TETRIS OFFICES. THE LOOP BUILDING ONE, AFGEKORT : TETRIS OFFICES ONE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TETRIS OFFICES. THE LOOP BUILDING ONE, AFGEKORT : TETRIS OFFICES ONE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 563.794.286

Publication

10/10/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

08-10-2014

Griffie

*14309220*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0563794286

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Tetris Offices. The Loop building one

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het jaar tweeduizend en veertien.

Op acht oktober.

Te Elsene, Kapitein Crespelstraat 16, op het kantoor.

Vóór Ons, Vincent VRONINKS, geassocieerd notaris te Elsene, houder van de minuut, en Catherine

GILLARDIN, geassocieerd notaris te Brussel.

COMPAREREN

1. De naamloze vennootschap "SCHOONMEERS-BUGTEN", waarvan de zetel gevestigd is te B1932 Zaventem, Lenneke Marelaan, 8, gekend onder het ondernemingsnummer 0429.566.280 RPR Brussel.

2. De naamloze vennootschap "GRONDBANK THE LOOP", waarvan de zetel gevestigd is te Voldersstraat 1, 9000 Gent, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Gent onder ondernemingsnummer 0867.399.734 RPR Gent.

Hierna de "comparanten".

vertegenwoordiging - VOLMACHTEN

Beide comparanten zijn hier vertegenwoordigd ingevolge twee onderhandse volmachten, die hieraan gehecht zullen blijven om geregistreerd te worden samen met deze notulen, door de heer André Bosmans, gedomicilieerd te 9880 Aalter, Blekkervijverstraat 64.

De lasthebber erkent dat de notarissen gewezen heeft op de gevolgen van een ongeldige lastgeving. OPRICHTING

De comparanten, vertegenwoordigd zoals gezegd, verzoeken Ons, notarissen, in een authentieke akte vast te stellen dat zij onder hen een naamloze vennootschap oprichten, onder de naam "Tetris Offices. The Loop building one", afgekort "Tetris Offices One", met zetel te B-1932 Zaventem, Lenneke Marelaan, 8, waarvan het volledig en onvoorwaardelijk geplaatste maatschappelijk kapitaal éénenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen, verdeeld in drie categorieën van aandelen, waaronder bij de oprichting achthonderd vierendertig (834) A-aandelen, zesenzestig (66) B-aandelen en honderd (100) C-aandelen, allen zonder vermelding van nominale waarde.

OPRICHTER  INSCHRIJVER

Comparanten verklaren dat de voornoemde naamloze vennootschap "SCHOONMEERS-BUGTEN", welke voor ten minste één derde (1/3de) van het kapitaal zal inschrijven, overeenkomstig artikel 450, tweede lid, van het Wetboek van vennootschappen als  oprichter van de vennootschap wordt aangewezen en dat de andere comparant, met name de naamloze vennootschap "GRONDBANK THE LOOP", die alleen tegen geld zal inschrijven, zonder rechtstreeks of zijdelings enig bijzonder voordeel te genieten, als gewone inschrijver wordt beschouwd.

INBRENG IN GELD

De comparanten verklaren vervolgens dat het maatschappelijk kapitaal voor het resterende gedeelte, met name ten belope van éénzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00 EUR), wordt geplaatst door

Onderwerp akte :

Tetris Offices One

Oprichting

Naamloze vennootschap

Lenneke Marelaan 8 1932 Zaventem

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

Luik B

- vervolg

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

middel van een inbreng in geld, met name als volgt:

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

" éénenvijftigduizend tweehonderdéénennegentig euro (51.291,00 EUR) door de comparant sub 1, met name de naamloze vennootschap "SCHOONMEERS-BUGTEN", waarvan de zetel gevestigd is te B-1932 Zaventem, Lenneke Marelaan, 8, gekend onder het ondernemingsnummer 0429.566.280 RPR Brussel, in ruil waarvoor aan deze achthonderd vierendertig (834) aandelen, alle behorende tot de Klasse A-aandelen worden toegekend. Op deze aandelen werd de totaliteit volstort.

" vierduizend negenenvijftig euro (4.059,00 EUR) door de comparant sub 2, met name de naamloze vennootschap "GRONDBANK THE LOOP", waarvan de zetel gevestigd is te Voldersstraat 1, 9000 Gent, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Gent onder ondernemingsnummer 0867.399.734 RPR Gent, in ruil waarvoor aan deze zesenzestig (66) aandelen, alle behorende tot de Klasse B-aandelen worden toegekend. Op deze aandelen werd de totaliteit volstort.

" zesduizend honderdvijftig euro (6.150,00 EUR) door de comparant sub 2, met name de naamloze vennootschap "GRONDBANK THE LOOP", waarvan de zetel gevestigd is te Voldersstraat 1, 9000 Gent, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Gent onder ondernemingsnummer 0867.399.734 RPR Gent, in ruil waarvoor aan deze honderd (100) aandelen, alle behorende tot de Klasse C-aandelen worden toegekend. Op deze aandelen werd de totaliteit volstort

Hetzij samen : duizend (1.000) aandelen.

VERKLARINGEN

De comparanten, vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaren en erkennen vervolgens:

1) Financieel plan

- Dat zij voor het verlijden van deze akte Ons het financieel plan, waarin zij het bedrag van het maatschappelijk kapitaal van de op te richten vennootschap verantwoorden, hebben overhandigd. Dit plan, gedagtekend en ondertekend door de oprichters, wordt terstond door Ons, notarissen, voor ontvangst ondertekend.

Dit stuk wordt door de minuuthoudende notaris, bewaard, overeenkomstig de voorschriften van artikel 440 van het Wetboek van vennootschappen.

- Dat de notarissen hen hebben ingelicht over de draagwijdte van artikel 456, 4° van het Wetboek van vennootschappen. Deze bepaling betreft de eventuele aansprakelijkheid van de oprichters, in geval van faillissement van de vennootschap, uitgesproken binnen drie jaar na de oprichting, indien het maatschappelijk kapitaal bij de oprichting kennelijk ontoereikend was voor de normale uitoefening van de voorgenomen bedrijvigheid over ten minste twee jaar.

2) Bijzondere rekening

- Dat elk aandeel volledig in geld volstort is.

- Dat het totaal der door comparant sub 1 en comparant sub 2 gestorte bedragen overeenkomstig artikel 449 van het Wetboek van vennootschappen werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend op BE94 0689 0101 2314, geopend op naam van de vennootschap in oprichting, bij Belfius Bank.

Een door voormelde bank verstrekt bewijs van deze deponering, gedateerd op 7 oktober 2014, werd aan de notarissen overhandigd, conform artikel 449 van het Wetboek van vennootschappen.

- Dat de vennootschap thans aldus een bedrag van éénenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00 EUR) te haren beschikking heeft.

3) Kennisgevingen

- Dat de notarissen hen ingelicht hebben over:

* de inhoud van artikel 2 van het Wetboek van vennootschappen (de vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van neerlegging van het uittreksel van deze akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel);

* de inhoud van artikel 445 van het Wetboek van vennootschappen (quasi-inbreng);

* de inhoud van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen (verbintenissen in naam van de vennootschap in oprichting);

* de thans geldende wettelijke bepalingen met betrekking tot het taalgebruik inzake vennootschappen;

* de wet van twintig september negentienhonderd achtenveertig houdende de organisatie van het bedrijfsleven (ondernemingsraad).

- Dat de notarissen hen ingelicht hebben over de mogelijkheid:

* om aan de raad van bestuur de bevoegdheid toe te kennen om het maatschappelijk kapitaal in één of meer malen met een bepaald bedrag te verhogen;

* om, binnen het kader van het "toegestane kapitaal", aan de raad van bestuur de bevoegdheid toe te kennen om tot de uitgifte over te gaan van converteerbare obligaties of warrants;

* om terugbetaling te doen van het gestorte kapitaal zonder vermindering ervan, door een vooraf bepaalde voorafneming van de winst (aflossing van kapitaal);

* om de raad van bestuur te machtigen een "directiecomité" op te richten;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

* om aandelen zonder stemrecht uit te geven;

* om de raad van bestuur te machtigen om aandelen van de vennootschap te verkrijgen om te voorkomen dat de vennootschap een ernstig en dreigend nadeel zou lijden;

* om het stemrecht te beperken;

* om de stemming per brief op de algemene vergaderingen in de statuten op te

nemen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

4) Kosten

De kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten, in welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen of worden gebracht wegens haar oprichting, bedragen bij benadering (2.400,00 EUR).

DEEL II. : STATUTEN

TITEL I. : NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel 1. : Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de naam "Tetris Offices. The Loop building one" afgekort "Tetris Offices One"

De naam moet steeds door de woorden "naamloze vennootschap" of de afkorting "NV" voorafgegaan of gevolgd worden.

De volledige en afgekorte namen mogen samen of afzonderlijk gebruikt worden. Zij moeten steeds door de woorden "naamloze vennootschap" of de afkorting "NV" worden voorafgegaan of gevolgd. Artikel 2. : Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te B-1932 Zaventem, Lenneke Marelaan, 8.

Deze mag, bij besluit van de raad van bestuur, overgebracht worden naar elke andere plaats in België, mits naleving van de vigerende wetgeving inzake taalgebruik.

Iedere verplaatsing van de zetel van de vennootschap wordt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt door toedoen van de bestuurders.

De vennootschap kan, bij besluit van de raad van bestuur, vestigingseenheden in België oprichten, zij het onder de vorm van uitbatingzetels, divisies of elk andere economische activiteitslocatie. De raad van bestuur kan eveneens agentschappen, bijkantoren en dochtervennootschappen oprichten in het buitenland.

Artikel 3. : Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, in België als in het buitenland:

Het verrichten van stads- en grondontwikkelingsactiviteiten met betrekking tot de Handelsbeurssite, zijnde het gebied gelegen te Gent tussen de R4, de E40, de spoorlijn en de Kortrijksesteenweg, met inbegrip van het verwerven van onroerende goederen, de vorming van zakelijke onroerende rechten, de bouw, de renovatie, de verbouwing, het verhuren of de financieringshuur van onroerende goederen met het oog op de verkoop, de verhuur, de financieringshuur of andere juridische handelingen betreffende deze onroerende goederen.

De vennootschap heeft eveneens tot doel: de studie, de adviesverlening, het aanvragen van vergunningen, expertise, engineering en elke dienstverlening in het kader van de in dit doel beschreven activiteiten.

Zij mag alle handels-, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die kunnen bijdragen tot de ontwikkeling ervan.

De vennootschap zal de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen. De vennootschap mag, bij wijze van inbreng in geld of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland. De vennootschap mag ook alle leningen toestaan of leningen, door derden aan aanverwante vennootschappen toegestaan. De vennootschap kan zich borg stellen zowel voor haar eigen verbintenissen als voor de verbintenissen van derden, onder andere door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, met inbegrip van haar handelsfonds.

Zij verklaren van deze mogelijkheden, bij de oprichting, geen gebruik te maken.

- Dat de notarissen hun aandacht gevestigd hebben op:

* het feit dat de vennootschap haar activiteiten slechts zal kunnen starten ten vroegste vanaf de dag waarop zij rechtspersoonlijkheid zal verkregen hebben;

* het feit dat de vennootschap, voor de uitoefening van haar doel, de door de wet verplichte voorafgaande toelatingen en licenties zou moeten verkrijgen;

* de inhoud van artikel 61, § 2 van het Wetboek van vennootschappen (een vennootschap die een opdracht van bestuurder of zaakvoerder waarneemt in een andere vennootschap moet een "vaste vertegenwoordiger" aanstellen);

* de inhoud van artikel 65 van het Wetboek van vennootschappen (naam).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 4. : Duur

De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

TITEL II : KAPITAAL - AANDELEN - OBLIGATIES - ANDERE EFFECTEN

Artikel 5. : Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt éénenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00 EUR), vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen.

Het kapitaal bij de oprichting werd volledig volstort.

De aandelen welke bij de oprichting van de vennootschap werden uitgegeven, zijn ingedeeld in drie categorieën van aandelen, met name in Klasse A-aandelen, Klasse B-aandelen en Klasse C-aandelen.

Bij de oprichting behoren achthonderd vierendertig (834) aandelen, met name genummerd van één (1) tot en met achthonderd vierendertig (834), tot de categorie van de Klasse A-aandelen, zesenzestig (66) aandelen, genummerd van achthonderd vijfendertig (835) tot negenhonderd (900), tot de categorie van de Klasse B-aandelen, en honderd (100) aandelen, genummerd van negenhonderd en een (901) tot duizend (1.000), tot de categorie van de C-aandelen.

De aandeelhouder(s) die Klasse A aandelen bezit(ten) wordt (worden) in deze statuten gedefinieerd als de "Klasse A Aandeelhouder(s)", de aandeelhouder(s) die Klasse B aandelen bezit(ten) als de "Klasse B Aandeelhouder(s)", en de aandeelhouder(s) die Klasse C aandelen bezit(ten) als de "Klasse C Aandeelhouder(s)".

Ieder aandeel geeft recht op één stem en vertegenwoordigt een gelijk deel van het kapitaal van de vennootschap.

Alle klassen van aandelen genieten dezelfde rechten, tenzij anders is gespecificeerd in deze statuten.

In het geval van een overdracht van aandelen tussen de aandeelhouders, zullen de aandelen automatisch toegewezen worden aan de klasse van aandelen die de verkrijgende aandeelhouder houdt. In het geval van een overdracht van aandelen aan een derde, worden de aandelen toegewezen aan een nieuwe klasse van aandelen, tenzij de aandeelhouders anders beslissen. In het geval van uitgifte van nieuwe aandelen worden deze nieuwe aandelen toegewezen aan dezelfde klasse van aandelen als diegene die eigendom waren van de inschrijver voorafgaand aan zulke kapitaalverhoging; in geval de inschrijver op het ogenblik van de uitgifte van nieuwe aandelen aandelen van verschillende Klasse heeft, worden de nieuw uitgegeven aandelen toegewezen aan een klasse van aandelen naar zijn keuze.

Artikel 6. : Stortingsplicht

De verbintenis tot volstorting van een aandeel is onvoorwaardelijk en ondeelbaar.

De aandelen die niet volgestort zijn op het ogenblik van hun inschrijving worden bij- of volgestort op de tijdstippen en voor de bedragen eigenmachtig door de raad van bestuur bepaald.

De aandeelhouder die, na een bij aangetekende brief betekende opvraging, nalaat de storting te verrichten binnen de termijn bepaald in de kennisgeving, dient aan de vennootschap een interest te betalen gelijk aan de wettelijke rentevoet verhoogd met twee punten, vanaf de opeisbaarheid van de storting.

Zolang de gevraagde stortingen niet zijn gedaan na het verstrijken van de termijn vermeld in de voorgaande alinea, wordt de uitoefening van de rechten, verbonden aan de aandelen, geschorst. Artikel 7. : Ondeelbaarheid van de effecten

De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel voor wat betreft de uitoefening van diens rechten.

Aandelen op naam, waarop een vruchtgebruik gevestigd is, zullen ingeschreven worden op naam van de blote eigenaar en op naam van de vruchtgebruiker.

De bepalingen van dit artikel zijn ook van toepassing op alle obligaties, winstbewijzen en warrants uitgegeven door de vennootschap.

Artikel 8. : Aard van de effecten

De aandelen en de andere effecten van de vennootschap zijn en zullen altijd op naam blijven. Zij zijn voorzien van een volgnummer.

Op de zetel van de vennootschap wordt een register gehouden voor elke categorie van effecten op naam, hetzij in originele materiële vorm, hetzij in elektronische vorm conform de toepasselijke wetgeving. Het eigendomsrecht van de effecten op naam wordt bepaald door een inschrijving in het register ad hoc. Van deze inschrijvingen worden certificaten afgegeven aan de houders van de effecten.

Artikel 9. : Overdracht van effecten

Elke overdracht van effecten op naam geschiedt door een verklaring van overdracht, ingeschreven in het register van de betrokken effecten, gedateerd en ondertekend door de overdrager en de overnemer of door hun lasthebber, of op elke andere manier toegelaten door het Wetboek van vennootschappen, in voorkomend geval door het gebruik van de elektronische handtekening, conform de terzake geldende wetgeving.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 10. : Verkrijging van eigen effecten

De vennootschap kan haar eigen aandelen of winstbewijzen slechts verkrijgen door aankoop of ruil,

rechtstreeks of door een persoon die handelt in eigen naam maar voor rekening van de

vennootschap overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

Er is geen besluit van de algemene vergadering vereist wanneer de verkrijging van eigen effecten

noodzakelijk is om te voorkomen dat de vennootschap een ernstig en dreigend nadeel zou lijden.

Deze mogelijkheid geldt gedurende drie jaar te rekenen vanaf de bekendmaking van de

oprichtingsakte.

Artikel 11. : Kapitaalverhoging - Voorkeurrecht

Tot een kapitaalverhoging wordt besloten door de algemene vergadering van de aandeelhouders

volgens de regels gesteld in het Wetboek van vennootschappen.

Bij elke kapitaalverhoging in geld moeten de nieuwe aandelen eerst aangeboden worden aan de

aandeelhouders, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen

vertegenwoordigd.

De modaliteiten van de uitoefening van dit voorkeurrecht zijn bepaald in het Wetboek van

vennootschappen.

Bij niet volledige uitoefening van het voorkeurrecht, besluit de algemene vergadering over het lot van

het inschrijvingsrecht met betrekking tot het saldo.

De algemene vergadering kan, in het belang van de vennootschap, het voorkeurrecht beperken of

opheffen overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

Indien een uitgiftepremie op de nieuwe aandelen wordt gevraagd, moet het bedrag van deze premie

volledig worden gestort bij de inschrijving.

Artikel 12. : Kapitaalvermindering

Tot een vermindering van het maatschappelijk kapitaal kan slechts worden besloten door de

algemene vergadering op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten, mits inachtneming van

de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 13. : Obligaties

De vennootschap kan op ieder tijdstip obligaties aanmaken en uitgeven, zowel hypothecaire als

andere, bij besluit van de raad van bestuur die de uitgiftevoorwaarden vaststelt.

Tot de uitgifte van converteerbare obligaties, obligaties met warrants of warrants kan slechts worden

besloten overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

TITEL III. : BESTUUR

Artikel 14. : Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit drie (3) bestuurders, al

dan niet aandeelhouders van de vennootschap, natuurlijke personen of rechtspersonen, waarvan:

- twee (2) bestuurders ('Klasse A Bestuurders') worden aangewezen op basis van een lijst kandidaten voorgesteld door de Klasse A Aandeelhouder(s);

- één (1) bestuurder ('Klasse B Bestuurder') wordt aangewezen op basis van een lijst kandidaten voorgesteld door de Klasse B aandeelhouder(s);

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering van de aandeelhouders voor een termijn die zes jaar niet mag overschrijden; zij mag hen te allen tijde afzetten. De bestuurders zijn herbenoembaar.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een "vaste vertegenwoordiger" die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, dit alles conform het Wetboek van vennootschappen.

De opdracht van de uittredende en niet herbenoemde bestuurders eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin de opdracht vervalt.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter en één of meer ondervoorzitters aanstellen. Artikel 15. : Vacature

Als één of meerdere plaatsen van bestuurder openvallen, kunnen de overblijvende bestuurders voorlopig in deze vacature(s) voorzien. In dat geval, zal de eerstvolgende algemene aandeelhoudersvergadering overgaan tot de definitieve benoeming.

Een bestuurder die wordt benoemd ter vervanging van een bestuurder wiens opdracht niet was voltooid, beëindigt deze opdracht.

Wanneer de raad van bestuur slechts uit twee leden is samengesteld en een plaats van bestuurder openvalt, zal de overblijvende bestuurder een algemene vergadering moeten bijeenroepen ten einde een tweede bestuurder te benoemen.

Artikel 16. : Aansprakelijkheid

De bestuurders zijn niet persoonlijk gebonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar ze zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van hun opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten, overeenkomstig het gemeen recht en het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 17. : Vergadering van de raad van bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur komt samen telkens als de belangen van de vennootschap het vereisen en telkens als de voorzitter van de raad of ten minste twee bestuurders erom vragen.

De oproepingen worden minstens acht dagen voor de vergadering verstuurd, behalve in geval van hoogdringendheid, waarvan verantwoording moet worden gegeven in de notulen van de vergadering. Deze oproepingen bevatten de agenda, de datum, de plaats en het uur van de vergadering, en worden gedaan per brief, luchtpost, telegram, telefax, elektronische post of door enig ander (tele)communicatiemiddel dat resulteert in een schriftelijk stuk.

De oproepingen worden geacht gedaan te zijn bij hun verzending.

Wanneer alle leden van de raad aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn, moet geen bewijs worden geleverd van een voorafgaande oproeping.

De vergaderingen worden gehouden op de zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingen, in België of - uitzonderlijk - in het buitenland.

Zij worden voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij ontstentenis, door de oudste ondervoorzitter of, bij ontstentenis van beiden, door een door de andere leden aangeduide bestuurder.

Indien in dit laatste geval geen overeenstemming kan worden bereikt, wordt de raad voorgezeten door de oudste bestuurder in jaren, die aanwezig is.

Artikel 18. : Besluitvorming - Vertegenwoordiging van afwezige leden

A. De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten nemen indien ten minste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Iedere bestuurder kan, door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt, met inbegrip van de digitale handtekening in de zin van artikel 1322 van het Burgerlijk wetboek, waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, elektronische post of enig ander communicatiemiddel zoals bedoeld in artikel 2281 van zelfde Wetboek, een ander lid van de raad van bestuur volmacht geven om hem op een welbepaalde vergadering van de raad te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

Mits respect voor de regels van beraadslaging en collegialiteit en behoudens de bepalingen hierna inzake besluitvorming door eenparig schriftelijk akkoord en interactieve besluitvorming, mag een bestuurder één of meer van diens collega's vertegenwoordigen en, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Wanneer de raad van bestuur slechts uit twee leden is samengesteld, zal de fysieke aanwezigheid van beide bestuurders steeds vereist zijn.

De besluiten van de raad van bestuur worden bij gewone meerderheid van stemmen genomen. In afwijking van het voorgaande zullen de volgende beslissingen van de raad van bestuur slechts kunnen genomen worden, wanneer zij tevens worden goedgekeurd door de klasse B bestuurder:

" elke beslissing die ertoe strekt een vergoeding toe te kennen aan een Aandeelhouder of een daarmee verbonden vennootschap voor bepaalde prestaties die een Aandeelhouder of een daarmee verbonden vennootschap rechtstreeks of onrechtstreeks levert aan de vennootschap;

" elke beslissing die ertoe strekt een operationele ontwikkeling van een Kavel voor

Kantoorachtigen niet te doen geschieden overeenkomstig de modaliteiten en binnen het kader van het RUP;

" de inbreng of overdracht van een bedrijfstak door de Vennootschap, behoudens in het kader van het door de Vennootschap ontwikkelde Project;

" elke beslissing tot het vaststellen, voorbehouden of uitbetalen van interim-dividenden.

Indien in een raadszitting, geldig samengesteld, één of meerdere bestuurders of hun gevolmachtigden zich van stemming onthouden, worden de besluiten op geldige wijze getroffen bij meerderheid van de stemmen van de overige, aanwezige of vertegenwoordigde leden van de raad.

B. In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de bestuurders beraadslagen en alle besluiten nemen bij eenparig schriftelijk akkoord of nog per telefonisch conferentiegesprek ("conference call") of videovergadering ("video conference").

Deze procedures kunnen evenwel niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of voor elk besluit van de raad die bij authentieke akte moet worden vastgesteld.

In de eerste hypothese (eenparig schriftelijk akkoord), zal een voorstel tot besluit, voorafgegaan door een omstandige uiteenzetting van de redenen, gelden als besluit indien, mits gelijktijdige mededeling aan de bestuurders, het schriftelijk en onvoorwaardelijk door deze laatste is goedgekeurd.

In de hypothese van een telefonisch conferentiegesprek of videovergadering, zullen de samen genomen telecopieën of andere schriftelijke documenten die de stem van de bestuurders bevestigen of uitdrukken, gelden als bewijs van het bestaan en van de inhoud van het genomen besluit. Zij zullen dienen als basis voor het opmaken van de notulen, die op de volgende vergadering van de raad van bestuur zullen worden goedgekeurd.

Indien deze volgende vergadering opnieuw onder dezelfde vorm van interactieve besluitvorming plaatsvindt (telefonisch conferentiegesprek of videovergadering), zal een exemplaar van de notulen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

voorafgaandelijk worden overgemaakt aan iedere bestuurder, die zijn eventuele opmerkingen zal meedelen. Een bestuurder zorgt nadien voor de definitieve opstelling van de notulen, welke achtereenvolgens ter ondertekening van elk lid van de raad zullen worden voorgelegd.

Artikel 19. : Belangenconflicten

Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur, moet hij dit meedelen aan de andere bestuurders vóór de raad van bestuur een besluit neemt.

Bij bestaan van een directiecomité, indien een lid van dit comité, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het directiecomité behoort, moet hij dit meedelen aan de andere leden van het comité voordat het comité een besluit neemt.

De verklaring van de betrokken bestuurder of van het betrokken lid van het directiecomité, alsook de rechtvaardigheidsgronden betreffende voornoemd strijdig belang, moeten worden opgenomen in de notulen van de raad van bestuur of het directiecomité die de beslissing moet nemen.

Ingeval de vennootschap één of meer commissarissen heeft benoemd, moet de betrokken bestuurder of het betrokken lid van het directiecomité deze eveneens van het strijdig belang op de hoogte brengen.

Artikel 20. : Bevoegdheden van de raad van bestuur

a) Algemeen

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Onverminderd de verplichtingen voortvloeiend uit het collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

b) Dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan aan een of meer personen, al dan niet lid van de raad, het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen. De raad van bestuur kan in voorkomend geval hun vertegenwoordigingsbevoegdheid beperken. Dergelijke beperkingen zijn niet tegenstelbaar ten aanzien van derden.

De persoon aan wie de bevoegdheden van dagelijks bestuur zijn opgedragen, zal de titel van "directeur" voeren, of indien hij tevens bestuurder is, de titel van "gedelegeerd bestuurder".

c) Directiecomité

De raad van bestuur kan overeenkomstig de voorschriften van artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen een directiecomité oprichten, samengesteld uit meerdere personen, al dan niet bestuurders, waaraan hij zijn bestuursbevoegdheden mag overdragen, dit alles conform het Wetboek van vennootschappen.

De raad van bestuur bepaalt de samenstelling en de werking van het directiecomité, alsook de voorwaarden voor de aanstelling van haar leden, hun ontslag, hun eventuele bezoldiging en de duur van hun opdracht. Behoudens andersluidend besluit van de raad van bestuur, handelt het directiecomité als college.

De raad van bestuur kan eveneens beperkingen stellen aan de bevoegdheden die het aan het directiecomité overdraagt. Deze beperkingen kunnen evenwel niet worden tegengeworpen aan derden.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een "vaste vertegenwoordiger" die belast wordt met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, dit alles conform het Wetboek van vennootschappen.

d) Bevoegdheidsdelegatie

De raad van bestuur, net als het directiecomité, zo dit bestaat, en degenen aan wie het dagelijks

bestuur wordt opgedragen, kunnen, eveneens in het kader van dit bestuur, bijzondere en bepaalde

machten delegeren aan één of meerdere personen van hun keuze.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht,

onverminderd de verantwoordelijkheid van de lastgever ingeval van optreden buiten de volmacht.

Artikel 21. : Vertegenwoordiging

De raad van bestuur vertegenwoordigt, als college, de vennootschap in alle handelingen ten aanzien

van derden, in en buiten rechte.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt

de vennootschap in rechte en ten aanzien van derden, hieronder begrepen een openbaar ambtenaar

(onder meer de hypotheekbewaarder), rechtsgeldig vertegenwoordigd:

- hetzij door twee bestuurders samen handelend;

- hetzij door twee leden van het directiecomité die samen handelen;

- hetzij door een gedelegeerd bestuurder, alleen optredend ;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

- hetzij, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, door de perso(o)n(en) aan wie dit bestuur is opgedragen, alleen optredend.

Zij dienen geen bewijs van een voorafgaandelijk besluit van de raad van bestuur voor te leggen. Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door speciale lasthebbers binnen de grenzen van hun opdracht.

Artikel 22. : Notulen

De besluiten van de raad van bestuur worden in notulen opgenomen, ondertekend door de meerderheid van de aanwezige leden. De volmachten, net als andere schriftelijke berichtgevingen, worden daaraan gehecht. Deze notulen - met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden vastgesteld - worden met hun bijlagen op de zetel bewaard, hetzij in originele vorm in een speciaal register, hetzij in elektronische beveiligde vorm, op om het even welke drager en op voorwaarde dat deze voldoende garanties bieden van voortbestaan, leesbaarheid, betrouwbaarheid, alsook een getrouwe en duurzame reproductie toelaat.

Behoudens bijzondere machtiging door de raad van bestuur, worden de afschriften van of de uittreksels uit deze notulen, die in rechte of elders dienen te worden voorgelegd, ondertekend door één bestuurder.

TITEL IV. : CONTROLE

Artikel 23. : Controle van de vennootschap

Indien de vennootschap hiertoe wettelijk verplicht is, wordt de controle op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van het Wetboek van vennootschappen en van deze statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, aan één of meer commissarissen opgedragen. Zij worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Indien de vennootschap wettelijk niet verplicht is een commissaris te benoemen, en besluit er geen te benoemen, dan heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

TITEL V. : VERGOEDING VAN BESTUURDERS EN COMMISSARIS(SEN)

Artikel 24

a) Behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering, worden de opdrachten van de bestuurders kosteloos uitgeoefend.

b) De bezoldiging van de eventuele commissarissen bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang van hun opdracht door de algemene vergadering wordt vastgesteld. Zij kan slechts worden gewijzigd met instemming van de partijen.

De bezoldiging van de commissarissen en de bedragen van de bezoldiging verbonden aan uitzonderlijke werkzaamheden of bijzondere opdrachten uitgevoerd door de commissarissen worden vermeld in de toelichting bij de jaarrekening, conform het Wetboek van vennootschappen.

De vennootschap mag hun geen leningen of voorschotten toestaan, noch te hunnen behoeve waarborgen geven of stellen.

TITEL VI. : ALGEMENE VERGADERING van DE AANDEELHOUDERS

Artikel 25. : Samenstelling en bevoegdheden

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt de algeheelheid van de aandeelhouders.

De besluiten van de algemene vergadering zijn bindend voor alle aandeelhouders, zelfs voor de afwezigen of zij die tegenstemden.

Artikel 26. : Gewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering - ook jaarvergadering genoemd - wordt gehouden op de vierde maandag van de maand mei van ieder jaar, om zestien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats, behalve op zaterdag, op hetzelfde uur. Deze vergadering neemt desgevallend kennis van het jaarverslag en van het verslag van de eventuele commissaris(sen), bespreekt de jaarrekening en na deze te hebben goedgekeurd, verleent - bij aparte stemming - kwijting aan de bestuurders en eventuele commissaris(sen); in voorkomend geval, gaat ze over tot de herbenoeming of tot de vervanging van de uittredende of ontbrekende bestuurders en eventuele commissaris(sen) en neemt alle besluiten in verband met de eventuele andere punten op de agenda.

Artikel 27. : Buitengewone algemene vergaderingen

Een buitengewone algemene vergadering - of een bijzondere algemene vergadering in de gevallen voorzien door het Wetboek van vennootschappen - kan te allen tijde worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort.

De algemene vergadering moet worden bijeengeroepen op aanvraag van de aandeelhouders die één vijfde (1/5) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen of op aanvraag van de voorzitter van de raad van bestuur of twee bestuurders en telkens als het belang van de vennootschap het vereist.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 28. : Plaats

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of elke andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Artikel 29. : Oproeping  Vorm

De oproepingen tot de algemene vergaderingen vermelden de agenda en worden ten minste vijftien (15) dagen op voorhand, aan de houders van aandelen, obligaties en warrants, aan de houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de eventuele commissaris(sen) meegedeeld, bij een ter post aangetekende brief of bij elk ander communicatiemiddel, op voorwaarde in dit laatste geval dat de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een alternatief communicatiemiddel te ontvangen.

De oproepingen worden geacht gegeven te zijn zodra ze verstuurd zijn.

Iedere persoon kan aan deze oproeping verzaken en zal in ieder geval, indien hij aan de vergadering deelneemt of er zich laat vertegenwoordigen, worden beschouwd als regelmatig opgeroepen. Artikel 30. : Toelating

Om tot de vergaderingen toegelaten te worden, kan de raad van bestuur de houders van effecten op naam of hun vertegenwoordigers verzoeken hem, uiterlijk drie werkdagen vóór de datum van de voorgenomen vergadering, schriftelijk te verwittigen van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen.

Artikel 31. : Vertegenwoordiging

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, al dan niet aandeelhouder.

De raad van bestuur mag de vorm van de volmachten bepalen. De volmachten dienen op de algemene vergadering voorgelegd te worden, teneinde aan de notulen van de vergadering gehecht te worden.

Artikel 32. : Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de aandeelhouders of hun lasthebbers verplicht de aanwezigheidslijst te ondertekenen, met de vermelding van de naam, voornaam, woonplaats of de naam en zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen, dat zij vertegenwoordigen. Artikel 33. : Bureau

De algemene vergaderingen worden voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij ontstentenis, door de ondervoorzitter of, bij ontstentenis, de oudste bestuurder aanwezig of door een persoon aangeduid door de aandeelhouders of hun gevolmachtigden.

De voorzitter van de vergadering duidt een secretaris aan en de vergadering - zo het aantal het toelaat - benoemt twee stemopnemers, die geen aandeelhouders hoeven te zijn.

Artikel 34. : Beraadslaging - Besluiten - Verdaging

a) Quorum

De algemene vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze ongeacht het aanwezig of vertegenwoordigd deel van het maatschappelijk kapitaal, behoudens in de gevallen waarvoor het Wetboek van vennootschappen of deze statuten een aanwezigheidsquorum vereisen.

b) Besluiten

De besluiten worden genomen door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen, tenzij het Wetboek van vennootschappen of deze statuten een bijzondere meerderheid voorzien.

In afwijking van het voorgaande zullen de volgende beslissingen van de algemene vergadering van de Vennootschap slechts kunnen genomen worden wanneer zij tevens worden goedgekeurd door een meerderheid van de ter vergadering uitgebrachte stemmen verbonden aan de B-aandelen:

" de fusie, splitsing, omzetting, ontbinding of vereffening van de Vennootschap;

" de inbreng of overdracht van algemeenheid door de Vennootschap, behoudens in het kader van de commercialisering van het door de Vennootschap ontwikkelde Project;

" de vermindering van het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap;

" de uitkering van dividenden door de Vennootschap;

" de inkoop en daaropvolgende vervreemding of vernietiging van eigen Aandelen van de Vennootschap;

" wijzigingen aan het maatschappelijk doel van de Vennootschap.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

In de jaarvergaderingen worden de onthoudingen of blancostemmen en de nietige stemmen niet bij

de berekening van de meerderheid meegerekend.

Bestuurders en eventuele commissaris(sen) worden benoemd bij gewone meerderheid. Is deze niet

bereikt, dan wordt een herstemming gehouden over de twee kandidaten die in de eerste stembeurt

het grootste aantal stemmen hebben behaald.

Bij staking van stemmen is de oudste in leeftijd van beide kandidaten benoemd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden vastgesteld.

c) Stemming per brief

Iedere aandeelhouder kan per brief stemmen, door middel van een formulier dat de volgende

vermeldingen dient te bevatten:

" de naam, voornamen en woonplaats (indien natuurlijke persoon) / naam, vorm en zetel (indien rechtspersoon) van de aandeelhouder;

" het aantal aandelen waarmee deze aan de stemming deelneemt;

" de uitdrukkelijke wens om per brief te stemmen;

" de naam en de zetel van de vennootschap;

" de datum, uur en plaats van de algemene vergadering;

" de agenda van de vergadering;

" de vermelding na elk punt van de agenda van een van de volgende bepalingen: "goedgekeurd" /

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

"verworpen" / "onthouding";

" de plaats en datum van ondertekening van het formulier;

" de handtekening.

De formulieren waarin één van bovenstaande vermeldingen ontbreekt zijn nietig.

Voor het berekenen van het quorum wordt slechts rekening gehouden met de formulieren die door

de vennootschap werden ontvangen ten minste acht dagen voor de voorziene datum van de

vergadering.

d) Verdaging

Elke algemene vergadering, zowel jaarvergadering als buitengewone of bijzondere, kan tijdens de

zitting door de raad van bestuur met maximum drie weken verdaagd worden. Deze verdaging doet

geen afbreuk aan de genomen besluiten, tenzij de algemene vergadering hieromtrent anders zou

beslissen.

De tweede vergadering zal over dezelfde agenda beraadslagen. De formaliteiten vervuld om aan de

eerste vergadering deel te nemen, alsook de volmachten, blijven geldig voor de tweede. Nieuwe

toelatingsformaliteiten mogen worden vervuld met het oog op de tweede vergadering. De besluiten

genomen door de tweede vergadering zijn definitief.

Artikel 35. : Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 36. : Schorsing van het stemrecht - Inpandgeving van aandelen - Vruchtgebruik

a) Wanneer de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

b) Het stemrecht, verbonden aan een aandeel in onverdeeldheid, mag slechts worden uitgeoefend door een persoon, aangeduid door alle mede-eigenaars.

c) Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens verzet van de blote eigenaar.

Kan tussen de blote eigenaar en de vruchtgebruiker geen overeenstemming worden bereikt, dan zal de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij, een voorlopige bewindvoerder benoemen, om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

d) Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-pandgever uitgeoefend, tenzij anders bedongen in de overeenkomst tot inpandgeving en de vennootschap daarvan op de hoogte werd gebracht.

Artikel 37. : Besluiten buiten de agenda

Over niet in de agenda begrepen punten kan slechts worden beraadslaagd in een vergadering waarin alle aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn en mits daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De vereiste instemming staat vast indien geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering.

Artikel 38. : Notulen

Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, ondertekend door de leden van het bureau, de aanwezige bestuurders en de aandeelhouders die dit wensen. Deze notulen - met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden vastgesteld - worden met hun bijlagen, in originele vorm, in een speciaal register bewaard, dat op de zetel van de vennootschap wordt gehouden. Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen of een bijzondere machtiging door de raad van bestuur, worden de afschriften van of de uittreksels uit deze notulen, bestemd voor derden of die in rechte of elders dienen te worden voorgelegd, ondertekend door een bestuurder.

TITEL VII. : JAARREKENING - JAARVERSLAG - CONTROLEVERSLAG - BESTEMMING VAN DE WINST

Artikel 39. : Boekjaar - Jaarrekening - Controleverslag

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar, maakt de raad van bestuur een inventaris op, mede de jaarrekening, conform het Wetboek van vennootschappen. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening, de sociale balans (indien wettelijk vereist) en de toelichting en vormt een geheel. Indien de vennootschap hiertoe wettelijk gehouden is, dient de raad van bestuur bovendien een verslag op te stellen, "jaarverslag" genoemd, waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid. Het verslag bevat de commentaren, inlichtingen en toelichtingen die vermeld zijn in het Wetboek van vennootschappen.

De eventuele commissaris(sen) stel(t)len, met het oog op de jaarvergadering, een omstandig schriftelijk verslag op, "controleverslag" genoemd, rekening houdend met hetgeen bepaald is in het Wetboek van vennootschappen.

De aandeelhouders, obligatiehouders, warranthouders of houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen vanaf vijftien dagen vóór de jaarvergadering, op de zetel van de vennootschap kennis nemen van de in het Wetboek van vennootschappen voorgeschreven documenten. Zij hebben het recht kosteloos een kopie van deze stukken te bekomen, tegen overlegging van hun effect. Een kopie van diezelfde documenten wordt gezonden aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en eventuele commissaris(sen) tezelfdertijd als de oproeping.

De bestuurders leggen binnen de dertig dagen na de goedkeuring van de jaarrekening door de algemene vergadering, de door het Wetboek van vennootschappen voorgeschreven documenten neer.

Artikel 40. : Bestemming van de winst

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, ten minste vijf procent (5 %) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Deze voorafneming wordt hernomen wanneer de wettelijke reserve wordt verminderd.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de raad van bestuur, de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen en van deze statuten.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de raad van bestuur.

Behoudens andersluidende wettelijke bepaling worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de vijf jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

Artikel 41. : Interim-dividend

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend, met inachtneming van de voorschriften vervat in het Wetboek van vennootschappen, interim-dividenden uit te keren.

TITEL VIII. : ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 42. : Vereniging van alle aandelen in één hand

Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk wordt ontbonden.

Indien binnen een jaar geen nieuwe aandeelhouder in de vennootschap is opgenomen of deze niet geldig is omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of ontbonden, wordt de enige aandeelhouder geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap, ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe aandeelhouder in de vennootschap wordt opgenomen of tot de bekendmaking van haar omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of van haar ontbinding.

Artikel 43. : Oorzaken van ontbinding

a) Algemeen

Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

b) Verliezen

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke verplichtingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De modaliteiten daaromtrent zijn bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één vierde (1/4) van het maatschappelijk kapitaal met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één vierde (1/4) gedeelte van de ter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot onder het wettelijk minimum kapitaalbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Artikel 44. : Voortbestaan - Benoeming van vereffenaar(s)

De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding, wordt de vereffenaar benoemd door de algemene vergadering. De algemene vergadering bepaalt zijn bevoegdheden, zijn vergoeding, alsook de wijze van vereffening.

De vereffenaar treedt pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van diens benoeming. De benoeming van de vereffenaar stelt een einde aan de bevoegdheden van de bestuurders.

De algemene vergadering van de vennootschap in vereffening kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars ontslaan of benoemen, onder voorbehoud van de goedkeuring van dergelijke benoeming door de rechtbank van koophandel.

Artikel 45. : Verdeling

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, legt de vereffenaar het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Behalve in het geval van fusie, zullen na aanzuivering van de passiva, de netto activa verdeeld worden op de volgende wijze:

a) bij voorrang zullen de aandelen, ten belope van het gedeelte van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen, terugbetaald worden, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog moeten verricht worden;

b) het gebeurlijk saldo zal op gelijke wijze over al de aandelen verdeeld worden.

TITEL IX. : ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel 46. : Waarnemen van opdrachten

Voor zover haar doel het toelaat, indien de vennootschap aangesteld wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, dient de raad van bestuur onder de aandeelhouders, bestuurders of werknemers van de vennootschap een "vaste vertegenwoordiger" te benoemen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in haar naam en voor haar rekening, dit alles conform het Wetboek van vennootschappen. De aanstelling van de vaste vertegenwoordiger doet de organieke vertegenwoordigings-bevoegdheid van de vennootschap verdwijnen voor zover deze betrekking heeft op de uitvoering van bedoelde opdracht, zodat ten aanzien van derden alleen de vaste vertegenwoordiger de vennootschap geldig zal vertegenwoordigen voor de uitoefening van voormelde opdracht, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de vennootschap zelf.

Indien het doel daarin voorziet, kan de vennootschap eveneens de opdracht waarnemen van vereffenaar van een andere rechtspersoon. In dat geval is zij gehouden een natuurlijke persoon aan te wijzen om haar te vertegenwoordigen voor de uitoefening van haar opdracht, conform het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 47. : Geschillen - Bevoegdheid

Voor alle geschillen tussen de vennootschap, haar aandeelhouders, obligatiehouders, bestuurders, eventuele commissaris(sen) en vereffenaars met betrekking tot de zaken van de vennootschap en de uitvoering van deze statuten, zijn alleen de rechtbanken van de zetel bevoegd, tenzij de vennootschap er uitdrukkelijk van afziet.

Artikel 48. : Woonstkeuze

Elke in het buitenland gedomicilieerde aandeelhouder op naam, obligatiehouder op naam, bestuurder, directeur, commissaris of vereffenaar, die geen aan de vennootschap geldig betekende woonplaats gekozen heeft in België, wordt geacht de woonplaats te hebben gekozen op de zetel van de vennootschap, waar hem alle akten geldig kunnen worden betekend of ter kennis worden gebracht, terwijl de vennootschap geen andere verplichting heeft dan ze ter beschikking te houden van de bestemmeling. Een dubbel van deze betekeningen en kennisgevingen zal eveneens, ten informatieve titel, op het adres van de woonplaats van de bestemmeling in het buitenland worden verstuurd.

Artikel 49. : Gemeen recht

Voor de onderwerpen die niet expliciet door de statuten geregeld worden, wordt verwezen naar de vigerende Belgische wetten en de Europese reglementering. Bijgevolg worden de bepalingen van deze wetten en reglementering waarvan niet geldig is afgeweken, geacht in deze akte ingeschreven te zijn en worden de clausules die strijdig zijn of zouden worden met dwingende bepalingen uit deze

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

wetten en reglementering, geacht niet geschreven te zijn.

DEEL III. : OVERGANGSBEPALINGEN

Vervolgens hebben de comparanten, vertegenwoordigd zoals gezegd, op unanieme wijze verklaard de volgende overgangsmaatregelen te nemen, die slechts uitwerking zullen hebben vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt door het neerleggen van het uittreksel van deze akte op de griffie van de bevoegde handelsrechtbank.

1. Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar vangt aan op de dag van neerlegging van het uittreksel van deze akte op de

griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 31 december 2015.

2. De eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2016.

3. Opdracht van bestuurder

De comparanten, vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaren dat de notarissen hun aandacht

gevestigd hebben op:

a) de beschikkingen van de wet van negentien februari negentienhonderd vijfenzestig (en latere wijzigende wetten en uitvoerende besluiten), met betrekking tot de uitoefening door vreemdelingen van onafhankelijke beroepsactiviteiten;

b) de bepalingen van artikel 1 van het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, zoals gewijzigd door de wetten van veertien maart negentienhonderd tweeënzestig en vier augustus negentienhonderd achtenzeventig op het verbod bepaalde ambten uit de oefenen;

c) de verschillende onverenigbaarheden met de uitoefening van opdrachten in handelsvennootschappen;

4. Bestuur - Dagelijks bestuur - Controle

1. Worden tot bestuurder benoemd:

Klasse A Bestuurders

" De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Filip De Poorter", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1170 Brussel, Moerbeziebomenlaan 1, met ondernemingsnummer 0809.691.662, dewelke voor het waarnemen van haar bestuursopdracht vertegenwoordigd zal worden door haar vaste vertegenwoordiger, aangesteld overeenkomstig artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen, zijnde de heer Filip De Poorter, geboren te Gent, op 24 april 1972, met nationaal nummer 720424-20137, gedomicilieerd te 1170 Brussel, Moerbeziebomenlaan 1, zaakvoerder bij genoemde vennootschap;

" Mevrouw Petra Sobry, geboren te Veurne, op 10 mei 1969, met nationaal nummer 690510-

18034, gedomicilieerd te 1000 Brussel, Sint-Kristoffelstraat 47;

Die van tevoren schriftelijk verklaard hebben de opdracht te aanvaarden.

Klasse B Bestuurder

" De heer Didier Nachtergaele, geboren te Gent, op 13 juli 1958, met nationaal nummer 580713-

01190, gedomicilieerd te 9950 Waarschoot, Veldeken 7;

Die van tevoren schriftelijk verklaard heeft de opdracht te aanvaarden.

Het mandaat van voornoemde bestuurders zal automatisch een einde nemen onmiddellijk na de

jaarvergadering welke in het jaar tweeduizend twintig gehouden zal worden.

Hun opdracht wordt ten kosteloze titel uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering.

4.2 Wordt tot commissaris benoemd, voor een termijn die eindigt onmiddellijk na de

jaarvergadering van 2018, die zich zal uitspreken over de jaarrekening afgesloten per 31 december 2017:

- de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Mazars Bedrijfsrevisoren  Réviseurs d entreprises , met maatschappelijke zetel te Marcel Thirylaan 77, bus 4, 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Brussel met ondernemingsnummer 0428.837.889, vertegenwoordigd door de heer Xavier Doyen, bedrijfsrevisor.

De jaarlijkse vergoeding van de commissaris bedraagt zevenduizend tweehonderd euro (7.200,00 EUR), geïndexeerd en exclusief belasting over de toegevoegde waarde.

5. Verbintenissen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die sinds 30 november 2013 voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan.

Deze overname zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de neerlegging ter griffie van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

de bevoegde rechtbank, van het uittreksel van de statuten.

De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

6. Administratieve formaliteiten - Volmacht

Alle machten worden verleend aan Voka  Kamer van Koophandel Halle Vilvoorde, vertegenwoordigd door mevrouw Isabel De Winter, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren, waaronder de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen als handelsonderneming (en, in voorkomend geval, de toekenning van een of meerdere vestigingseenheidnummers) en, indien van toepassing, haar aanvraag tot BTW-identificatie.

DEEL IV. : SLOTBEPALINGEN

De comparanten, vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaren en bevestigen dat de notarissen:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

1. hen gewezen hebben op de bijzondere verplichtingen aan de notarissen opgelegd door artikel 9, §1, alinea's 2 en 3 van de Organieke Wet Notariaat;

2. dat de notarissen hen naar behoren hebben ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit deze akte en hen op een onpartijdige wijze raad heeft verstrekt;

3. hun aandacht heeft gevestigd op de tegenstrijdige belangen en onevenwichtige bedingen die

hij zou hebben vastgesteld en op het recht van elke partij om een andere notaris aan te wijzen of zich

te laten bijstaan door een raadsman.

Ze verklaren en bevestigen bovendien het ontwerp van deze akte voorafgaandelijk ontvangen te

hebben en dat deze termijn voldoende is geweest om het ontwerp goed te onderzoeken.

rechten op Geschriften

(Wetboek diverse rechten en taksen)

Het recht op geschriften bedraagt vijfennegentig euro (95,00 EUR).

WAARVAN AKTE.

Gedaan en verleden plaats en datum als boven.

Na voorlezing met toelichting van deze akte, integraal met betrekking tot de bij wet bedoelde

vermeldingen, en gedeeltelijk voor wat de overige bepalingen betreft, ondertekenen de comparanten,

vertegenwoordigd zoals gezegd, met Ons, notarissen.

27/11/2014
ÿþmod 11.1

lente In de bijlagen bij het-Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie Kealb d/ontvangen op



"

11111111111.11,1,11 J111111111

1 g MW, 2014

31` mrEffe van do i-~G.Cierlandstatige

elel"?2+14 aF~r, t~~~`` griaSSel

Ondememingsnr : 0563.794.286

Benaming (voluit) : TETRIS OFFICES. THE LOOP BUILDING ONE

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel Lenneke Marelaan 8

1932 Zaventem

Onderwerp akte :Kapitaalsverhoging door inbreng in natura - Statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Catherine Gillardin, Geassocieerd Notaris te Brussel op 13 november 2014, dat op de bijeengekomen buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap TETRIS OFFICES. THE LOOP BUILDING ONE, met maatschappelijke zetel te 1932 Zaventem, Lenneke Marelaan 8, de volgende beslissingen werden genomen

EERSTE BESLISSING -- Revisoraal verslag

(...)

TWEEDE BESLISSING -- Verslag van de raad van bestuur

(.4

DERDE BESLISSING  Kapitaalverhoging door inbreng in natura

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen door inbreng in natura; met een bedrag van één miljoen negenhonderdzesenvijftiigduizend driehonderdvierenvijftig euro negentig; eurocent (¬ 1.956.354,90), om het te brengen van éénenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00) op twee; miljoen zeventienduizend achthonderdvierenvijftig euro negentig eurocent (¬ 2,017.854,90).

Deze kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door een inbreng in natura, door comparant sub 2, met name de naamloze vennootschap "GRONDBANK THE LOOP", waarvan de zetel gevestigd is te Voldersstraat 1, 9000;

4 Gent, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Gent onder ondememings-nummer 0867.399.734 RPR Gent, van een perceel grond gelegen te Gent (Sint-Denijs-Westrem), Adolphe Pégoudlaan, waarvan zij; eigenaar is.

;; Ter vergoeding van hogervermelde inbreng in natura, waarvan alle aanwezige of vertegenwoordigde; aandeelhouders op de vergadering erkennen volledig op de hoogte te zijn, worden eenendertigduizend; achthonderdentlen (31.810) nieuwe kapitaalaandelen zonder aanduiding van nominale waarde uitgegeven, die; van dezelfde aard zijn en dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande Klasse C-aandelen.

,; Gelet op het feit (i) dat, indien nieuwe aandelen van de vennootschap worden uitgegeven aan een inschrijver;

,; die op het ogenblik van de uitgifte daarvan reeds aandelen van verschillende klassen bezit, deze nieuwe;

i1 aandelen overeenkomstig artikel 5, laatste lid, van de statuten, warden toegewezen aan de klasse van; aandelen naar keuze van de desbetreffende aandeelhouder-inschrijver, (ii) dat op voormelde nieuwe aandelen; zal worden ingeschreven door comparant sub 2, met name de naamloze vennootschap "GRONDBANK THE; LOOP", welke op heden houder is van zowel Klasse B-aandelen als Klasse C-aandelen, en (iii) deze laatste; ervoor zal opteren om de in het kader van onderhavige kapitaalverhoging uitgegeven nieuwe aandelen toe tel wijzen aan de categorie van de Klasse C-aandelen, zoals vastgesteld onder de vierde beslissing van onderhavige buitengewone algemene vergadering, zullen deze de in het kader van onderhavige;

;, kapitaalverhoging uitgegeven nieuwe aandelen behoren tot de Klasse C-aandelen.

;; Op deze nieuwe kapitaalaandelen zal onmiddellijk worden ingeschreven tegen een uitgifteprijs van éénenzestig; komma vijf nul één drie euro (61,5013 EUR) per kapitaalaandeel, welke geboekt zal worden op de rekening; "Kapitaal".Deze uitgifteprijs ligt in zeer minieme mate hoger vastgesteld dan de fractiewaarde van de bestaande, aandelen van de vennootschap.

Ieder van deze nieuwe kapitaalaandelen zal onmiddellijk in kapitaal worden volgestort ten belope van honderdr. procent (100%).

Deze aandelen zullen in de winsten delen pro rata temporis vanaf de inschrijving, met name op heden.

VIERDE BESLISSING  Inschrijving op de kapitaalverhoging door inbreng in natura  Voistorting van de nieuwe kapitaalaandelen.

(...)

BESCHRIJVING VAN HET GOED

(verkort) : TETRIS OFFICES ONE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

w

mod 11.1

(.,.)

ZESDE BESLISSING - Wijziging van artikel 5 van de statuten

De vergadering beslist artikel 5 van de statuten te wijzigen, teneinde dit artikel in overeenstemming te brengen met hogervermelde beslissing tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal in natura en tot vermindering door aanzuivering van overgedragen verliezen, met name als volgt:

- Artikel 5 - Kapitaal;

Vervanging van de tekst van artikel 5, eerste tot en met vierde lid, als volgt;

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twee miljoen zeventienduizend achthonderd vierenvijftig euro negentig eurocent (2.017.854,90 EUR), vertegenwoordigd door tweeëndertigduizend achthonderd en tien (32.810) aandelen.

Het kapitaal is volledig volstort,

De aandelen van de vennootschap zijn ingedeeld in drie categorieën van aandelen, met name in Klasse A-aandelen, Klasse B-aandelen en Klasse C-aandelen.

Na afloop van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders, gehouden op 13 november 2014, waarvan proces-verbaal werd opgemaakt door Meester Vincent Vroninks en Meester Catherine Gillardin, beiden notaris te Brussel, behoren achthonderd vierendertig (834) aandelen, met name genummerd van één (1) tot en met achthonderd vierendertig (834), tot de categorie van de Klasse A-aandelen, zesenzestig (66) aandelen, genummerd van achthonderd vijfendertig (835) tot negenhonderd (900), tot de categorie van de Klasse B-aandelen, en éénendertigduizend negenhonderdentien (31.910) aandelen, genummerd van negenhonderd en een (901) tot tweeëndertigduizend achthonderdentien (32.810), tot de categorie van de C-aandelen."

ZEVENDE BESLISSING - Bijzondere machten

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering beslist tevens om een bijzondere volmacht met bevoegdheid om individueel te handelen en met recht van indeplaatsstelling te geven aan: Voka - Kamer van Koophandel Halle Vilvoorde, vertegenwoordigd door mevrouw isabel De Winter, om de vennootschap te vertegenwoordigen ten aanzien van elk ondernemingsloket (naar keuze), de Kruispuntbank van Ondernemingen en alle Belgische fiscale en sociale administraties (met inbegrip van de BTW-administratie) met het oog op de vervulling van aile formaliteiten, in de meest ruime zin, die in het kader van de voorgaande beslissingen vereist zouden zijn,

De vergadering verleent eveneens een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR GELiJKVORM1NG UITTREKSEL

Meester Catherine Gillardin, Geassocieerd Notaris te Brussel

Terzeifdertijd neergelegd:

- 1 afschrift;

- 1 gelijkvorming uittreksel

-1 bijzonder verslag raad van bestuur

- 1 verslag van de commissaris

- 1 PV van opmeting

- 1 coördinatie van statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/06/2015
ÿþa 't

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Bel ' - ' ' '--' hekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie ;,

I~ ntai~ 4 ptt o

2 8 te12015

ter griffie van de-rvederlandstafige

rechtbank vanekgrehandel Bric ; el

Iiiiii11,1~§(111.111 ii iiii uu

Ondernemingsnr : 0563.794.286

Benaming

(voluit) : TETRIS OFFICES. THE LOOP BUILDING ONE

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Leneke Marelaan 8 -1932 SINT-STEVENS-WOLUWE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslagen en benoemingen van bestuurders - Benoeming van de gedelegeerde bestuurder - Benoeming van de Voorzitter van de Raad van Bestuur - Ontslag et Benoeming van de Commissaris

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden of 30 april 2015 : De vergadering heeft :

AKTE GENOMEN van het ontslag van:

-Filip De Poorter bvba, met als vast vertegenwoordiger de heer Filp De Poorter, als klasse A bestuurder,;

vanaf vandaag,

-Mevrouw Petra Sobry, als klasse A bestuurder, vanaf vandaag,

-De heer Didier Nachtergaele, als klasse B bestuurder, vanaf vandaag,

Mazars bedrijfsrevisoren-Réviseurs d'entreprises bv cvba vertegenwoordigd door de heer Xavier Doyen, als

Commissaris, vanaf vandaag.

BESLOTEN de volgende personen te benoemen als bestuurder:

1.de heer Diego Aquilina  bestuurder A

2.de heer Philippe Delfosse  bestuurder A

3.de heer Patrice Beaupain  bestuurder B

BESLOTEN dat het mandaat van alle bestuurders eindigt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering

die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op

31/12/2020.

BESLOTEN dat het mandaat van alle bestuurders kosteloos wordt uitgeoefend.

BESLOTEN PricewaterhouseCoopers sccrl vertegenwoordigd door Mevrouw isabelle Rasmont te benoemenals Commissaris

BESLOTEN dat het mandaat van de Commissaris eindigt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op, 3111212018.

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de Raad van bestuur gehouden of 30 april 2015 De Raad van bestuur heeft :

BESLOTEN Diego Aquilina, te benoemen tot voorzitter van de raad van bestuur met ingang van heden. BESLOTEN Patrice Beaupain, te benoemen tot gedelegeerde bestuurder met ingang van heden.

Patrice BEAUPAIN

Gedelegeerde bestuurderer

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
TETRIS OFFICES. THE LOOP BUILDING ONE, AFGEK…

Adresse
LENNEKE MARELAAN 8 1932 SINT-STEVENS-WOLUWE

Code postal : 1932
Localité : Sint-Stevens-Woluwe
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande