TICKETMATIC BELGIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TICKETMATIC BELGIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.770.925

Publication

23/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

21-04-2015

Griffie

*15306923*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0628770925

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Ticketmatic België

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Hugo VAN ELSLANDE te Leuven op eenentwintig april tweeduizend vijftien, neergelegd ter registratie, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam  Ticketmatic België , met zetel te 3001 Leuven (Heverlee), Gaston Geenslaan 11, van onbepaalde duur, door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TICKETMATIC, met zetel te 3001 Leuven (Heverlee), Gaston Geenslaan 11, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder ondernemingsnummer 0886.187.446.

Hier vertegenwoordigd door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  LESIRE , met maatschappelijke zetel te 3001 Leuven (Heverlee), Bierbeekstraat 128, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder ondernemingsnummer 0459.169.195, ingevolge haar benoeming tot zaakvoerder in de oprichtingsakte van de bvba Ticketmatic, verleden voor notaris Isabelle Mostaert te Leuven op 28 december 2006, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 16 januari 2007 onder nummer 07010182, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer LESIRE Erik Gregoire Juliana, NN. 66.07.31-329.79, geboren te Beveren op 31 juli 1966, wonende te 3001 Leuven (Heverlee), Bierbeekstraat 128.

Waarvan het kapitaal ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) bedraagt, volledig in geld geplaatst is, ten belope van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 12.400,00) gestort is en vertegenwoordigd is door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarop wordt ingeschreven door de heer CLAES Dimitri, voornoemd, die een som gestort heeft van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 12.400,00), waarvoor hem honderd zesentachtig (186) aandelen worden toegekend, gedeeltelijk volstort.

Met een boekjaar dat begint op één januari en wordt afgesloten op eenendertig december van hetzelfde kalenderjaar; het eerste boekjaar wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend vijftien

Met de jaarvergadering op de derde vrijdag van de maand juni om negen uur (9u). Indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. De eerste jaarvergadering heeft plaats in tweeduizend zestien;

Met als gemachtigden tot besturen één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die elk afzonderlijk de vennootschap kunnen vertegenwoordigen.

Tot gewone zaakvoerder voor de onbeperkte duur wordt aangesteld de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Ticketmatic , voornoemd, vertegenwoordigd door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Lesire , voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer LESIRE Erik, voornoemd.

Bankattest

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 12.400,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening met nummer BE38 7350 4037 0172 bij KBC Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 20 april 2015

Onderwerp akte :

Gaston Geenslaan 11 3001 Leuven

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

De inbrenger verklaart de hem toegekende vergoedingen te aanvaarden.

De vennootschap heeft als doel in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden,

voor eigen rekening of voor rekening van derden:

- het optreden als  online ticketing agent ;

- de verkoop, in hoedanigheid van tussenpersoon, van tickets voor evenementen;

- het leveren van goederen en diensten voor verkoop van tickets en het uitvoeren van

toegangscontrole;

- het leveren van bijstand en opleiding in verband met geleverde diensten, software en/of hardware;

- het opstarten, ontwikkelen en uitbaten van e-business projecten;

- het leveren van consultancy diensten;

- het ontwikkelen en implementeren van software en het leveren van aanverwante diensten;

- de vennootschap mag in het bijzonder handelen als tussenpersoon tussen de eigenaars van

intellectuele rechten en de gebruikers ervan.

Tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger,

als commissionair of anderszins; het zelf produceren en handel drijven zonder enige beperking.

Het ontwikkelen, begeleiden, realiseren, coördineren en opvolgen van projecten.

Het verlenen van administratieve ondersteuning.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het leveren van diensten

onder de vorm van beheer (management), bestuur en advies, in de meest ruime betekenis, aan

vennootschappen en alle andere ondernemingen en organisaties, waaronder zijn begrepen:

a. het uitwerken, sturen en opvolgen van de verkoopstrategie; het bepalen van verkooptargets; het leiden van het verkoopsteam; het onderhouden van contacten met het cliënteel; het positioneren van de cliënt-onderneming op de markt.

b. het organiseren van de werkuitvoering; het uitwerken en opvolgen van werkwijzen en methodieken met het oog op het verbeteren van de kwaliteit, de klantgerichtheid en het rendement;

c. het bepalen van de financiële strategie; het beheer van de thesaurie, het bewaken van de budgetten; het onderhouden van de contacten met de bank.

d. het voeren van personeelsbeleid in de brede zin van het woord (het aantrekken van geschikt personeel, het uitwerken van een beloningsbeleid, het motiveren en eventueel sanctioneren van medewerkers); het uitbouwen van de organisatie en de functies naar gelang de behoefte. Onderneming in onroerende goederen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, het verlenen en ontvangen van opstalrecht, erfpacht en vruchtgebruik, het doen bouwen en verbouwen, de renovatie, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals alle anderen onroerende (ver)handelingen in de meest ruime betekenis, met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering.

Onderneming in materiële en immateriële roerende goederen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de valorisatie, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, de procuratie en het makelen in enerzijds installaties, machines, uitrusting, meubilair en rollend materieel en anderzijds concessies, octrooien, licenties, knowhow, merken en soortgelijke rechten, evenals alle andere roerende (ver)handelingen in de meest ruime betekenis.

Onderneming in geldbeleggingen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, de ruiling, het beheer, de valorisatie, de procuratie en het makelen in aandelen, obligaties, kasbons en alle andere financiële instrumenten, evenals alle andere vormen van belegging van vermogens, met uitsluiting van de activiteiten die onderworpen zijn aan een bijzondere reglementering.

Het verstrekken van leningen en voorschotten aan natuurlijke personen en rechtspersonen met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering. Participatieonderneming, wat onder meer omvat: het deelnemen in de oprichting, de ontwikkeling, de omvorming en de controle van alle ondernemingen en organisaties, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële en alle andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

Het verlenen aan de ondernemingen en organisaties waarin zij deelneemt, alsook in alle andere ondernemingen en organisaties, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van borgstellingen, toestaan van kredieten, of in hypotheek geven van onroerende goederen en/of in pand geven van roerende goederen; het uitoefenen van bestuursmandaten; het verlenen van consultancy en engineering bijstand.

De vennootschap kan ten voordele van derden alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden en alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

Het verlenen van onderricht en opleiding, het voeren van onderzoek, het promoveren van kunst, het inrichten van seminaries en tentoonstellingen, de verwerving, de vervreemding, het beheer, de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

valorisatie, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, de procuratie en het makelen in kunstobjecten.

Zij kan optreden als zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

De vennootschap kan alle verrichtingen doen van industriële, commerciële, financiële, producerende, burgerlijke, beherende, roerende of onroerende aard, die verband houden met de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haar doel.

Het doel zoals hiervoor bepaald kan worden uitgeoefend in België en in het buitenland, voor eigen rekening of door middel van derden en/of tussenpersonen.

De vennootschap mag haar werking uitoefenen op alle plaatsen, op alle wijzen en volgens de methoden die zij goedvindt.

De aandelen zijn steeds op naam en worden genoteerd in het register van aandelen. Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Behoudens andersluidende overeenkomst, wordt het voorkeurrecht verbonden aan aandelen waarop een vruchtgebruik rust, uitgeoefend door de blote eigenaar en verwerft de vruchtgebruiker het vruchtgebruik op de zo verworven aandelen. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen; de aandelen die deze alleen verkrijgt, behoren hem toe in volle eigendom.

De overige rechten verbonden aan zulke aandelen, zullen door de vruchtgebruiker worden uitgeoefend, behoudens andersluidend akkoord tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar of verzet door deze laatste. In geval van verzet is het stemrecht geschorst tot na akkoord van de belanghebbenden of tot na een rechterlijke uitspraak dienaangaande.

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat één enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, buiten de statuten benoemd.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De opdracht van zaakvoerder wordt kosteloos vervuld, tenzij de algemene vergadering, hiertoe bij uitsluiting bevoegd, hierover anders beslist.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Beperkingen of verdelingen van de bevoegdheid van de zaakvoerders kunnen aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Elke vennoot kan op een algemene vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot; stemmen mogen niet per brief uitgebracht worden behoudens in het hierna bepaalde geval ven schriftelijke besluitvorming.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Het batig overschot van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening, maakt de nettowinst uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer de reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplicht indien, om gelijk welke reden, de reserve aangetast is.

Het overblijvend saldo krijgt de bestemming die de algemene vergadering eraan geeft. Geen uitkering mag echter geschieden indien, op datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening uitgevoerd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meer vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

en hun vergoeding te bepalen, met naleving van de wettelijke voorschriften terzake.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank moet worden goedgekeurd, wordt het nettoactief verdeeld onder de vennoten.

Zijn alle maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate gestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer tot uitkeringen over te gaan, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende stortingen te eisen lastens de niet voldoende gestorte aandelen, hetzij door een voorafgaande terugbetaling in speciën te doen in het voordeel van die aandelen die voordien zijn gestort in een grotere verhouding.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL, enkel uitgereikt met het oog op de neerlegging ter griffie Hugo VAN ELSLANDE, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermede neergelegd:

Uitgifte van voormelde oprichtingsakte

15/05/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2015 - Annexes du Moniteur belge (verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Gaston Geenslaan 11

3001 Leuven (Heverlee)

Onderwerp akte :Rechtzetting van de publicatie van 23 april 2016 van de oprichting van de bvba Ticketmatic België

Uit het uittreksel van de akte verleden voor geassocieerd notaris Hugo VAN ELSLANDE te Leuven op. eenentwintig april tweeduizend vijftien dal werd neergelegd op eenentwintig april tweeduizend vijftien en werd: gepubliceerd op drieëntwintig april tweeduizend vijftien onder publicatienummer 306923, blijkt dat er een; materiële vergissing gebeurd is bij deze publicatie.

Volgende alinea:

"Waarvan het kapitaal ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) bedraagt, volledig in geld; geplaatst is, ten belope van TWAALFDU1ZEND VIERHONDERD EURO (¬ 12.400,00) gestort is en; vertegenwoordigd is door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarop wordt ingeschreven door de heer CLAES Dimitri, voornoemd, die een som gestort heeft van; TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 12.400,00), waarvoor hem honderd zesentachtig (186) aandelen; worden toegekend, gedeeltelijk volstort."

moet worden vervangen door de hierna volgende alinea, dewelke correct is:

"Waarvan het kapitaal ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) bedraagt, volledig in geld geplaatst is, ten belope van TWAALFDU1ZEND VIERHONDERD EURO (¬ 12.400,00) gestort is en vertegenwoordigd is door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarop wordt ingeschreven door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ticketmatic", voornoemd, die een som gestort heeft van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 12,400,00), waarvoor; haar honderd zesentachtig (186) aandelen worden toegekend, gedeeltelijk volstort."

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

DE NOTARIS, Hugo VAN ELSLANDE

Tegelijk hiermede neergelegd:

Uitgifte van voormelde akte

Op de laatste blz. van Luik B vermeldeh : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0628.770.925 Benaming (voluit) : Ticketmatic België

16/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 10.08.2016 16416-0550-007

Coordonnées
TICKETMATIC BELGIE

Adresse
UBICENTER, PHILIPSSITE 5A, BUS 22 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande