TESLIN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TESLIN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.442.014

Publication

27/11/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13307118*

Neergelegd

25-11-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0542442014

Benaming (voluit): TESLIN

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1745 Opwijk, Rauwakker(MAZ) 9

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Hilde Fermon, te Opwijk, op vijfentwintig november tweeduizend dertien, welke akte eerstdaags geregistreerd zal worden, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TESLIN", met zetel te 1745 Opwijk, Rauwakker(MAZ) 9, werd opgericht door de volgende oprichters:

1. De heer RAMPELBERG, Lieven Karel Tom, geboren te Halle op 5 mei 1968, ongehuwd en niet wettelijk samenwonend, wonende te 1745 Opwijk (Mazenzele), Rauwakker 9; en

2. Mevrouw KRAUSS, Natacha Renata Joanna, geboren te Sint-Agatha-Berchem op 19 februari 1971,

ongehuwd en niet wettelijk samenwonend, wonende te 1745 Opwijk (Mazenzele), Rauwakker 9.

Naam en Rechtsvorm:

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en

draagt de naam "TESLIN".

Zetel:

De maatschappelijke zetel is voor het eerst gevestigd te 1745 Opwijk, Rauwakker(MAZ) 9.

Kapitaal en inbrengen:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR),

vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

De oprichter-verschijners verklaren op al deze aandelen in te schrijven voor het totaal bedrag van

achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

De oprichters-verschijners verklaren ingeschreven te hebben in geld, elk als volgt:

1. De heer RAMPELBERG Lieven, voornoemd, voor een bedrag van zestienduizend zevenhonderd veertig euro (16.740,00 EUR), waarvoor hem negentig (90) aandelen werden toegekend;

2. Mevrouw KRAUSS Natacha, voornoemd, voor een bedrag van duizend achthonderd zestig euro (1.860,00 EUR), waarvoor haar tien (10) aandelen werden toegekend.

Het kapitaal wordt volstort ten belope van een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) door de oprichters-verschijners als volgt:

1. De heer RAMPELBERG Lieven, voornoemd, voor een bedrag van vijfduizend vijfhonderd tachtig euro (5.580,00 EUR);

2. Mevrouw KRAUSS Natacha, voornoemd, voor een bedrag van zeshonderd twintig euro (620,00 EUR). De oprichter-verschijners verklaren dat op ieder aandeel waarop in geld is ingeschreven tenminste één vijfde is volstort.

Voornoemd bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening bij Belfius zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgeleverd door de voornoemde instelling op 22/12/2013 en dat mij, notaris is overhandigd.

Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één (1) januari en eindigt op eenendertig (31) december van ieder jaar.

Reservering en winstverdeling:

Van de netto-winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen tot dat zij één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het saldo wordt telkenjare beslist door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoerders.

Behoudens uitdrukkelijke beslissing van de algemene vergadering wordt er geen vergoeding toegekend aan het kapitaal.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek Vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Behoudens het geval van ontbinding en vereffening in één akte conform artikel 184 §5 Wetboek Vennootschappen, zal na de betaling van alle schulden, lasten en vereffeningskosten, of na de consignatie van de nodige gelden die voldoen, het netto-actief gelijk onder de kapitaalaandelen verdeeld worden, rekening houdend met de werkelijke afbetaling van elk effect.

Doel van de vennootschap:

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland :

1)Het besturen van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies in vennootschappen en andere rechtspersonen.

2)Alle managements-, consultings- en beheersactiviteiten, waaronder begrepen : het uitoefenen van management- en beheersfuncties in diverse ondernemingen, het sluiten van consulting-overeenkomsten, de bemiddeling in de afsluiting van dergelijke contracten;

3)Het geven van opleidingen;

4)Het houden van deelnemingen in andere vennootschappen, binnenlandse zowel als buitenlandse. Management-activiteiten van holdings: tussenkomen in het dagelijks bestuur, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal, enzovoort.

5)Het verlenen en exploiteren van alle licenties, nationale en internationale, die betrekking hebben op bovenvermelde zaken en deze die er rechtstreeks en onrechtstreeks verband mee houden.

6)Overgaan tot aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van aandelen, obligaties, deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of verenigingen eerder welke, alsmede van andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen.

7)Overgaan tot aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren, onderverhuren, in huur nemen of leasen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

8)Het verlenen van dienstprestaties van economische en/of juridische aard, zowel in eigen beheer en in deelname met derden, daartoe behoren assistentie op gebied van management, engineering, consulting en franchising, technisch, commercieel en administratief beheer en advies, alsook het ter beschikking stellen en het huren en verhuren van personeel.

9) Het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als in onroerende goederen, met uitsluiting van de handelingen van vastgoedmakelaar.

10)De aan- en verkoop van alle onroerende goederen en alle daarbij horende handelingen.

De vennootschap mag aldus onder meer onroerende goederen aankopen en verkopen, huren en verhuren, in pand geven, en alle mogelijke handelingen verrichten in verband met het vestigen van zakelijke rechten, investeringen, financieren, bouwen, herbouwen en herstellen van onroerende goederen.

11)Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen of het participeren in bestaande of nog op te richten vennootschappen.

12)De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

13)Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer; adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering. 14)Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enzovoort

15)Detailhandel via postorderbedrijven of via internet

16)Adviesbureaus op het gebied van public relations en communicatie

17)Administratieve en ondersteunende activiteiten ten behoeve van kantoren en overige zakelijke activiteiten 18)Overige zakelijke dienstverlening, niet eerder genoemd

19)Overige vervoer ondersteunende activiteiten

20)Besteldiensten: het ophalen van vracht en het groeperen van individuele vracht voor de verzending, het distribueren en thuisbezorgen van vracht bij aankomst

21)Overige activiteiten i.v.m. de organisatie van het vrachtvervoer

22)Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie, niet eerder genoemd

23)Bemiddeling inzake krediet en leningen door makelaars en andere tussenpersonen

24)Verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven i.v.m. public relations en communicatie 25)Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enz.

26)Berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, enzovoort

27)Algemene audit-activiteiten

28)Ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media 29)Ontwerpen van publicitaire teksten en slogans (copywriters)

30)Ontwerpen van publicitaire artikelen

31)Concipiëren van reclametechnieken die ernaar streven de individuele consument te benaderen (direct marketing) door middel van geadresseerde reclame (direct mailing), telefonische koopvoorstellen, enz. 32)Verspreiden en thuisbezorgen van monsters en reclamemateriaal, inclusief streekkrantjes en dergelijke 33)Verkopen van tijd en ruimte voor publiciteit in de diverse media (advertentie-acquisitie)

34)Aanbieden van reclameruimte op panelen, rond sportvelden, in stationshallen, enz.

35)Markt- en opinieonderzoekbureaus

36)Onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de ontvangst en de bekendheid van producten en koopgewoonten, met het oog op verkoopbevordering en ontwikkeling van nieuwe producten 37)Statistische analyses van de resultaten van het onderzoek

38)Ontwerpen van showrooms, enzovoort

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

39)Maken van foto's voor bedrijven en particulieren: portretfotografie; mode-en reclamefotografie; fotografie t.b.v. uitgeverijen, toeristische doeleinden, bemiddelaars in onroerende goederen, enz.

40)Zoeken, selecteren, verwijzen en plaatsen van personeel t.b.v. latere werkgever of werkzoeker: formulering van taakomschrijvingen; op geschiktheid testen van sollicitanten; natrekken van referenties

41)Zoeken en plaatsen van directieleden (headhunters)

42)Plaatsen voor rekening van de bedrijven van personeelsleden die werkloos zijn geworden ten gevolge van een reorganisatie (outplacement)

43)Diverse administratieve activiteiten ten behoeve van kantoren

44)Incasso- en kredietbureaus

45)Organisatie en uitvoering van sportevenementen: voetbal, wielrennen, bowling, zwemmen, golf, boksen, worstelen, en andere vechtsporten, bodybuilding, wintersporten, enzovoort

46)Promotie en organisatie van sportevenementen, als zelfstandige activiteit of voor rekening van derden 47)Ondersteunende diensten i.v.m. de sportbeoefening

De omschrijving hiervoor gegeven is te begrijpen in de meest ruime betekenis en is niet limitatief doch enkel aanduidend.

Deze vennootschap zal deze handelingen kunnen verrichten zowel voor zichzelf als voor derden.

Algemene Vergadering:

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden ieder jaar, de laatste maandag van de maand mei om achttien (18) uur, op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de uitnodiging aangeduid. Indien de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen worden bijeengeroepen door de zaakvoerders; zij moeten bijeengeroepen worden wanneer dit wordt gevraagd door de vennoten die samen ten minste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen en zulks binnen de drie weken na postdatum van het aangetekend schrijven, dat met opgave van de aan de orde te stellen onderwerpen aan de zaakvoerders is gericht. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De oproepingen tot de algemene vergadering worden meegedeeld aan elke vennoot, houder van certificaten, obligatiehouder, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproeping meegedeeld aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing en binnen de wettelijke perken.

Elke vennoot kan schriftelijk, telegrafisch, per telex of per telekopie volmacht geven om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

De vergadering wordt voorgezeten door de zaakvoerder of de oudste van hen in jaren, die de secretaris en gebeurlijk de stemopnemers aanduidt.

De zaakvoerder en de eventuele commissaris geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voorzover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

De besluiten worden getroffen bij meerderheid van stemmen verbonden aan de aandelen waarvoor aan de vergadering wordt deelgenomen, behoudens in de gevallen waarin de wet een bijzondere meerderheid oplegt. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De zaakvoerders kunnen alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens deze die door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Overgangsbepaling:

Luik B - Vervolg

1. Het eerste boekjaar vangt aan bij de neerlegging van de stukken conform het Wetboek Vennootschappen en eindigt op 31 december 2014.

2. De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in 2015.

Aanstelling zaakvoerders:

Wordt tot zaakvoerder benoemd, voor de duur van de vennootschap :

- de heer RAMPELBERG Lieven, voornoemd;

Die verklaart niet verhinderd te zijn door enige wettelijke beperking en dit mandaat, dat onbezoldigd is, te aanvaarden.

Overname verbintenissen:

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 oktober 2013. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Volmacht:

Bijzondere volmacht wordt gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Fraxinus B.F. BVBA, gevestigd te Droeshoutstraat 88 B1 te 1745 Opwijk, vertegenwoordigd door de heer Ely Van der Borght of zijn aangestelden om alle formaliteiten met betrekking tot inschrijving, eventuele wijziging of schrapping te vervullen in het ondernemingsloket, alsook om eventuele inschrijving van deze vennootschap te vorderen als belastingplichtige bij het bestuur van de BTW-administratie, evenals voor het bekomen van vestigingsattesten en welkdanige registratie en/of erkenningsnummer en de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds te verrichten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Hilde FERMON, notaris te Opwijk

Bijlage: - uitgifte van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
TESLIN

Adresse
RAUWAKKER 9 1745 MAZENZELE

Code postal : 1745
Localité : Mazenzele
Commune : OPWIJK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande