TECHFLOW

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TECHFLOW
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.990.421

Publication

11/04/2013
ÿþ Motl Wott1 77 1

~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*13056747*

111

Ondernemingsnr 0848990421

Benaming

(natuit} : Techflow

{verkort}

i9eergLkgd t+r vci RaCheank van Iloophu,uFº% Anfriorpep, op

Griffie 0 2 APR. 2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Krijgsbaan 53 te 2640 Mortsel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming Zaakvoerder

Tijdens de buitengewone Algemene vergadering der aandeelhouders dd 4 maart 2013 werden de volgende

beslissingen genomen :

Wordt benoemd tot zaakvoerder vanaf 4/3/2013 : De heer Engels Daniel, Mereldreef 132e te 3140

Keerbergen.

Alle zaakvoerders kunnen afzonderlijk de vennootschap verbinden en voor de vennootschap optreden.

Opgemaakt te Mortsel op 4 maart

Engels Daniel

Zaakvoerder

+r ett,. e.,:ste blz_ van brik B vermelde¬ ° Recto . Naan etn hoedanigheid van de instrirnenterende potar¬ s, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rect tepersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en pandtekening

27/09/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12304930*

Neergelegd

25-09-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0848990421

Benaming (voluit): Techflow

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2640 Mortsel, Krijgsbaan 53

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Volgens een akte verleden voor Bart Arnauts, geassocieerde notaris te Keerbergen, op elf september tweeduizend twaalf, geregistreerd vijf bladen, geen verzendingen te Haacht op 17 september 2012, Boek N76 Blad 28 nummer 12, ontvangen 25,00 euro, hebben:

1. De heer VAN DEN BROECK Joachim, rijksregister nummer 90.07.24231.18, geboren te Herentals op 24 juli 1990, wonende te 3200 Aarschot, Dynastielaan 46 bus 1.

2. De heer ENGELS Daniël Emiel Albertine, rijksregister nummer 55.04.17291.91, geboren te Mechelen op 17 april 1955, wonende te 3140 Keerbergen, Mereldreef 132/A.

3. De heer SCHMITZ Steven, rijksregister nummer 85.03.01-259.62, geboren te Bonheiden op 1 maart 1985, wonende te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Walemstraat 110.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met benaming Techflow, en met zetel te 2640 Mortsel, Krijgsbaan 53 opgericht.

De duur van deze vennootschap is niet beperkt.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro,

vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen. Het kapitaal bestaat volledig uit inbrengen in geld.

Het is door de oprichters volledig geplaatst en volgestort als volgt :

1. de heer Van den Broeck Joachim plaatst duizend achthonderd euro, volgestort voor zeshonderd euro. Hij ontvangt 18 aandelen. Het door hem nog te volstorten kapitaal bedraagt duizend tweehonderd euro.

2. de heer Engels Daniël plaatst achtduizend vierhonderd euro, volgestort voor tweeduizend achthonderd euro. Hij ontvangt 84 aandelen. Het door hem nog te volstorten kapitaal bedraagt vijfduizend zeshonderd euro.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

3. de heer Schmitz Steven plaatst achtduizend vierhonderd euro, volgestort voor tweeduizend achthonderd euro. Hij ontvangt 84 aandelen. Het door hem nog te volstorten kapitaal bedraagt vijfduizend zeshonderd euro.

Ondergetekende notaris bevestigt dat de som van 6.200,00 euro werd gedeponeerd op een rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de vennootschap KBC Bank.

De vennootschap heeft tot doel :

a) de groothandel en kleinhandel van nieuwe en tweedehandse motorvoertuigen; onderhoud en herstellingen van motorvoertuigen; groothandel en kleinhandel van benodigdheden voor motorvoertuigen; verhuur van motorvoertuigen.

b) algemene bouwonderneming, het optrekken van gebouwen, het leggen van kabels en diverse leidingen, rioleringswerken, het bouwen van stellingen alsmede voor het invoegen en reinigen van gevels, slopingswerken van gebouwen, het plaatsen van afsluitingen, het waterdicht maken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer, het leggen van tegelvloeren, mozaïek en alle andere bedekkingen van muren en vloeren, warmte- en geluidsisolering, plafonneerwerken, cementeerweken, pleisterwerken, het plaatsen van chapes en gipswerken, plaatsen van centrale verwarming, plaatsen van ventilatie, plaatsen van verwarming met warme lucht en luchtconditionering, sanitaire inrichtingen, plaatsen en herstellen van gasverwarming, lood- en zinkwerken, timmer- en schrijnwerk, vervaardigen en plaatsen van houten rolluiken, plaatsen van ijzerwerk, het plaatsen van metalen luiken en metalen schrijnwerk, plaatsen van plastiekwerken, plaatsen van scheidingswanden en valse zolderingen, het leggen van parketvloeren en alle houten bedekkingen van muren en vloeren, het plaatsen van ruiten, glas en spiegelglas, onderhoud en herstellen van alle soorten branders, het reinigen en ontsmetten van woongelegenheden, lokalen, meubels en allerhande voorwerpen, schoorsteenvegen, het plaatsen van chapes, kleine metsel- en betonwerken, kleine herstellings- en veranderingswerken, oprichten van omheiningen, kleine onderhoudswerken, elektriciteitswerken, de aankoop en verkoop van alle materiaal dienstig voor de uitoefening van hetgeen bovenvermeld.

c) transportbemiddeling; het verzorgen van goederenvervoer, zowel nationaal als internationaal, over de weg, per spoor, te water en in de lucht.

d) aankoop en verkoop, verhuur en herstelling van auto s, vrachtwagens en ander voertuigen, zowel nieuwe als tweedehandse, zowel voor particulieren als ondernemingen; verhuur van auto s, vrachtwagens en bouwmachines; verhuur van toestellen en materieel voor alle sectoren.

Zij mag haar doel ook bij wijze van onder-aanneming verwezenlijken, voor eigen rekening of voor rekening van derden, waar, op alle manieren en volgens de modaliteiten die haar het meest geschikt lijken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag zowel in België als in het buitenland en, in het algemeen, alle commerciële of burgerlijke, roerende of onroerende, industriële en financiële handelingen verrichten die op welke wijze ook, rechtstreeks op onrechtstreeks, verband houden met haar doel of die de verwezenlijking ervan vergemakkelijken.

Zij mag bestuursmandaten aannemen. Zij mag alle roerende beleggingen doen en belang nemen bij wijze van vereniging, inbreng of fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op andere wijze, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen en zich voor eender wat borg stellen voor rekening van derden.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders. Zijn er meerdere zaakvoerders benoemd, dan besturen zij de vennootschap gezamenlijk.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd als volgt:

a. door de zaakvoerder, indien er slechts één zaakvoerder benoemd is.

b. door de zaakvoerders gezamenlijk, indien er meer zaakvoerders benoemd zijn.

c. door de houder van een volmacht die beperkt is in de tijd en/of bepaald wat betreft het voorwerp.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd behoudens ander besluit van de algemene vergadering.

Tot niet - statutaire zaakvoerder wordt benoemd : de heer Van den Broeck Joachim, voornoemd.

Hij aanvaardt zijn mandaat. Hij is afzonderlijk bevoegd de vennootschap te vertegenwoordigen.

Jaarlijks wordt een algemene vergadering gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping op de laatste vrijdag van de maand juni om 20.00 uur.

Het boekjaar loopt van één januari tot en met eenendertig december van elk kalenderjaar.

Over de bestemming van het resultaat beslist de algemene vergadering, rekening houdend met de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Overgangs- en slotbepalingen

Het eerste boekjaar eindigt op eenendertig december tweeduizend dertien.

Volmacht

De zaakvoerder verleent volmacht aan mevrouw VAN LAER Geertrui, wonende te 3020 Herent, Kerkstraat 4A teneinde alle formaliteiten inzake BTW en ondernemingsloket te vervullen.

Luik B - Vervolg

Voor ontledend uittreksel.

Bart Arnauts, geassocieerde notaris te Keerbergen.

Eveneens neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

21/05/2015
ÿþ Moe Won' 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Aniweroen

11 MEI 2015

afdeling Ar+utn

ll

1 072723*

Ondernemingsar: 0848990421 Benaming

(vohiit)) : Techflow

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Krijgsbaan 53 te 2640 Mortsel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelwijziging

Uit het verslag van de zaakvoerders dd 1 april 2015 blijkt dat de maatschappelijke en exptoltatiezetel van de vennootschap verplaatst wordt naar 3140 Keerbergen, Mereldreef 132A.

Opgemaakt te Keerbergen op 1 april 2015

Engels Daniel

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening,

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 29.07.2015 15366-0006-014
19/12/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
27/06/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
TECHFLOW

Adresse
MERELDREEF 132A 3140 KEERBERGEN

Code postal : 3140
Localité : KEERBERGEN
Commune : KEERBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande