THUISVERPLEGING EVA CRABBE

Divers


Dénomination : THUISVERPLEGING EVA CRABBE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 523.918.180

Publication

03/02/2014
ÿþf Mod POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behoude aan het Belgiscf

staatsbh

M~~

~ áal~1 .~'fi ~~ 3i~.r

2 3 jAM 2014

Griffie

111111309,111

Ondernemingsnr Benaming (voluit) : 0523.918.180

(verkort) : Thuisverpleging Eva Crabbe

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Esp 42, 1745 Opwijk, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerders

Tekst:

Bij beslissing van de zaakvoerder wordt de maatschappelijke zetel van de vennootschap vanaf 1 december 2013 verplaatst naar volgend adres:

- Kapellelaan 148

1860 Meise

getekend,

Eva Crabbe

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoCo)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/03/2013
ÿþOndernemingsnr : Benaming (voluit) : ~~~~ ~.J~ ~ À o

(verkort) : Thuisverpleging Eva Crabbe

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Gewone commanditaire vennootschap

MOA POF 11.1

ï[1"jf ,' .I] In de bijhagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111°1111111,1

.1.R MAR. 2013

BRUSSEL

Griffie

Zetel : Esp 42, 1745 Opwijk, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel uit oprichtingsakte

Tekst:

Volgende comparanten verklaren te hebben opgemaakt de onderhandse akte op 6 maart 2013 met als doel de oprichting van een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap:

1) Mevrouw Eva Crabbe, geboren te Jette op 24 november 1987

Wonende Esp 42,1745 Opwijk

treed op als gecommanditeerde vennoot

2) De heer Dieter Lissens, geboren te Vilvoorde op 21 mei 1988

Wonende Esp 42,1745 Opwijk

treed op als stille vennoot

Naam: "Thuisverpleging Eva Crabbe", voorafgegaan of gevolgd door de vermelding "burgerlijke vennootschap op de vorm van een gewone commanditaire vennootschap" of de afkorting "B.V. Comm. V."

Zetel: Esp 42, 1745 Opwijk

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bij oprichting bedraagt 2.000,00 EUR (tweeduizend euro) is samengesteld uit 100 aandelen zonder vermelding van een nominale waarde. Beherend vennoot Eva Crabbe heeft ingetekend op 99 van de 100 aandelen en volstort in geld het bedrag van 1.980,00 EUR (duizend negenhonderd euro). Stille vennoot Dieter Lissens heeft ingetekend op 1 van de 100 aandelen en volstort in geld 20,00 EUR (honderd euro).

Een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap niet overdragen onder levenden aan een medevennoot of aan een derde, zonder voorafgaandelijk en geschreven akkoord van de andere vennoten. Elke overdracht of overgang van aandelen geschiedt bij toepassing van artikel 1690 Burgerlijk Wetboek.

Maatschappelijk doel:

De vennootschap heeft tot doel, in België alsook in het buitenland:

1. De uitoefening door de verpleegkundige-vennoot van haar volledige activiteit als verpleegster in naam en voor rekening van de vennootschap, rekening houdend met de geldende normen. De verpleegkunde wordt

Op de laatste blz. van Duik R vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van do instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luth i3 - vervolg

Voor-Behoudeh

aan het

Belgisch Staatsblad

Mod PDF 11,1

uitgeoefend onder de persoonlijke beroepsaansprakelijkheid van de verpleegkundige-vennoot en onder bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap. De activiteit omvat de inning van erelonen, door en voor de

vennootschap, de eventuele uitkering van een uitkering in overeenstemming met de werkelijk uitgeoefende beroepsactiviteiten, en de vereffening door de vennootschap van alle uit de activiteiten voortvloeiende uitgaven.

Il. Het inrichten van verpleegkundige diensten die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteit, met inbegrip van secretariaat.

III. Het aankopen, huren, leasen en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, voor voornoemde activiteiten,

IV. Met het oog op een professionele samenwerking, het afsluiten van

overeenkomsten met verpleegkundigen en het aangaan van (kosten) associaties. Het optimaal beheer van de reserves als een goede huisvader. Hiertoe mag de vennootschap onder meer alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die zij nodig of nuttig acht om de reserves rechtstreeks of onrechtstreeks vrij te stellen, te verwerven of uit te bouwen.

V. Het verstrekken van onderwijs en het geven van lezingen over medische onderwerpen, het optreden als stagebegeleider.

VI. Beheer en management van vennootschappen.

De vennootschap mag alle financiële, roerende of onroerende verrichtingen of diensten uitvoeren of stellen, die in enig rechtstreeks of onrechtstreeks verband staat met haar doel. De vennootschap mag zich borg stellen, haar goederen en rechten in pand of in hypotheek geven tot waarborg van de uitvoering van alle verbintenissen of verplichtingen. De vennootschap mag op eender welke wijze belangen nemen in verrichtingen, verenigingen, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel hebben.

De opsomming is in de meest uitgebreide betekening van de termen en Is niet beperkend. Al deze handelingen kunnen zowel in België als in andere Europese landen gebeuren.

Duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duurte rekenen vanaf heden. De bepalingen van artikel 39, 3° en 5° W. Venn. betreffende de ontbinding en de opzegging van het vennootschapscontract zijn niet van toepassing. Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de vergadering van de vennoten met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging. Aansprakelijkheid: De beherend vennoot is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor alle vennootschapsschulden. De stille vennoot is enkel aansprakelijk voor alle vennootschapsschulden ter grootte van zijn inbreng.

Bestuur: Tot zaakvoerder van de vennootschap wordt benoemd voor onbepaalde duur: mevrouw Eva Crabbe, Esp 42,1745 Opwijk. Mevrouw Crabbe verklaart haar opdracht te aanvaarden, onder bevestiging dat zij niet werd getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet. De bezoldiging van de zaakvoerder en de winstverdeling zal bepaald worden door de jaarlijkse algemene vergadering.

Boekjaar: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van het kalenderjaar. Het eerste boekjaar begint heden en eindigt op 31 december 2013. Algemene vergadering: De jaarlijkse algemene vergadering wordt ieder jaar bijeengeroepen op de 3e vrijdag van de maand juni om 18.00u op de maatschappelijke " zetel van de vennootschap. Indien die dag een wettelijke feestdag is za) de

Op de laatste blz. van Luik i vermclden : Recto : Naam en hoedanigheid van dc instrumenterende notaris, hetzij van de porso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

iri Q - vervolg Mod POF 11.1

jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag De eerste jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden in 2014.

Bijzonderevolmacht: De oprichters geven bijzondere volmacht aan Ad-Ministerie Bvba Brusselsesteenweg 70 A te 1860 Meise, vertegenwoordigd door Adriaan de Leeuw, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling alle mogelijke of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen zoals voor de inschrijvingen van de onderneming bij de KBO, aanvraag registratienummer en alle andere mogelijke instellingen.

Opgemaakt te Opwijk op 6 maart 2013

Getekend,

Eva Crabbe

Zaakvoerder - beherend vennoot

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

'Voor-tehotlden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
THUISVERPLEGING EVA CRABBE

Adresse
ESP 42 1745 OPWIJK

Code postal : 1745
Localité : OPWIJK
Commune : OPWIJK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande