TARGET COMPILER TECHNOLOGIES

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TARGET COMPILER TECHNOLOGIES
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 458.560.273

Publication

13/05/2014
ÿþj liceeWord11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-

hi [U1J111E11

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophandel

te. Leuven, de 30 AN. 2014 DE GRIFFIER,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0458.560.273

Benaming

(voluit) : Target Compiler Technologies

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Technologielaan 11-0002, 3001 Leuven-Heverlee

(volledig adres)

Onderwerp akte Benoeming van een algemeen directeur

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur gehouden op 23 alla 2014

1. De raad van bestuur beslist, met eenparigheid van stemmen, om de heer Gert Goossens, met woonplaats te Rotspoelstraat 369, 3001 Leuven, te benoemen als algemeen directeur, belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap en de vertegenwoordiging ervan, en dit met ingang van 23 april 2014.

Zijn mandaat zef niet vergoed worden.

Overeenkomstig artikel 19 van de statuten wordt de vennootschap, in aile akten, daarin begrepen deze Waarin een openbaar ambtenaar of een ministerieel ambtenaar tussenkomt, evenals in de volmachten, binnen de perken van het dagelijks bestuur, vertegenwoordigd door een afgevaardigde tot dit bestuur.

2. De raad van bestuur beslist verder, met eenparigheid van stemmen, bijzondere machten toe te kennen aan Meester Caroline Daout, Meester Kristof Slootmans, Meester Diewertje Caste loin, en elke andere advocaat van het advocatenkantoor "DLA Piper UK LLP'', met kantoren te Louizalaan 106, 1050 Brussel en Gateway House, Brusselstraat 59/5, 2018 Antwerpen, elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeptaatststeiling, om (I) over te gaan tot de publicatie van de genomen beslissingen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, onder meer door het ondertekenen en indienen, als gevolmachtigde, van de publicatieformulieren I en Il, (ii) de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de BTW-administratie aan te passen en (iii) aile handelingen die nodig of nuttig zijn in dit verband te stellen.

Voor eensluidend verklaard uittreksel

Kristof Siootmans

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

01/10/2014
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11 II

III

bel ai

BE

Sta

*14178684*

.1.0.1" " " 141" " " "

NEERGELEGD

22 SEP. 204

Griffie Rechtbank van Koophandel ten.

Ondernemingsnr : 0458.560.273

Benaming

(vole : Target Compiler Technologies

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Technologielaan 11-0002, 3001 Leuven-Heverlee

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming van de commissaris

Uittreksel uit de schriftelijke besluitvorming van de enige aandeelhouder van van 11 september 2014,

3.1. Benoeming van een commissaris

De enige aandeelhouder beslist om Ernst ik Young Bedrijfsrevisoren BCVBA, met maatschappelijke zetel te De Kleetlaan 2, 1831 Diegem, vast vertegenwoordigd door Omer Turne, te benoemen als commissaris van de vennootschap voor een periode van drie laren, te weten de boekjaren die zullen werden afgesloten per 31 oktober 20141 31 oktober 2015 en 31 oktober 2016.

3.2. Toekenning van bijzondere machten

De enige aandeelhouder beslist om bijzondere machten toe te kennen aan Meester Caroline Daout, Meester Kristof Slootmans, Meester Diewertje Castelein, en elke andere advocaat van het advocatenkantoor "DLA Piper UK LLP", met kantoren te Louizalaan 106, 1050 Brussel en Gateway House, Brusselstraat 59/5, 2018 Antwerpen, elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot incleplaatststelling, om (i) over te gaan tot de publicatie van de, genomen beslissingen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, onder meer door het ondertekenen en indienen, als gevolmachtigde, van de publicatieformulieren I en Il, (il) de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de BTW-administratie aan te passen en (iii) aile handelingen die nodig of nuttig zijn in dit verband te stellen.

Voor eensluidend verklaard uittreksel

Diewertje Castelein

Gevolmachtigde

05/03/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter gaffre der

Rechtbank van f<oophander

te Leuven, 2 4 FEB, 2014

DEuii

Ondernemingsnr : 0458.560.273

Benaming (voluit) :TARGET COMPILER TECHNOLOGIES

(verkort) : *

Rechtsvorm ; naamloze vennootschap

Zetel : Technologielaan, 11 bus 2

3001 Leuven (Heverlee)

Onderwerp akte :AFSCHAFFING CATEGORIEËN VAN AANDELEN - WIJZIGING BOEKJAAR - WIJZIGING DATUM GEWONE ALGEMENE VERGADERING - HERWERKING STATUTEN - MACHTEN

Er blijkt uit het proces-verbaal opgesteld door Meester Sophie MAQUET, geassocieerde Notaris te Brussel, op zeven februari tweeduizend veertien

Geregistreerd drie blad(en) I renvooi(en)

Op het 2d. registratiekantoor van JETTE

Op 11 februari 2014

Boek 52 blad 86 vak 13

Ontvangen vijftje euro (¬ 50,00)

De Adviseur a.i. (getekend) Wim ARNAUT

Dat de vennootschap naar Hongaars recht "Synopsys Global Licensing and Distribution Kft", afgekort "Synopsys Global Kft", met maatschappelijke zetel te 1054 Budapest (Hongarije), Kálmán Imre v. 1, v1511 515, ingeschreven in het handelsregister onder nummer cg 01-09-873257, zoals blijkt uit een uittreksels; afgeleverd dcor de "Budapest Metropolitan Court -- as Court of Registration" op vierentwintig januari tweeduizend en zeven, dat in het dossier van ondergetekende Notaris bewaard blijft. (...) Die verklaart op te treden als enige aandeelhouder van de naamloze vennootschap "Target Compiler;;

Technologies" genoemd, met maatschappelijke zetel te 3001 Heverlee, Technologielaan 11-0002, heeft de r: volgende beslissingen genomen :

I. VERSLAGEN (...)

II. AFSCHAFFING CATEGORIEËN VAN AANDELEN

De enige aandeelhouder beslist de bestaande categorieën A en B van,aandelen af te schaffen, zodat alle aandelen aan elkaar gelijk zijn en dezelfde rechten en voordelen aan de aandeelhouders bieden.

De enige aandeelhouder beslist en bevestigt uitdrukkelijk dat de waarde, rechten en verplichtingen van;, ' de bestaande aandelen door deze beslissing tot afschaffing van categorieën A en B op geen enkele wijze;; worden aangetast. Bijgevolg zuilen alle aandelen in alle opzichten identiek zijn aan elkaar.

De enige aandeelhouder beslist dat de materiële uitvoering van deze beslissing zal gebeuren door de raad van bestuur door middel van de vereiste vermeldingen in het register van aandelen, en zij verleent de raad;, hiervoor alle bevoegdheden. De raad zal de enige aandeelhouder schriftelijk informeren en hem een nieuw;; certificaat waaruit zijn inschrijving in het register van aandelen blijkt afleveren.

De enige aandeelhouder stelt vast dat het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigd wordt door zestienduizend zevenhonderd vijfenzeventig (16.775) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, aile volledig volgestort. Bijgevolg beslist de enige aandeelhouder de passages van de statuten met betrekking tot de aandelen;' van de vennootschap te wijzigen zoals deze zijn opgenomen in de hierna onder punt V. aan te nemen nieuwe tekst van de gecoördineerde statuten.

III. WIJZIGING BOEKJAAR ;;

De enige aandeelhouder beslist het boekjaar van de vennootschap te wijzigen, om het voortaan te, laten aanvangen op een november van elk jaar en te laten afsluiten op eenendertig oktober van het ,: daaropvolgende jaar.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Bijgevolg beslist de enige aandeelhouder de passage van de statuten met betrekking tot het boekjaar te wijzigen zoals deze is opgenomen in de hierna onder punt V, aan te nemen nieuwe tekst van de gecoördineerde statuten.

Bij wijze van overgangsmaatregel beslist de enige aandeelhouder dat het Lopende boekjaar, aangevangen op een januari tweeduizend veertien, afgesloten zal worden op eenendertig oktober tweeduizend veertien.

IV. WIJZIGING DATUM GEWONE ALGEMENE VERGADERING

De enige aandeelhouder beslist de datum van de bijeenkomst van de gewone algemene vergadering te wijzigen, om haar voortaan elk jaar te laten plaatsvinden op de laatste dinsdag van de maand maart om vijftien uur.

Bijgevolg beslist de enige aandeelhouder de passage van de statuten met betrekking tot de datum van de bijeenkomst van de gewone algemene vergadering te wijzigen zoals deze is opgenomen in de hierna onder punt V. aan te nemen nieuwe tekst van de gecoördineerde statuten.

V. HERWERKING STATUTEN

De enige aandeelhouder beslist de statuten van de vennootschap volledig te herwerken om ze in overeenstemming te brengen met de hierboven genomen beslissingen en de thans van kracht zijnde wetgeving, en de nieuwe tekst van de gecoördineerde statuten aan te nemen.

Bijgevolg beslist de enige aandeelhouder de statuten van de vennootschap integraal te vervangen door de hier aangehechte nieuwe tekst van de gecoördineerde statuten.

De enige aandeelhouder verklaart en erkent voorafgaandelijk een kopie van dit document ontvangen te hebben en er kennis van genomen te hebben.

Een exemplaar van dit document blijft hier aangehecht.

ARTIKEL EEN : BENAMING

De vennootschap is een naamloze vennootschap. Zij noemt Target Compiler Technologies NV.

ARTIKEL TWEE : MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Leuven-Heverlee, Technologielaan 11-0002,

Hij mag verplaatst worden naar elke plaats in België bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, die de bevoegdheid heeft om de eruit voortvloeiende statutenwijziging authentiek te laten vaststellen.

Bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur mogen zowel in België als in het buitenland bijkantoren, exploitatiezetels en agentschappen gevestigd worden.

ARTIKEL DRIE : DOEL

De vennootschap heeft als doel:

De ontwikkeling, exploitatie en commercialisatie van één of meerdere innoverende hoogtechnologische producten of procedés, onder meer in de sectoren van de software, de elektronica en gegevensverwerking. De aan-en verkoop, groot- en kleinhandel, huur en verhuur van software pakketten, informatiedragers, elektronisch materiaal, elektrisch materiaal of aanverwante producten in verband met gegevensverwerking. Het leveren van training en consulting, verband houdende met voornoemde doelstellingen.

Voor de rechtstreekse of onrechtstreekse verwezenlijking of bevordering van haar doel mag de vennootschap onder meen

a. bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins, een belang of deelneming verwerven in bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen of verenigingen, zonder onderscheid, in België of in het buitenland;

b. deze belangen of deelnemingen beheren, valoriseren en te gelde maken, alsook rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de bedrijfsleiding, de controle of de vereffening van deze vennootschappen, ondernemingen of verenigingen;

c. zich ten gunste van derden of van vennootschappen, ondernemingen of verenigingen waarin zij een belang heeft, borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent, vertegenwoordiger of lasthebber, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken;

d. alle hoegenaamd roerende, onroerende, commerciële, industriële en financiële handelingen verrichten,

die verband houden met haar doel of die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking ervan.

ARTIKEL VIER : DUUR

De vennootschap heeft een onbepaalde duur. (...)

ARTIKEL VIJF : MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 587.325,29 EUR.

Het wordt vertegenwoordigd door zestienduizend zevenhonderdvijfenzeventig (16.775) aandelen, zonder

vermelding van nominale waarde, alle volledig volgestort. (...)

ARTIKEL TWAALF : SAMENSTELLIN VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad met ten minste drie leden, door de algemene

vergadering benoemd voor een termijn van ten hoogste zes jaar; ze zijn herkiesbaar.

Nochtans dient de raad van bestuur slechts uit twee leden te bestaan telkens de wet dit toestaat.

ti '400r-behouden

aan het Belgisch Staatsblad











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, moet deze onder haar aandeelhouders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger aanduiden voor de uitvoering in haar naam en voor haar rekening van dit mandaat. Zij mag de aanstelling van haar vaste vertegenwoordiger niet herroepen zonder tegelijkertijd een vervanger aan te stellen, (...)

° ARTIKEL VIJFTIEN : PROCESSEN-VERBAAL(...}

De afschriften of uittreksels in rechte of eiders voor te leggen worden doortwee bestuurders ondertekend, (...) ARTIKEL ZEVENTIEN : MACHTEN VAN DE RAAD

De raad van bestuur heeft de macht om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn ter verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap met uitzondering van deze welke door de wet of de statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

ARTIKELACHTTIEN : DIRECTIECOMITE DAGELIJKS BESTUUR

De raad van bestuur mag :

a) zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, binnen of buiten zijn kring gevormd, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op aile handelingen die op grond van de wet of van de statuten aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

b) het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging ervan afvaardigen, de directie van het geheel of van een of meerdere delen van de maatschappelijke zaken toevertrouwen, bijzondere opdrachten toevertrouwen, bijzondere machten delegeren aan personen die eveneens binnen of buiten zijn midden kunnen gekozen worden.

De raad van bestuur bepaalt de taken, de bevoegdheden, de vaste of veranderlijke vergoedingen, bij voorafneming op de algemene kosten, voor de daartoe aangewezen personen; hij ontslaat hen in voorkomend geval

Op dezelfde manier, mogen de afgevaardigden tot het dagelijks bestuur bijzondere machten toevertrouwen aan elke mandataris, maar binnen de perken van het dagelijks bestuur.

ARTIKEL NEGENTIEN : VERTEGENWOORDIGING  GERECHTELIJKE AKTEN EN HANDELINGEN

A, De rechtsplegingen, zowel als eiser als als verweerder, alsook alle gerechtelijke of administratieve verhaalmidderen worden ingespannen, gevormd of vervolgd in naam van de vennootschap door twee bestuurders die samen handelen of door een persoon door de raad van bestuur aangeduid.

B. In aire akten, daarin begrepen deze waarin een openbaar ambtenaar of een ministerieel ambtenaar tussenkomt, evenals in de volmachten, wordt de vennootschap vertegenwoordigd

- hetzij door twee bestuurders die samen handelen;

- hetzij, binnen de perken van het dagelijks bestuur, door een afgevaardigde tot dit bestuur indien er slechts één is, of door twee afgevaardigden die samen handelen indien er meerdere zijn.

Zij wordt daarenboven geldig verbonden door bijzondere mandatarissen binnen de perken van hun mandaat.

ARTIKEL TWINTIG : CONTROLE

De controle op de financiële situatie, de jaarrekening en de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van het Wetboek van Vennootschappen en de statuten, op de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt opgedragen aan een of meerdere commissarissen, benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

De emolumenten bestaan uit een vaste som, bij het begin van hun mandaat vastgesteld door de algemene vergadering van aandeelhouders; ze kunnen enkel gewijzigd worden met de instemming van de partijen.

ARTIKEL EENENTWINTIG : BIJEENKOMSTEN

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de laatste dinsdag van de maand maart van elk jaar, om vijftien uur, in de maatschappelijke zetel of in een gemeente van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, op de plaats vermeld in de oproepingen,

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, vindt de vergadering plaats de eerstvolgende werkdag.

De buitengewone algemene vergadering mag worden samengeroepen telkens het maatschappelijk belang het vereist. Zij moet worden samengeroepen op aanvraag van aandeelhouders die een/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden in de maatschappelijke zetel of in een gemeente van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, op de plaatsen en tijdstippen vermeld in de oproepingen.

De regelmatigheid van de oproeping kan niet betwist worden wanneer alle aandeelhouders aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn.

ARTIKEL TWEEËNTWINTIG : TOELATING TOT DE VERGADERING

De aandeelhouders op naam worden van rechtswege toegelaten tot de algemene vergadering, op voorwaarde dat zij zijn ingeschreven in het register van aandelen op naam.

De ovememer van aandelen op naam mag deelnemen aan de vergaderingen, zelfs als de overdracht heeft plaatsgevonden na de oproepingen, voor zover hij ten minste drie dagen voor de vergadering zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen heeft laten kennen,

ARTIKEL DRIEËNTWINTIG : VERTEGENWOORDIGING

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

tOOr-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

e goor-

behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Elke eigenaar van aandelen mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een

bijzondere lasthebber, al dan niet aandeelhouder.

Het orgaan dat de vergadering bijeenroept, mag het formulier van de volmachten opstellen en eisen dat

deze gedeponeerd worden op de plaats en binnen de termijn die hij aanduidt,

De mede-eigenaars, de vruchtgebruikers en naakte eigenaars, de pandhoudende schuldeisers en

pandgevende schuldenaars, moeten zich door een en dezelfde persoon laten vertegenwoordigen.

Een aanwezigheidslijst die de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen die ze bezitten

vermeldt, moet getekend worden door elk van hen of door hun lasthebber. (...)

ARTIKEL VIJFENTWINTIG : STEMRECHT 1...)

(...)Behoudens in de gevallen voorzien door de wet of de statuten, worden de beslissingen genomen, welke het

aantal op de vergadering vertegenwoordigde aandelen zij, bij eenvoudige meerderheid der geldig uitgebrachte

stemmen, zonder rekening te houden met de onthoudingen.

De aandeelhouders mogen bij eenparig schriftelijk besluit alle beslissingen nemen die binnen de

bevoegdheid van de algemene vergadering vallen, met uitzondering van deze die bij authentieke akte genomen

moeten worden. (...)

ARTIKEL ZEVENENTWINTIG : PROCESSEN-VERBAAL

(...)De kopies of uittreksels van deze processen-verbaal voor juridische of andere doeleinden worden ondertekend

door twee bestuurders. (...)

ARTIKEL ACHTENTWINTIG : MAATSCHAPPELIJKE GESCHRIFTEN - UITKERING

Het maatschappelijk boekjaar begint op een november en eindigt op eenendertig oktober. (...)

ARTIKEL NEGENENTWINTIG : UITKERING VAN DIVIDENDEN EN INTERIMDIVIDENDEN

De raad van bestuur mag interimdividenden uitkeren overeenkomstig de wet. Hij stelt het bedrag van het

interimdividend en het tijdstip van betaling vast.

De dividenden en interimdividenden mogen betaalbaar verklaard warden in geld of onder enige andere

vorm, meer in het bijzonder in effecten. (...)

VI. MACHTEN

De enige aandeelhouder verleent aile machten:

- aan de raad van bestuur voor de uitvoering van de over voorgaande onderwerpen genomen

beslissing en

- aan de hierna aangestelde bijzondere lasthebber, afzonderlijk optredend en met macht van

indeplaatsstelling, voor het vervullen van aile vereiste formaliteiten met het oog op de wijziging van de

inschrijving van de vennootschap bij alle bevoegde administraties en met het oog op de onder punt Il.

genoemde vermeldingen in het reg ister van aandelen en aflevering van een nieuw certificaat.

Worden aangesteld

meester Diewertje CASTELEiN, meester Kristof SLOOTMANS, meester Caroline DAOUT,

woonstkeuze doende in het kantoor van de advocatenassociatie "DIA Piper UK LLP" gevestigd te 1050

Brussel, Loulzalaan 106.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Sophie MAQUET, geassocieerde Notaris

Tegelijke hiermee neergelegd : 1 uitgifte -- gecoördineerde statuten -- 1 verslag van de Raad van Bestuur

overeenkomstig artikel 560, tweede lid, van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/02/2014
ÿþa _ Mod Word 11.1

" r~~~~ In de bijsagen bij het Belgisch Staatsbiad.bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

\ ~\ ~~

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, cie 1 '. g t DE GR!FFI-Ë ,

Griffie

i n





*190981]5*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0458.560.273

Benaming

(voluit) : Target Compiler Technologies

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Technologielaan 11-0002, 3001 Leuven-Heverlee

(volledig adres)

Onderwerp akte : Mededeling in het kader van artikel 646 §2 van het Wetboek van vennootschappen - ontslag en benoeming van bestuurders - ontslag van gedelegeerd bestuurder en voorzitter - intrekking van bijzondere machten

Met ingang van 7 februari 2014 is de vennootschap naar Hongaars recht "Synopsys Global Licensing and Distribution Kit", met maatschappelijke zetel te Kalman imre Utca # 1, Boedapest 1054, Hongarije, registratienummer Cg. 01-09-873257, de enige aandeelhouder van de vennootschap.

Uittreksel ult de algemene vergadering gehouden bij schriftelijke besluitvorming van de enige aandeelhouder dd. 7 februari 2014

1. De enige aandeelhouder neemt kennis van en beslist om het ontslag, met ingang van 7 februari 2014, van (i) de heer Paul Verdurme, met woonplaats te Cuylitshofstraat 46, 2920 Kalmthout, (ii) Software Holding & Finance NV, met maatschappelijke zetel te Nieuwlandlaan 9, 3200 Aarschot, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer 0443.863.189 (Rechtspersonenregister Leuven), vast vertegenwoordigd door de heer Leo Billion, en (iii) de heer Gert Goossens, met woonplaats te Rotspoelstraat 369, 3001 Heverlee, als bestuurders van de vennootschap, te aanvaarden.

( " )

3. De enige aandeelhouder beslist om (i) mevrouw Erika Varga McEnroe, met woonplaats te 239 Harding Avenue, Los Gatos, .CA 95030 (Verenigde Staten van Amerika), (ii) de heer Charles Watchorn, met woonplaats te Rosemount, Avoca Avenue, Blackrock, Co, Dublin (Ierland), en (Ili) de heer Darragh Power, met woonplaats te 13 Oldtown Heights, Naas, Co. Kildare (lerland), als bestuurders van de vennootschap te benoemen, en dit met ingang van 7 februari 2014.

Zij worden benoemd voor een periodé van zes jaar.

Hun mandaat zal niet vergoed worden.

Bijgevolg is de raad van bestuur, met ingang van 7 februari 2014, als volgt samengesteld:

- mevrouw Erika Varga McEnroe;

- de heer Charles Watchorn; en

- de heer Darragh Power.

Overeenkomstig de statuten, worden, behoudens bijzondere machtiging, gegeven door de raad van bestuur, alle akten die de vennootschap verbinden, geldig ondertekend hetzij door een gedelegeerd bestuurder, hetzij door twee bestuurders, die ten overstaan van derden, zelfs tegenover een openbaar funktionaris of een ministerieel ambtenaar alsmede tegenover de hypotheekbewaarder, geen verrechtvaardiging van een voorafgaande beslissing van de raad zullen moeten voorleggen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

4. De enige aandeelhouder beslist om bijzondere machten toe te kennen aan Meester. Caroline Daout, Meester Kristof Slootmans, Meester Diewertje Castelein, en elke andere advocaat van het advocatenkantoor "DLA Piper UK LLP", met kantoren te Loulzalaan 106, 1050 Brussel en Gateway House, Brusselstraat 59/5, 2018 Antwerpen, elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatststelling, om (i) over te gaan tot de publicatie van de genomen beslissingen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, onder meer door het ondertekenen en indienen, als gevolmachtigde, van de publicatieformulieren l en Il, (ii) de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de BTW-administratie aan te passen en (iii) alle handelingen die nodig of nuttig zijn in dit verband te stellen.

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur gehouden op 7 februari 2014

1. De raad van bestuur neemt kennis van en beslist, met eenparigheid van stemmen, om het ontslag, met ingang van 7 februari 2014, van de heer Gert Goossens, met woonplaats te Rotspoelstraat 369, 3001 Heverlee, als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap, te aanvaarden.

De raad van bestuur neemt kennis van en beslist, met eenparigheid van stemmen, om het ontslag, met ingang van 7 februari 2014, van Software Holding & Finance NV, met maatschappelijke zetel te Nieuwlandlaan 9, 3200 Aarschot, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer 0443.863.189 (Rechtspersonenregister Leuven), vast vertegenwoordigd door de heer Leo Billion, als voorzitter van de raad van bestuur van de vennootschap, te aanvaarden,

Overeenkomstig de statuten, worden, behoudens bijzondere machtiging, gegeven door de raad van bestuur, alle akten die de vennootschap verbinden, geldig ondertekend hetzij door een gedelegeerd bestuurder, hetzij door twee bestuurders, die ten overstaan van derden, zelfs tegenover een openbaar funktionaris of een ministerieel ambtenaar alsmede tegenover de hypotheekbewaarder, geen verrechtvaardiging van een voorafgaande beslissing van de raad zullen moeten voorleggen.

2. De raad van bestuur beslist, met eenparigheid van stemmen, om alle toegekende bijzondere machten in te trekken, en dit met ingang van 7 februari 2014.

3.(..)

De raad van bestuur beslist verder, met eenparigheid van stemmen, bijzondere machten toe te kennen aan Meester Caroline Daout, Meester Kristof Slootmans, Meester Diewertje Castelein, en elke andere advocaat van het advocatenkantoor 'DIA Piper UK LLP", met kantoren te Louizalaan 106, 1050 Brussel en Gateway House, Brusselstraat 59/5, 2018 Antwerpen, elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatststelling, om (1) over te gaan tot de publicatie van de genomen beslissingen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, onder meer door het ondertekenen en indienen, als gevolmachtigde, van de publicatieformulieren 1 en Il, (ii) de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de BTW-administratie aan te passen, en (iii) alle handelingen die nodig of nuttig zijn in dit verband te stellen.

Voor eensluidend verklaard uittreksel

Kristof Slootmans

Gevolmachtigde



11.~`i,~oor-t eiïouden aan het Belgisch Staatsblad









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/02/2014
ÿþ w* word 11.1

In de b bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NssrgeeQd ter griffe der .

~nKvn~ Koophan

de.

2014

te Leuven. de 2 3 JAN

Ondememingsnr : 0458.560.273

Benaming

(voluit) : TARGET COMPILER TECHNOLOGIES

(verkort): TCT

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Tnchno|ogiekaan11-O002-3OO1 Leuven-Heverlee

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING INGEVOLGE UITOEFENING WARRANTS

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Hugo Kuijpers, te Leuven-Heverlee, op 1001/2014. geregistreerd te Lauven, tweede kantoor der registratie, op 15/01/2014, boek 1384 blad 24 vak 6, dat een vergadering is bijeen ku n van de raad van bestuur van de naamloze vennootschap TARGET COMPILER TECHNOLOGIES, afgekort TCT, met zetel te Louvæn'Hævodee. Technologielaan 11'0002. die met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

1.Do raad stelt vast dat 255 warrants, uitgegeven bij proces-verbaal van de buitengewone | emmnæ vergadering opgesteld door ondergetekende notaris op 0508/2009. bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 30/03 nadien, onder nummer 20090330-09046210, werden uitgeoefend,

en dit tegen de uitoefenprijs van 387,00 per warrant,

en dat deze uitoefening resulteert in een verhoging van het kapitaal van de vennootschap met 98.885'00. Het ka itaa|wontmlduugnbnochtxonE488.O4O.2&op 587.325,29, met creatie van 255 nieuwe aandelen, klasse B; alle nieuwe aandelen werden volledig volgestort.

Ondergetekende notaris bevestigt dat bedoelde inbreng in geld totaal E88.O85^ÓO> werd gedeponeerd op

een bzondere rekening,geopend ten name van de vennootschap bij de bank BNP Paribas Fortis zoals Met uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 09/01/2014, dat hem is overhandigd.

De nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen bieden ais de bestaande aandelen (uitgezonderd de specifieke rechten en voordelen verbonden aan elke klasse) en in de resultaten van de vennootschap delen vanaf 01/01/2014.

Dienvolgens wordt de eerste zin van artikel 6 der statuten vervangen als volgt:

"Het kapitaal is vastgesteld op vijfhonderdzevenentachtigduizend driehonderdvijfentwintig euro negenentwintig cent (¬ 587.825.29). vertegenwoordigd door zestienduizend zevenhonderdvijfenzeventig (16.775) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde."

2. De raad draagt aan de notaris de zorg op voor de coördinatie van de statuten ingevolge voormelde vaststelling van kapitaalverhoging.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan mevrouw Symens Evi, gehuisvest te 3020 HerentNeltem-Beisem, Lodewijk van Veltemstraat 15, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen fngevolge onderhavige akte tegenover de griffie van de rechtbank van koophandel, de

Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten aile (belasting-)administraties, waaronder de

BTW, teneinde aldaar aile aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. de vergadering van

de raad van bestuur met aanwezigheidslijst en volmacht, en 2)gecoôrdineerde statuten,

NOTARIS HUGO KUIJPERS

Op de laatste blz.van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterencle notaris, hetzij van de perso(o)ri(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

26/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 23.07.2013 13335-0278-016
15/05/2013
ÿþóSotl Word it.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Wearg'élegtl°ter griffe-der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven. de Q 3 M E f

DE ~~~E~ 2f113

*13079068*

111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

V beh

aai

Bel Staa

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0458.560.273

Benaming

(voluit) : TARGET COMPILER TECHNOLOGIES

(verkort) : TCT

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Technologielaan 11-0002 - 3001 Leuven-Heverlee

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING INGEVOLGE UITOEFENING WARRANTS

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Hugo Kuijpers, te Leuven-Heverlee, op 24/0412013, geregistreerd te Leuven, tweede kantoor der registratie, op 2610412013, boek 1376 blad 50 vak 5, dat een vergadering is bijeengekomen van de raad van bestuur van de naamloze vennootschap TARGET COMPILER TECHNOLOGIES, afgekort TCT, met zetel te Leuven-Heverlee, Technologielaan 11-0002, die met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

1, De raad stelt vast dat 144 warrants, uitgegeven bij proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering opgesteld door ondergetekende notaris op 05/03/2009, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 30/03 nadien, onder nummer 20090330-09046210, werden uitgeoefend,

en dit tegen de uitoefenprijs van ¬ 387,00 per warrant,

en dat deze uitoefening resulteert in een verhoging van het kapitaal van de vennootschap met ¬ 38.700,00. Het kapitaal wordt aldus gebracht van ¬ 449.940,29 op ¬ 488.640,29, met creatie van 100 nieuwe aandelen, klasse B; alle nieuwe aandelen werden volledig volgestort.

Ondergetekende notaris bevestigt dat bedoelde inbreng in geld (in totaal ¬ 38.700,00) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening, geopend ten name van de vennootschap bij de bank BNP Paribas Fortis zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 17/04/2013, dat hem is overhandigd.

De nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen (uitgezonderd de specifieke rechten en voordelen verbonden aan elke klasse) en in de resultaten van de vennootschap delen vanaf 01/01/2013.

Dienvolgens wordt de eerste zin van artikel 6 der statuten vervangen ais volgt:

"Het kapitaal is vastgesteld op vierhonderdachtentachtigduizend zeshonderdveertig euro negenentwintig cent (¬ 488.640,29), vertegenwoordigd door zestienduizend vijfhonderdtwintig (16.520) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde."

2. De raad draagt aan de notaris de zorg op voor de coördinatie van de statuten ingevolge voormelde vaststelling van kapitaalverhoging.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan mevrouw Symens Evi, gehuisvest te 3020 HerentNeltem-Beisem, Lodewijk van Veltemstraat 15, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen ingevolge onderhavige akte tegenover de griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondememingsloketten en aile (belasting-)administraties, waaronder de BTW, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Bijgevoeg& 1)uitgifte van het proces-verbaal van de vergadering van de raad van bestuur met aanwezigheidslijst en volmacht, en 2)gecoï rdineerde statuten.

NOTARIS HUGO KUIJPERS

25/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 20.07.2012 12322-0014-016
23/01/2012
ÿþ~

P

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

23/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Be

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffe der

Rechtbank van Koophandel

te Leven, de 2 JAN. 2012

ril F~igIFFIER,

Ondernemingsnr : 0458.560.273

Benaming

(voluit) : TARGET COMPILER TECHNOLOGIES

(verkort) : TCT

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Technologielaan 11-0002 - 3001 Leuven-Heverlee

(volledig adres)

Onderwerp akte : UITGIFTE VAN WARRANTS

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Hugo Kuijpers, te Leuven-Heverlee, op 28/12/2011, geregistreerd te Leuven, tweede kantoor der registratie, op 09/01/2012, boek 1368 blad 22 vak 2, dat een buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders is bijeengekomen van de naamloze vennootschap TARGET COMPILER TECHNOLOGIES, afgekort TCT, met zetel te Leuven-Heverlee, Technologielaan 11-0002, die met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

1.a) De vergadering ontslaat de voorzitter van voorlezing van volgende verslagen: -het bijzonder verslag van de raad van bestuur de data 10/11/2011, aangaande de uitgifte van "Stock Options"-warrants (art. 583 W.Venn.), met opheffing van het voorkeurrecht (art. 596 W.Venn.); -het bijzonder verslag van de bedrijfsrevisor, zijnde de burgerlijke CVBA PKF Bedrijfsrevisoren, te 2600 Antwerpen, Potvlietlaan 6, vertegenwoordigd door Meynendonckx Bart, bedrijfsrevisor, de dato 29108/2011, aangaande de waardering van de aandelen, opgesteld overeenkomstig artikel 43 §4, 2' van de Wet van 26/03/1999 betreffende het Belgisch actieplan voor de werkgelegenheid 1998; -het bijzonder verslag van voormelde bedrijfsrevisor de dato 27/12/2011, aangaande de uitgifte van warrants met opheffing van het voorkeurrecht (art. 596 W.Venn.).

b) De vergadering beslist over te gaan tot de uitgifte van 329 "Stock Options"-warrants op naam, onder de opschortende voorwaarde van toekenning en aanvaarding van deze warrants en volgens de voorwaarden en modaliteiten als beschreven in het warrantenplan van de vennootschap (genaamd "Aandelenoptieplan Target Compiler Technologies NV 10 november 2011') dat -na ondertekening door alle aanwezige en vertegenwoordigde partijen en de notaris- aan onderhavig proces-verbaal gehecht zal blijven om er integraal deel van uit te maken.

c) De vergadering beslist tot kapitaalverhogingen met opheffing van het voorkeurrecht, onder de opschortende voorwaarde opgenomen in de beslissing b) hierboven en onder de voorwaarde en naarmate van de uitoefening van de warrants, met een bedrag ten hoogste gelijk aan de vermenigvuldiging van het aantal aandelen uitgegeven bij de uitoefening van de warrants, hetzij maximaal 329, met de uitoefenprijs, overeenkomstig de voorwaarden van het warrantenplan te verwezenlijken en vast te stellen naarmate van de uitoefening van de warrants en het creëren van ten hoogste 329 aandelen behorende tot de klasse B die zullen warden uitgegeven tegen afgifte van de warrants waarvan de uitoefening zou worden gevraagd. Deze aandelen zullen..delen_in_de-winsten-vanaf-de-aanvang-van-het-boekjaarwaarirrze-worden uitgegeven.

d) Plaatsing van de warrants: De vergadering beslist tot opheffing van het voorkeurrecht -zoals voorzien in de bepalingen van art. 596 W.Venn.- ten gunste van het personeel van de vennootschap en van haar dochtervennootschap in de VSA, 'Target Compiler Technologies, Inc.' (huidig en toekomstig personeel), en plaatst de warrants als volgt:

-alle 329 warrants, recht gevende op aandelen van klasse B, zullen -conform het warrantenplan- door de raad van bestuur, of het door de raad aan te stellen "Aandelenoptiecomité", worden toegekend aan personeelsleden van de vennootschap of van haar voornoemde dochtervennootschap, begunstigden van de opheffing van het voorkeurrecht.

2. Tenslotte draagt de algemene vergadering aan de bestuurders de zorg op voor de uitvoering van al wat voorafgaat, waaronder onder meer de toekenning (door het door de raad van bestuur aan te stellen "Aandelenoptiecomité") van de "Stock Options"-warrants, vaststelling van de uitoefening van deze warrants en de verwezenlijking van de daaruit voortvloeiende kapitaalverhogingen en uitgifte van aandelen behorende tot de klasse B, alsmede tot de praktische regeling van de uitvoeringsmodaliteiten, inbegrepen de coördinatie der statuten, en het stellen van alle noodzakelijke of nuttige handelingen en het ondertekenen van alle akten en notulen die daarmee verband houden.

VIII i I i R i





*12021022*

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ir ~

Voor-

behauden

aan het

Belgisch

Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Bijgevoegd: 1) uitgifte van proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering met aanwezigheidslijst, volmachten en warrantenplan, 2) bijzonder verslag raad van bestuur én revisoraal verslag aangaande uitgifte van warrants met opheffing voorkeurrecht (art. 596 W. Venn.).

NOTARIS HUGO KUIJPERS

isch Staatsblad - 23/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Bel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 29.07.2011 11365-0220-016
01/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 25.08.2010 10455-0122-016
27/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 20.08.2009 09608-0091-014
15/12/2008 : LE094879
31/10/2008 : LE094879
11/07/2008 : LE094879
08/08/2007 : LE094879
03/09/2005 : LE094879
22/06/2004 : LE094879
14/01/2004 : LE094879
08/07/2003 : LE094879
07/07/2003 : LE094879
15/08/2002 : LE094879
15/08/2002 : LE094879
07/07/2000 : LE094879
02/08/1996 : LE94879
18/01/2016 : ME. - JAARREKENING 31.10.2015, GGK 07.01.2016, NGL 12.01.2016 16013-0143-034

Coordonnées
TARGET COMPILER TECHNOLOGIES

Adresse
TECHNOLOGIELAAN 11, BUS 0002 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande