THE FORCE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THE FORCE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 560.743.340

Publication

05/09/2014
ÿþMod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de aRteerelei

re9dion t

Voor- 111111%111,111111

behandei aan het Belgisch

Staatsbla

n ssEd

Ondernemingsnr : 56o. 7 ci .1 3t-.

Senanning (voluit) : THE FORCE

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 41860) Meise, Roodborstjeslaan 22 bus 2.

(volledig adres)

Onderwen(n) akte :OPRICHTING

Tekst

Uittreksel uit de akte verleden voor Notaris Xavier DESMET, te Antwerpen op 26 augustus 2014, afgeleverd vóór registratie dienstig voor neerlegging op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Vennoten:

1.De heer DE SMET Luc Jozef Ludo (70.10.26 267-08) geboren te Brussel, op 26 oktober 1970, ongehuwd en verklarende geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te (1860) Meise, Akeleilaan 26,

2.Mevrouw BAEYENS Christiane Camille Maria, geboren te Antwerpen, op 3 september 1948 (480903-340.59), echtgenote van de Heer DE SMET Robert Jan Jozef, wonende te (1860) Meise, Van Immerseellaan 33.

Rechtsvorm - Naam.

De vennootschap is een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Raar naam luidt: "THE FORCE".

Maatschappelijke zetel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te (1860) Meise, eoodborstjeslaan 22, bus 2.

De zetel kan, zonder statutenwijziging, bij éénvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) verplaatst worden naar elke andere plaats in België.

Iedere verplaatsing van de zetel wordt door de zaakvoerders bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan bij beslissing van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, bijhuizen, agentschappen en kantoren vestigen in eelgië en in het buitenland.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

-zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, verwerving, vervreemding, verkoop, exploitatie, verhuur, in huur nemen, leasing, beheer, onderhoud, verdeling, verkaveling, bouwen, verbouwen, renoveren, beplanten, bebossen, en valoriseren van elle onroerende goederen en rechten, met uitzondering van de gereglementeerde activiteiten van vastgoedmakelaar.

-exploitatie van een dienstencentrum.

-adviesverlening, audit, expertise, consultancy, administratie, tekstverwerking, beheer, studie, organisatie, informatie, prospectie voor en management van bedrijven, ondernemingen, verenigingen, zelfstandigen, vrije beroepen, 2mticu1ieren, en vennootschappn, zowel inzake juridische,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening,

g

aneen op

ter griffi 2 7 MIR 2074

e van de Nederlancistalige rechtbank van tel" andel

Voor-behotiden aan het Milgisch Staatsbrad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2014 - Annexes au Moniteur belge

Luik B - vervolg

[financiële, operationele en sociale aangelegenheden als inzake algemene strategie met uitsluiting van vermogensbeheer.

-functies van oprichter, bestuurder en vereffenaar van andere ondernemingen, verenigingen en vennootschappen uitoefenen en het verrichten Ivan elle werkzaamheden die verband houden met vereffeningen, gerechtelijke lakkoorden, fusies, splitsingen, inbrengen van bedrijfstakken en Iherstructureringen van ondernemingen en vennootschappen.

-voor eigen rekening, de verwerving, valorisatie, vervreemding en verhuring van elle roerende goederen, effecten, rechten en waarden.

II -zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, de Iverwerving, vervreemding, verkoop, verhuur, in huur nemen, commercialisatie, franchising, leasing, valorisatie en in licentie geven en nemen van elle intellectuele rechten, auteursrechten, merken, brevetten, licenties en loctrooien.

:

I Met uitzondering van gereglementeerde activiteiten waarvoor de nodige Imachtigingen of vergunningen ontbreken.

I Deze opsomming is niet beperkend en dient in de ruimste zin

I

geinterpreteerd te worden.

IDe vennootschap kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, izowel in België, als in het buitenland, alle burgerrechtelijke, commerciële, lindustriële, financiële, intellectuele, organisatorische, roerende of lonroerende verrichtingen doen.

I Zij kan bij wijze van inbreng, overdracht, fusie, inschrijving, 1

ideelneming, financiële tussenkomst of op andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, zich interesseren of deelnemen in alle vennootschappen, ondernemingen, verenigingen of verrichtingen, die een zelfde, gelijkaardig of verwant doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap mag zich voor deze vennootschappen, ondernemingen of verenigingen, borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De algemene vergadering mag het maatschappelijk doel wijzigen onder de wettelijk voorziene voorwaarden.

Duur.

De vennootschap wordt opgericht vanaf 26 augustus 2014 voor een onbeperkte duur.

Zij kan worden ontbonden, bij beslissing van de algemene vergadering, met inachtneming van de wettelijke regels terzake. Kapitaal.

ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600 EUR) volgestort ten belope van zes duizend tweehonderd euro (6.200 EUR) en vertegenwoordigd door honderd aandelen met stemrecht zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde één/honderdste van het kapitaal elk. Samenstelling van het kapitaal.

1.0e heer DE SMET Luc, voornoemd: negenennegentig aandelen tegen de Iprijs van honderd zesentachtig euro elk volstort ten belope van één/derde ;

len:

I

2.Mevrouw BAEYENS Christiane, voornoemd, voor één aandeel tegen de

lprijs van honderd zesentachtig euro en volstort voor één/derde. 1

i Bestuur - Benoeming.

1

1 De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of ]onbezoldigde zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan iniet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

1 De algemene vergadering bepaalt de duur van de functie en het bedrag 'van hun bezoldiging.

Plaatsvervangend zaakvoerder.

De algemene vergadering kan een plaatsvervangend zaakvoerder benoemen. Hij volgt van rechtswege de enige zaakvoerder op ingeval van diens lontslag of overlijden en vervangt hem als "lasthebber ad hoc" ingeval van

Voor- Luik B - vervolg

behoticien tegenstrijdigheid van belangen tussen hem en de vennootschap of ingeval de enige zaakvoerder in de onmogelijkheid verkeert zijn opdracht uit te oefenen. Bevoegdheid.

aan het Elke zaakvoerder kan alleen elle handelingen van beheer en beschikking stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden handelingen.

sCIF Wanneer een zaakvoerder in een bepaalde verrichting, rechtstreeks of zijdelings, een persoonlijk belang heeft dat in strijd is met datgene der vennootschap, zullen de wettelijke voorschriften terzake worden toegepast, onverminderd de mogelijke toepassing van artikel 16 der statuten.

Staatsblad Externe vertegenwoordigingsmacht.

Onverminderd bijzondere delegatie verleend door de zaakvoerder, vertegenwoordigt elke zaakvoerder alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder.

Jaarvergadering.

De eerste maandag van juni om achttien uur en indien deze dag

wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De eerste jaarvergadering zal plaats hebben in 2016.

Plaats van algemene vergadering.

Ze worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op iedere andere plaats die in de oproepingsbrieven wordt bepaald.

Voorwaarden tot toelating op de algemene vergadering.

De zaakvoerder(s) of commissarissen kunnen de toelating tot een bijzondere, gewone of buitengewone algemene vergadering afhankelijk stellen van de voorafgaande neerlegging door elke eigenaar van een effect van zijn inschrijvingscertificaat. De oproeping dient dit alsdan uitdrukkelijk te vermelden, alsook de plaats waar (hetzij de zetel van de vennootschap, hetzij een andere plaats) en de termijn waarbinnen de inschrijvingscertificaten tegen ontvangstbewijs dienen neergelegd te worden. De termijn mag niet langer zijn dan zes werkdagen voor de datum bepaald voor de algemene vergadering. De toelatingsvereisten gelden slechts voor die ene vergadering.

Vertegenwoordiging.

Ieder vennoot mag zich bij schriftelijke volmacht laten vertegenwoordigen door een andere stemgerechtigde vennoot.

Onverminderd het voorgaande, mogen de rechtspersonen en onbekwamen echter worden vertegenwoordigd door hun wettelijke of statutaire vertegenwoordigers.

Vorm van de volmachten.

Het orgaan dat de vergadering oproept mag de formule van de volmachten bepalen en eisen dat deze worden gedeponeerd op de plaats en binnen de termijn die het vaststelt.

Stemming per brief.

Het is de vennoten bovendien toegelaten per brief te stemmen door middel van een formulier opgesteld door de zaakvoerder welke hun volledige identiteit (naam, voornaam, beroep, woonplaats of maatschappelijke benaming, rechtsvorm, zetel, identiteit en machten vertegenwoordiger) herneemt, het aantal aandelen voor de welke ze aan de stemming deelnemen, de dagorde en de stemintentie voor elk van de voorstellen.

Dit formulier moet, gedagtekend en getekend, ten minste drie dagen voor de vergadering, per aangetekende brief of telefax, teruggezonden worden naar de in de oproepingsbrief aangeduide plaats.

Stemrecht.

Elke vennoot heeft zoveel stemmen als hij aandelen bezit met stemrecht. De aandelen zonder stemrecht herwinnen hun stemrecht in de gevallen voorzien door het Wetboek van vennootschappen.

Aandeelhoudersovereenkomsten kunnen de uitoefening van het stemrecht regelen binnen de grenzen bepaald door de wet.



Luik B - vervolg

Maatschappelijk boekjaar.

Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot en met 31 december 2015 . Bestemming van de winst.

Het batig overschot van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene en uitbatingskosten, evenals van de noodzakelijke provisies en afschrijvingen, vormt de zuivere winst van de vennootschap.

Op deze winst wordt vijf percent voorafgenomen om het wettelijk reservefonds te vormen en dit zolang dit niet een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De algemene vergadering besluit op voorstel van de zaakvoerders over de bestemming van het saldo.

De algemene vergadering kan beslissen dat voormeld overblijvend saldo geheel of gedeeltelijk, zal toegekend worden als tantièmes aan de zaakvoerder(s), zal aangewend worden voor een buitengewoon reservefonds of een provisiefonds, als dividend zal uitbetaald worden, ofwel op het nieuw boekjaar zal worden overgedragen.

De betaling van de dividenden gebeurt op het tijdstip en op de plaats die door de zaakvoerder worden aangeduid.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met elle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Liquidatiesaldo.

Na aanzuivering van alle vereffeningskosten en schulden en lasten van de vennootschap, zal het netto-actief vooreerst aangewend worden tot terugbetaling van de op de aandelen gestorte bedragen.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden afbetaald, zullen de vereffenaars het evenwicht herstellen tussen de aandelen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen.

Het overschot van het actief wordt tussen de aandelen verdeeld, bij gelijke delen, voor zover ze allen dezelfde nominale waarde bezitten.

Benoeming zaakvoerder :

-De heer DE SMET Luc, voornoemd.

-De heer FELIX Geert Luc Jozef KristeI Willem (70.03.20 207-93) wonende te (1860) Meise, Hazepootstraat 22.

Hun mandaat is onbezoldigd en van onbeperkte duur.

Benoeming plaatsvervangend zaakvoerder : geen.

Commissaris : geen.

-VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL-

De Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : Afschrift van de oprichtingsakte met volmacht de dato 26 augustus 2014.

Voor.

behoeden

aan het

Belgisch

Staatsblad

rnexes du Moniteur belge

05/09/2014

Coordonnées
THE FORCE

Adresse
ROODBORSTJESLAAN 22, BUS 2 1860 MEISE

Code postal : 1860
Localité : MEISE
Commune : MEISE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande