TAVERNE DEN DREEF

Société en commandite simple


Dénomination : TAVERNE DEN DREEF
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 501.830.686

Publication

19/03/2013
ÿþ Motl2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Q 8 MRT 2013

BRUS

Griffie

Ondernemingsnr : 50/830686

Benaming

(voluit) : Taverne Den Dreef

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Warandestraat 83, 1770 Liedekerke

Onderwerp akte : Benoeming van zaakvoerder-beherend vennoot.

De algemene vergadering benoemt de heer Yves René Callebaut wonende te 1770 Liedekerke, Warandestraat 83 tot zaakvoerder/beherendvennoot en dit met ingang van één februari 2013.

De Meer Jonathan Arthur Van Daele treedt vanaf één februari 2013 op als stille vennoot.

Vermeiren Betsy Roger

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

18/12/2012
ÿþr-- i~; " Mod2.1

, in de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

v~ i III

behl aar Bel. Staa

ICI



0 7 DEC. 2012

alîleSEL

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming (94. 830. 6e

(voluit) : Taverne Den Dreef

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Warandestraat 83, 1770 Liedekerke

Onderwerp akte : OPRICHTING

Bij onderhandse akte op datum van vierentwintig november tweeduizend en twaalf, geregistreerd te Asse op: achtentwintig november tweeduizend en twaalf, werd overgegaan tot de oprichting van een Gewone= Commanditaire Vennootschap onder de naam TAVERNE DEN DREEF met zetel van vennootschap te 1770, Liedekerke, Warandestraat 83. Mevrouw Betsy Roger Vermeiren, wonende te 1770 Liedekerke, Warandestraat 83, neemt deel aan de oprichting als beherende vennoot. Mevrouw Claudine Mariette E Hublou, wonende te, 9320 Aalst, Jagershoek 73, neemt deel aan de oprichting als beherend vennoot.De heer Yves René Callebaut, wondende te 1770 Liedekerke, Warandestraat 83, neemt deel aan de oprichting als stille vennoot.

De kenmerken zijn :

VORM-BENAMING-DOEL: De vennootschap wordt opgericht onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap. Zij zal gekend zijn onder de firma "TAVERNE DEN DREEF".

De beherende vennoten zijn verantwoordelijk en hocfdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen ,van de vennootschap. De stille vennoten zijn slechts aansprakelijk en staan in voor de schulden en verliezen van de vennootschap tot belope van het bedrag dat zij ingebracht hebben.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot. De afstammelingen en de;, echtgenoot van een overleden vennoot aan wie de aandelen van de overledene toekomen, worden slechts vennoot wanneer zij als dusdanig aanvaard worden door alle andere vennoten. Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht hun deel in waarde op te eisen, dat overeenstemt met het aandeel van de overledene in het eigen vermogen van de vennootschap, zoals dit voorkomt in de laatste balans.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

1) Het uitbaten van horeca-bedrijven zoals cafés, tavernes, pubs, bistro's, restaurants, hotels en dergelijke, zowel in binnenland als buitenland.

2) Het verwerven, inrichten, herstellen en tot waarde brengen, beheren, verhuren of laten gebruiken op aile mogelijke wijzen van gebouwde en ongebouwde onroerende goederen, Het verwerven, beheren en verkopen van roerende waarden, aandelen en van participaties en belangen in alle mogelijke ondernemingen en vennootschappen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of. onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van, derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen; handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende; handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

In functie van de noodwendigheden zal cok het inzetten van personeel van de vennootschap bij de klanten' worden voorzien

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

INBRENGEN : Het kapitaal van de vennootschap werd volledig onderschreven en volstort.

DUUR : de vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

BESTUUR : Mevrouw Betsy Rager Vermeiren en mevrouw Claudine Mariette E Hublou zijn als zaakvoerder van de vennootschap met het bestuur van de vennootschap gelast. Zij hebben, binnen de perken van het maatschappelijk doel, alle machten om elk afzonderlijk te besturen en te beschikken. Zij beschikken over de: maatschappelijke handtekening. Zij mogen alle akten tekenen die de vennootschap verbinden. De; zaakvoerders zijn bevoegd om alles te doen wat nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren,

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of statuten alleen de algemene vergadering van vennoten bevoegd is

CONTROLE: Iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen, en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

JAARVERGADERING : De jaarvergadering van de vennoten, moet ieder jaar bijeengeroepen worden op éénendertig mei om twintig uur, Zij komt bijeen op uitnodiging van de zaakvoerders of van de beherende vennoten. Over de winstverdeling en/of reservevorming zal beslist worden door de jaarvergadering.

ONTBINDING EN VEREFFENING : Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is de oudste zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan ten allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. Hij heeft de bevoegdheid die de Vennootschapswet aan de vereffenaars toekent, tenzij de jaarvergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist. Het saldo na sluiting van de vereefening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

MAATSCHAPPELIJK JAAR : van één januari tot eenendertig december van het jaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van vierentwintig november tweeduizend en twaalf en zal

afsluiten op eenendertig december tweeduizend dertien.

SLOT- EN TIJDELIJKE BEPALINGEN : De aldus opgerichte vennootschap verklaart alle verbintenissen voor haar rekening te nemen die voor heden, sinds één augustus tweeduizend en twaalf door de oprichters in naam van de vennootschap in oprichting werd aangegaan. Derhalve zullen deze verbintenissen geacht worden door de vennootschap zelf te zijn aangegaan, die alle rechten en verplichtingen die er uit voortvloeien overneemt, ter volledige ontlasting van de oprichters. Overname van handelszaken valt uitdrukkelijk onder deze handelingen.

Vermeiren Betsy Roger Hublou Claudine Mariette E

Zaakvoerder Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TAVERNE DEN DREEF

Adresse
WARANDESTRAAT 83 1770 LIEDEKERKE

Code postal : 1770
Localité : LIEDEKERKE
Commune : LIEDEKERKE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande