TECHNO MOTOR ORGANISATION, AFGEKORT : T.M.O.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TECHNO MOTOR ORGANISATION, AFGEKORT : T.M.O.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 428.972.206

Publication

21/05/2014
ÿþ Vellen Copie qui sera publiée aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

Réservé *iaioa II

au ,11.11

Moniteur

belge





0J -fi5,2an

. "'~`e~ ~~~

N° d'entreprise

Q'énominatlon

(en entier) Forme juridique Siège Objet de l'acte 0428.972.206

TECHNO MOTOR ORGANISATION, en abrégé T.M.C% c m : Société privée à responsabilité limitée

: B -1350 Orp-Jauche, Rue de Kerkate, 20 Transfert de siège

L'assemblée générale de 1a société privée à responsabilité limitée, TECHNO MOTOR ORGANISATION, en abrégé T.M.O., a décidé de transférer son siège social à 1700 Dilbeek, Acaciadreef, 4.

Pour extrait analytique.

Le gérant.

Mentionner sur la dernière page du Volet B Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou do la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

18/06/2014
ÿþ0eAP9

f

Mix12,0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neeriegging ter griffie vapide.ak e

wuraiegeoritvangen OP

112;

ijusgell

06 MI 2014

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank van komphendel Brussel

Ondernemingsnr : 0428.972.206

Benaming

(voluit) : "TECHNO MOTOR ORGANISATION", afgekort "T.M.0." Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID Zetel: te 1700 Dilbeek, Acaciadreef 4

Onderwerp akte : AANNEMING NIEUWE STATUTEN IN HET NEDERLANDS

Uit een akte verleden voor notaris Didier BRUSSELMANS, te Sint-Agatha-Berchem, op 3 juni 2014, ter registratie neergelegd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TECHNO MOTOR ORGANISATION", afgekort "T.M.O.", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1700 Dilbeek, Acaciadreef 4, beslist heeft:

EERSTE BESLUIT - AANNEMING NIEUWE STATUTEN

Ingevolge het besluit om de zetel te verplaatsen naar het Vlaams Gewest, bekendgemaakt per uittreksel in de bijlage van het Belgisch Staatblad van 21 mei 2014, beslist de vergadering een nieuwe tekst van statuten in het Nederlands aan te nemen die de huidige statuten opgesteld in het Frans te vervangen en waarvan de tekst de volgende is:

"ARTIKEL EEN NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "TECHNO MOTOR ORGANISATION", afgekort 'T.M.0.".

De naam moet in aile akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het ondernemingsnummer, gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van koophandel in welk rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft.

ARTIKEL TWEE - ZETEL

De zetel is gevestigd te 1700 Dilbeek, Acaciadreef 4.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, ARTIKEL DRIE DOEL

De vennootschap heeft als doel, zowel voor haarzelf als voor rekening van derden of met deelname van derden in België of in het buitenland:

- de aankoop, verkoop, verhuur en omvorming van aile motor voertuigen, hun toebehoren hetzij wisselstukken, smeermiddelen, onderhoudsproducten, banden en brandstoffen;

- de uitbating en het beheer van aile ondernemingen van het type "garage" voor autovoertuigen of andere voertuigen met een motor, bevattende herstellingsatelier, volledige dienst van koetswerk, schoonmaakdienst en benzinestation;

- de aankoop, verkoop, verhuur, lening, stockeren van al het nodige materiaal voor de uitbating van dat type van zaak.

- De vennootschap mag eveneens zowel in België als in het buitenland, voor haarzelf of voor rekening van derden of met deelname van derden het volgende verwezenlijken: de raadgeving in het algemeen et onder meer in volgende domeinen: het strategisch management, de commerciële organisatie, du productie, de human ressources, de administratie, et de controle van ondernemingen, de mandaten van ondersteuning van ondernemingen zoals expertise, audit, onderzoek, raadgeving, de organisatie, het management, diagnosestelling, opleiding, coaching, et mag ook administratieve taken hiervoor uitvoeren als dienstverlener.

Zij mag ook evenementen organiseren in het kader van sportactiviteiten of andere activiteiten et onder meer initiatiedagen et vormingsdagen voor piloten op een circuit.....

Indien noodzakelijk, zef zij voor een welbepaalde activiteit, voldoen aan de wet die de toegaan tot dit beroep reglementeert.

In het algemeen mag zij aile verrichtingen uitvoeren zowel commerciële, industriële, roerende en/of. onroerende die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Zij Kan op een ieder wijze, zowel in België als in het buitenland belangen nemen in allerhande zaken, ondernemingen, vennootschappen welk eengelijk, samenhangend of analoog doel hebben onder de vorm van' Op de laatste biz. vanLjik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

e Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge een participatie, inschrijving, inbreng, opslorping, fusie (geheel of gedeeltelijk) of op andere wijze en in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, persoonlijke of zakelijke verrichtingen doen die van aard zijn, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks haar doel te verwezenlijken of die in verband staan met haar doel.

De voorgaande opsomming is niet beperkend en moet in haar breedste zin worden begrepen.

ARTIKEL VI - DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. ARTIKEL VIJF - KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00E).

Het is vertegenwoordigd door tweeduizend (2.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk 1/2.000ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

ARTIKEL ZES - AARD VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn op naam.

Ze vermelden een volgnummer.

Ze zijn ingeschreven in het register van aandelen dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel; dit register omvat de nauwkeurige aanwijzing van elke vennoot, het aantal aandelen die hem toebehoren, alsook de gedane stortingen. De aandeel- en obligatiehouders mogen kennis nemen van dit register betreffende hun effecten. Elke belanghebbende derde mag ook kennis nemen van dit register, zonder verplaatsing van het register en middels een schriftelijk verzoek gericht aan de zaakvoerder(s) die de modaliteiten van deze raadpleging zal (zullen) verduidelijken.

De overdracht of afstand van aandelen wordt ingeschreven in gezegd register, gedagtekend en getekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, en door de zaakvoerder en de verkrijger in geval van overgang bij overlijden.

De overdrachten en overgangen hebben slechts uitwerking ten aanzien van de vennootschap en de derden vanaf hun inschrijving in het register der aandeelhouders. Aan de aandeel- en obligatiehouders worden certificaten afgegeven van deze inschrijvingen.

ARTIKEL ZEVEN - ONDEELBAARHEID VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn ondeelbaar. Indien er meerdere eigenaars zijn van een aandeel, wordt het hieraan verbonden stemrecht geschorst totdat één enkel persoon aangeduid wordt als zijnde de eigenaar van dit aandeel ten aanzien van de vennootschap.

De lidmaatschapsrechten worden, bij gebreke van afwijkende overeenkomst, uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

ARTIKEL ACHT- OVERDRACHT EN OVERGANG VAN AANDELEN

(" " .)

ARTIKEL NEGEN - BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen

of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van

de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

ARTIKEL TIEN - BEVOEGDHEDEN

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid

hebben om aile akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van

diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als

verweerden

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere

volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde

bevoegdheidsoverdrachten doen.

ARTIKEL ELF - CONTROLE

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de

vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

ARTIKEL TWAALF - ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste dinsdag van de maand mei om 16u30.

Indien deze dg een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende

werkdag.

(" -" )

ARTIKEL DERTIEN - AANTAL STEMMEN

a) Indien er meerdere vennoten zijn, kan iedere vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

b) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.

ARTIKEL VEERTIEN - BERAADSLAGING

Geen enkele vergadering mag beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld zijn, tenzij aile

personen die opgeroepen dienen te worden, aanwezig of vertegenwoordigd zijn, de volmacht dit toelaat en de

beslissing wat deze punten betreft met unanimiteit van stemmen genomen wordt.

ARTIKEL VIJFTIEN - NOTULEN

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de notulen van de vergadering ondertekend door alle aanwezige

vennoten en indien er slechts één vennoot is, door deze laatste.

De notulen van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de

vennootschap wordt bijgehouden.

De expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door

een zaakvoerder.

ARTIKEL ZESTIEN - BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. De

maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke

bepalingen.

ARTIKEL ZEVENTIEN - VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van

een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het

kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van

stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

ARTIKEL ACHTTIEN - ONTBINDING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij

besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de

zorgen van een of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een

besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals

bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s)

ARTIKEL NEGENTIEN - GEMEEN RECHT

(...)

ARTIKEL TWINTIG -KEUZE VAN WOONPLAATS

(...)

TWEEDE BESLUIT; VOLMACHT VOOR DE UITVOERING VAN VOORGAANDE BESLISSINGEN

Voor analytisch uittreksel.

Samen neergelegd expeditie- Coordinatie van de statuten.

Meester Didier BRUSSELMANS.

Notaris.

Soldatenstraat, 60

B - 1082 Brussel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

28/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.08.2014, NGL 26.08.2014 14469-0483-010
25/06/2013 : NI085796
12/07/2012 : NI085796
11/07/2011 : NI085796
11/05/2010 : NI085796
14/05/2009 : NI085796
17/10/2008 : NI085796
21/05/2008 : NI085796
09/10/2007 : NI085796
25/07/2007 : NI085796
09/07/2007 : NI085796
12/02/2007 : NI085796
12/11/2004 : NI085796
26/06/2003 : NI085796
18/04/2003 : NI085796
08/04/2003 : NI085796
31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.08.2015, NGL 28.08.2015 15486-0368-010
22/01/2003 : NI085796
06/10/2001 : NI085796
06/10/2001 : NI085796
20/01/1998 : NI85796
12/01/1991 : BL482796
12/01/1991 : BL482796
01/01/1988 : BL482796
22/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 19.08.2016, NGL 19.08.2016 16436-0569-010

Coordonnées
TECHNO MOTOR ORGANISATION, AFGEKORT : T.M.O.

Adresse
ACACIADREEF 4 1700 DILBEEK

Code postal : 1700
Localité : DILBEEK
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande