TESSENDERLO INVESTERING MAATSCHAPPIJ BELGIË

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TESSENDERLO INVESTERING MAATSCHAPPIJ BELGIË
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 500.496.937

Publication

26/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 20.02.2014, NGL 24.03.2014 14069-0537-009
14/02/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14301643*

Neergelegd

12-02-2014



Griffie

Ondernemingsnr : 0500.496.937

Benaming (voluit): TESSENDERLO INVESTERING MAATSCHAPPIJ BELGIË

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3001 Leuven, Middelweg 65

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Statutenwijziging

Uit een proces-verbaal, opgesteld door ondergetekende Philip Vertessen, notaris te Tessenderlo, Markt 12, op 13 december 2013, nog te onderwerpen aan de formaliteit van registratie, zijnde een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TESSENDERLO INVESTERING MAATSCHAPPIJ BELGIË" met maatschappelijke zetel te 3001 Leuven, Middelweg 65 en met ondernemingsnummer 0500.496.937 en BTW-nr 500.496.937 RPR Leuven, en op welke buitengewone algemene vergadering alle aandelen aanwezig of vertegenwoordigd waren.

BLIJKT dat volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen: EERSTE BESLUIT

De vergadering besliste de zetel te verplaatsen naar 3001 Heverlee, Goudfazantenlaan 22. De eerste zin van artikel 2 der statuten luidt voortaan als volgt:  De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3001 Leuven, Goudfazantenlaan 22.

TWEEDE BESLUIT

a) De algemene vergadering besliste het kapitaal te verhogen met vijfenzeventigduizend euro (¬ 75.000,00) om het kapitaal te brengen vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) naar honderd vijfentwintigduizend euro (¬ 125.000,00), door inbreng in speciën en creatie van honderd vijftig (150) nieuwe aandelen, die dezelfde voordelen als de bestaande bieden en in het resultaat zullen delen vanaf de effectieve volstorting;

Op deze nieuwe aandelen werd ingeschreven tegen de prijs van vijfhonderd euro (¬ 500,00) per aandeel, waarvan de volledige vijfenzeventigduizend euro (¬ 75.000,00) zal geboekt worden als kapitaal.

Ieder nieuw aandeel werden volgestort in kapitaal ten belope van honderd procent (100%). Deze honderd vijftig (150) nieuwe  volledig volstortte - aandelen, worden toegewezen aan mevrouw Claes Ingrid, voornoemd, als vergoeding voor deze inbreng;

b) Daar er slechts één aandeelhouder is, stelde de vergadering vast dat het voorkeurrecht zoals voorzien in artikel 309 en 310 van het Wetboek van Vennootschappen niet speelt. De vennoot verklaarde in te tekenen op de kapitaalverhoging door inbreng van geldspeciën ten bedrage van in totaal vijfenzeventigduizend euro (¬ 75.000,00).

Deze inbreng in geld werd overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE42 0882 6294 3854, geopend bij Belfius op naam van de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  TESSENDERLO INVESTERING MAATSCHAPPIJ BELGIË , met het oog op deze kapitaalverhoging.

Het bewijs van deponering werd door voornoemde bank afgeleverd op 27 november 2013. DERDE BESLUIT :

De vergadering stelde vast dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt is, zodat artikel 5 der statuten voortaan luidt als volgt :

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt HONDERD VIJFENTWINTIGDUIZEND EURO (¬ 125.000,00).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Het is verdeeld in tweehonderd vijftig (250) gelijke aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde.

VIERDE BESLUIT :

De vergadering machtigde de zaakvoerder om de beslissingen die hierboven genomen werden aangaande de voormelde punten, uit te voeren, en machtigde de instrumenterende notaris om de statuten te coördineren.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Philip Vertessen

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van het proces-verbaal en de gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

23/11/2012
ÿþ Mod Word 11.1

I-t i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

*iaievvaa*

ii

iGNlTEl_lF: 1 á ^ri' GfSCH STP CE

eergelegd ter griffie der

.. __ editbank van Koopliandei

el-1-1,j1v' 1, de 3 r 11:;~~~

, 2011

, l ~ _! DE GRgr r?

BEI

e.

Ondernemingsnr : OSOO . ;-i X3 . 3 ,

Benaming

(voluit) : TESSENDERLO INVESTERING MAATSCHAPPIJ BELGIË (verkort) : TESSIMA BEL

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Middelweg 65 te 3001 Leuven

(volledig adres)

Onderwee akte : oprichting

Eij akte verleden voor ondergetekende notaris Philip VERTESSEN te Tessenderlo, Markt 12, op 29 oktober 2012, nog te onderwerpen aan de formaliteit van registratie, werd een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht, onder de benaming "TESSENDERLO INVESTERING MAATSCHAPPIJ BELGIË ", afgekort "TESSIMA BEL",

1)vennoot-oprichter

Mevrouw CLAES Ingrid Jozefna Julie, geboren te Koersel op 23 juni 1968, wonende te 3001 Leuven (Heverlee), Middelweg 65.

2) Naam :

0e vennootschap is een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid, op-gericht onder de naam:

"TESSENDERLO INVESTERING MAATSCHAPPIJ BELGIË" of afgekort "TESSIMA BEL".

3) Zetel

Pe vennootschap is gevestigd te 3001 Leuven, Middelweg 65.

4) Doel :

0e vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van een derde:

1, Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen in België en in het buitenland; alle verrichtingen met betrekking tot gebouwde en niet-gebouwde onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren, al dan niet gratis ter beschikking stellen aan de zaakvoerder ten titel van vergoeding der prestaties, uitbaten van gebouwde en niet-gebouwde onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, sale en lease back verrichtingen, onroerende financieringshuur zoals bepaald in het Koninklijk Besluit nummer 30 van 29 december 1992 met betrekking tot de toepassing van de belasting over de toegevoegde waarde op de onroerende financieringshuur, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door Inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

3. Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer:

.het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

.studie, organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels-, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over Juridische, sociale, economische en financiële problemen;

" het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van pest en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn, Op de laatste blz. var? Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

k ! -'

4. ry

ar"

v

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

" het voeren van activiteiten zoals opleiding, onderzoek, advies, dienstverlening, assistentie en training inzake hogervermelde aangelegenheden evenals op het vlak van management, consulting en opleiding, personeelspolitiek, aanwerving en selectie van personeel, coaching, bedrijfsorganisatie en algemeen bedrijfsbeleid evenals financieel beheer.

4. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even, welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

5. De agentuur, het optreden als tussenpersoon In de handel, het bevorderen van het internationaal handelsverkeer in het algemeen en het indekken van latente risico's in het bijzonder als daar zijn het wisselrisico, het debiteurenrisico, het kredietrisico, het transportrisico en dergelijke meer.

6. Het behartigen van commerciële belangen en financiële belangen van derden op de internationale en Belgische markten, dit alles voor zover de wet het toelaat en voor zover voor de betreffende operaties machtigingen werden bekomen waar nodig.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel aanwijzend van aard.

Het doel van de vennootschap wordt in de meest ruime zin opgevat en de vennootschap mag alle handelingen stellen die in voormelde sectoren gebruikelijk zijn of het zouden kunnen worden.

De vennootschap zal in het algemeen alle industriële, financiële, roerende, of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder en vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of waarvan het doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar burgerrechtelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan zich ten gunste van derden borgstellen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven zelfs als deze noch rechtsreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

5) Maatschappelijk kapitaal

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt VIJFMG DUIZEND EURO (¬ 50.000,00).

Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde.

6) Inschrijving op het kapitaal - inbreng in geld.

Op voormeld kapitaal werd door de genoemde oprichter ingetekend voor (100) aandelen, hetzij voor vijftig

duizend euro, aldus volledig volgestort in speciën, zodat

een totaal bedrag van vijftig duizend euro (¬ 50.000,00) onmiddellijk ter beschikking gesteld wordt van de

vennootschap.

Ondergetekende notaris bevestigt dat dit bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met

nummer 363-1123568-57 geopend bij de ING Bank op naam van de vennootschap in oprichting.

Het bewijs van deponering werd door voornoemde instelling afgeleverd op 26 oktober 2012.

7) Tijdstip werking en duur:

De vennootschap begint te werken vanaf haar neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte bij de

griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en is opgericht voor onbeperkte duur.

8) Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen.

De vennootschap wordt jegens derden én in rechte als eiser en als verweerder geldig vertegenwoordigd door de enige zaakvoerder alleen optredend, of, indien er twee of meer zaakvoerders zijn, door deze zaakvoerders elk afzonderlijk optredend.

Werd tot statutaire zaakvoerder benoemd: de enige vennoot-oprichter, mevrouw CLAES Ingrid Jozefina Julie, wonende te 3001 Leuven (Heverlee), Middelweg 65, die verklaarde te aanvaarden.

in geval van overlijden van deze laatste zal zij van rechtswege vervangen worden door de heer CLAES Erik Jaak Regine, wonende te 3001 Leuven (Heverlee), Waversebaan 273 bus C en wiens ambt als zaakvoerder van rechtswege zal eindigen de dag waarop juffrouw Claes Jozefien Alice Olga, geboren te Leuven op 5 oktober 2003, wonende te 3001 Leuven, Middelweg 65, dochter van de oprichtster, de leeftijd van vierentwintig (24) jaar heeft bereikt, tijdstip waarop deze laatste van rechtswege aangesteld wordt tot statutair zaakvoerder.

De duur van het mandaat van de statutaire zaakvoerder is onbeperkt, rekening houdend met het voorgaande.

9) Boekjaar

Het boekjaar vangt aan op één oktober en eindigt op dertig september van jaar erna.

10) Datum en uur van de jaarvergadering.

De gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de derde donderdag van de maand

februari om twintig uur.

11) Eerste jaarvergadering en boekjaar,

Het eerste boekjaar begint op de datumvan neerlegging het uittreksel van de oprichtingsakteWop de'

bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, en eindigt op 30 september 2013.

12) Bestemming van de winst  Reserve - ontbinding.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen voor het oprichten

van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één tiende van

het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering,

mits inachtneming van de beperkingen voorzien in artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Ingeval van ontbinding, zijn de zaakvoerders in functie van rechtswege vereffenaars, tenzij de algemene

vergadering van de vennoten één of meer vereffenaars benoemt, met gewone meerderheid van stemmen.

De vereffenaars beschikken over de wettelijk voorziene machten, tenzij de algemene vergadering die hen

benoemt anders beslist met gewone meerderheid van stemmen.

De algemene vergadering bepaalt de bezoldiging van de vereffenaars.

Met batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden volgens het aantal van hun

respectieve aandelen, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt. In voorkomend geval, zullen

eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Philip VERTESSEN te Tessenderlo.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de reohtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

44d s Voorti behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

.

Coordonnées
TESSENDERLO INVESTERING MAATSCHAPPIJ BELGIË

Adresse
GOUDFAZANTENLAAN 22 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande