THE OVERLORD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THE OVERLORD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 823.624.822

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 30.06.2014, NGL 01.07.2014 14258-0431-010
12/09/2014 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.03.2014, GGK 30.06.2014, NGL 04.09.2014 14581-0286-010
26/11/2014
ÿþMod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblac

NEERGELEGD

17NDV,2014

Griffie Rechtbank van Koophandel

Gréfff ven.

Ondernemingsnr : 0823,624.822

Benaming (voluit) : THE OVERLORD

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Sint-Hubertusstraat 3 - 3000 Leuven

Onderwerp(en) akte : statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor ADRIENNE SPAEPEN, geassocieerd notaris te Mechelen op negenentwintig september tweeduizend veertien, dat er gehouden de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid THE OVERLORD, met zetel te 000 Leuven, Sint-Hubertusstraat Ondememingsnummer 0823.624.822

De algemene vergadering heeft als volgt beslist:

EERSTE B SLUIT - ONTSLAG ZAAKVOERDERS

De vergadering bevestigt het ontslag van twee van de zaakvoerders met name:

- de heer KASZTANOVICS Tim Georges Jean, geboren te Bonheiden op achtentwintig augustus negentienhonderd tachtig, nationaal nummer : 80.08.28-075.45;

- de heer CORNETTE David, geboren te Vilvoorde op twintig augustus negentienhonderd vierentachtig, nationaal nummer 84.08.20-287.60;

ingevolge de bijzondere algemene vergadering de dato vijfentwintig juni tweeduizend veertien met ingang op dertig juni tweeduizend veertien.

Benoeming van de heer Dietér De Nijn, voormeld, als zaakvoerder met ingang vanaf zelfde datum.

TWEEDE BESLUIT KENNISNAME STUKKEN

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap inhoudende een voorstel van verdelingsplan, en van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het verslag van het bestuursorgaan is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per acht september tweeduizend veertien.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

Besluiten verstag revisor

De besluiten van het verslag van de heer VANDERHAEGEN Steven, bedrijfsrevisor, te 3360 Korbeek-Lo, Stichelweg 29, luiden als volgt:

`7. BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen heeft het bestuursorgaan van de BVBA THE OVERLORD een boekhoudkundige staat, afgesloten op 8 september 2014, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 104.846,15 en een netto-actief van ¬ 104.846,15, inclusief de overdracht van het resultaat van het lopende boekjaar per 8 september 2014 ad ¬ -2.666,91. B1 de bepaling van dit resultaat werd rekening gehouden met de kosten van de vereffening.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat, onder voorbehoud van de mogelijke fiscale en sociale schulden die bij de stopzettingscontroles tot uiting zouden kunnen komen, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen warden door de vereffenaar en onder voorbehoud van de eventuele gevolgen van de mogelijke niet-toepasselijke naleving van wettelijke en bestuursrechtelijke beperkingen die niet onder onze directe controleopdracht vallen. Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBC, hebben wij vastgesteld dat aile schulden ten aanzien van derden op datum van de ondertekening van dit controleverslag werden betaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd. Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatiebonus die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering niet geconsigneerd werd.

Overeenkomstig hef Wetboek van vennootschappen dient de bedrijfsrevisor zijn verslag inzake de ontbinding over te maken aan de vennootschap, ten minste 15 dagen voor de algemene vergadering die moet beslissen over de ontbinding.

Leuven, 26 september 2014

Steven Vanderhaegen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanTien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Lai{C B - Vnrvnln

Bedrijfsrevisor

(getekend)"

DERDE BESLUIT  ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING

De vergadering beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud van

de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek

van Vennootschappen, tot ontbinding en vereffening in één akte.

Voormeld artikel laat de ontbinding en vereffening in één akte toe ais aan volgende voorwaarden is voldaan:

1. er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2. alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen zijn werden geconsigneerd;

3. alle vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd op de algemene vergadering en besluiten met eenparigheid van stemmen;

4. Indien een verslag moet worden opgemaakt door een commissaris, bedrijfsrevisor of externe accountant overeenkomstig artikel 181 §1, derde lid W. Venn., maakt het verslag melding van deze terugbetaling of consignatie in zijn conclusies;

5, de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf,

Verslag bestuursorgaan

Uit het voomoemde bestuursverslag blijkt dat de vennootschap op datum van de toestand van actief en passief nog de volgende schulden had: nihil.

De hier aanwezige zaakvoerder bevestigt dat alle voomoemde schulden op heden reeds vereffend werden voor de datum van onderhavige akte. Ook werd het ereloon en de aktekosten van de notaris vereffend, evenals alle belastingen.

De betalingsbewijzen dienaangaande werden voorgelegd.

De aanwezige zaakvoerder bevestigt dat de vennootschap geen andere schulden heeft.

Ontbinding

Na vastgesteld te hebben dat er geen passiva (schulden) zijn luidens voormelde verklaring van de zaakvoerder, beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

VIERDE BESLUIT  GOEDKEURING VAN DE VERDELING VAN HET NETTO VERDELINGSSALDO EN TOEBEDELING VAN HET RESTEREND ACTIEF

De vergadering sluit zich aan bij het voorstel van verdelingsplan zoals opgenomen in het bestuursverlag en beslist dat het resterend netto-actief van de vennootschap zoals bepaald in het bestuursverslag door de vennoten zal worden teruggenomen in verhouding van hun aandelenbezit.

De vennoten verklaren de hen toegekende activa te aanvaarden en verklaren dat zij in voorkomend geval alle toekomstige activa en alle rechten van de vennootschap zullen overnemen,

VIJFDE BESLUIT ONMIDDELLIJKE SLUITING VEREFFENING BEËINDIGING MANDAAT ZAAKVOERDER

De vergadering beslist, gezien het voorgaande, de vereffening onmiddellijk te sluiten.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan en dat het mandaat van de zaakvoerder, met name: de heer DE NIJN Dieter Emiel, geboren te Mechelen op zesentwintig april negentienhonderd eenentachtig, nationaal nummer 81.04.26-013.63, wonende te 2800 Mechelen, Tervuursesteenweg 299, op heden beëindigd is. De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerder voor de uitoefening van zijn mandaat voor het lopende boekjaar tot op heden.

De vergadering beslist daarenboven dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn op het volgende adres: L.c.B., 3010 Kessel-Io, Tiensesteenweg 267.

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

De vergadering verleent volmacht op de bankrekening(en) van de vennootschap aan de heer DE NIJN Dieter, voornoemd, teneinde het vereffeningssaldo uit te keren aan de vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit,

Voor ontledend uittreksel

Notaris Adrienne Spaepen

Tegelijk hiermee neergelegd;

-afschrift van de akte

-uittreksel van de akte

-bijzonder verslag van de zaakvoerder

-verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste bic. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

4_.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

09/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 30.06.2012, NGL 31.10.2012 12631-0586-010
06/04/2011
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I IIJI if Il 111ff lII1 lff1 1111 IIIl ffI 1111 lUI

'11051836*

eilaoittad taf «a. *ai Waln tSaBt

ART 2011

Griffie

Benaming : THE OVERLORD

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint Hubertusstraat 3, 3000 Leuven

Ondernemingsnr : 0823.624.822

Voorwerp akte : Ontslag van 2 zaakvoerders,wijziging statuten.

Bij verslag van de bijzondere algemene vergadering van 13/03/2011 werd beslist mijnheer Rainson Koen, wonende te 2800 Mechelen, Vredestraat 16, geboren op 25/04/1985, ontslag te verlenen als zaakvoerder.Het gevoerde beleid van over het afgelopen jaar wordt goedgekeurd en er wordt aan Rainson Koen décharge verleend.

Eveneens werd beslist mijnheer De Nijn Dieter Emiel, wonende te 2800 Mechelen, Tervuursesteenweg 299, geboren op 26/04/1981, ontslag te verlenen als zaakvoerder. Het gevoerde beleid van over het afgelopen jaar wordt goedgekeurd en er wordt aan De Nijn Dieter Emile décharge verleend.

Ontslag wordt eenparig goedgekeurd.

Eveneens werd beslist dat het ambt van zaakvoerder wordt bezoldigd en dat artikel acht uit de statuten wordt geschrapt.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
THE OVERLORD

Adresse
SINT-HUBERTUSSTRAAT 3 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande