TEFNIN M. & CO

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TEFNIN M. & CO
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 457.546.921

Publication

14/05/2014
ÿþBenaming (voluit) : M. TEFNIN & Co

(verkort) :

Rechtsvorm: BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel Hertenlaan 27

1560 Hoeilaart

Onderwerp akte :KAPITAALSVERHOGING DOELSWIJZIGING  ZETELVERPLAATSING-BENOEMING - VASTSTELLING VAN EEN NIEUWE TEKST VAN DE STATUTEN IN DE NEDERLANDSE TAAL

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jean-Philippe Claesen te Hoeilaart op 26/03/2014, meti; vermelding van registratierelaas "Gerigstreerd op het registratiekantoor van Overijse op 4/412014;!I Boek 729 Blad 10 Vak 1; Rol 11 renvoie 0." , dat de enige aandeelhouder, zijnde de Heer TEFNIN !I Michel, te 1560 Hoeilaart, hertenlaan 27, van de BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "M.: TEFNIN & CO", met maatschappelijke zetel te 1560 Hoeilaart, Hertenlaan 27, BTWIi BE0457.546.921, RPR Brussel 0457.546.921, volgende beslissingen heeft genomen

EERSTE BESLUIT

De enige aandeelhouder beslist het kapitaal van de vennootschap, uitgedrukt in Belgisch Frank, om te zetten in euro.

Het kapitaal van zevenhonderd vijftigduizend Belgische Frank is gelijk aan achttienduizend

vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01 EUR). De nominale waarde van de aandelen wordt afgeschaft.

TWEEDE BESLUIT

!I De enige aandeelhouder beslist, met toepassing van artikel 537 van het Wetboek van inkomstenbelasting, het kapitaal te verhogen ten bedrage van DRIEHONDERDVIERENTWINTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 324.600,00) om het kapitaal van ACHTTIENDUIZEND VUFHONDERDTWEEENNEGENTIG EURO ÉÉN CENT (¬ 18.592,01) te verhogen naar DRIEHONDERDDRIEENVEERTIGDUIZEND HONDERDTVVEEENNEGENTIG i;

EURO ÉÉN CENT (¬ 343.192,01), zonder creatie van nieuwe aandelen, waarop zal worden

I

!I ingetekend door de bestaande aandeelhouder, die voor de totaliteit zal afbetalen met gelden

I! verkregen uit de voormelde dividenduitkering waartoe werd beslist op voormelde algemene

vergadering de dato 8 maart 2014.

Dit bedrag werd door de inschrijver gestort op een speciale rekening met nummer BE34 3631 3239

0690 op naam van de vennootschap geopend bij ING, met de vermelding "kapitaalsverhoging bvba j!

M. TEFNIN & Co",

Een attest van bedoelde bank werd aan notaris Claesen overhandigd,

i! DERDE BESLUIT

De enige aandeelhouder beslist het doel van de vennootschap te wijzigen.

De comparant leest het biizonder verstei van de zaakvoerder voor, opgemaakt overeenkomstig

artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen. Aan dit verslag is een staat van actief en passief

ivan de vennootschap gehecht die niet ouder is dan drie maand,

il Een exemplaar van dit verslag met zijn bijlage wordt aan dit proces-verbaal toegevoegd.

De comparant besluit vervolgens het doel van de vennootschap te vervangen door volgende tekst ;I

I! "La société a pour objet:

- l'exercice de toutes activités civiles qui sont afférentes en vertu de la loi aux reviseurs d'entreprises

ainsi que toute activité d'audit en termes généraux ;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: to:Rec Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter gri Leyan de akte

rgc egdloirtvangen op

02 MEI 2014

ter griffie van deeeerlandstalige rechtbank van koó:34ndel Bru- I

*14098638*

Ondememingsnr 0457.546.921

JO

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

- l'exercice de tout autre activité tant qu'elle soit compatibles avec le statut de réviseur d'entreprises ' À cette fin, la société peut procéder à toutes les transactions immobilières, mobilières et financières liées à l'objet de la société.

Elle peut s'intéresser par voie d'association, d'apport, de fusion, d'intervention financière ou autrement dans toutes sociétés, associations ou entreprises dont l'objet est identique, analogue ou connexe au sien ou susceptible de favoriser le développement de son entreprise ou de constituer pour elle une source de débouchés."

VIERDE BESLUIT

Bekrachtiging van de beslissing van de zaakvoerder en enige aandeelhouder van 10 augustus 2010 gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 8 oktober daarna met nummer 10147471 om de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 1550 Hoeilaart, Hertenlaan, 27.

VIJFDE BESLUIT

De statutaire zaakvoerder heeft zijn ontslag aangeboden. De enige aandeelhouder aanvaardt dit ontslag en geeft decharge aan de zaakvoerder voor zijn bestuur.

De enige aandeelhouder besluit tevens geen nieuwe statutaire zaakvoerder te benoemen en het statuut van statutaire zaakvoerder-opvolger op te heffen.

Wordt benoemd als nieuwe enige zaakvoerder, voor onbepaalde duur, de heer TEFNIN Michel, voornoemd.

ZESDE BESLUIT

De enige aandeelhouder beslist om een nieuwe tekst van de statuten goed te keuren om ze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen, de wet en de aanvaarding van nieuwe statuten in het Nederlands, als volgt

TITEL I. NAAM ZETEL DOEL- DUUR

Artikel 1. NAAM

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid draagt de naam "M, TEFNIN & Co".

Artikel 2. ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1560 Hoellaart, hertenlaan 27.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen de grenzen van het Vlaamse Gewest of het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad, bij beslissing van de zaakvoering die dient te werden bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad,

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering, bijkantoren en agentschappen vestigen in België en in het buitenland.

Artikel 3. DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

- alle opdrachten uit te voeren die bij of krachtens de wet aan de bedrijfsrevisoren zijn toevertrouwd en op algemene wijze, alle controle-opdrachten te vervullen met betrekking tot boekhoudkundige staten van ondernemingen verricht met toepassing van of krachtens de wet;

- andere werkzaamheden uit te voeren in de mate dat ze verenigbaar zijn met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor.

Zij kan bij wege van samenwerking, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of onder enige andere vorm deelnemen in alle vennootschappen, samenwerkingen, zaken of ondernemingen met eenzelfde, analoog, gelijkaardig of samenhangend doel of met een doel dat de ontwikkeling van haar onderneming of de afname van haar producten en diensten kan bevorderen.

Artikel 4. DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De vervroegde ontbinding van de vennootschap kan slechts geschieden met inachtneming van de voorwaarden en vormen bepaald voor de wijziging van de statuten,

TITEL II: KAPITAAL EN AANDELEN

Artikel 5. KAPITAAL

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt DRIEHONDERD DRIEËNVEERTIGDUIZEND HONDERDTWEEËNNEGENTIG EURO ÉÉN CENT (¬ 343,192,01). Het is verdeeld in TWEEHONDERDVIJFTIG (250) gelijke aandelen zonder nominale waarde. Het kapitaal is volledig geplaatst.

Wanneer effecten in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat één enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

Artikel 6. VERHOGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - RECHT VAN VOORKEUR Tot verhoging of tot vermindering van het maatschappelijk kapitaal kan slechts besloten worden door de buitengewone algemene vergadering ten overstaan van een notaris en met inachtneming van de hierna volgende bepalingen.

mcd 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de leatete blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ie vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Bij elke kapitaalverhoging door inbreng in geld worden de nieuwe aandelen het eerst aangeboden aan de vennoten naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigen. Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van tenminste vijftien dagen te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving.

De termijn wordt bepaald door de zaakvoerders.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, wordt aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht van de vennoten.

Op aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals bepaald in vorig paragraaf kan slechts worden ingeschreven door de personen genoemd in artikel 249, tweede lid van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens instemming van tenminste de helft van de vennoten die ten minste drie vierde van het kapitaal bezitten.

Artikel 7. VERMINDERING VAN HET KAPITAAL

Tot een vermindering van het kapitaal kan slechts worden besloten door de algemene vergadering op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten, waarbij de vennoten die zich in gelijke omstandigheden bevinden, gelijk behandeld worden.

De oproeping vermeldt het doel van de vermindering en de voor de verwezenlijking ervan te volgen werkwijze.

Artikel 8. AANDELEN -AANDEELHOUDERS

a. Aandelen

De aandelen zijn steeds op naam. In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, waarin worden aangetekend:

; 1. nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

2, de gedane stortingen;

3. de overdrachten en overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, door een zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Bij de inschrijving in voornoemd register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd; aan de aandelen wordt een vervolgnummer toegekend.

: b. Aandeelhouders

Alle aandeelhouders moeten in België erkend zijn als bedrijfsrevisor of een gelijkwaardige hoedanigheid in het buitenland hebben. Zowel natuurlijke personen als rechtspersonen kunnen aandeelhouder zijn.

Indien een aandeelhouder zijn voornoemde hoedanigheid van bedrijfsrevisor in België en/of gelijkwaardige hoedanigheid in het buitenland zou verliezen, verbindt hij zich ertoe:

*indien hij op dat moment de enige aandeelhouder is: hetzij zijn aandelen over te dragen aan een andere persoon die de vereiste hoedanigheid bezit, hetzij het doel van de vennootschap te wijzigen, hetzij de vennootschap te ontbinden en te vereffenen;

*indien er op dat ogenblik nog andere aandeelhouders zijn, die de vereiste hoedanigheid bezitten: deze aandelen over te dragen aan deze andere aandeelhouders (of één of enkelen van hen) tegen de vermogenswaarde van de overgedragen aandelen, door partijen samen overeen te komen. Bij gebreke aan overeenstemming zal de waarde bepaald worden zoals hierna vermeld in artikel 10, houdende waardebepaling bij de overdracht van aandelen bij overlijden.

Artikel 9. OVERDRACHT VAN AANDELEN ONDER LEVENDEN

a, De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, nie worden overgedragen onder de levenden dan met instemming van aile vennoten.

Deze instemming is ook vereist, wanneer de aandelen overgedragen worden aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of aan de bloedverwanten van de overdrager.

De nieuwe aandeelhouder(s) zullen steeds aan de hoedanigheid zoals vermeld in artikel 8.b. van deze statuten moeten voldoen,

b. De vennoot die een of meer aandelen wil overdragen, moet van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven bij een aangetekende brief, waarin hij de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen, en de daarvoor geboden prijs.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun bij aangetekende brief verzonden, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

c. Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open.

Artikel 10. OVERGANG VAN AANDELEN BIJ OVERLIJDEN

Bij overlijden van een vennoot kan geen enkel van zijn aandelen overgaan op zijn erfgenamen,

legatarissen of rechtverkrijgenden, dan met instemming van alle medevennoten.

Erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden, die geen vennoot kunnen worden, hebben recht

op de vermogenswaarde van de overgegane aandelen op de dag van het overlijden. Bij gebrek van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan een door elke partij te benoemen.

De deskundigen zullen rekening houden met aile gegevens die de waarde van de aandelen kunnen I

beïnvloeden en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap.

i Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde-deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van een der partijen, zal worden aangewezen door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde-deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen de zes maanden na de dag waarop de waarde, op de hierboven bepaalde wijze definitief zal zijn vastgesteld,

! Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling ! dwingen door alle middelen van recht. Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap hun aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten.

ITITEL III: BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Artikel 11. BENOEMING  ONTSLAG  HOEDANIGHEID

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders al dan niet vennoten.

De meerderheid van de benoemde zaakvoerders moet lid zijn van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De zaakvoerder worden benoemd en kunnen te allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten. Het ongevraagd ontslag van een zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Het vrijwillig aftreden van de enige zaakvoerder kan niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, dan kan een zaakvoerder te allen tijde aftreden, mits hij zijn voornemen ten minste één maand bij een aangetekende brief ter kennis brengt van de andere zaakvoerders.

Bij het overlijden of permanente onmogelijkheid om zijn beheer uit te oefenen van de enige zaakvoerder of indien de zaakvoerder zijn hoedanigheid van lid van het Instituut der Bedrijfsrevisoren verliest, zullen de vennoten zorg dragen voor het benoemen van één of meerdere plaatsvervangende zaakvoerder(s)-bedrijfsrevisor(en) zodat deze zonder inbreuk in de continuïteit zal kunnen instaan voor het beheer van de vennootschap. De plaatsvervangende zaakvoerder-bedrijfsrevisor volgt van rechtswege de zaakvoerder op. Zijn benoeming zal bekendgemaakt worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en dient meegedeeld te warden aan het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Artikel 12. SALARIS

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van de kosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag door een algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

Artikel 13, INTERN BEHEER

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is:

Artikel 14, EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Artikel 14bis. VERTEGENWOORDIGING BIJ REVISORALE OPDRACHTEN

Telkens wanneer een contrale-opdracht, zoals omschreven bij artikel 3 van de Wet op het Bedrijfsrevisoraat, wordt toevertrouwd aan de vennootschap, moet deze onder haar vennoten of zaakvoerders een vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

De vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk, strafrechtelijk en tuchtrechtelijk aansprakelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de burgerlijke vennootschap die hij vertegenwoordigt.

De vennootschap mag haar vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Om als vertegenwoordiger te kunnen worden aangesteld moet de vennoot of zaakvoerder lid zijn van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Artikel 15, BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, ' onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht TITEL IV, TOEZICHT

Artikel 16. TOEZICHT

Het toezicht op de vennootschap wordt uitgeoefend door elke vennoot, die elk een algehele onderzoeks- en controlebevoegdheid hebben.

De algemene vergadering kan evenwel, op verzoek van de zaakvoerders een commissaris

aanduiden. De benoeming van een commissaris is in ieder geval noodzakelijk wanneer de wet zulks vereist

TITEL V. ALGEMENE VERGADERINGEN

Artikel 17. GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand november om twintig uur.

Indien die dag een feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Ten allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te

beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Ten allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering bijeengeroepen worden om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Artikel 18. BEVOEGDHEID VAN DE GEWONE EN BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING De gewone en de bijzondere algemene vergadering zijn bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van: de benoeming en het ontslag van de zaakvoerders en in voorkomend geval van de commissaris, de vaststelling van het salaris van de zaakvoerders en in voorkomend geval van de commissaris, het instellen van de vennootschapsvordering tegen de zaakvoerders en de commissarissen, het verlenen van kwijting overeenkomstig artikel 284 van het Wetboek van Vennootschappen, de vaststelling van de jaarrekening, de bestemming van de beschikbare winst, van voortzetting van de activiteiten van de vennootschap in het raam van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering is bovendien bevoegd om te beraadslagen en te besluiten in aile aangelegenheden die tot de bevoegdheden van andere organen behoren, wanneer deze organen in de onmogelijkheid verkeren om tot een besluit te komen.

Artikel 19, BEVOEGDHEID VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen in de statuten en met name te besluiten tot: ongevraagd ontslag van de zaakvoerder, vervroegde ontbinding van de vennootschap en in voorkomend geval verlenging van haar duur, verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal, fusie met een of meer vennootschappen, wijziging van het doel van de vennootschap, omzetting van de vennootschap in een vennootschap met een andere rechtsvorm. Artikel 20. BIJEENROEPING - BEVOEGDHEID - VERPLICHTING

De zaakvoerders en in voorkomend geval de commissaris kunnen zowel een gewone algemene vergadering (jaarvergadering) ais een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag. De zaakvoerders en de commissaris zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer een of meer vennoten die alleen of gezamenlijk een vijfde van het maatsohappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

Het verzoek wordt bij aangetekend schrijven aan de zetel van de vennootschap gestuurd; het moet de agendapunten opgeven waarover de algemene vergadering dient te beraadslagen.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder en eventuele commissaris, alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

De oproeping tot de dientengevolge te houden algemene vergadering moet worden gedaan binnen drie weken na het gedane verzoek.

1 In de oproeping kunnen aan de agendapunten, opgegeven door de vennoten, andere onderwerpen ! worden toegevoegd,

: Artikel 21, VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOTEN

' Elke vennoot mag zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering door een bijzondere mandataris, al dan niet vennoot.

De echtgenoot mag zich laten vertegenwoordigen door de andere echtgenoot

Op de laatste blz. van Luik B vermeden: Recto '. Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

.,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbied

mod 11.1

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vorm van de volmachten bepalen en hij (zij) mag (mogen) vereisen dat deze volmachten zouden worden neergelegd minstens vijf dagen voor de algemene ; vergadering, op de plaats die hij (zij) aangeduid heeft (hebben).

Artikel 22. STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem. Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt de ; uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker. Artikel 23. BESLUITVORMING IN DE GEWONE EN BIJZONDERE VERGADERING

De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

In de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen gemaakt.

Artikel 24. BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - STATUTENWIJZIGING

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris; zij kan over een voorgestelde statutenwijziging slechts dan op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het

maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Is de laatste voorwaarde niet vervuld, dan is een tweede bijeenroeping nodig en de nieuwe vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het door de aanwezige vennoten vertegenwoordigde deel van het kapitaal.

Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen, wanneer zij drie vierde van de stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen heeft verkregen. Een wijziging van het doel van de vennootschap is alleen dan aangenomen wanneer zij tenminste vier vijfde van de stemmen heeft gekregen.

TITEL VI : INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE WINSTVERDELING

Artikel 25, BOEKJAAR - JAARREKENING

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van elk jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de artikelen 92 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

In voorkomend geval overhandigt het bestuur, tenminste één maand voor de jaarvergadering, de stukken met het jaarverslag aan de commissarissen die het in de artikelen 143 en 144 van het Wetboek van Vennootschappen bedoelde verslag moeten opstellen.

Artikel 26. OPENBAARMAKING VAN DE JAARREKENING

Binnen dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, moet de jaarrekening overeenkomstig artikel 98 van het Wetboek van Vennootschappen worden neergelegd bij de Nationale Bank van België.

Artikel 27, BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE

Het batig slot, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de netto-winst zal worden aangewend volgens beslissing van de algemene vergadering.

TITEL VIL ONTBINDING VEREFFENING

Artikel 28. VERLIES VAN KAPITAAL

I. Indien tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor , een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap of eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerders verantwoorden hun voorstellen in een bijzonder verslag. Indien de zaakvoerders

; voorstellen de activiteit voort te zetten, geven zij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen ! die zij overwegen te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap.

Dit verslag wordt in de agenda vermeld. Het verslag wordt ter beschikking van de vennoten gesteld overeenkomstig de voorschriften van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen. Il. Wanneer het netto-actief gedaald is tot minder van één vierde van het maatschappelijk kapitaal, wordt op dezelfde wijze gehandeld, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één vierde gedeelte van de ter vergadering geldig uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto actief gedaald is tot beneden het bedrag zoals bepaald in artikel 333 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen, die haar een termijn kan toestaan om haar toestand te regulariseren.

Op de laatee blz. van Luik B vermetden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenvvoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Artikel 29. BENOEMING VAN DE VEREFFENAARS

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

Zij beslist of de vereffenaars, indien er meer zijn, alleen gezamenlijk, dan wel ais college de vennootschap vertegenwoordigen.

Artikel 30. BEVOEGDHEDEN VAN DE VEREFFENAARS

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikel 186, 187, 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Artikel 31. WIJZE VAN VEREFFENING

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen die zij bezitten.

TITEL VIII. BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT

Artikel 32. Algemene bepaling

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt tin zoverre ze niet str'etig in met de Mena gestelde regels betreffende de eenhoofdigheid.

Een natuurlijke persoon kan de enige vennoot zijn en is beperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. Hij kan de enige vennoot zijn van meerdere besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid; hij verliest dan evenwel het voordeel van de beperkte aansprakelijkheid voor de tweede en volgende besloten vennootschappen, behalve wanneer de aandelen in zulke vennootschap wegens overlijden aan hem zijn overgegaan.

Artikel 33. Overdracht van aandelen onder levenden

Tot overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist.

Artikel 34. Overdracht van aandelen wegens overlijden.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen warden de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap.

Hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot oefent de eraan verbonden rechten uit.

Artikel 35, Kapitaalverhoging-voorkeurrecht

Indien de enige vennoot besluit tot kapitaalverhoging in geld is artikel 6 van deze statuten niet van toepassing.

Artikel 36. Tegenstrijdig belang

Is de enige vennoot ook de enige zaakvoerder dan kan hij de verrichting doen, doch hij moet hiervoor bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Hij is gehouden zowel ten aanzien van de vennootschap als van derden tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij zich ten kosten van de vennootschap onrechtmatig zou hebben bezorgd;

Artikel 37. Controle

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd bestaat geen controle in de vennootschap.

Artikel 38. Algemene vergadering

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet, TITEL IX, ALGEMENE BEPALING.

Artikel 39. ALGEMENE BEPALING.

De zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden geacht voor de gehele duur van hun taak woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende

de zaken van de vennootschap en de verantwoordelijkheid voor hun bestuur en hun toezicht. .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

r  -  - --  - -----

,

Voor eensluidend uittreksel

Notaris Jean-Philippe CLAESEN

Tegelijk hiermee neergelegd;

- uitgifte van de akte van 26103/2014

- gecoördineerde statuten met historiek

- bijzonder verslag zaakvoerder

- staat activa en passiva

..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso '. Naam en handtekening

Y

Voor-

4, behouden

aan het

Belgisch

' Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

28/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 31.12.2013, NGL 27.01.2014 14014-0016-012
06/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 31.12.2012, NGL 29.01.2013 13025-0232-012
03/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 31.12.2011, NGL 29.01.2012 12020-0600-013
07/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 31.12.2010, NGL 31.01.2011 11023-0172-013
02/03/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.06.2009, APP 30.12.2009, DPT 21.02.2010 10052-0515-012
14/01/2009 : VVT000299
24/12/2007 : VVT000299
27/12/2006 : VVT000299
20/12/2005 : VVT000299
23/12/2004 : VVT000299
07/01/2004 : VVT000299
07/01/2004 : VVT000299
26/01/2002 : VVT000299
19/01/2001 : VVT000299
21/01/2000 : VVT000299
20/01/1999 : VVT000299

Coordonnées
TEFNIN M. & CO

Adresse
HERTENLAAN 27 1560 HOEILAART

Code postal : 1560
Localité : HOEILAART
Commune : HOEILAART
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande