THIELEMANS & C°

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : THIELEMANS & C°
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 452.421.757

Publication

04/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 28.03.2014, NGL 31.03.2014 14081-0024-016
15/04/2013
ÿþ Mod 2.1

1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

Q 4 APR 2013

Griffie

III

ullu

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

5taatsblac

Ondernemingsnr : 0452.421.757

Benaming

(voluit) : Thielemans & Co

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Brusselsesteenweg 307 -1785 Merchtem

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering der aandeelhouders van 15 maart 2013

Met onmiddellijke ingang neemt mevr. Lucilie De Roy, wonende Predikstoeistraat 4 te 1785

Merchtem, ontslag als bestuurder. Kwijting wordt unaniem verleend voor haar prestaties

tot 15 maart 2013.

Kristof Van Doorslaer

Gedelegeerd-bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

08/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 15.03.2013, NGL 03.04.2013 13080-0233-015
23/01/2012
ÿþ MOd Word 1.1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1



11

I II I 1101 I 1II1 1111l 111

`12020353*











Ondernemingsnr : 0452.421.757

Benaming

(voluit) : Thielemans&C°

Annexes du Moniteur belge

gen bij- het-Bcigisch-StaatsbiaTd 231in/2012

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 1785 Merchtem (Brussegem), Brusselsesteenweg 307

Onderwerp akte : Omzetting aandelen aan toonder in aandelen op naam - bevestiging verplaatsing maatschappelijke zetel - verlenging boekjaar - omzetting van het kapitaal naar de euro - aanneming nieuwe statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Sabine Van Buggenhout te Wolvertem (Meise) op achtentwintig december tweeduizend en elf, geregistreerd acht rollen - geen verzending te Meise de vijf januari 2012 Boek 5/427 Blad 83 Vak 13. Ontvangen : vijfentwintig euro (25,00 E) - De Ontvanger: Henri Roseleth (getekend) dat door de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap Thielemans & C° met zetel te 1785 Merchtem (Brussegem), Brusselsesteenweg 307 volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid; van stemmen:

EERSTE BESLISSING  Omzetting van de bestaande aandelen aan toonder

in aandelen op naam

De algemene vergadering beslist, conform de wet van 14 december 2005 houdende de afschaffing van de: . effecten aan Toonder, om de bestaande 2500 aandelen aan toonder vanaf heden om te zetten in aandelen op naam.

De vernietiging heeft vôôr heden plaatsgevonden.

De algemene vergadering beslist derhalve om de statuten aan te passen zoals hierna vermeld bij de' aanneming van de nieuwe statuten.

TWEEDE BESLISSING  Bevestiging verplaatsing maatschappelijke zetel

De algemene vergadering bevestigt de beslissing om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar de Brusselsesteenweg 307 te 1785 Merchtem (Brussegem).

Deze beslissing werd gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 8 januari 2009, onder nummer 0004192.

" DERDE BESLISSING  Verlenging boekjaar en verplaatsing jaarvergadering

De algemene vergadering beslist het huidige boekjaar met negen maanden te verlengen, waardoor het zal.

eindigen op 30 september 2012.

Na 30 september 2012 zal een nieuw boekjaar starten dat vanaf dan zal lopen vanaf 1 oktober tot en met 30

september.

De vergadering beslist de jaarvergadering te verplaatsen naar de derde vrijdag van de maand maart, om 20.

uur. Indien deze dag een feestdag is, zal de jaarvergadering plaatsvinden om hetzelfde uur op de eerstvolgende

werkdag.

Bijgevolg vindt de eerstvolgende jaarvergadering plaats op de derde vrijdag van maart 2013.

VIERDE BESLISSING  Omzetting van het kapitaal naar de euro

De algemene vergadering beslist om het kapitaal van 2.500.000 oude Belgische Frank om te zetten naar de

euro, waardoor de vennootschap vanaf heden een kapitaal heeft van 61.973,38 ¬ .

VIJFDE BESLISSING  Aanneming van nieuwe statuten

De algemene vergadering beslist de oude statuten van de vennootschap te vervangen door nieuwe statuten

die hierna worden vermeld:

Vorm en naam

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap, met als naam 'THI ELEMANS &

Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1785 Merchtem (Brussegem), Brusselsesteenweg 307.

Doel

Op de laatste blz van Lijk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

-Alle verrichtingen in verband met klein- en groothandel, import en export, van ruwe, half-afgewerkte en afgewerkte produkten van de ijzen- en staalnijverheid, non-ferrometalen, PVC, machines en materiaal, welke te maken hebben met de bouwsector.

-Het maken, leveren en plaatsen van aluminium-, hout- en PVC-schrijnwerk.

" De vennootschap mag verder alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de ondernemingen in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

" Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

" De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van die aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 61.973,38 ¬ , vertegenwoordigd door 2500 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, elk aandeel 1/2500ste van het kapitaal vertegenwoordigend.

Er zijn geen aandelen zonder stemrecht.

Kapitaalverhoging

1) ALGEMENE REGELS

Onder voorbehoud van de toepassing van deze statuten in verband met het toegestaan kapitaal, kan tot verhoging van het kapitaal slechts worden besloten door een buitengewone algemene vergadering ten overstaan van een Notaris en met inachtneming van de hierna volgende bepalingen.

Bij elke verhoging van kapitaal moet voldaan zijn aan de formaliteiten en voorwaarden bepaald in de artikelen 441 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. De raad van bestuur bepaalt het bedrag en de uitgiftevoorwaarden van de nieuwe aandelen.

Om een kapitaalverhoging te realiseren, mag de vennootschap geen middelen voorschieten, leningen toestaan of zekerheden stellen, behalve in de wet voorziene uitzonderingen.

2) BIJZONDERE REGELS - NAARGELANG SOORT INBRENG

Inbreng in geld - voorkeurrecht

Onverminderd de voorschriften die gelden bij publieke uitgifte van aandelen, moeten de aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, eerst aangeboden worden aan de oude aandeelhouders, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd en dit alles op de wijze en in voorkomend geval met de uitzonderingen bepaald in artikel 595 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. Die termijn wordt bepaald door de algemene vergadering of, wanneer tot verhoging wordt besloten overeenkomstig artikel 603 van het Wetboek van Vennootschappen, door de raad van bestuur.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht gepubliceerd overeenkomstig artikel 593 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit bericht kan vervallen, wanneer alle aandelen van de vennootschap op naam zijn gesteld. Alsdan wordt de inhoud ervan bij aangetekende brief ter kennis gebracht van de aandeelhouders.

Het voorkeurrecht is verhandelbaar gedurende de gehele inschrijvingstijd, zonder dat aan die verhandelbaarheid andere beperkingen kunnen worden gesteld dan die welke van toepassing zijn op het effect waaraan het recht is verbonden.

Wordt dat recht van voorkeur binnen de inschrijvingstermijn niet geheel uitgeoefend, dan worden de overblijvende aandelen aan de andere aandeelhouders in dezelfde evenredigheid aangeboden. De raad van bestuur kan dan eveneens beslissen dat derden aan de kapitaalverhoging kunnen deelnemen.

Het recht van voorkeur kan beperkt of opgeheven worden ofwel bij unaniem akkoord van aile aandeelhouders in algemene vergadering verenigd, zonder dat buiten de vaststelling van dit feit nog enige andere formaliteit moet worden nageleefd, ofwel bij besluit van de buitengewone algemene vergadering genomen met inachtneming van de vereisten gesteld voor een statutenwijziging.

In deze laatste gevallen wordt het daartoe strekkend voorstel van de raad van bestuur toegelicht in een in de agenda aangekondigd bijzonder verslag, waarin uiteengezet wordt waarom de beperking of opheffing vereist is in het belang van de vennootschap en waarin de uitgifteprijs verantwoord wordt.

Bij beperking of opheffing van het voorkeurrecht kan de algemene vergadering bepalen dat bij de toekenning van nieuwe aandelen voorrang wordt gegeven aan de vroegere aandeelhouders, mits een inschrijvingstermijn van tien dagen.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar. De nieuwe aandelen die deze met eigen middelen verkrijgt, behoren hem in volle eigendom toe.

Evenwel is hij ertoe gehouden de vruchtgebruiker te vergoeden voor de waarde van het vruchtgebruik waarmee het voorkeurrecht is bezwaard.

Inbreng in natura

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Enkel vermogensbestanddelen die naar economische maatstaven kunnen gewaardeerd worden, met uitsluiting van verplichtingen tot het verrichten van werk of van diensten, komen in aanmerking voor vergoeding door aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen

Voor kapitaalverhoging door inbreng in natura moeten de verslagen voerzier; bij het Wetboek van Vennootschappen door de raad van bestuur en een commissaris of de bedrijfsrevisor worden opgemaakt.

Beide verslagen worden in de agenda vermeld. Een afschrift ervan wordt overgemaakt aan de aandeelhouders.

Een exemplaar van beide verslagen zal tegelijk met de uitgifte van de authentieke akte die deze kapitaalverhoging vaststelt, worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van koophandel, de besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor worden gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad.

3) TOEGESTAAN KAPITAAL

De algemene vergadering van aandeelhouders kan aan de raad van bestuur de bevoegdheid toekennen om, gedurende een periode van vijf jaar te rekenen van de bekendmaking van de oprichtingsakte of van de wijziging van de statuten, het maatschappelijk kapitaal in een of meer malen tot een bepaald bedrag te verhogen.

Die bevoegdheid is hernieuwbaar.

De beslissing van de raad van bestuur tot verhoging van het kapitaal zal moeten vastgesteld worden bij authentieke akte.

Kapitaalvermindering

De buitengewone algemene vergadering kan ten overstaan van een notaris besluiten tot een kapitaalvermindering, indien de oproeping tot deze vergadering het doel van de kapitaalvermindering en de wijze waarop ze zal gebeuren, vermeldt.

Bij iedere kapitaalvermindering moeten de aandeelhouders die zich in gelijke omstandigheden bevinden gelijk behandeld worden. Het besluit tot kapitaalvermindering wordt genomen met inachtneming van de artikelen 612 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Aandelen op naam

Alle aandelen zijn op naam. Ze vermelden een volgnummer en zijn ingeschreven in het register van aandelen overeenkomst de bepalingen van artikel 463 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel.

Aan de aandeel- en obligatiehouders worden certificaten afgegeven van deze inschrijvingen.

Ondeelbaarheid van de effecten

Ten opzichte van de vennootschap zijn de effecten ondeelbaar.

indien een effect aan verscheidene eigenaars toebehoort, is de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst, totdat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap is aangewezen als eigenaar van het effect.

Niet-volstorte aandelen en stortingsplicht

De verbintenis tot volstorting van een aandeel is onvoorwaardelijk en ondeelbaar.

Bijstorting of volstorting wordt door de raad van bestuur opgevraagd op een door hem te bepalen tijdstip. De aandeelhouder komt in verzuim door het enkel verstrijken van de in de kennisgeving bepaalde termijn.

Zolang de opgevraagde opeisbare stortingen op een aandeel niet zijn gedaan overeenkomstig deze bepaling, blijft de uitoefening van de daaraan verbonden rechten geschorst.

Benoeming en ontslag van bestuurders

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, af dan niet aandeelhouders van de vennootschap, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

Vergadering van de raad van bestuur

De raad van bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter zo dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist en bovendien binnen veertien dagen na een daartoe strekkend verzoek van twee bestuurders.

De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in enige andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de zetel gevestigd is, aangewezen in de oproepingsbrief.

Besluitvorming

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten, wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Bij staking van stemmen heeft de bestuurder die de vergadering voorzit, beslissende stem.

De bestuurder die belet is, kan bij eenvoudige brief, fax, telegram, telex of e-mail, volmacht geven aan een van zijn collega's van de raad, maar slechts voor één vergadering.

Nochtans kan een bestuurder slechts één medelid van de raad vertegenwoordigen.

Tegenstrijdig belang

Wanneer een bestuurder bij een verrichting die de goedkeuring van de raad van bestuur behoeft, een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is hij verplicht de raad op de hoogte te brengen en zijn verklaringen te doen opnemen in de notulen van de vergadering, overeenkomstig artikel 523 van hef Wetboek van Vennootschappen. Hij mag aan de behandeling van dat punt niet deelnemen.

De deelneming aan de beraadslaging en aan de stemming is toegestaan indien de tegenstrijdigheid van belangen uitsluitend voortvloeit uit de aanwezigheid van de betrokken bestuurder in de raad van bestuur van één of meer vennootschappen waarop die verrichtingen of die beslissingen betrekking hebben.

Intern bestuur: bevoegdheden en dagelijks bestuur

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

De raad van bestuur kan inzonderheid aan één of meer van zijn leden het intern dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen.

Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Externe vertegenwoordigingsmacht

Alle akten die de vennootschap verbinden, in en buiten rechte, worden geldig ondertekend door één alleen optredende gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders die gezamenlijk optreden. Zij moeten tegenover derden het bewijs van hun machten niet staven.

Bijzondere volmachten

Het orgaan dat overeenkomstig de voorgaande artikelen de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht.

Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering  Bevoegdheid

tje regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt de algemeenheid van de aandeelhouders.

Zij is samengesteld uit aile eigenaars van aandelen die stemrecht hebben, die persoonlijk aanwezig of door een gemachtigde zijn vertegenwoordigd, mits naleving van de wettelijke en statutaire voorschriften. De besluiten genomen door de vergadering zijn bindend voor alle, zelfs afwezige of niet instemmende aandeelhouders.

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, wordt van rechtswege gehouden op de 3de vrijdag van de maand maart om 20 uur. Indien die dag een wettelijk feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden om zelfde uur.

Plaats van de vergadering en bevoegdheid

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de zetel van de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

De gewone en de bijzondere algemene vergadering zijn bevoegd om te beraadslagen en te besluiten terzake van de benoeming en het ontslag van de bestuurders en de commissarissen, de vaststelling van het salaris van de bestuurders en van de vergoeding voor commissarissen, het instellen van de vennootschapsvordering tegen de bestuurders en de commissarissen, het verlenen van kwijting, het vaststellen van de jaarrekening, de bestemming van de beschikbare winst.

De algemene vergadering is bovendien bevoegd om te beraadslagen en te besluiten in alle aangelegenheden die tot de bevoegdheid van andere organen behoren, wanneer die organen in de onmogelijkheid verkeren om tot een besluit te komen.

De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen in de statuten. Bijeenroeping en verplichtingen

De raad van bestuur en iedere commissaris afzonderlijk kunnen zowel een gewone algemene vergadering (jaarvergadering) ais een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag.

De raad van bestuur en de commissarissen zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer aandeelhouders die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

Oproeping en vorm

De raad van bestuur, evenals de eventuele commissarissen, zijn gerechtigd de algemene vergadering bijeen te roepen. Zij zijn verplicht deze bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen dit vragen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De bijeenroepingen voor elke algemene vergadering, worden gedaan overeenkomstig artikel 533 van het Wetboek van Vennootschappen.

Wanneer alle aandeelhouders aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn, kan de algemene vergadering op geldige wijze beraadslagen en besluiten zonder dat de formaliteiten van bijeenroeping voorzien in het voormelde artikel 533 werden nageleefd. De besluiten moeten dan genomen worden met eenparigheid van stemmen.

Neerlegging van de effecten  niet van toepassing,

Binnen een termijn van vijf dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering moeten de houders van aandelen op naam of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap. De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Bestuurders en commissarissen zijn vrijgesteld van deze formaliteiten.

Vertegenwoordiging van aandeelhouders

Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordi-'ging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke aandeelhouder op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet aandeel-houder, mits hijzelf of de gevolmachtigde de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om tot de vergadering te worden toegelaten.

Stemrecht en schorsing van het stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Beraadslaging

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet op de agenda voorkomen, tenzij zij voltallig is en alle aandeelhouders ermee akkoord zijn.

Behoudens in de gevallen door de wet voorzien, worden de besluiten genomen bij meerderheid van stemmen, ongeacht het getal van de op de vergadering vertegenwoordigde effecten.

De buitengewone algemene vergadering, gehouden ten overstaan van een Notaris, kan over een voorgestelde statutenwijziging alleen dan op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen, wanneer het voorstel drie/vierde van de stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen heeft verkregen.

De stemmingen gebeuren bij handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met gewone meerderheid van stemmen anders over beslist.

Een aanwezigheidslijst waarop de naam van de aandeelhouders en het getal van hun effecten voorkomen, wordt door ieder van hen of door hun lasthebber ondertekend, alvorens zij ter zitting binnenkomen.

Aandelen in onverdeeldheid en vruchtgebruik op aandelen

Wanneer één of meer aandelen toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht geschorst totdat de blote eigenaar en de vruchtgebruiker een van hen beiden of een derde schriftelijk hebben aangewezen om ten aanzien van de vennootschap dat recht uit te oefenen.

Boekjaar en jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de raad van bestuur de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De bestuurders stellen bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van Vennootschappen. De bestuurders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bestemming van de winst en reserve

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen zoals blijkt uit de goedgekeurde balans, maakt de netto-winst uit.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste 5% afgenomen voor de vorming van een reservefonds, de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden, het reservefonds beneden peil komt.

De algemene vergadering besluit op voorstel van de raad van bestuur met meerderheid van stemmen over de bestemming die dit saldo moet krijgen.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Betaling van de dividenden

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De betaling van de dividenden gebeurt jaarlijks op de door de raad van bestuur vastgestelde tijdstippen en plaatsen.

De raad van bestuur kan op zijn verantwoordelijkheid besluiten op het resultaat van het boekjaar interimdividenden uit te keren en de datum van hun betaling bepalen.

Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies, of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de reserves, die volgens een wettelijke of statutaire bepaling zijn of moeten worden gevormd.

Tot uitkering van een nieuw interimdividend mag niet worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend.

Een uitkering van een interimdividend of van een dividend in strijd met dit artikel moet door de aandeelhouder die haar heeft ontvangen, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitkering te zijnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

Vervroegde ontbinding

I. Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Il. Wanneer het netto-actief ten gevolge van geleden verliezen, gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, kan de ontbinding worden uitgesproken wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

III. Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere . belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Ontbinding

De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, of bij besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Verdeling van het netto-actief

Na betaling van aile schulden, lasten en kosten van vereffening, wordt het beschikbaar overschot verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen.

Benoeming en bevoegdheden van de vereffenaars

Mochten er geen vereffenaars zijn benoemd, dan zijn de bestuurders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid ' van stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

COORDINATIE VAN DE STATUTEN

Het nodige zal worden gedaan ter coördinatie van de statuten en neerlegging ervan op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

VOLMACHT

De algemene vergadering geeft volmacht aan Accountantskantoor Vandenbranden P. BVBA, Dorpsstraat 14 bus 1 te 1851 Grimbergen (Humbeek), met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde naar aanleiding van de bij onderhavige akte genomen beslissingen, alle vereiste formaliteiten bij de fiscale administraties, BTW en de Kruispuntenbank van Ondernemingen in orde te brengen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Sabine Van Buggenhout  notaris

Tegelijk neergelegd: uitgifte met gecoordineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 24.08.2011 11437-0119-016
26/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 20.08.2010 10433-0375-015
01/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 26.08.2009 09656-0141-016
27/04/2015
ÿþw

~

Med Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

neeroe e d/ontvc.n ;en an

-17-7,77 `_í



*1506011111

1 J

~

ter griffie Vc,n

echtbank van kE:aqiaffieic:,wi

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsar : 0452.421.757

Benaming

(voluit) : Thielemans & Co

(verkort):

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Brusselsesteenweg 307 - 1785 Merchtem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verlenging mandaten

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 27 maart 2015 :

Het mandaat van afgevaardigd bestuurder van Kristof Van Doorslaer, wonende Merchtem 1785, Predikstoelstraat 4 wordt met unanimiteit verlengd tot de algemene vergadering te houden in juni 2020. Hij aanvaardt zijn mandaat.

Het mandaat van bestuurder van Thielemans Services BVBA, Merchtem 1785, Predikstoelstraat 4 wordt met unanimiteit verlengd tot de algemene vergadering te houden in juni 2020. Het mandaat wordt aanvaard.

Van Doorslaer Kristof

Afgevaardigd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso 1 Naam en handtekening.

08/01/2009 : BL579913
16/09/2008 : BL579913
04/09/2008 : BL579913
28/08/2006 : BL579913
23/08/2005 : BL579913
09/11/2004 : BL579913
19/11/2003 : BL579913
30/04/2003 : BL579913
05/11/2002 : BL579913
29/09/1999 : BL579913
17/06/1998 : BL579913
01/01/1997 : BL579913

Coordonnées
THIELEMANS & C°

Adresse
BRUSSELSESTEENWEG 307 1785 BRUSSEGEM

Code postal : 1785
Localité : Brussegem
Commune : MERCHTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande