TECH DATA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TECH DATA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 438.282.424

Publication

21/05/2014
ÿþMod Word 11 .1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

-- . -u. " " . . ..

D 9 ME 20V,

ter griffie van de Nediarl ndstalige rechtbank van koopharndp1 Rrussel

BIM11811

Ondememingsnr : 0438.282.424

Benaming

(voluit) : TECH DATA

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : ASSESTEENWEG 117/1, 1740 TERNAT, BELGIË

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 693 EN

VOLGENDE VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

Neerlegging van het fusievoorstel d.d, 7 mei 2014 betreffende een fusie door overneming overeenkomstig het artikel 693 en volgende van het Wetboek van vennootschappen tussen Tech Data BVBA als overnemende vennootschap en Tech Data Mobile Belgium BVBA als overgenomen vennootschap.

Uittreksel van het Fusievoorstel d.d. 7 mei 2014:

OVERWEGENDE DAT

(A)De bestuursorganen van Tech Data BVBA en Tech Data Mobile Belgium BVBA het initiatief hebben genomen voor een fusie door overneming overeenkomstig artikel 693 en volgende van het Wetboek van vennootschappen (hierna genoemd "W. venn.");

(B)De fusie kadert in de reorganisatie van de Tech Data groep waartoe beide vennootschappen behoren;

(C)De bestuursorganen van Tech Data BVBA en Tech Data Mobile Belgium BVBA er zich wederzijds toe verbinden om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de vooropgestelde fusie door overneming;

(D)Tech Data BVBA en Tech Data Mobile Belgium BVBA in hetgeen volgt het fusievoorstel voor een fusie door overneming uiteenzetten die zal worden onderworpen aan de goedkeuring door de buitengewone algemene vergadering van de respectievelijke vennootschappen (hierna genoemd het "Fusievoorstel").

(.INLEIDENDE BEPALINGEN

De bestuursorganen van de hierna vermelde vennootschappen hebben het initiatief genomen om overeenkomstig artikel 699 W. venn. aan hun respectievelijke algemene vergadering het Fusievoorstel voor te leggen met het oog op een fusie door overneming overeenkomstig artikel 693 en volgende W. venn. tussen:

-TECH DATA BVBA, met maatschappelijke zetel te Assesteenweg 117/1, 1740 Ternat, België, met ondernemingsnummer BTW BE 0438.282.424, als overnemende vennootschap (hierna genoemd de; "Overnemende Vennootschap"); en

-TECH DATA MOBILE BELGIUM BVBA, met maatschappelijke zetel te Plantin en Moretuslei 220, 2018: Antwerpen, België, met ondernemingsnummer BTW BE 0472.395.938, als overgenomen vennootschap (hierna: genoemd de "Overgenomen Vennootschap").

De Overnemende en de Overgenomen Vennootschap worden hierna samen de "Fuserende' Vennootschappen" genoemd.

De Overnemende Vennootschap werd opgericht onder de benaming "Computer 2000" bij akte verleden voor notaris Michel Gernaij te Sint-Joost-ten-Node op 15 september 1989, bekendgemaakt in de bijlagen bij het

Belgisch Staatsblad van 12 oktober 1989 onder nummer 891012-100, en haar statuten werden voor een laatste Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

maal gewijzigd bij akte verleden voor notaris Denis Deckers te Brussel op 31 januari 2005, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 25 februari 2005 onder nummer 2005-02-2510031881.

Op datum van dit voorstel bedraagt haar maatschappelijk kapitaal EUR 13.930.565,40 vertegenwoordigd door 243.213 aandelen op naam zonder nominale waarde. Het kapitaal is volledig geplaatst en volgestort.

De Overnemende Vennootschap wordt bestuurd door:

-De heer Philippe De Bruycker, zaakvoerder;

-Mevrouw Els Demeester, zaakvoerder;

-De heer Patrick Steenssens, zaakvoerder; en

-De heer Marco Preda, zaakvoerder.

De Overgenomen Vennootschap werd opgericht onder de benaming "A.V.C. Mobility Belgium" bij akte verleden voor notaris Gérard Indekeu te Brussel op 11 juni 2000, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 26 juli 2000 onder nummer 20000726-154, en haar statuten werden voor een laatste maal gewijzigd bij akte verleden voor notaris Alexis Lemmerling te Brussel op 28 september 2012, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 9 november 2012 onder nummer 2012-11-09/0182808.

Op datum van dit voorstel bedraagt haar maatschappelijk kapitaal EUR 2.562.500,00 vertegenwoordigd door 1.000 aandelen zonder nominale waarde. Het kapitaal is volledig geplaatst en volgestort.

De Overgenomen Vennootschap wordt bestuurd door:

-De heer Philippe De Bruycker, zaakvoerder;

-De heer Huibrecht Willem Lamers, zaakvoerder, en

-RAC BVBA, vertegenwoordigd door de heer Ronald Albers, zaakvoerder

II,TRANSACTIE

De bestuursorganen van de Fuserende Vennootschappen wensen voor deze fusie door overneming de procedure zoals bepaald in de artikelen 671 juncto 693 en volgende W. venn. toe te passen en verklaren in het bijzonder kennis te hebben genomen van de volgende wettelijke bepalingen:

(»De wettelijke bepaling dat de fusie van rechtswege en gelijktijdig als rechtsgevolg heeft dat het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap, zowel rechten als verplichtingen, overgaat op de Overnemende Vennootschap (artikel 682, 3° W. venn.); en

(ii)De wettelijke verplichting die rust op de Fuserende Vennootschappen om het Fusievoorstel uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel neer te leggen en bekend te maken bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 W. venn. of in de vorm van een mededeling overeenkomstig artikel 75 W. venn., die een hyperlink bevat naar de website van de Fuserende Vennootschappen. (artikel 693, laatste lid W. venn.).

III.VOORWAARDEN VAN DE FUSIE DOOR OVERNEMING 1.Identificatie van de Fuserende Vennootschappen

(i)Overnemende Vennootschap

" Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

" Naam: Tech Data

" Maatschappelijk doel overeenkomstig artikel 3 van de statuten:

"De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland:

Het ontwikkelen, creëren, huren, verhuren en verhandelen van computerproducten en andere elektronische of aanverwante producten,

Het inrichten, organiseren, geven en begeleiden van privaatcursussen of schriftelijke cursussen voor algemene beroeps- of technische vorming, het organiseren van conferenties, seminaries en colloquia.

Diensten te verlenen in automatiseringsprojecten, adviesverlening, invullen van opdrachten in naam van derden, studiewerk en projectleiding, detachering in commerciële en technische functies, integrator van automatiseringsprojecten en alle werkzaamheden die er toe kunnen leiden een automatiseringsproject tot een goed einde te brengen, zoals het aanbrengen van de gepaste specialisten in het kader van een project.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

y een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, of van aard zijn haar activiteiten op gelijk welke manier te

bevorderen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

" De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle al dan niet verbonden vennootschappen en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan. De vennootschap kan ook functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van andere ondernemingen of vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken."

" Zetel: Assesteenweg 11711, 1740 Ternat, België

(ii)Overgenomen Vennootschap

" Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

" Naam: Tech Data Mobile Belgium

" Maatschappelijk doel overeenkomstig artikel 3 van de statuten:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, in eigen naam, in naam van derden, voor gemeenschappelijke rekening met derden, de handel onder al zijn vormen en meer bepaald de import, de export, de aankoop en de verkoop, de vertegenwoordiging, de fabricatie, het transport, de advisering omtrent het gebruik en de implementering van alle goederen en producten en onder meer telecommunicatie-apparatuur, datacommunicatie-apparatuur en de bijhorende onderdelen en accessoires,

Onder advisering wordt eveneens begrepen de organisatie van seminaries, cursussen, trainingen en het verlenen van logistieke diensten.

De vennootschap heeft eveneens voor doel:

1. De Investering, de inschrijving, de vaste overname, de belegging, de verkoop, de aankoop en het verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, certificaten, kredieten, munten en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse vennootschappen, of deze nu al dan niet een (semi)-publiek juridisch statuut hebben.

2. Het beheer van de investeringen en de deelnemingen in dochtervennootschappen, de uitoefening van beheersfuncties, het verschaffen van adviezen, management en andere diensten gelijkaardig aan de activiteiten van de vennootschap. Deze diensten kunnen geleverd worden op contractuele of statutaire basis en in de hoedanigheid van externe adviseur of van orgaan.

3. De aankoop, de verkoop, de ontwikkeling, de verwezenlijking van onroerende goederen, het verwerven en de overdracht van opties of andere onroerende rechten.

4. Leningen en voorschotten toestaan onder gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan alle verbonden vennootschappen of aan die vennootschappen waarin zij een deelneming bezit, evenals alle verbintenissen van diezelfde vennootschappen garanderen.

Zij kan aile bestuursmandaten in alle vennootschappen en verenigingen aanvaarden en zich borg stellen.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, alle industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren die haar bedrijf op rechtstreekse of onrechtstreekse wijze uitbreiden of bevorderen. Zij kan alle roerende of onroerende goederen verwerven, zelfs indien deze geen enkel rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan op alle mogelijke manieren een belang stellen in alle zaken, bedrijven of vennootschappen met een identiek, analoog, gelijkaardig of samenhangend doel, of die de ontwikkeling van haar bedrijf zouden begunstigen, haar grondstoffen zouden verschaffen, de afzet van haar producten zouden vergemakkelijken of die voor haar een bron of een afzet van haar producten zouden vergemakkelijken of die voor haar een bron of een afzetmarkt uitmaken.

Het maatschappelijk doel valt niet onder de bepalingen van het koninklijk besluit van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig en de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

Het maatschappelijk doel kan worden uitgebreid of beperkt door een statutenwijziging onder de voorwaarden voorzien door het Wetboek van Vennootschappen"

" Zetel: Plantin en Moretuslei 220, 2018 Antwerpen, België

2.Uitgifte van aandelen  ruilverhouding

De Overnemende Vennootschap heeft geen aandelen van de Overgenomen Vennootschap in bezit. De waarde van 1 aandeel in de Overgenomen Vennootschap wordt bepaald op basis van het eigen vermogen van de Overgenomen Vennootschap per 31 januari 2014. De waarde van 1 aandeel in de Overnemende Vennootschap wordt bepaald op basis van het eigen vermogen van de Overnemende Vennootschap per 31 januari 2014. Aldus komen de bestuursorganen van de Fuserende Vennootschappen tot een waardering van

J'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

" EUR 6.666,58 voor 1 aandeel van de Overgenomen Vennootschap en EUR 146,34 voor 1 aandeel in de Ovememende Vennootschap, op het moment van de vooropgestelde fusie.

Eén aandeel in de Overgenomen Vennootschap geeft derhalve recht op 45,55 aandelen in de Overnemende Vennootschap,

Op het ogenblik van de fusie bedraagt het totaal aantal uitgegeven aandelen in de Overgenomen

" Vennootschap 1.000 aandelen.

Tech Data Nederland B.V., een vennootschap naar Nederlands recht, met maatschappelijke zetel te Tolnasingel 2, 2411 PV, Bodegraven, Nederland, is de enige vennoot van de Overgenomen Vennootschap op het ogenblik van de vooropgestelde fusie (hierna genoemd "Tech Data Nederland B,V,"),

Als vergoeding voor de inbreng van het vermogen van de Overgenomen Vennootschap, zal de Overnemende Vennootschap op het ogenblik van de fusie derhalve. 45.555 nieuwe aandelen uitgeven en uitreiken aan Tech Data Nederland B.V. De 45.555 nieuw uitgegeven aandelen in de Overnemende Vennootschap als vergoeding voor de inbreng van het vermogen van de Overgenomen Vennootschap zijn van dezelfde aard en zullen, vanaf de uitgifte, dezelfde rechten en voordelen genieten ais de bestaande aandelen in de Overnemende Vennootschap.

Er zal geen opleg in geld aangerekend of toegekend worden.

3.De wijze waarop de aandelen in de Overnemende Vennootschap worden uitgereikt

De 45.555 nieuwe aandelen van de Ovememende Vennootschap, die aan de enige vennoot van de Overgenomen Vennootschap worden toegekend in ruil voor de fusie door overneming, zullen op naam zijn en zullen van dezelfde aard zijn en dezelfde rechten hebben ais de thans bestaande aandelen van de Overnemende Vennootschap.

De zaakvoerders van de Overnemende Vennootschap of hun lasthebbers, Bart Bellen, Evy Claeyé of enig ander advocaat van het advocatenkantoor contrast (Minervastraat 5, 1930 Zaventem, België), zullen onmiddellijk na de fusie door overneming in het aandelenregister van Tech Data BVBA de volgende gegevens vermelden:

-de identiteit van de vennoot van de Overgenomen Vennootschap;

-het aantal aandelen van de Overnemende Vennootschap dat aan de vennoot van de Overgenomen

Vennootschap toekomt; en

-de datum van het besluit tot de fusie door overneming.

De inschrijvingen worden door de vennoot of haar respectieve gevolmachtigde ondertekend. 4.Datum van deelname in het resultaat en bijzondere rechten inzake winstdeelname

De nieuw uitgegeven aandelen zullen een zelfde recht geven op deelname in de winst als de thans bestaande aandelen vanaf 1 februari 2014. Zij zullen van dezelfde aard zijn en dezelfde rechten genieten als de bestaande aandelen van de Overnemende Vennootschap.

Er zal geen bijzondere regeling zijn betreffende dit recht.

5.Boekhoudkundige datum en fiscale gevolgen van de fusie door overneming

Aile verrichtingen gesteld door de Overgenomen Vennootschap zullen vanaf 1 februari 2014 vanuit boekhoudkundig en fiscaal oogpunt worden geacht te zijn uitgevoerd voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

6.Rechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de houders van aandelen met bijzondere rechten van de Overgenomen Vennootschap

Deze bepaling is hier niet van toepassing, aangezien er geen vennoten zijn in de Overgenomen Vennootschap die bijzondere rechten hebben noch zijn er houders van andere effecten dan aandelen. De 45.555 nieuwe aandelen die worden uitgegeven door de Overnemende Vennootschap naar aanleiding van de fusie door overneming, zullen aldus dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen van de Overnemende Vennootschap.

7.Bezoldiging van commissarissen, bedrijfsrevisoren of de externe accountants en de met hen verbonden personen voor de opstelling van het controleverslag overeenkomstig artikel 695 W. venn.

..

Deze bepaling is hier niet van toepassing. Alle vennoten van de Fuserende Vennootschappen zullen overeenkomstig artikel 695, §1, 2°, laatste lid W. venn. verzaken aan de verplichting tot opmaak van een controleverslag overeenkomstig artikel 695, §1 W. venn.

,B.Bijzondere voordelen aan de leden van de bestuursorganen van de Fuserende Vennootschappen

Aan de leden van de bestuursorganen van beide Fuserende Vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

IV.BIJKOMENDE VERMELDINGEN

1.Buitengewone algemene vergadering

Het Fusievoorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de Fuserende Vennootschappen, te houden op 23 juni 2014 of op elke andere datum die de bestuursorganen van de Fuserende Vennootschappen zouden vaststellen.

2.Neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel en Antwerpen

Het Fusievoorstel zal overeenkomstig artikel 693, laatste lid W. venn. tijdig in het vennootschapsdossier van de Fuserende Vennootschappen worden neergelegd.

De bestuursorganen van de Fuserende Vennootschappen verlenen volmacht aan elke van hun zaakvoerders, alsook aan Bart Bellen, Evy Claeyé of enig andere advocaat van het advocatenkantoor contrast (Minervastraat 5, 1930 Zaventem, België), om, gezamenlijk of elk individueel handelend en met recht van indeplaatsstelling, in naam en voor rekening van de Fuserende Vennootschappen (ï) alle verrichtingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn met het ocg op de ondertekening van het Fusievoorstel en de neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, (ii) dit voorstel bekend te laten maken in de bijlagen bij net Belgisch Staatsblad, en om, (iii) in naam en voor rekening van de Fuserende Vennootschappen, alle andere formaliteiten te verrichten die nodig zijn of zouden kunnen zijn niet betrekking tot dit voorstel,

Bart Bellen

Bijzonder gevolmachtigde

Tegelijk hierbij neergelegd: Fusievoorstel d.d. 7 mei 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behorMen aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/05/2014
ÿþMad Ward 11.1

Ondernemingsnr : 0438.282.424

Benaming

(voluit) : TECH DATA

(verkort)

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: ASSESTEENWEG 117/1, 1740 TERNAT, BELGIË

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERVANGING VASTE VERTEGENWOORDIGER COMMISSARIS EN HERBENOEMING COMMISSARIS

Uittreksel uit de notulen van de jaarvergadering van Tech Data BVBA d.d. 26 april 2014:

KENNIS GENOMEN van de beslissing van Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BV CVBA met maatschappelijke zetel te De Kleetlaan 2, 1831 Diegem en kantoorhoudende te Moutstraat 54, 9000 Gent, om de heer Jan De' Luyck, bedrijIsrevisor, als vaste vertegenwoordiger te vervangen door de heer Paul Eelen, bedrierevisor, met' ingang van 6 februari 2014.

BESLOTEN de commissaris van de Vennootschap, Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BV CVBA met maatschappelijke zetel te De Kleetlaan 2, 1831 Diegem, en kantoorhoudende te Moutstraat 54, 9000 Gent, vertegenwoordigd door de heer Paul Eelen, te herbenoemen voor een periode van drie jaar die zal eindigen op de datum van de jaarvergadering die wordt gehouden in 2017.

BESLOTEN om een volmacht te verlenen aan Bart Bellen, Evy Claeyé of enig ander advocaat van het advocatenkantoor contrast (Minervastraat 5, 1930 Zaventem), gezamenlijk of afzonderlijk handelend, en met recht van indeplaatsstelling, om in naam van de Vennootschap (I) deze beslissingen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad te publiceren en (H) het dossier van de Vennootschap bij de KBO aan te passen.

Evy Claeyé

Bijzonder gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

I II

*14107122*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter glatie van de akte

neerg cgd Orliocingen op

6 MEI 2014

ter griffie van de tenrlandstalige reohtbank van koophand Brussel

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/07/2014 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.01.2013, GGK 15.05.2013, NGL 03.07.2014 14261-0245-041
08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.01.2014, GGK 25.04.2014, NGL 03.07.2014 14261-0255-040
14/07/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" nee eg on ange, op

111111m1.1 q11

Ondernemingsnr : 0438.282.424

Benaming (voluit) : Tech Data

03 JULI 2014

ter griffe van deNigeleriandstalige Feineone eeti keirdieârtfiel Fullssel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vaor behoude

aan het

Select Staatsbla

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Assesteenweg 117/1

1740 TERNAT

n erwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING DOOR TECH DATA - KAPITAALVERHOGING - PROCES-VERBAAL VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op drieëntwintig juni tweeduizend veertien, door Meester Peter VAN MELKEBEKE, Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Tech Data", waarvan de zetel gevestigd is te 1740 Ternat, Assesteenweg, 117/1, hierna "de Vennootschap" of "de Ovememende Vennootschap",

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Na kennisname van de documenten en verslagen voorgeschreven door de artikelen 693, 694 en 695 van het Wetboek van vennootschappen, goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op 7 mei 2014 door de bestuursorganen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TECH DATA MOBILE BELGIUM", waarvan de zetel gevestigd is te 2018 Antwerpen, Plantin en Moretusfei 220, "de Overgenomen Vennootschap" en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Tech Data", waarvan de zetel gevestigd is te 1740 Terne, Assesteenweg, 117/1," de Overnemende Vennootschap" en dat werd neergelegd en bekendgemaakt, overeenkomstig artikel 693, in fine van het Wetboek van vennootschappen.

2° Goedkeuring van de verrichting waarbij de Overnemende Vennootschap "Tech Data", de Overgenomen Vennootschap "TECH DATA MOBILE BELGIUM" bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de Ovememende Vennootschap.

Vergoeding - Toekenning van nieuwe aandelen - Ruilverhouding

Aan de enige vennoot van de Overgenomen Vennootschap, zijnde de besloten vennootschap naar ' Nederlands recht Tech Data Nederland met zetel te Tolnasingel 2, 2411PV Bodegraven (Nederland) werden 46.555 volgestorte nieuw uit te geven aandelen op naam van de Overnemende Vennootschap uitgereikt, ; waarbij volgende ruilverhouding werd toegepast: 1 aandeel van de Overgenomen Vennootschap geeft recht op 45,56 aandelen in de Overnemende Vennootschap.

Er zal geen opleg in geld aangerekend of toegekend worden.

Deelname in het bedrijfsresultaat en bijzondere rechten inzake winstdeelname

Het recht van de nieuwe aandelen om deel te nemen in de resultaten van de Overnemende Vennootschap zal een aanvang nemen vanaf op één 1 februari 2014.

De nieuw uitgegeven aandelen zijn van dezelfde aard en verlenen dezelfde rechten ais de bestaande ' aandelen van de Overnemende Vennootschap.

Er is geen bijzondere regeling betreffende dit recht

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de Overgenomen Vennootschap worden vanaf 1 februari 2014 boekhoudKundig en ' fiscaal geacht verricht te zijn voor rekening van de Ovememende Vennootschap.

Juridische datum

Deze fusie door overneming treedt juridisch in werking op datum van drieëntwintig juni tweeduizend veertien.

De conclusies van het schriftelijk verslag opgesteld op 23 mei 2014 door de commissaris van de Overnemende Vennootschap, overeenkomstig artikel 313, §1, eerste lid van het Wetboek van vennootschappen met betrekking tot de inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de Overnemende Vennootschap in het kader van de fusie door overneming, luiden ais volgt

1-en gevolge van de door ons uitgevoerde controles, overeenkomstig de nonnen van het Instituut van de: Bedriffsrevisoren, kunnen volgende besluiten worden geformuleerd:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(c)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4.«

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en, duidelijkheid.

de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering zijn, gezien de nauwe verbondenheid van de betrokken vennootschappen, bednifseconomisch verantwoord.

de door de partijen toegepaste waarderingsmethoden leiden tot inbrengwaarden die ten minste, overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde, vermeerderd met het agio, van de tegen de inbreng uitgegeven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd

De vergoeding voor de inbreng door Tech Data Mobile Belgium BVBA bestaat uit 45.655 nieuwe aandelen van Tech Data BVBA die aan de enige vennoot van Tech Data Mobile Belgium BVBA zullen worden toegekend, namelijk Tech Data Nederland B. V.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting en dat de raad van bestuur van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal , door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature.

Gent, 23 mei 2014

Ernst & Young Bederevisoren BCVBA

Commissaris

vertegenwoordigd door

(handtekening)

Paul Eelen

Vennoot"

Voorafgaandellike toelichting bij de kapitaalverhoging : toepassing kapitaalcorrectie

De ruilverhouding werd berekend op basis van de boekhoudkundige nettowaarde van de betrokken vennootschappen per 31 januari 2014; de fractiewaarde van per aandeel van de Overgenomen Vennootschap werd bepaald op afgerond zevenenvijftig euro achtentwintig cent (57,28 EUR). Derhalve geeft de onderhavige fusie door overneming aanleiding tot de uitgifte vijfenveertigduizend vijfhonderdvijfenvijftig (45.556) nieuwe aandelen in de Overnemende Vennootschap en een kapitaalverhoging van twee miljoen zeshonderd en negenduizend tweehonderddrieënzestig euro tweeënnegentig cent (2.609.263,92 EUR).

3° Ingevolge de fusie en met toepassing van artikel 78 § 4 van het KB van dertig januari tweeduizend en , één tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen, verhoging van het kapitaal ten belope van twee miljoen zeshonderd en negenduizend tweehonderddrieënzestig euro tweeënnegentig cent (2.609.263,92 EUR), om het te brengen op zestien miljoen vijfhonderdnegenendertig duizend achthonderd negenentwintig euro , tweeëndertig cent (16.539.829,32 EUR) door creatie van vijfenveertigduizend vijfhonderdvijfenvijftig (45.555) nieuwe aandelen, volledig volgestort, met dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen en delend in de winst vanaf 1 februari 2014.

Deze nieuwe aandelen zullen worden toegekend aan enige vennoot van de Overgenomen Vennootschap.

4° Goedkeuring van de toekenning van vijfenveertigduizend vijfhonderdvijfenvijftig (45.556) nieuwe aandelen op naam van de Ovememende Vennootschap tegen duizend (1.000) oude aandelen van de Overgenomen Vennootschap aan de enige vennoot van de Overgenomen Vennootschap.

5° Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, ; vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst:

Artikel 5.- KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zestien miljoen vijfhonderdnegenendertig duizend achthonderd negenentwintig euro tweeandertig cent (16.539.829,32 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderd achtentachtigduizend zevenhonderd acht en zestig (288.768) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

6° Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Bart Bellen of mevrouw Evy Claeyé of enig ander advocaat, van het advocatenkantoor contrast (Minervastraat 5, 1930 Zaventem, België, allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, drie volmachten, het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de commissaris overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, de gecoördineerde tekst van de statuten).

Dit uittreksel werd afgeleverd vélér registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der ; Registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)ri(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/10/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griftimog allemuillettvartg en ©p

2 4 SEP. 2014

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank van koopnwei Brussel

I11111111wu~1111mi1111

vi beh

aa

Be! Staa

Ondernemingsnr : 0438.282.424

Benaming

(voluit) : TECH DATA

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : ASSESTEENWEG 117/1, 1740 TERNAT, BELGIE

(volledig adres)

Onderwerp akte : KENNISNAME ONTSLAG ZAAKVOERDERS EN INTREKKEN BEVOEGDHEDEN - BENOEMING ZAAKVOERDER

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de zaakvoerders d.d. 16 september 2014 Na beraadslaging hebben de zaakvoerders, met eenparigheid van stemmen:

KENNISGENOMEN van het ontslag van de heer Philippe De Bruycker als zaakvoerder van de, Vennootschap met ingang vanaf 15/9/2014.

BESLOTEN om alle bestuursbevoegdheden en vertegenwoordigingsmachten die uitdrukkelijk of impliciet; werden toegekend aan de heer Philippe De Bruycker in het kader van zijn mandaat ais zaakvoerder in te: trekken met ingang vanaf heden. Deze intrekking doet geen afbreuk aan de overige bestaande: bevoegdheidsdelegaties (met inbegrip van management- en bankbevoegdheden) aan de heer Philippe De, Bruycker.

KENNISGENOMEN van het ontslag door de heer Marco Preda ais zaakvoerder van de Vennootschap met ingang vanaf 15/9/2014.

BESLOTEN om alle bestuursbevoegdheden (met inbegrip van bijzondere bevoegdheden en' bankbevoegdheden) en vertegenwoordigingsmachten die uitdrukkelijk of impliciet werden toegekend aan de heer Marco Preda in te trekken met ingang vanaf heden.

[BESLOTEN om een volmacht te verlenen aan Bart Bellen, Jeroen Stevens, Evy Claeyé of enige andere advocaat van het advocatenkantoor contrast (Minervastraat 5, 1930 Zaventem), gezamenlijk of afzonderlijk handelend, en met recht van indeplaatsstelling, om in naam van de Vennootschap (i) deze beslissingen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad te publiceren en (ii) het dossier van de Vennootschap bij de KBO aan te passen.

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van vennoten d.d. 17 september 2014:

Na beraadslaging, heeft de bijzondere algemene vergadering van vennoten met eenparigheid van stemmen:

BESLOTEN om de heer Geert Quaegebeur, wonende te Aalbeeksestraat 150, 8510 Kortrijk, België, met. identiteitskaartnummer 591-2716918-50, voor onbepaalde duur te benoemen als zaakvoerder van de. Vennootschap vanaf heden. Het mandaat van de heer Geert Quaegebeur is onbezoldigd.

BESLOTEN om een volmacht te verlenen aan Bart Bellen, Jeroen Stevens, Evy Claeyé of enige andere advocaat van het advocatenkantoor contrast (Minervastraat 5, 1930 Zaventem), gezamenlijk of afzonderlijk: handelend, en met recht van indeplaatsstelling, om in naam van de Vennootschap (i) deze beslissingen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad te publiceren en (ii) het dossier van de Vennootschap bij de KBO aan te passen.

Evy Claeyé

Bijzondere volmachthouder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

07/11/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0438.282424

Benaming

(voluit) : Tech Data

(verkort)

2 8 OKT 2013 BRUSSwi

Griffie

~IWIM~NflVl~lll~lll

*13168533*

V beh aa Be Sta;

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Assesteenweg 117, bus 1, 1740 Ternat, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kennisname ontslag zaakvoerder - benoeming van zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van het college van zaakvoerders gehouden op 30 september 2013.

Het college van zaakvoerders heeft met eenparigheid van stemmen:

KENNISGENOMEN van het ontslag van Tech Data Europe GmbH, vertegenwoordigd door de heer Norbert Sourek, ais zaakvoerder van de Vennootschap niet ingang vanaf heden. Een kopie van de ontslagbrief d.d. 27' september 2013 wordt als billage A aan deze notulen gehecht.

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van de vennoten van 30 september 2013. De vennoten hebben met eenparigheid van stemmen:

BESLOTEN om de heer Marco Preda, wonende te via Luino 127, 21037 Lavena Ponte Tresa (VA), Italië, met identiteitskaartnummer 3356170, voor een onbepaalde duur te benoemen als zaakvoerder van de Vennootschap vanaf heden. Het mandaat van de heer Marco Preda is onbezoldigd.

Evy Claeyé

Bijzonder volmachthouder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van ik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.01.2013, GGK 15.05.2013, NGL 13.06.2013 13175-0508-042
06/07/2012
ÿþMod Word 11.1

i_.4fi, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

*iaiiaeaa*

Ondernemingsnr : 0438.282.424

Benaming

(voluit) : TECH DATA

(verkort)

tit,Z JUN 2012

BRUSSEL

Griffie

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Assesteenweg 117/1 te 1740 Ternat

(volledig adres)

Onderwerp akte : Beëindiging mandaat van zaakvoerder en benoeming

Uittreksel van de schriftelijke besluitvorming van de vennoten van de vennootschap met toepassing van artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen zoals vastgelegd in de notulen dd. 21 mei 2012:

(" " " )

1.Afzetting van één zaakvoerder

De algemene vergadering heeft beslist om de heer Sven Bogaert af te zetten in zijn hoedanigheid van. zaakvoerder van de Vennootschap, met inwerkingtreding vanaf 7 mei 2012, met dien verstande dat de. voormelde afzetting tevens de onmiddellijke beëindiging met zich meebrengt van alle bijzondere volmachten die desgevallend aan de heer Sven Bogaert werden toevertrouwd door de Vennootschap.

2.Benoeming van één zaakvoerder

De algemene vergadering beslist (met eenparigheid der stemmen) de heer Philippe De Bruycker,. woonachtig te 9070 Heusden, Kalverbosstraat 52 te benoemen als zaakvoerder van de Vennootschap vanaf 7' mei 2012.

De heer Philippe De Bruycker wordt benoemd voor een periode van vijf (5) jaar.

Ingevolge deze beslissing is het college der zaakvoerders voortaan samengesteld uit volgende' zaakvoerders:

-Tech Data Europe GmbH, hebbende als vaste vertegenwoordiger de heer Norbert Sourek; en

-de heer Patrick Steenssens; en

-mevrouw Els Demeester; en

-de heer Philippe De Bruycker.

3. Volmacht

Gelet op de voorgaande besluiten, beslissen de vennoten volmacht te verlenen aan elk van de zaakvoerders van de Vennootschap, evenals aan Maxim Van Buggenhout (advocaat, met kantoor te 1050, Brussel, Louizalaan 106), alleen handelend en met recht van indeplaatsstelling, om aile handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de publicatie hiervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, de Kruispuntbank-Ondemerningen en alle overheidsinstanties. Voor ontledend' uittreksel:

Mr Maxim Van Buggenhout

Bijzondere gevolmachtigde

Tegelijk hiermee neergelegd:

- originele exemplaren van de schriftelijke besluitvorming

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/07/2012
ÿþ Mod Word 17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IlitHR11111

Ondernemingsnr : 0438282424

Benaming

(voluit) : "TECH DATA"

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1740 Ternat, Assesteenweg 117 bus 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNAME - MACHTEN

Er blijkt uit het proces-verbaal opgesteld door Meester Sophie Maque!, geassocieerde Notaris te Brussel op

twaalf juni tweeduizend en twaalf.

Geregistreerd negen bladen één renvooi

Op het 2de Registratiekantoor van Jette

Op 14 Juni 2012

Boek 36 blad 76 vak 12

Ontvangen Vijfentwintig euro (25)

De eerstaanwezend inspecteur ai. (getekend) W. ARNAUT.

Dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "TECH DATA" genoemd, met maatschappelijke zetel te 1740 Temat, Assesteenweg 117 bus

1, de volgende beslissingen hebben genomen

L DE OVERDRACHT, ALS GEVOLG VAN HAAR ONTBINDING ZONDER VEREFFENING, VAN DE

GEHEELHEID VAN HET VER-MOGEN VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE

AANSPRAKELIJKHEID "PRODESK" (hierna de "overgenomen vennootschap") AAN HAAR ENIGE VENNOOT,

DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "TECH DATA" (hierna de

"overnemende vennootschap") - MET EEN FUSIE DOOR OVERNAME GELIJKGESTELDE VERRICHTING

A. VOORAFGAANDE FORMALITEITEN

De vergadering ontslaat eenparig de voorzitter lezing te geven van de documenten die meegedeeld en gratis ter beschikking gesteld werden overeenkomstig artikel 720 van het Wetboek van Vennootschappen,; namelijk :

a) Het fusievoorstel

Dit voorstel werd in het Nederlands gezamenlijk opgesteld op vier april tweeduizend en twaalf (goedgekeurd

op vijf april tweeduizend en twaalf door de respectievelijke colleges van zaakvoerders van beide

vennootschappen). Het werd opgesteld onder de vorm van een onderhandse overeenkomst en bevat de door

artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven vermeldingen .

Dit voorstel werd:

- op elf april tweeduizend en twaalf door de overnemende vennootschap neergelegd ter Griffie van de

Rechtbank van Koophandel van Brussel,

- en op achttien april tweeduizend en twaalf door de overgenomen vennootschap neergelegd ter Griffie van

de Rechtbank van Koophandel van Antwerpen,

hetzij de Rechtbank van Koophandel binnen wiens ambtsgebied de maatschappelijke zetel van elk van de

respectievelijke betrokken vennootschappen gevestigd is.

De vermeldingen van deze neerleggingen werden gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad

van:

- drieëntwintig tweeduizend en twaalf onder nummer 12077638 voor de overnemende vennootschap,

- en dertig april tweeduizend en twaalf onder nummer 12082028 voor de overgenomen vennootschap.

b) Andere documenten (...)

B. OVERDRACHT VAN HET VERMOGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

a) Beslissing tot overdracht

De vergadering verklaart strikt overeenstemmende beslissingen te willen nemen met de beslissingen tot

ontbinding zonder vereffening en van de overdracht van het vermogen van de overgenomen vennootschap,

genomen door de buitengewone algemene vergade-ring van haar enige vennoot, namelijk onderhavige

riPtiS

J~~

2 2 ~~~ 2012 Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden " aan het Belgisch Staatsblad

overnemende vennootschap, ingevolge het proces-verbaal opgesteld door onderge-tekende notaris op heden, voorafgaand aan dezer.

De ontbinding zonder vereffening van de overgenomen vennootschap heeft van rechtswege, overeenkomstig artikel 682 30 van het Wetboek van Vennootschappen, de overdracht ten algemene titel van de geheelheid van het vermogen van de ontbonden overgenomen vennootschap, niets uitgezonderd noch voorbehouden, aan de ovememende vennootschap tot gevolg.

Deze verrichting van overdracht van het vermogen van de overgenomen vennootschap, ontbonden zonder vereffening, is gelijkgesteld met een fusie door overname, overeenkomstig artikel 676 1° van het Wetboek van Vennootschappen.

Deze overdracht gebeurt op basis van tussentijdse cijfers van de overgenomen vennootschap afgesloten op eenendertig januari tweeduizend en twaalf om vierentwintig uur.

Alle vanaf een mei tweeduizend en twaalf om nul uur door de overgenomen vennootschap gestelde verrichtingen worden op boekhoudkundig vlak geacht gesteld te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap, en de eruit voortvloeiende wijzigingen in het vermogen van de overgenomen vennootschap, zowel actief als passief, zijn in het voor- of nadeel van de overnemende vennootschap.

Bijgevolg, wordt in de boekhouding van de overnemende vennootschap elk actief- en passiefbestanddeel dat het vermogen van de overgenomen vennootschap vormt overgedragen tegen hun waarde op dertig april tweeduizend en twaalf om vierentwintig uur, met uit-zondering van de verschillende bestanddelen van het eigen ver-mogen die geannuleerd zullen worden als tegenprestatie voor de schrapping bij de overdracht van haar vermogen van de aandelen die het maatschappelijk kapitaal van de overgenomen vennootschap vertegenwoordigen en in het bezit zijn van de overnemende vennootschap.

Het eventueel overblijvend saldo tussen de boekhoudkundige waarde van de aandelen van de overgenomen vennootschap en het overgedragen boekhoudkundig netto-actief zal geboekt worden op de rekening "uitzonderlijk resultaat" of "uitzonderlijke lasten" van de overnemende vennootschap.

De modaliteiten van de overdracht worden hierna sub c) gepreciseerd"

b) Afwezigheid van toekenning van aandelen

De vergadering stelt vast dat, in toepassing van de artikelen 682 laatste lid en 726 1° van het Wetboek van Vennootschappen, geen aandelen van de overnemende vennootschap toegekend mogen worden aan de overnemende vennootschap zelf, in ruil voor de aandelen die zij bezit in de overgenomen vennootschap, ontbonden zonder vereffening.

Bijgevolg, geeft de overdracht van de geheelheid van het vermogen van de overgenomen vennootschap, ontbonden zonder vereffening, geen aanleiding tot de creatie noch de toekenning van aandelen van de overnemende vennootschap noch tot de betaling van een opleg in geld of onder een andere vorm.

c) Verwezenlijking van de overdracht (...)

d) Te verlenen kwijting

De vergadering beslist dat ter gelegenheid van de goedkeuring door de gewone algemene vergadering van de vennoten van de overnemende vennootschap van de eerste jaarrekening die opgesteld zal worden na de overdracht van de geheelheid van het vermogen van de overgenomen vennootschap aan de ovememende vennootschap, eveneens bij afzonderlijke stemming beslist zal worden over de te verlenen kwijting aan de zaakvoerders en de commissaris van de overgenomen vennootschap voor de opdracht die zij uitvoerden gedurende de periode die verlopen is tussen de datum van de sluiting van het laatste boekjaar waarvan de jaarrekening werd goedgekeurd en de datum waarop de overdracht effectief gebeurt.

e) Inwerkingtreding

De vergadering stelt vast dat de overeenstemmende beslissingen door beide bij de fusie betrokken

vennootschappen werden genomen met betrekking tot de overdracht ten algemene titel aan de overnemende

vennootschap van de geheelheid van het vermogen van de overgenomen vennootschap als gevolg van haar

ontbinding zonder vereffening en dat bijgevoig de fusie in werking treedt.

De vergadering stelt vast dat de verrichting van de overdracht van de geheelheid van het vermogen van de

overgenomen vennootschap geen wijziging van het maatschappelijk doel van de overnemende vennootschap

vereist en deze dus gebeurt zonder een dergelijke wijziging. (..,)

Il. MACHTEN

De vergadering verleent alle machten :

- aan het college van zaakvoerders voor de uitvoering van de over voorgaande onderwerpen genomen

beslissingen,

- aan de hierna aangestelde bijzondere lasthebbers, samen of afzonderlijk handelend en met macht van

indeplaatsstelling, voor het vervullen van alle juridische en administratieve formaliteiten bij alle openbare of

private administraties.

Worden aangesteld :

- meester Maxim VAN BUGGENHOUT, advocaat,

- meester Caroline DAOUT, advocaat,

allen woonstkeuze doende in het kantoor van de advocatenassociatie "DLA Piper UK LLP" te 1050 Brussel,

Louizalaan, 106. (...)

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Sophie Maquet - geassocieerde Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : 1 uitgifte, 1 aanwezigheidslijst.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2012 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.01.2012, GGK 16.05.2012, NGL 14.06.2012 12173-0404-044
23/04/2012
ÿþ~ Mod Word 11.1

ÿ I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

..~~_.

BRUSSEL

~ l AV R. 2012

Griffie

luilil niiuiiini ui

*12077638*

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

II

dl

Bijlagen bij Piet telgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : 0438,282,424

Benaming

(voluit) : TECH DATA

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Assesteenweg 117/1 te 1740 Ternat

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel, heeft TECH DATA BVBA overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen het fusievoorstel neergelegd met betrekking tot de geplande met fusie door overneming gelijkgesteide verrichting van PRODESK BVBA door TECH DATA BVBA.

Voor ontledend uittreksel:

Mr Maxim Van Buggenhout

Bijzondere gevolmachtigde

Tegelijk hiermee neergelegd:

-Fusievoorstel dd. 4 april 2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

20/06/2011
ÿþ Maxi 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

\Ise'

qq

U 7 ~~~ 20i11

1.11.11,111110IJMj11,1111111

V beh aa Be Sta

Qndernerningsnr : 0438.282.424

Benaming

(voluit) : TECH DATA

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Assesteenweg 117 bus 1, 1740 Ternat

Onderwerp akte : Herbenoeming commisaris

De jaarlijkse algemene vergadering van vennoten heeft op 18 mei 2011 met eenparigheid van stemmen:

BESLOTEN de commissaris van de Vennootschap, Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BV CVBA met: maatschappelijke zetel te De Kleetlaan 2, 1831 Diegem, vertegenwoordigd door de heer jan De Luyck, te: herbenoemen voor een periode van drie jaar die zal eindigen op de datum van de jaarvergadering die wordt. gehouden in 2014.

BESLOTEN om een volmacht te verlenen aan Bart Bellen, Niels Watzeels of enige andere advocaat van het advocatenkantoor contrast (Minervastraat 5, 1930 Zaventem), gezamenlijk of afzonderlijk handelend, en met recht van indeplaatsstelling, om in naam van de Vennootschap (i) deze beslissingen in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad te publiceren en (ii) het dossier van de Vennootschap bij de KBO aan te passen.

Voor eensluidend verklaard,

Niels Watzeels, volmachthouder

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.01.2011, GGK 18.05.2011, NGL 08.06.2011 11166-0225-036
28/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.01.2010, GGK 19.05.2010, NGL 21.05.2010 10126-0012-028
18/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.01.2009, GGK 20.05.2009, NGL 12.06.2009 09227-0201-029
28/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.01.2008, GGK 21.05.2008, NGL 18.07.2008 08416-0400-029
18/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.01.2007, GGK 16.05.2007, NGL 08.06.2007 07192-0221-037
07/08/2006 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.01.2006, GGK 17.05.2006, NGL 31.07.2006 06559-0180-017
07/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.01.2006, GGK 17.05.2006, NGL 31.07.2006 06559-0179-031
23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.01.2015, GGK 20.05.2015, NGL 11.06.2015 15181-0485-039
26/06/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neg ! di tv noen or "

te

t-

r

3 7 JU1:1 2015

grifile vari de Nederlandstalige:irhï;b~rilt ~~n koo~,~~~~.~1 Brussel

~E

é

st

Ondernemingsnr : 0438.282.424

Benaming

(voluit) : TECH DATA

(verkort):

Rechtsvoren : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : ASSESTEENWEG 117/1, 1740 TERNAT, BELGIE

(volledig adres)

Onderwerp akte : KENNISNAME EN BEKRACHTIGING VAN GROEPSREGELS INZAKE BEVOEGDHEIDSDELEGATIE - INTREKKEN VAN BIJZONDERE BEVOEGDHEDEN

Uit een uittreksel uit de notulen van de vergadering van het college van zaakvoerders d.d. 11 juni 2015 blijkt dat de zaakvoerders met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen hebben genomen;

1.Kennisname en bekrachtiging van groepsregels inzake bevoegdheidsdelegaties (°delegation of authority policy")

Het College van Zaakvoerders heeft kennis genomen van de regels inzake bevoegdheidsdelegaties ("delegation of authority policy") zoals die op heden van toepassing zijn binnen de Tech Data groep. Voor zover ais nodig, bekrachtigt het College van Zaakvoerders deze regels inzake bevoegdheidsdelegaties, die als bijlage aan deze notulen worden gehecht. Het College van Zaakvoerders verleent aan elke zaakvoerder de bevoegdheid om de regels inzake bevoegdheidsdelegaties ter kennis te brengen van belanghebbende derden.

2.lntrekken van bijzondere bevoegdheden

Het College van Zaakvoerders heeft vastgesteld dat de bevoegdheidsdelegaties die door de Vennootschap in het verleden werden goedgekeurd op heden niet meer in volledige overeenstemming zijn met de voormelde regels inzake bevoegdheidsdelegaties ("delegation of authority policy") zoals die op heden van toepassing zijn binnen de Tech Data groep.

Gelet op het voorgaande, heeft het College van Zaakvoerders besloten om alle bijzondere bevoegdheden die in het verleden zijn toegekend met onmiddellijke ingang in te trekken teneinde de bevoegdheidsdelegaties te kunnen afstemmen op de regels die gelden binnen de Tech Data groep, Deze intrekking heeft meer bepaald betrekking op de onderstaande bijzondere bevoegdheden:

-de bijzondere bevoegdheden toegekend door het College van Zaakvoerders van de Vennootschap op 23 maart 2005, zoals gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 22 april 2005;

-de bijzondere bevoegdheden toegekend door het College van Zaakvoerders van de Vennootschap op 2 december 2005, zoals gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 7 maart 2006;

-de bijzondere bevoegdheden toegekend door het College van Zaakvoerders van de Vennootschap op 14 april 2007, zoals gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 14 juni 2007;

-de bijzondere bevoegdheden toegekend door het College van Zaakvoerders van de Vennootschap op 14 april 2007, zoals gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 27 juni 2007 (di. een rectificatie van de publicatie in de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad d.d. 14 juni 2007); en

-de bijzondere bevoegdheden toegekend door het College van Zaakvoerders van de Vennootschap op 10, april 2009, zoals gepubliceerd in de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad op 23 juni 2009,

Op de laatlto talz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor de goede orde verduidelijkt het College van Zaakvoerders dat de intrekking van de hierboven opgesomde bijzondere bevoegdheden geen betrekking heeft op de op heden in voege zijnde bankbevoegdheden die door het College van Zaakvoerders werden toegekend. Deze bankbevoegdheden blijven onverkort van kracht.

Het College van Zaakvoerders wijst er verder op dat de Vennootschap rechtsgeldig wordt vertegenwoordigd overeenkomstig artikel 27 van de statuten van de Vennootschap.

3.Volmacht - formaliteiten

Het College van Zaakvoerders heeft besloten om een volmacht te verlenen aan Bart Bellen, Jeroen Stevens, Evy Claeyé of enige andere advocaat van het advocatenkantoor contrast (Minervastraat 5, 1930 Zaventem), gezamenlijk of afzonderlijk handelend, en met recht van indeplaatsstelling, om in naam van de Vennootschap (i) deze beslissingen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad te publiceren en (ii) het dossier van de Vennootschap bij de KBO aan te passen.

Jeroen Stevens

Bijzondere volmachthouder

k

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/08/2005 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.01.2005, GGK 18.05.2005, NGL 08.08.2005 05627-0233-022
12/08/2005 : ME. - JAARREKENING 31.01.2005, GGK 18.05.2005, NGL 08.08.2005 05627-0232-028
16/12/2004 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.01.2004, GGK 19.05.2004, NGL 06.12.2004 04832-0068-024
16/12/2004 : ME. - JAARREKENING 31.01.2004, GGK 19.05.2004, NGL 06.12.2004 04832-0069-028
08/01/2004 : BL547829
08/01/2004 : BL547829
13/12/2002 : BL547829
13/12/2002 : BL547829
19/12/2001 : BL547829
20/05/1999 : BL547829
01/01/1997 : BL547829
01/01/1997 : BL547829
01/01/1993 : BL547829
01/01/1992 : BL547829
18/04/1991 : BL547829
18/04/1991 : BL547829

Coordonnées
TECH DATA

Adresse
ASSESTEENWEG 117, BUS 1 1740 TERNAT

Code postal : 1740
Localité : TERNAT
Commune : TERNAT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande