TEDD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TEDD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.995.938

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 05.06.2014, NGL 27.06.2014 14220-0199-009
25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 05.06.2013, NGL 21.06.2013 13194-0078-009
24/11/2011
ÿþ ~l =~' L~ilf~-_,~ I~~ Mod2.1

~--: In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad 111111J111911j1MiliM11111

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

t . Leuven, de 1 4 NOV. 2011 DE GRl FIER,

Griffie

Ondernemingsnr : Q 40 , .

Benaming

(voluit) : TEDD

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3001 Leuven (Heverlee), Toverberg 13

Onderwerp akte : Oprichting - statuten

Uit de akte verleden voor not. Stefan Vangoetsenhoven te Bertem (Leefdaal) op 9 november 2011,. (neergelegd v& r registratie), houdende de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, blijkt hetgeen volgt:

1. ENIGE VENNOOT: De Heer TEDD Douglas Neil, zelfstandige, geboren te Nottingham (Verenigd; Koninkrijk) op 8 oktober 1972, nationaal nummer 7210 08-463.06, echtgenoot van mevrouw STROOBANTS. Els, wonende te 3001 Leuven (Heverlee), Toverberg 13.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijks- contract, ongewijzigd tot op heden, aldus' verklaard.

.2. NAAM - RECHTSVORM: De vennootschap is opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap. met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "TEDD". Deze naam moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stuk-ken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", met nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap. en onder toevoeging van het woord "rechtspersonenregister", gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van koophandel in welker rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft, en hef. ondernemingsnummer.

3. DUUR: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden. Behoudens door de rechter kan de vennootschap slechts worden ontbonden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

4. ZETEL - De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3001 Leuven (Heverlee), Toverberg 13. Elke: verandering van zetel in het zelfde taalgebied kan door de zaakvoerder worden beslist en wordt door zijn zorgen bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De vennootschap mag ook in België of in het buitenland bijhuizen oprichten door beslissing van de zaakvoerder, mits inachtneming van de taalwetgeving.

5. DOEL - De vennootschap heeft als doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in: deelneming met derden, zowel in België als in het buitenland:

- de analyse, programmatie, productie, aan-en verkoop van ICT-, foto en telecomproducten en diensten, hard- en software en adviesverlening in dit kader en alle verrichtingen die hiermee verband houden,

-de aankoop, de verkoop, de assemblage, het beheer, de ontwikkeling, ontwerpen, onderhouden, promoten,' commercialiseren en leveren van informaticaoplossingen (o.a. hardware en software), 3D applicaties, internetoplossingen, telecommunica- tietoepassingen, multimediatoepassingen, wetenschappelijke apparatuur en het ontwikkelen van specifieke bedrijfstoepassingen zoals onder meer installatie en beveiliging van netwerken, tijdsregistratie, productieopvolging, automatisatie, toepassingen inzake archivering en back-ups. Het uitvoeren van alle activiteiten met betrekking tot ontwikkeling en ingebruikname hiervan. Dit omhelst onder andere: projectbeheer, strategie, studies, analyses, design, constructie, testen, implementatie en opvolgen van het project.

Deze opsomming is niet beperkend.

-het verstrekken van advies, consulting, het geven van opleiding, het verrichten van studiewerk met, betrekking tot de ontwikkeling en verbetering van producten en technieken die verband houden met voorgaande activiteiten en de commercialisatie ervan.

- het ontwerpen, de ontwikkeling, het verkopen en het commercialiseren van projecten met betrekking van' onder meer: grafische vormgeving, webdesign, database-ontwikkeling, server administratie, netwerkbeheer, webhosting, domeinregistraties, software analyse en software ontwikkeling, evenals het verstrekken van advies,

het beheer en het onderhoud hieromtrent. "

-het verlenen van advies en diensten, begeleiding, bijstand en leiding van vennootschappen, ondernemingen, instellingen en privé-personen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het gebied van algemeen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2011- Annexes du Moniteur belge

beleid, marketingbeleid, productie-, logistiek- en ontwikkelingsbeleid, technisch beleid, promotie- en personeels-

beleid.

-Het verrichten van studiewerk terzake en het verlenen van alle diensten.

-de recrutering, vorming, plaatsing en ter beschikking stelling van (gespecialiseerd) personeel,

- de (re)organisatie van vennootschappen/ondernemingen en het verlenen van advies en diensten m.b.t. de

verhoudingen binnen ondernemingen en vennootschappen.

- het besturen van vennootschappen en ondernemingen in de ruimste zin.

- Het vermogen gevormd door inbrengen en aankopen en grotendeels bestaande uit onroerende goederen,

te behouden, te beheren in de ruimste zin van het woord en oordeelkundig uit te breiden.

- Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen,

het aankopen

op lijfrente, het opschikken, het uitrusten, het renoveren, het valoriseren, het bouwen, het huren en het

verhuren van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

- Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek geven, al haar goederen in pand geven en zich borg

stellen voor alle

leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden, op

voorwaarde dat zij er

zelf belang bij heeft.

De onderneming in onroerende goederen voor eigen rekening.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende

handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar

maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezen- lijking ervan geheel of ten dele te

vergemakkelijken.

Bedoelde opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

6. KAPITAAL: Het maatschappelijk geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600 E) en het kapitaal is vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde.

7. BESTUUR: a) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Indien er geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

b) Elke benoeming of ambtsbeëindiging van een zaakvoerder wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het besluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt. In die stukken wordt in ieder geval nader opgegeven of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, ieder afzonderlijk, gezamenlijk dan wel als college verbinden.

c) Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van de zaakvoeder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Aan de zaakvoerder wordt, onverminderd de vergoeding van hun kosten, geen vaste bezoldiging toegekend, tenzij de algemene vergadering elk jaar anders besluit.

a)ls er slechts één zaakvoerder en heeft hij bij een verrichting een belang van vermogensrechtelijke aard dat strijdig is met dat van de vennootschap, dan stelt hij de vennoten daarvan in ken- nis. De beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan door een persoon ad hoc voor rekening van de vennootschap.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegen- strijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden.

b)Zijn er verscheidene zaakvoerders, dan is de zaakvoerder die bij een beslissing of een verrichting, een belang van ver-mogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met dat van de vennootschap, verplicht het college daarvan op de hoogte

te brengen en zijn verklaring en rechtvaardigingsgronden te doen opnemen in de notulen van de vergadering. Het college

omschrijft de aard van de beslissing of verrichting, verantwoordt het genomen besluit en vermeldt in de notulen de ver-mogensrechtelijke gevolgen ervan. Deze notulen worden in hun geheel opgenomen in het jaarverslag of, bij gebreke daaraan, in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Voormelde procedure is niet toepasselijk op gebruikelijke verrichtingen, alsook niet in de hypothese van artikel 259, §3, eerste lid Wetboek van Vennootschappen.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die hande-lingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De (iedere) zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennoot-schap in en buiten rechte.

" De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoor-loofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2011- Annexes du Moniteur belge 8. CONTROLE: a) Zolang de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar de drempelbedragen, vermeld in het W.Venn., niet overschrijdt, is de vennootschap niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen. Wordt er geen commissaris benoemd, dan heeft ieder vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. Zodra de vennootschap de drempelbedragen overschrijdt, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid vanuit het oogpunt van het Wetboek van Vennootschappen, en van de statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening aan één of meer commissarissen opgedragen, te benoemen onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

b)Is er slechts één vennoot, die tevens zaakvoerder is, dan bestaat er geen controle in de vennootschap. Is een derde zaakvoerder, dan oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit.

9. WINSTVERDELING: Het batig saldo, na aftrek van de algemene onkosten, sociale lasten en nodige afschrijvingen, vertegenwoordigt de nettowinst. Van de nettowinst wordt vijf procent voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat die één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

10. BEGIN EN EINDE BOEKJAAR - Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van ieder jaar om te eindigen op eenendertig december van het zelfde jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders een inventaris op, alsmede de jaarrekening en eventueel het jaarverslag, dit alles overeen-komstig het Wetboek van Vennootschappen. De zaakvoerders leggen binnen de dertig dagen na goedkeuring van de jaarrekening door de algemene vergadering, de in het Wetboek van Vennootschappen genoemde documenten neer bij de Nationale Bank van België.De comparanten verklaren dat het eerste boekjaar zal eindigen op eenendertig december tweeduizend en twaalf (31.12.2012), en loopt van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

11. JAARVERGADERING - De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op vijf juni om zeventien (17.00) uur. indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Elke gewone of buitengewone algemene vergadering mag, staande de zitting, op drie weken worden uitgesteld door de zaakvoerder of zaakvoerders, indien er meer dan één is benoemd, ook indien het niet gaat om het vaststellen van de balans. Deze schorsing vernietigt elke genomen beslissing.

Er kan altijd een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort. Er kan ook altijd een buitengewone algemene vergadering worden bijeen-geroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Aile vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennoot-schap of op de plaats, aangewezen in de oproeping.

12. Benoeming zaakvoerder:

Wordt alhier benoemd als zaakvoerder van de vennootschap, en dit voor onbepaalde duur: de heer TEDD Douglas, voornoemd. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

13. Overname verbintenissen: De comparanten, tegenwoordig of vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaren te weten dat de vennootschap haar rechtspersoonlijkheid eerst verkrijgt vanaf de neerlegging van het vennootschapsdossier op de griffie van de bevoegde rechtbank van Koophandel. Zij kan evenwel handelingen stellen vanaf heden, voor rekening van de vennootschap in oprichting tot voormelde datum van neerlegging. De comparanten verklaren met éénparigheid van stemmen, de volgende besluiten te nemen :

a) alle verbintenissen en alle verrichtingen, ondernomen sedert één november tweeduizend en elf door één of meerdere vennoten, comparanten in onderhavige akte, en uit naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, worden door de bij deze opgerichte vennootschap overgenomen. Nochtans zal deze overneming slechts uitwerking hebben vanaf het ogenblik dat de tegenwoordige vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal verkrijgen door de neerlegging van een uittreksel van haar statuten ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

b) Bovendien is de voomoemde Heer Tedd Douglas uitdrukkelijk gemachtigd om vanaf heden en tot op de dag van de neerlegging van een uittreksel van onderhavige statuten ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel om voor rekening van de bij deze opgerichte vennootschap alle handelingen en/of verbintenissen te sluiten die nodig of nuttig zouden zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, alle nodige machten warden hem met het oog hierop verleend door alle comparanten. Nochtans zal deze volmacht slechts uitwerking hebben indien de gevolmachtigde, bij de onderschrijving van gezegde verbintenissen, eveneens in persoonlijke naam handelt en niet uitsluitend in hoedanigheid van gevolmachtigde. De verrichtingen gesteld krachtens onderhavige volmacht genomen voor rekening van de vennootschap in oprichting en de eruit voortspruitende verbintenissen zullen geacht worden, oorspronkelijk onderschreven te zijn geweest door de bij deze opgerichte vennootschap. Deze overname zal slechts uitwerking hebben onder de dubbele opschortende voorwaarde van de verwezenlijking van gezegde verbintenissen en van de neerlegging van het uittreksel der statuten ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

13. Machten: Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, worden door de comparanten voor onbepaalde tijd aan de vennootschap Rudi Swings BVBA met zetel te 3060 Bertem, Tervuursesteenweg 41

(0435.120.818) evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling alle machten verleend om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, kruispuntenbank van ondernemingen, rechtspersonenregister, Administratie van de belasting over de Toegevoegde Waarde en alle andere administratieve autoriteiten. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor analytisch uittreksel. Notaris Stefan Vangoetsenhoven te Bertem (Leefdaal)

In bijlage : 1) uitgifte van de oprichtingsakte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 31.07.2015 15369-0428-009

Coordonnées
TEDD

Adresse
TOVERBERG 13 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande