TIME FOR QUALITY, AFGEKORT : T4Q

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TIME FOR QUALITY, AFGEKORT : T4Q
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 545.881.257

Publication

18/02/2014
ÿþMad Wosd It.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1l1I~~~uu

14 AA55

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : TIME FOR QUALITY (verkort) : T4Q

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Klein Veldeken 12A te 1730 Asse (volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Uit een akte opgemaakt door Herwig Dufaux, notaris te Drogenbos, op 4 februari 2014, waarvan een expeditie werd afgeleverd vóór registratie, blijkt dat een naamloze vennootschap werd opgericht, waarvan de statuten en oprichtingsakte onder andere volgende bepalingen bevatten:

- Benaming: TIME FOR QUALITY, afgekort T4Q. De volledige benaming en de afkorting mogen zowel samen als afzonderlijk worden gebruikt

- Maatschappelijke zetel: Klein Veldeken 12A te 1730 Asse

- Duur: onbepaald

- Maatschappelijk doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, het optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, ondernemingen, verenigingen of stichtingen.

De vennootschap heeft ook de financiering van dergelijke verrichtingen ais doel. Zij mag kredieten, leningen of andere soorten van financieringen toestaan aan verbonden vennootschappen of vennootschappen waarin zij een mandaat uitoefent,

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, hetzij voor eigen rekening, het zij voor rekening van derden, het beheren, ontwikkelen, het uitbaten van woonprojecten in het algemeen en van Groepen van assistentie woningen in het bijzonder en dit zowel erkende ais niet erkende, en kinderdagverblijven alsook alle andere soortgelijke en/of aanverwante diensten en activiteiten, met als voorbeeld doch niet exclusief te interpreteren, maaltijdverstrekking, thuiszorg en thuisverpleging, sportactiviteiten, activiteiten en diensten binnen de life style, welness en fitness context, dienstencheques enzovoort, alsook alle mogelijke advies verlening en consulting met betrekking tot voornoemde activiteiten in dit in de meest ruime zin van het woord.

Daarnaast heeft zij tevens tot doel het verwerven, optimaliseren, beheren, bouwen en verbouwen van onroerende goederen van diverse aard,

De vennootschap kan, zowel in België ais in het buitenland, aile industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren die haar bedrijf op rechtstreekse of onrechtstreekse wijze uitbreiden of bevorderen, zekerheden stellen. Zij kan alle roerende of onroerende goederen verwerven, zelfs indien deze geen enkel rechtstreekse of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel.

De vennootsohap kan participaties of belangen nemen in bestaande of nog op te richten ondernemingen zijnde vennootschappen, verenigingen of stichtingen, bestuursmandaten of mandaten als vereffenaar of bewindvoerder waarnemen, of alle andere vormen van mandaten of opdrachten met betrekking tot bestuur, advies, toezicht en controle, van opdrachten met betrekking tot interim management, of ter beschikking stellen van personen voor het waarnemen van de hiervoor vernielde taken of opdrachten.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij mag tot alle activiteiten overgaan en alle roerende en/of onroerende handelstransacties sluiten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden of het tot stand komen ervan bevorderen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

5Gr 884zS~

07E01. 2014

BRUSSEL

Griffie

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Maatschappelijk kapitaal: ¬ 375.000,00, vertegenwoordigd door 300 aandelen zonder nominale waarde, die elk een gelijke fractie van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Deze aandelen zijn opgesplitst in twee categorieën, namelijk 240 A-aandelen en 60 B-aandelen. Elk aandeel werd integraal volgestort, zodat de vennootschap kan beschikken over ¬ 375.000,00, door middel van inbrengen in speciën gestort op rekeningnummer BE42 0017 1877 7554 bij de bank BNP Paribas Fortis NV

- Overdracht van aandelen onder de levenden en overgang wegens overlijden: zijn in de in de statuten omschreven gevallen hetzij vrij, hetzij onderworpen aan een volgplicht of volgrecht, hetzij onderworpen aan goedkeuring en/of voorkooprecht

- Boekjaar: begin op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2014

- Vorming van reserves, verdeling van de winst en van overschot na vereffening:

De nettowinst van het boekjaar wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de

vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve

één/tiende ven het kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

van de nettowinst.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits

naleving van de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

- Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste het wettelijk vereist minimum aantal leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen.

Zij zijn herbenoembaar.

Het mandaat van de aftredende bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de algemene vergadering die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

De raad van bestuur benoemt onder zijn leden een voorzitter Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De raad van bestuur komt bijeen telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens twee bestuurders erom verzoeken, en dit na bijeengéroepen te zijn door en onder het voorzitterschap van zijn

voorzitter, of bij diens verhindering door zijn plaatsvervanger. '

Behalve in geval van overmacht, kan de raad,van bestuur, slechts geldig be-raadslagen en beslissen indien ten minste de helft van zijn leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet vervuld is kan een nieuwe vergadering worden samengercepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de agenda van de vorige vergadering voorkwamen, indien ten minste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met absolute meerderheid der stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meer-derheid van de andere bestuurders. Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend, zelfs indien de raad uit slechts twee leden bestaat,

De vergaderingen worden gehouden op de plaats die in de oproepingsbrieven wordt bepaald.

De vergaderingen kunnen tevens gehouden worden per telefoon- of videoconferentie.

Iedere verhinderde of afwezige bestuurder kan schriftelijk, telegrafisch, per telex, fax of e-mail volmacht verlenen aan een andere bestuurder om hem op de vergadering te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen. De lastgever wordt in dit geval geacht aanwezig te zijn.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de beslissingen van de raad van bestuur genomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders.

De beslissingen van de raad van bestuur worden opgetekend in notulen die ondertekend worden minstens door de meerderheid van de aanwezige leden.

Deze notulen worden in een bijzonder register geschreven of ingelast.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of eiders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door een afgevaardigd bestuurder of door twee bestuurders.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad aan één of meer bestuurders, directeurs of volmachtsdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

r De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

De raad van bestuur kan zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, bestaande uit meerdere leden, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op de handelingen die door de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. De raad van bestuur oefent het toezicht op dit directiecomité uit. De raad van bestuur bepaalt de voorwaarden voor de aanstelling van de leden, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité.

Wanneer een rechtspersoon tot lid van het directiecomité wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Wanneer een lid van het directiecomité een rechtstreeks of onrechtstreeks belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of verrichting die tot de bevoegdheid van het directiecomité behoort, dient het lid de raad van bestuur hierover in te lichten. Enkel de raad van bestuur zal bevoegd zijn om deze beslissing of verrichting goed te keuren.



- Externe vertegenwoordiging van de vennootschap:

De vennootschap wordt voor het gerecht en in akten met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst

van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd,

- hetzij door twee bestuurders samen optredend,

- hetzij door het afzonderlijk optreden van een afgevaardigd bestuurder,

- hetzij binnen het kader van het dagelijks bestuur, door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Binnen het kader van de bevoegdheden van het directiecomité, wordt de vennootschap geldig

vertegenwoordigd door het gezamenlijk optreden van twee leden van het directiecomité.

De vennootschap is tevens geldig verbonden door bijzonder gevolmachtigden die handelen binnen het

kader van hun mandaat.

De vennootschap kan in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe

aangesteld door de raad van bestuur.

- Benoemingen:

Werden benoemd tot bestuurders, wier mandaat vervalt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2015:

1/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BNL CONSULT, waarvan de zetel is gevestigd te 8670 Koksijde, Bovalstraat 5, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Veurne onder het ondernemingsnummer 0463.779.368, vast vertegenwoordigd door de heer Martin Baert, hierna nader genoemd;

2/ de heer Martin Baert, wonende te 1755 Goolk, Terlostraat 78; en

3/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ELPIMO, waarvan de zetel is gevestigd te 2500 Lier, Hazendonk 48, Ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Mechelen onder het ondernemingsnummer 0461.554.902, vast vertegenwoordigd door de heer Stefaan Verlinden, wonende te 2500 Lier, Hazendonk 48.

Het mandaat van bestuurder is al dan niet bezoldigd, afhankelijk van hetgeen de algemene vergadering daarover van jaar tot jaar beslist, behoudens het mandaat van de heer Martin Baert, dat onbezoldigd is.

De eerste raad van bestuur van de vennootschap heeft aansluitend op de oprichtingsvergadering beslist aan te stellen:

1/ ais afgevaardigd bestuurder; de BVBA BNL CONSULT, vast vertegenwoordigd door de heer Martin Baert;

en

2/ ais voorzitter van de raad van bestuur: de BVBA BNL CONSULT, vast vertegenwoordigd door de heer Martin Baert.

- Gewone algemene vergadering: wordt jaarlijks gehouden op de eerste dinsdag van juni om 14.00 uur

- Bijzondere volmacht verleend aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A. SCHETS & PARTNERS - BELASTINGCONSULENTEN - ACCOUNTANTS, waarvan de zetel is gevestigd te 1651 Lot-Beersel, Bergensesteenweg 163, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Brussel onder het ondernemingsnummer 0420.048.305, met recht van indeplaatsstelling, die ermee wordt belast het nodige te doen voor de inschrijving van de vennootschap aan het ondernemingsloket, alsook op alle fiscale en administratieve diensten, waaronder de B.T.W.-administratie,

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UlTTREKSEIOTARIS HERWIG DUFAUX burg. BVBA Gelijktijdige neerlegging: expeditie van de oprichtingsakteurogenbossteenweg 244, 1620 DROGENBOS

Herwig Dufaux, notaris te Drogenbos RPR brussef BTW BE 878.316.192

T : 021377.85,40 - F : 02/377.72.02 M : herwig.dufaux@belnot.be



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

ribolb behouden aan het Belgisch Staatsblad

e

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/01/2015
ÿþMod Word 11.t



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vaneé 1 t ]d/ontvangen op



Voor Hfl1

behouden

aan het

Belgisch _ Staatsblad





2 6 2014

txr ûrjc:i> vc:ii f r~ ~`wi~;irrit irli~. á`~Ilg~

reChibaïik. van rtiGL yn`c-`.!?v~i Brüs.áel

Griffie

Ondernemingsnr: 0545.881.257

Benaming

(voluit) : TIME FOR QUALITY

(verkort) : T4Q

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : KLEIN VELDEKEN 12 A , ..1 k)

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS

A. Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere algemene vergadering gehouden op 04/04/2014 1. Ontslag bestuurders

De Bijzondere Algemene Vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om met onmiddellijke ingang de bestuurder, de heer Martin Baert, te ontslaan en hem kwijting te verlenen voor het gevoerde beleid tot op heden.

2. Benoeming bestuurder

De Bijzondere Algemene Vergadering beslist tevens met éénparigheid van stemmen om met ingang vanaf heden te benoemen als nieuwe bestuurder:

BVBA BNL IMMO, vast vertegenwoordigd door de heer Baert Martin. Haar mandaat wordt al dan niet bezoldigd uitgeoefend.

Het mandaat worden toegekend voor een periode van 5 jaar en zullen dus behoudens herverkiezing eindigen op de Algemene vergadering van 2019.

De Bijzondere algemene vergadering beslist tevens met éénparigheid van stemmen om de mandaten van volgende bestuurders te verlengen voor een periode van 5 jaar om te eindigen op de algemene vergadering van 2019.

3. Vaste vertegenwoordiger

De bijzondere algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de heer Martin Baert aan te duiden als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van het mandaat van bestuurder in Service Flat Residenties VZW.

B. Uittreksel uit de notulen van de Raad van bestuur gehouden op 04/04/2014:

Met éénparigheid van stemmen wordt beslist te benoemen tot :

-gedelegeerd bestuurder

" BNL Consult BVBA, vertegenwoordigd door dhr. Baert Martin

-voorzitter

" BNI., Consult BVBA, vertegenwoordigd door dhr. Baert Martin

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

BNL Consult BVBA

Vertegenwoordigd door Baert Martin

Gedelegeerd bestuurder





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 30.07.2015 15361-0166-013

Coordonnées
TIME FOR QUALITY, AFGEKORT : T4Q

Adresse
KLEIN VELDEKEN 12A 1730 ASSE

Code postal : 1730
Localité : ASSE
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande