THE INITIATIVE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THE INITIATIVE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 627.930.290

Publication

09/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15306159*

Neergelegd

07-04-2015

Griffie

0627930290

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

THE INITIATIVE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ingevolge akte verleden voor Meester Marc WILMUS, geassocieerd notaris van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « MEERSMAN HUGO & WILMUS MARC  Geassocieerde notarissen », gevestigd te Etterbeek, Oudergemselaan nummer 328, op 26 maart 2015, houdende oprichting van een vennootschap, blijkt dat :

ZIJN VERSCHENEN

1. De heer BOUSSE Laurent John Roland, geboren te Ukkel op 17 november 1976, nationaal nummer 76.11.17-189.04, ongehuwd, wonende te 1785 Merchtem, Linthoutstraat 11.

2. Mevrouw STERKENDRIES Nicole Maria Julienne, geboren te Anderlecht op 13 augustus 1949, nationaal nummer 49.08.13-236.71, echtgescheiden, wonende te 1780 Wemmel, Bosch 98. Comparanten verzoeken de ondergetekende notaris akte te verlenen dat zij vanaf heden een handelsvennootschap hebben opgericht en de statuten op te stellen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, genaamd « THE INITIATIVE » gevestigd te 1785 Merchtem, Linthoutstraat 11, met een maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Elk aandeel vertegenwoordigt het honderd/zesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal. Inschrijving door inbreng in geld

Comparanten verklaren dat op de honderd zesentachtig (186) aandelen onmiddelijk in geld werd ingetekend voor de prijs van honderd euro (100,00 EUR) per stuk, als volgt:

- door de heer BOUSSE, voormeld: 185 aandelen, hetzij voor 18.500,00 EUR

- door mevrouw STERKENDRIES, voormeld: 1 aandeel, hetzij voor 100,00 EUR

Hetzij in totaal : honderd zesentachtig (186) aandelen of de totaliteit van het kapitaal.

Zij verklaren en erkennen dat op elk aandeel waarop werd ingetekend een storting werd gedaan ten bedrage van een derde door storting in speciën en dat de bedrag van deze stortingen, hetzij zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR), is gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE37 0017 5228 8428 geopend namens de vennootschap in oprichting bij de bank BNP PARIBAS FORTIS, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 16 maart 2015 en dat ons is overhandigd om aan deze akte te worden gehecht.

Artikel 3. Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft als maatschappelijk doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden of via participaties, in België of in het buitenland:

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Linthoutstraat 11

1785 Merchtem

" alle materiële of conceptuele verrichtingen met betrekking tot audiovisuele kunsten, dans, schouwspel, theater, reclame, plastische kunsten, muziek en show, alsook de organisatie, de productie, de realisatie, de decoratie, de verspreiding, de leiding over fotomateriaal, de uitgifte, de exploitatie en verspreiding van deze producten voor culturele, publieke, commerciële of private doeleinden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

" in het bijzonder elke realisatie, assistentie bij de realisatie, productie, creatie, publicatie, uitgifte, verdeling, verspreiding en exploitatie van films, opnamen, post-producties, videogrammen, teksten, foto's, tekeningen, scenario's, knipsels, muziek voor film, televisie, radio, video, webtoepassingen, digitale dragers, schouwspel, show, of elke andere op heden nog niet benutte of ontdekte communicatietechniek.

" alle prestaties die verband houden met technische, artistieke of managementconsultancy en rechtstreeks of onrechtstreeks gelinkt zijn met deze kunsten.

De vennootschap kan ook originele concepten voorstellen of ontwikkelen; overgaan tot de

verwerving van exploitatievergunningen of er de verwerving van aanbevelen of verzekeren, alleen of samen met partners; prestaties leveren die gelinkt zijn met de studie, het ontwerp, de productie, de realisatie, de bewerking, de programmatie, de verspreiding, de verkoop voor zowel producten, programma's, content of diensten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met deze kunsten.

De vennootschap kan ook alle materiaal dat nodig is voor activiteiten gelinkt met opnamen, theater, schouwspel, evenementen en shows aankopen, huren, verdelen, promoten of verhuren, ongeacht of het specifiek voor deze activiteiten bestemd is of niet.

De vennootschap kan haar doel ook uitbreiden tot de creatie, ontwikkeling en verkenning van audiovisuele of geluidsgebonden communicatiediensten zoals toegestaan door de van toepassing zijnde wettelijke en reglementaire voorschriften, in het bijzonder:

" de studie, het ontwerp, de productie, de bewerking, de programmatie, de verspreiding, de verkoop, de verhuur, de financiering van alle beeld- en/of geluidsopnamen, bestemd voor uitzending, in het bijzonder in het kader van films, reportages, scènes, variété-uitzendingen, spelletjes, teleaankopen, alle publicitaire boodschappen en aankondigingen, met inbegrip van de daaraan verbonden afgeleide rechten.

" de verwerving van rechten die met dergelijke uitzendingen en/of werken verbonden zijn.

" de exploitatie, in de meest ruime zin, van uitzendingen en/of werken van alle aard, via alle procedés, op alle dragers en via alle huidige en toekomstige middelen bestemd voor commercialisatie en communicatie.

De vennootschap kan tevens prestaties gelinkt met reclameregie ontwikkelen of uitvoeren, en in het bijzonder de commercialisatie van publicitaire media voor televisie, radio, geschreven pers, cinema, affichecampagnes, het internet of elk ander middel waarvoor de vennootschap de regie zou gaan verzorgen.

De vennootschap kan eveneens elk voorwerp dat wordt gecreëerd of bedacht door een lid of medewerker van de vennootschap voortcreëren, ontwikkelen, produceren, commercialiseren, verdelen of verhuren.

De vennootschap kan ook alle activiteiten ontwikkelen die verband houden met de biosfeer en het behoud van de biodiversiteit, zoals bijvoorbeeld en niet-exhaustief, de kweek van insecten of dieren en de teelt van al dan niet eetbare planten.

De vennootschap kan daarnaast ook vastgoedactiviteiten voeren: de aankoop, de verkoop, het beheer, de renovatie en de verhuur van vastgoed.

In het algemeen kan de vennootschap alle commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen, transacties of verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of van die aard zijn dat ze de uitvoering ervan faciliteren of ontwikkelen.

Artikel 13. Zitting en bijeenroeping

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de tweede vrijdag van de maand september om negentien uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen. Bovendien moet de zaakvoerder een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerder zal de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen.

Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Artikel 14. Verdaging

Elke gewone of buitengewone algemene vergadering kan door de zaakvoerders tijdens de zitting

worden verdaagd met drie weken. Deze verdaging annuleert elke genomen beslissing. De tweede

vergadering zal beraadslagen over dezelfde agenda en beslist definitief.

Artikel 15. Schriftelijke algemene vergadering

§1. De aandeelhouders kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

§2. Wat de datering van de jaarvergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn van de algemene statutaire vergadering, behoudens bewijs van het tegendeel op voorwaarde dat de door alle zaakvoerders ondertekende schriftelijke beslissing 20 dagen voor de statutaire datum, de vennootschap heeft bereikt. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend voor de datum van de beslissing.

De schriftelijke beslissing, al of niet in meerdere exemplaren, wordt aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing ten laatste twintig dagen voor de datum van de algemene statutaire jaarvergadering op de zetel van de vennootschap is toegekomen en alle vereiste handtekeningen draagt.

Indien de laatste schriftelijke beslissing niet is toegekomen uiterlijk binnen twintig dagen voor de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering, dan moet de zaakvoerder de algemene vergadering bijeenroepen.

§3. Wat de datering van de bijzondere algemene vergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn waarop de beslissing is toegekomen op de zetel van de vennootschap, behoudens bewijs van het tegendeel. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend.

De schriftelijke beslissing, opgenomen in één of meerdere goedgekeurde voorstellen, moet worden aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing op de zetel van de vennootschap is toegekomen op de in deze verklaring gemelde datum en alle vereiste handtekeningen draagt.

Uit het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing moet blijken of bedoeld is dat alle agendapunten als geheel moeten worden goedgekeurd om tot een geldige schriftelijke beslissing te komen, dan wel of voor elk agendapunt afzonderlijk de schriftelijke goedkeuring wordt gesolliciteerd.

§4. Het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing kan bepalen dat de goedkeuring op de zetel van de vennootschap moet toekomen vóór een welbepaalde datum om in aanmerking te komen voor een geldige schriftelijke beslissing. Is de unaniem goedgekeurde schriftelijke beslissing, in één of meerdere exemplaren, niet tijdig toegekomen vóór die datum, dan verliezen de ondertekende goedkeuringen elke rechtskracht.

Indien er een commissaris is benoemd, moeten alle beslissingen van de algemene vergadering die bij schriftelijke procedure worden genomen, hem meegedeeld worden.

Artikel 16. Zittingen  processen-verbaal

§ 1. De algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder of, bij gebrek daaraan, door de aanwezige vennoot die de meeste aandelen bezit en, in geval van pariteit, door de oudste. De voorzitter zal een secretaris aanduiden die niet noodzakelijk vennoot moet zijn.

§ 2. De notulen van de algemene vergadering of van de enige vennoot worden neergelegd in een register dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel. Zij worden ondertekend door de voorzitter van de zitting en door de aanwezige vennoten die erom vragen. De uitgiften, afschriften of uittreksels worden ondertekend door een zaakvoerder.

Artikel 17. Beraadslagingen

§ 1. Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen.

Elke vennoot kan aan ieder andere persoon, al dan niet vennoot, door alle middelen van overdracht, een schriftelijke volmacht geven om zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering en daar in zijn plaats te stemmen.

§ 2. Alle algemene vergaderingen mogen alléén beslissen over de voorstellen die zijn opgenomen in de agenda, behalve als alle personen die moeten worden opgeroepen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uitdrukkelijk vermelden.

§ 3. Behalve in de door de wet bepaalde gevallen, kan de algemene vergadering beslissen welke ook de vertegenwoordigde fractie van het kapitaal mag zijn en bij absolute meerderheid van stemmen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

§ 4. In geval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar(s), worden de eraan verbonden stemrechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend. Artikel 18. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op éénendertig maart van ieder jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stelt de zaakvoerder een inventaris en de jaarrekening op waarvan hij, na goedkeuring door de algemene vergadering, de bekendmaking verzorgt, overeenkomstig de wet.

Artikel 19. Bestemming van de winst  réserves

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Artikel 20. Ontbinding

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering (of : van de enige vennoot) beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging. Artikel 21. Vereffenaars

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of merdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

Artikel 22. Verdeling van het netto-actief

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

SLOT- EN (OF) OVERGANGSBEPALINGEN

De comparanten nemen eenparig de volgende beslissingen die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en

wordt afgesloten op 31 maart 2016.

De eerste algemene vergadering heeft plaats in het jaar 2016.

2. Benoeming van zaakvoerder(s)

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één.

Worden benoemd tot niet-statutair zaakvoerder voor een onbepaalde duur:

- de Heer BOUSSE Laurent, voormeld, hier aanwezig en die aanvaardt.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

3. Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de

comparanten op dit moment geen commissaris te benoemen.

4. Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds heden door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

5. Volmachten

Finance-spirit, Leuvensesteenweg 75 te 1140 Evere, of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap om alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

Voor eensluidend uittreksel

Bijlagen : uitgifte van de akte  bankattest

Getekend Marc WILMUS, notaris te Etterbeek

Coordonnées
THE INITIATIVE

Adresse
LINTHOUTSTRAAT 11 1785 MERCHTEM

Code postal : 1785
Localité : MERCHTEM
Commune : MERCHTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande