehouden op de tweede vrijdag van de maand december om 19u. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De eerste algemene vergadering heeft plaats in 2014.

VOLMACHT : De oprichter en de aldus benoemde zaakvoerder stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de CVBA Kovag met zetel te Sint-Martens-Latem, Kortrijksesteenweg 157

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL,

Wim MAES, geassocieerd nota¬ris

Tegelijk hiermee neergelegd : - expeditie van de oprich¬tingsakte dd. 16.09.2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
TANGHE PHARMA

Adresse
VOLLEZELESTRAAT 25 1755 GOOIK

Code postal : 1755
Localité : GOOIK
Commune : GOOIK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande