THOMAS NIJS

Société en commandite simple


Dénomination : THOMAS NIJS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 538.486.788

Publication

19/09/2013
ÿþ Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophande

te Leuven, de 1 0 sr-r, 2r3

3

DE GRFiER,

rime

111111111,11311111°!1101111 i

Vo beho aan Belg Staat



Ondernemingsnr : 0535.43G. 4e

Benaming

(voluit) : Thomas Nijs

(verkort) :

Rechtsvorm : Comm.V.

Zetel : Gratestraat 13C, 3380 Glabbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Op 6 september 2013 hebben de volgende oprichters besloten een gewone commanditaire vennootschap op te richten voor onbepaalde duur onder de benaming THOMAS NIJS:

De heer Thomas Nijs, woonachtig te 3380 Glabbeek, Grotestraat 13C, geboren op 5 januari 1994 stort 5.800 EUR ter verkrijging van 58 van de 60 aandelen in hoedanigheid van werkend vennoot.

Mevrouw Kristine Nijs, woonachtig te 3380 Glabbeek, Grotestraat 13C, geboren op 30 oktober 1966 stort 100 EUR ter verkrijging van 1 van de 60 aandelen in hoedanigheid van werkend vennoot.

De heer Filip Nijs, woonachtig te 3380 Glabbeek, Grotestraat 13C, geboren op 16 maart 1966 stort 100 EUR ter verkrijging van 1 van de 60 aandelen in hoedanigheid van stille vennoot.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3380 Giabbeek, Grotestraat 130. Hij kan door een eenvoudige beslissing van de zaakvoerder verplaatst worden.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 6.000 EUR is volledig gestort in geld en wordt vertegenwoordigd door 60 aandelen op naam van gelijke waarde en zonder vermelding van nominale waarde.

De heer Thomas Nijs en mevrouw Kristine Nijs treden op ais werkend of beherend vennoot, zijnde met hoofdelijke aansprakelijkheid in de zin van artikel 202 W, Venn. Zij warden dan ook met onmiddelijke ingang benoemd als zaakvoerder. Hun mandaat is van onbepaalde duur en onbezoldigd.

De heer Filip Nijs treedt hierbij op als stille vennoot in de zin van artikel 206 W.Venn. Dit impliceert dat hij enerzijds enkel gehouden is tot het bedrag van zijn beloofde inbreng maar dat hij anderzijds geen enkele daad van bestuur (zelfs niet onder volmacht) zal verrichten.

De vennootschap heeft tot doel:

-Het uitvoeren van loonwerken voor landbouwdoeleinden.

-Het uitvoeren van landbouwwerken voor derden.

-Algemene land- en bosbouwwerken.

-Aan- en verkoop van machines, huur en verhuur van machines, al dan niet met bediening.

-Aan- en verkoop van stro, hooi en andere eenjarige gewassen aan en van particulieren, landbouwers en

anderen.

-Het uitvoeren van grondwerken.

-Het teelten van eenjarige gewassen.

-Algemene elektriciteitswerken.

-Onderhouds- en herstellingswerken van mechanische aard voor derden.

-Algemene klusjesdienst

-Vervaardiging van metalen constructiewerken en gebinten voor gebouwen en materieel, machines en uitrustingen.

-Veeteelt in de meest ruime zin.

De vennootschap kan alle en om het even welke verrichtingen uitvoeren nodig of nuttig voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële-, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap mag zich borg stellen voor en waarborgen verlenen ten gunste van derden. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of haar diensten kunnen leveren, of de afzet van haar diensten kunnen vergemakkelijken en allerhande roerende waarden, daaronder begrepen, de aankoop, de verkoop, arbitrage van dergelijke waarden. Bovendien kan zij functies van zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2013 - Annexes du Moniteur belge



















Op de laatste Diz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

.,

Vote-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

De aandelen zijn onoverdraagbaar en ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap, behoudens de uitzonderingen zoals opgenomen in deze statuten. De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide ï bevoegdheden om alle handelingen van bestuur en beheer te verrichten die binnen het raam van het maatschappelijk doel vallen, met uitzondering van wat de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehoudt. De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste woensdag van juni om 18u. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. Het boekjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. Enige winstverdeling kan enkel geschieden uit netto en werkelijke winst, De netto winst is de winst die na verdeling het kapitaal ongemoeid Iaat.

Het eerste boekjaar gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank, datum waarop de vennootschap volgens de oprichtingsakte begint te werken en eindigt op 31 december 2014. De eerste jaarvergadering zal dan ook plaatsvinden in 2015. De oprichters verklaren dat zij alle verbintenissen en overeenkomsten door een werkende vennoottzaakvoerder aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting en vooraleer deze rechtspersoonlijkheid verkreeg, voor rekening van de vennootschap overnemen.De oprichters bekleden de zaakvoerders met alle bevoegdheden en geven een bijzondere volmacht aan Mansus BVBA, BE 0501.807.130, Zilverbergstraat 7, 3391 Meensel-Kiezegem, vertegenwoordigd door Nico Demarsin, om de formaliteiten inzake deze oprichting voor directe en indirecte belastingen, ondernemingsloket en sociaal verzekeringsfonds te verzorgen.

De zaakvoerder

Thomas Nijs

Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
THOMAS NIJS

Adresse
GROTESTRAAT 13C 3380 GLABBEEK(ZUURBEMDE)

Code postal : 3380
Localité : GLABBEEK
Commune : GLABBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande