TERRA BOMEY

Société en commandite simple


Dénomination : TERRA BOMEY
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 511.987.180

Publication

05/03/2013
ÿþ s Mod2.1

V Eg = ! . In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t-

uoiidi3912im mi

i

i

22 FOL 2013

BRUSSLI

Griffie

Ondernemingsar : 05-44 1)y.y /%8 o Benaming' `

(voluit) : TERRA BOM

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Dworpsestraat, 208 -1651 LOT (BEERSEL)

Onderwerp akte : Oprichtingsakte

Op 15 februari 2013,

Zijn bijeengekomen

1.Mevrouw Pélagie Gbaguidi, Dworpsestraat, 208 te 1651 Lot,

Hierna genoemd de beherende vennoot ( gecommanditeerde),

2.Mijnheer Serge Villemin, Dworpsestraat, 208 te 1651 Lot,

Hierna genoemde de stille vennoot (commanditair),

Die hebben verklaard de statuten als volgt te hebben vastgelegd voor het oprichten van hun gewone commanditaire vennootschap.

Artikel 1 SOCIALE BENOEMING

" Hierbij wordt een gewone commanditaire vennootschap opgericht onder de benaming : TERRA BOMEY GCV.

Artikel 2 ZETEL

De maatschappelijke zetel wordt gevestigd Dworpsestraat, 208 te 1651 Lot. Deze mag op eenvoudige; beslissing van de zaakvoerder overgeplaatst worden.

Artikel 3 DOEL

De vennootschap heeft tot doel :

-Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met letterkundige werken en kunstwerken.

-De vennootschap kan in België of in het buitenlaan, alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te bevorderen.

-De vennootschap mag belangen nemen door middel van een inbreng in specien of in natura, door fusie, onderschrijving, deelneming, financiële verrichtingen of anders, in andere vennootschappen of bestaande vennootschappen of op te richten vennootschappen, zowel In België als in het buitenland.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

`-De vennootschap mag één of meerdere mandaten uitoefenen als bestuurder of als zaakvoerder in andere vennootschappen met of zonder hetzelfde doel.

-De vennootschap mag in eigen naam of voor rekening van een derden handelen of in deelneming.

Artikel 4 DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur vanaf februari 2013.

Artikel 5 BEVOEGHEDEN

Mevrouw Pélagie Gbaguidi is aaleen besturend (gecommanditeerde) vennoot, verantwoordelijke en zaakvoerder van de vennootschap. Ze alleen heeft de bevoegdheid om de vennootschap te verbinden, doch mag dit alleen doen in het belang van de vennootschap.

Ze wordt ook zaakvoerder genoemd en mag onder meer :

aandelen kopen of verkopen in andere firma's;

-alle aankopen van grondstoffen en handeigoederen ;

-aile verrichtingen ondernemen, handelseffekten verstrekken of onderschrijven

-aile vorderingen eisen, krijgen of verkopen ;

-voor het gerecht verschijnen

-verwerven in naam van de vennootschap aile gebouwen dienstig voor het bedrijf, aan de prijs en

voorwaarden die redelijk geacht wordt en aile aankoopprijs te betalen;

- verkopen met wederzijdse toestemming of volgens openbare verkoping, aan de prijs die redetijk geacht

wordt, alle gebouwen die tot het bedrijf kunnen behoren, het verkoopsbedrag hoofdelijk en met rente te

ontvangen;

- lenen volgens aile behoeftèn van het bedrijf, op voorwaarde en rentepercentages dat redelijk geacht wordt,

door middel van een kredietopening of anderszijds, met of zonder een hypotheekaanwenning van sociale

gebouwen, en aan alle andere kredietverstrekkers waarborgen te verlenen in het voordeel van alle

geldschieters.

Het mandaat van de zaakvoerder is gratis, behalve bij beslissing tegenstrijdig volgens de Algemene Vergadering.

De andere vennoot is gewone commanditaris (stille vennoot) en verbindt zich geenszins buiten het betalen van zijn deel in het kapitaal. Hij is nooit aansprakelijk voor de maatschappelijke schulden. Hij mag zich geenszins bemoeien met het bestuur van de vennootschap maar hij mag altijd kennis nemen van de maatschappelijke boeken en dokumenten en van de stand van de kas- en bankrekeningen.

Artikel 6 KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgelegd op 500 euros ,- ( vijf honderd euros), en wordt voorgesteld door vijftig deelbewijzen op naam.

De commanditaire inbreng van de besturende (gecommanditeerde) vennoot, bedraagt 490 euros (vier honderd negentig euros),- contant te betalen, en wordt vergoed met de uitgifte van 49 deelbewijzen van 10 euros,- per stuk.

De commanditaire inbreng van de stille vennoot (commanditaris), Mijnheer Serge Villemin bedraagt 10 euros (tien euros) ,- contant te betalen, en wordt vergoed met de uitgifte van één deelbewijs van 10 euros.

De inbrengen in speciën worden gestort op een bankrekening geopend bij de la Bank " CENTEA" onder nummer IBAN BE 17 8601 1971 1621

Artikel 7 ONTBINDING

Elke vennoot kan de vereffening van de vennootschap aanvragen, maar deze vereffening mag enkel uitgesproken worden bij een meerderheid van twee derden der deelbewijzen.

De verdeling van de maatschappelijke fondsen bij de ontbinding van de vennootschap geschiedt tussen de vennoten volgens een pro rata aan hun deelneming in het kapitaal.

4

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

"

De winsten worden verdeeld in dezelfde verhouding. Dit geldt ook voor de verliezen, behalve dat de stille vennoot (commanditaris) er maar aansprakelijk voor is ten belope van zijn commanditaire inbreng in het kapitaal.

Artikel B MAATSCHAPPELIJK JAAR

Het maatschappelijk jaar begint op één oktober en eindigt op 30 september.

Het eerste maatschappelijk jaar begin op één februari 2013 en eindigt op 30 september 2014.

Artikel 9 ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering wordt elk jaar gehouden, de eerste vrijdag van maart, om 10 uur op de maatschappelijke zetel.

De eerste algemene vergadering zal plaatsnemen in 2015.

Elke vennoot mag een algemene vergadering bijeenroepen, met vooropzeg van acht dagen, ten laste van hen die elk van de andere vennoten oproept.

De vergadering wordt voorgezeten door de besturend vennoot en, in zijn afwezigheid, door de oudste vennoot. Ze worden gehouden op de maatschappelijke zetel.

De beslissingen worden genomen met eenvoudige meerderheid der stemmen. Elke vennoot heeft zoveel stemmen als hij deelbewijzen bezit in de vennootschap.

In geval van gelijkheid der stemmen, is de stem van de besturende vennoot, desgevallend de voorzitter, beslissend.

. Indien, in een eerste vergadering, twee vennotên niet aanwezig zijn noch vertegenwoordigd, moet een nieuwe bijeenroeping gedaan worden en zat de nieuwe vergadering in alle geval beslissend zijn.

De algemene vergadering mag eveneens gehouden worden per schrijven volgens éénparigheid der vennoten, zodanig dat de vennoten mogen, bij éénparigheid, per schrijven alle beslissingen nemen die onder de hoedanigheid vallen van de Algemene Vergadering.

Artikel 10 HET OVERLIJDEN VAN EEN VENNOOT

Het overlijden van een vennoot brengt de ontbinding van de vennootschap niet teweeg.

De erfgenamen van de overleden kunnen niet overgaan tot de verzegeling of tot een gerechtelijke inventaris noch het go ede verloop van de vennootschap dwarsbomen. Ingeval dat de andere vennoten de erfgenamen niet zouden aanvaarden, hebben de vennoten de verplichting om de deelbewijzen over te kopen. In dit geval, mag de waarde van elk aandeel niet minder zijn dan één honderste van de waarde van het netto-actief van de vennootschap.

Artikel 11 ONBEKWAAMHEID VAN DE ZAAKVOERDER

In geval van overlijden, wettelijke onbekwaamheid of belemmering van de zaakvoerder hebben de andere vennoten het recht om voor zijn definitieve vervanging te zorgen met eenvoudige meerderheid der stemmen.

Artikel 12 OVERDRACHT

Geen enkel vennoot heeft het recht zijn verplichtingen over te dragen in deze vennootschap, noch in zijn geheel of noch gedeeltelijk, noch zich verenigen met een derde persoon, noch haar sociale rechten met een volmacht verlenen aan een derde, mits de toestemming van alle medevennoten.

Artikel 13 ONTBINDING

In geval van ontbinding van de vennootschap, zullen één of meerdere vereffenaars belast worden met de vereffening door beslissing van een buitengewone algemene vergadering die ook hun machten en vergoedingen zal vastleggen.

Artikel 14 WIJZIGINGEN

Voor-behoudefi aan het Belgisch Staatsblad De vennoten hebben het recht wijzigingen aan te brengen aan de statuten die zij geschikt vinden, mite sen' unamleme instemming. Zij kunnen beslissen, en zonder limitatieve beperking, alle wijzigingen door te voeren in het doel en de sociale handtekening, kapitaalsverhoging of vermindering, toevoeging van nieuwe partners, de ontbinding van de vennootschap en haar omvorming In elke andere vorm van Belgische vennootschap.



Artikel 15 BETWISTINGEN



Voor alle betwistingen onder vennoten of met hun erfdnaars, aangaande de interpretatie en de uitvoering van onderhavige statuten, zijn de rechtbanken van het arrondissement van de sociale zetel alleen bevoegd.





Artikel 16 MANDAAT

Volmacht wordt gegeven aan de FIDUCIAIRE MONTGOMERY BVBA, waarvan de sociale zetel gevestigd is te 1160 Auderghem -» Priorydreef 19, vertegenwoordigd door de heren Philippe Juckler, Thierry David, Benoît Meurmans of Amaury de la Chevalerie, voor het vervolledigen van aile formaliteiten betreffende de oprichting van de vennootschap, namens de inschrijving bij KBO, de publicatie bij de Belgische staatsbiad en de 61W-identificatie

Gedaan en ondertekend te Dworp-Beersel, op 15.10212013, in zes exemplaren opgesteld, doch één afgegeven aan elke vennoot en waarvan één op de maatschappelijk zetel word bewaard.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2013 - Annexes du Moniteur belge "Goed voor Inschrijving op 49 deelbewijzen Mevrouw Pélagie Gbaguidi



"Goed voor inschrijving op 1 deelbewijs

Mijnheer Serge Villemin









Op de laatste biz. van Luik Q vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TERRA BOMEY

Adresse
DWORPSESTRAAT 208 1651 LOT

Code postal : 1651
Localité : Lot
Commune : BEERSEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande