THUISVERPLEGING KAREN BLEYEN

Société en commandite simple


Dénomination : THUISVERPLEGING KAREN BLEYEN
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 556.872.941

Publication

06/08/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i iii iii iiJ~1iiu

3A150

111

ELEGD

2 8 RU 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel

te Leuven.

ri

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Thuisverpleging Karen Bleyen

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Klipgaardestraat 3, 3473 Waanrode

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit de onderhandse akte verleden te Waanrode op 01 juli 2014, dat

1.Mevrouw Karen Bleyen, Belg, natnr.: 710716 230 54 geboren te Neerpelt op 16/07/1971, wonende te 3473 Waanrode, Klipgaardestraat 3, hierna benoemd tot beherend vennoot  ook gecommanditeerde genoemd.

2.Mevrouw Edith Bleyen, Belg, natnr.: 680927 112 84 geboren te Neerpelt op 27/09/1968, wonende te 2260 Tongerlo, Binnenblok 2, hierna benoemd tot stille vennoot ook commanditair genoemd.

een gewone commanditaire vennootschap hebben opgericht onder de benaming "Thuisverpleging Karen Bleyen".

2/- De maatschappelijke zetel van de GCV Thuisverpleging Karen Bleyen wordt gevestigd te 3473 Waan rode, Klipgaardestraat 3.

3/- De vennootschap heeft tot doel alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, betrekking hebben op:

Verpleging op consultatie en aan huis van alle mensen die permanente of tijdelijke verzorging nodig hebben, indien wettelijk vereist op voorschrift van daartoe bevoegde personen;

De vennootschap kan alle handelingen aangaan, zowel in het binnen- als in het buitenland, alleen of in samenwerking met andere ondernemingen die zullen bijdragen tot het

verwezenlijken van het hiervoor gestelde doel.

De vennootschap kan bovendien participeren in of op enige andere wijze deelnemen in of samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. De vennootschap mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarden dat zij er zelf belang bij heeft.

4/- Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op een bedrag van 500,00 EUR. Daartoe

wordt door de oprichters een inbreng gedaan als volgt:

Mevrouw Karen Bleyen doet een inbreng in speciën van 450,00 EUR

Mevrouw Edith Bleyen doet een inbreng in speciën van 50,00 EUR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

5/- Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Behalve het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2015.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden ; Recto . Naam en hoedanigheid van de 'instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

6/- Bestuur: de beslissingen van de vennootschap worden bij éénparigheid genomen. De benoeming en de afzetting van de zaakvoerder gebeuren bij eenvoudige beslissing van de algemene vergadering (bij volledige éénparigheid van stemmen). Er zal een verplichte algemene vergadering plaatsvinden jaarlijks de 2de vrijdag van de maand april om 20u. Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een zaakvoerder,

Als zaakvoerder worden benoemd: mevrouw Karen Bfeyen, voornoemd, die

aanvaardt.

71- Bepaling: de inbreng van de oprichters bepaalt tevens hun respectievelijke rechten in de vennootschap. De rechten van de vennoten-oprichters kunnen niet worden verkocht of overgedragen zonder toestemming van alle vennoten.

De vennootschap kan ontbonden worden op eenvoudig verzoek van één van de vennoten. Wanneer slechts één vennoot overblijft wordt de vennootschap van rechtswege ontbonden. De vennoten hebben allen individueel het recht om toezicht en controle uit te oefenen over het bestuur van de vennootschap.

In alle gevallen die niet door deze statuten worden geregeld, wordt gehandeld conform de vennootschapswetgeving en bij gebreke aan een dergelijke bepaling conform aan de wetgeving op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Karen Bleyen

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

t 44 Voor-

behouden

r . aan het

\5. Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
THUISVERPLEGING KAREN BLEYEN

Adresse
KLIPGAARDESTRAAT 3 3473 WAANRODE

Code postal : 3473
Localité : Waanrode
Commune : KORTENAKEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande