TECTALUX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TECTALUX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.422.369

Publication

30/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 15.05.2014, NGL 24.06.2014 14215-0031-011
14/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.05.2013, NGL 11.06.2013 13168-0354-011
26/02/2015
ÿþMod Wart 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Onderneningsnr : 0838422369

Benaming

(votu TectalUX ;42ROrt)

NEERGELEGD

1t3 2015

Griffie Rechtbankvan Koophandel

te L6ifil

Rechtsvro,.m : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3010 Kessel-Lo, Leopold Ruelensstraat 48

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel + ontslag zaakvoerder

Tijdens de buitengewone algemene vergadering van elf februari tweeduizendvijftien te maatschappelijke zetel zijn volgende beslissingen genomen:

1.Instemming wordt betuigd met het verplaatsen van de maatschappelijke zetel vanaf 12/02/2015 naar Tiensevest 70 bus 0101 te 3000 Leuven.

2.1-let ontslag van de heer Thomas Simon wordt aanvaard. Gelijktijdig wordt beslist om de Heer Thomas Simon décharge te verlenen voor het gevoerd beleid tijdens de uitoefening van zijn mandaat,

Bram Thomas,

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd,

Gelijkvormig afschrift van het verslag

p; rie L-iât n Le E verrieden Rcçto Naam er hneoanigheAd van de irsijumenterende notafis, hetzij van de perso(Lti)n(en,1

bevoegd de ;echtspersoon ten aanzien van v`erden t, veregen.lzzordigen

Verso ° Naam en handtekenina

22/08/2011
ÿþ Mal 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsblar I!lIII!llIIIllhI!llh!Il/IIflh!lII!ll/IIl/IiiiIiiii

" iiiaeaeo*

kéêrg¬ locd geiffáe der Reetbanti var nocp,P~a~:~dtii

te Leuven, de ,PJ

GR1FF1EA,

Griffie

?~~~ ~. : '~~

Ondernemingsnr : p'j3c â D " C ~

Benaming

(voluit) : TECTALUX

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : Leopold Ruelensstraat 48 te 3010 Kessel-Lo

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDERS

UIT EEN AKTE verleden op 5 augustus 2011 voor Patrick Van den Weghe, geassocieerd notaris met standplaats te 3010 Leuven, Kessel-Lo, aangeboden ter registratie Leuven 2, BLIJKT DAT:

1. de heer THOMAS Bram Wemer Paula Gerard, arbeider, geboren te Leuven op 20 oktober 1986, wonende te 3010 Kessel-Lo, Leopold Ruelensstraat 48,

2. de heer THOMAS Simon Jan Gerard, arbeider, geboren te Leuven op 14 juli 1983, wonende te 3010' Kessel-Lo, Leopold Ruelensstraat 48,"

3. de heer VAN DAM Broes, metselaar, geboren te Bertem op 28 december 1987, wonende te 2230 Herselt, Dorp 14 bus 13,

zijn overgegaan tot de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voor; onbepaalde duur onder de naam "TECTALUX" niet zetel te 3010 Kessel-Lo, Leopold Ruelensstraat 48, en waarvan het geplaatst kapitaal 18.600,00 EUR bedraagt, waarop de oprichters volledig intekenen, de heer; THOMAS Bram voor 9.672,- euro, de heer THOMAS Simon voor 4.278,- euro en de heer VAN DAM Broes voor; 4.650,- euro en waarvan de heer THOMAS Bram onmiddellijk 3.224,- euro volstort, de heer THOMAS Simon: 1.426,- euro en de heer VAN DAM Broes 1.550,- euro. De heer THOMAS Bram is gehouden voor een restant: van 6.448,- euro, de heer THOMAS Simon voor een restant van 2.852,- euro en de heer VAN DAM Broes voor; een restant van 3.100,- euro. De heer THOMAS Bram bekomt hiervoor 52 aandelen zonder vermelding van. nominale waarde, de heer THOMAS Simon bekomt hiervoor 23 aandelen zonder vermelding van nominale: waarde, de heer VAN DAM Broes bekomt hiervoor 25 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Financieel plan en bankattest van BNP PARIBAS FORTIS zijn aan de notaris overhandigd om door hem te' worden bewaard.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden, in het groot en klein, rechtstreeks of onrechtstreeks door middel van derden en/of tussenpersonen, de import en de export, de groothandel, de agentuur, de aan- en verkoop, het verlenen van alle diensten voor,: de bemiddeling inzake alle activiteiten op het gebied van:

" Nieuwbouw  renovatie-opdrachten

Het uitvoeren van alle bouwwerken van algemene aannemingen in de meest ruime zin van het woord, het:

bouwen, het verbouwen en verhandelen van gebouwen of appartementen op plan, het aan- en verkopen, het in-;

en uitvoeren, het huren en verhuren van alle machines gebezigd in de bouwsector.

De aankoop en verkoop van woningen, villa's, appartementen, handels- en industriële gebouwen en andere

bouwwerken.

De bemiddeling inzake leningen, financieringen, bouwpremies, verzekeringen en bouwaanvragen voor;

zover als wettelijk toegelaten, of na het bekomen van de vereiste goedkeuringen.

De binnenhuisinrichting van woningen, villa's, appartementen, handels- en industriële gebouwen.

De levering en de plaatsing van keukens met alle bijhorige apparaten en van alle sanitaire voorzieningeft.

zowel voor privaat als voor publiek gebruik.

De vennootschap heeft eveneens het doel tot:

 De groot- en kleinhandel in bouwmaterialen en gereedschappen;

 De groot- en kleinhandel in bouwmaterialen in en de fabricage van Apparaten;

 Het slopen van gebouwen, alsook algemene afbraakwerken;

 Het bouwen alsook verbouwen en bijbouwen van alle ruwbouwconstructies;

 Het bouwen en verbouwen van daken en alle dak- en schrijnwerken in het Algemeen;  Dakbedekking en bouw van dakconstructies;

 Het vervoer van allerhande materialen voor eigen rekening en voor rekening van derden;  De uitvoering van alle pleister- en voegwerken;

 Alle gas- en sanitairwerken;

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2011- Annexes du Moniteur belge

 Het uitvoeren van alle werkzaamheden inzake schrijnwerkerij zowel in hout als in metaal en in kunststof;  De levering en plaatsing van vloer- en wandtegels, zowel voor binnen als voor buiten;

 Waterdicht maken van diverse ruimten:

 Veiligheidscoördinatie.

" ICT

" Studie, organisatie en raadgevend bureau inzake informatica, communicatie, financiële, handels- of sociale aangelegenheden, en tussenpersoon in de handel, behoudens de wettelijke beperkingen.

" Alle computer hard- en software, inclusief periferie, computersoftware, communicatie hardware en software, domotica en software voor alle computergestuurde machines, audiotechnieken en aanverwanten, en dit onder meer bij wijze van franchising, concessie en partnership, en alles wat ermee kan verband houden, dit alles in de meest ruime betekenis.

" Ontwikkeling, ontwerp, hosting, beheer, onderzoek, creatie, bijsturing, optimalisatie, reparatie, verkopen en leveren van hard- en software met al zijn toepassingen en gebruiken alsook aile mogelijke diensten voor, tijdens en na de verkoop en depannagediensten voor vermelde activiteiten.

" Consulting, engineering, adviesverlening, dienstverlening, opleiding, begeleiding, recrutering, selectie, opleiden, motiveren en stimuleren, coördinatie, ontwikkeling en implementaire, reclame en promotie onder meer rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdend met informatica en software alsook hardware, informaticatechnologie, management, organisatie van ondernemingen en op andere gebieden.

" Verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijhorende programmatuur (software); analyseren van behoeften en problemen van gebruikers en het aanbieden van oplossingen.

Analyseren, ontwerpen, programmeren en uitgeven van al dan niet gebruiksklare systemen, inclusief in de medische sector; ontwikkeling; productie, levering en samenstelling van documentatie over standaard of speciale programmatuur.

" Administratie

" Diverse administratieve activiteiten ten behoeve van kantoren.

" Fotokopiëren, documentatievoorbereiding en andere gespecialiseerde ondersteunende activiteiten ten behoeve van kantoren.

" Overige activiteiten i.v.m. Administratie.

" Coaching 1 les geven

" Maatschappelijke dienstverlening zonder huisvesting voor jong en oud, al dan niet lichamelijk en/of verstandelijk anders.

" Activiteiten van dag  en dienstencentra, Sport  en recreatieonderwijs

" Zelfstandig werkende sportbeoefenaars

" Lessen en trainingen inrichten van dans en sporten, onderwijs op zowel recreatief als professioneel niveau van bovengenoemde activiteiten; de meest uiteenlopende recreatieve en sportieve ontspanningsactiviteiten op zowel recreatief als professioneel niveau

Dit in de meest uitgebreide betekenis van de termen maar binnen eventuele wettelijke beperkingen.

De vennootschap kan, als bijkomstig doel, bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen, hierin begrepen alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen, verrichten en mag haar middelen investeren. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze in aile vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hun eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap wordt bestuurd door de heer THOMAS Bram als statutair zaakvoerder. Aan de zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een wedde worden toegekend die wordt vastgesteld door de algemene vergadering en die ten laste komt van de algemene onkosten van de vennootschap. De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Hij kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede dinsdag van de maand mei om negentien (19.00) uur. Indien die dag een feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. Elke gewone of buitengewone algemene vergadering mag, staande de zitting, op drie weken worden uitgesteld door de zaakvoerder of zaakvoerders, indien er meer dan één is benoemd, ook indien het niet gaat om het vaststellen van de balans. Deze schorsing vernietigt elke genomen beslissing. Er kan altijd een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen

Voorbehouden aan het Belgische Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2011- Annexes du Moniteur belge

,w;jziging van de statuten inhoudt. Er kan ook altijd een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten. Alle vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats, aangewezen in de oproeping.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een lasthebber, al dan niet vennoot. Ingeval van splitsing van het eigendomsrecht in vruchtgebruik en blote eigendom, is de vertegenwoordiging door de vruchtgebruiker alleen toegelaten, uitgezonderd evenwel de vertegenwoordiging die betrekking heeft op de vereffening of de ontbinding van de vennootschap, in welk geval alleen de blote eigenaar het recht van vertegenwoordiging bezit.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december daaropvolgend van ieder jaar.

Het batig saldo, na aftrek van de algemene onkosten, sociale lasten en nodige afschrijvingen, vertegenwoordigt de nettowinst. Van de nettowinst wordt vijf procent voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat die één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders, die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars. Het nettosaldo van de vereffening wordt verdeeld onder de maatschappelijke aandelen.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting en zal worden afgesloten op éénendertig december ' tweeduizend en twaalf (31/12/2012). De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in tweeduizend en dertien.

Er wordt geen commissaris benoemd.

Onmiddellijk na de oprichting hebben de vennoten-oprichters volgende beslissingen genomen:

- retroactiviteit: De vennoten-oprichters beslissen overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen dat alle verrichtingen die vanaf één juni tweeduizend en elf tot heden in naam van de vennootschap in oprichting werden verricht en in het kader van haar maatschappelijk doel, worden geacht te zijn gesteld voor rekening, in naam en voor risico van de hierbij opgerichte vennootschap.

- volmacht: onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van onderhavige ' oprichtingsakte ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, wordt door de comparanten aan genoemde zaakvoerder, dan wel aan de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid OPDENACKER & OPDENACKER, te 3700 Tongeren, Wijkmolenweg 33 of één van haar aangestelden, de nodige machten verleend om alle formaliteiten die de oprichting van onderhavige vennootschap zullen volgen, te vervullen en uit te voeren en onder meer deze vereist voor de inschrijving van de vennootschap in het handelsregister of de Kruispuntbank der Ondernemingen, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, de Federale, Gewestelijke en Lokale Diensten van de Directe en Indirecte Belastingen, en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen die de vennootschap zullen toelaten haar activiteiten aan te vangen en dit met macht tot indeplaatsstelling.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL,

De Notaris, (getekend verso)

Patrick Van den Weghe

SAMEN HIERMEE NEERGELEGD: expeditie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TECTALUX

Adresse
LEOPOLD RUELENSSTRAAT 48 3010 KESSEL-LO

Code postal : 3010
Localité : Kessel Lo
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande