TLD EXPRESS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TLD EXPRESS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 469.596.695

Publication

17/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.05.2013, NGL 13.06.2013 13172-0357-014
19/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.05.2012, NGL 14.06.2012 12174-0154-012
03/04/2012
ÿþ"

Mod Ward 11.1

1 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor. behoud

aan he Belgisa Staatsba

-1 *iaoens

li

Ondernemingsnr : 0469.596.695

Benaming

(voluit) : TLD EXPRESS

(verkort) :

BRUSSEL

,ii NiRT 4UU

G riffiè" ''

Rechtsvorm : Eenmans Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kerkveldstraat 38 -1760 Roosdaal

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van 3 februari 2012,

Met ingang van 01 februari 2012 wordt de heer Sergooris Johan (nn 64120943148), wonende te 1740 Ternat, Groenstraat 22, ontheven van zijn functie als zaakvoerder

Er wordt kwijting verleend aan de zaakvoerders voor het door hen gevoerde beleid n,a,v. de algemene vergadering te houden in 2012

Danny Limbourg

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/07/2011
ÿþ Mod 2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

!JJI IIII 11111 llh! IIO ffiJ IÜIJ 1!I1 1111 IIi

*11103553*

~ ~ I

musez`

.

~ ó Me2i~J

Voor-

behouden

zen het

Balgisct+

St.zatsblac£

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsre~ - 0469596695

(volut) : KANTOOR VERMOESEN

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : KERKVELDSTRAAT 38 - 1760 ROOSDAAL

Ortdament akte : NAAMSWIJZIGING - DOELSWIJZIGING-STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Mireille Bedert te 1740 Ternat, op 22 juni 2011, ter registratie aangeboden, dat de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid KANTOOR VERMOESEN (opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Yves De Ruyver te Liedekerke op 30 december 1999) volgende beslissingen hebben genomen met éénparigheid van stemmen :

Eerste beslissing : de naam van de vennootschap te wijzigen in "TLD EXPRESS " en vervanging van artikel 1 van de statuten door volgende tekst:

"De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de volgende naam TLD EXPRESS. Die naam moet onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de vermelding "Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de beginletters B.V.B.A. en door de vermelding van de zetel van de vennootschap."

Tweede beslissing : aanpassing van artikel 2 van de statuten aan de verplaatsing van de zetel van de vennootschap naar Kerkveldstraat 38 te 1760 ROOSDAAL".

Derde beslissing : doelswijziging

a) kennisname van het speciaal verslag van de zaakvoerder van de vennootschap, opgemaakt in datum van 22 juni 2011, overeenkomstig artikel 287 van het wetboek van vennootschappen en goedkeuring van dit verslag met eenparigheid van stemmen en ontslag, met eenparigheid van stemmen, aan de voorzitter om hiervan lezing te geven. Bovendien goedkeuring, met eenparigheid van stemmen aan de staat van aktiva en passiva die werd afgesloten op 31 mei 2011, en ontslag met eenparigheid van stemmen, aan de voorzitter ervan om hiervan lezing te geven.

b) Vervolgens beslissing van de algemene vergadering om het doel van de vennootschap te wijzigen volgens de hierna opgenomen tekst :

"- Het vervoer voor rekening van derden met vrachtwagens, auto's of andere transportmiddelen; het vervoer van personen met of zonder terbeschikkingstelling van chauffeur; de terbeschikkingstelling van wagens met of zonder chauffeur; de bestellingen ten huize, verhuizingen en alle andere activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met vervoeronderneming in de ruimste zin van het woord;

- Het verstrekken van advies en dispatching in verband met binnenlands en buitenlands vervoer, zowel langs de weg, in de lucht, te water of via de spoorwegen;

- het inrichten en ter beschikking stellen van bergruimten voor het opslaan van goederen, met of zonder bewaking van die goederen, door de exploitant, zoals voorzien bij toepassing van artikel 18-1,9° van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde waarde;

- Het beheer en valoriseren van haar onroerend goed patrimonium, door te verhuren, in leasing te geven, door te exploiteren, door aan te kopen, te verkopen of onder welke vorm ook. Voormelde opsomming is niet op beperkende wijze aangegeven.

- Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

- De vennootschap mag op gelijk welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, dat van aard is de ontwikkeling van haar vennootschap te bevorderen, haar grondstoffen kan verschaffen of haar producten gemakkelijker kan verdelen.

- De vennootschap mag eveneens de functies van een bestuurder of vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen.

- De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen, als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar eigen goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag dit doel verwezenlijken zowel voor zichzelf als voor derden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

herco : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Zij mag zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichtingen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel.".De vergadering beslist, in navolging van het hiervoor genomen besluit, tot vervanging van artikel 3 van de statuten door de hierboven geciteerde tekst.

Vierde beslissing : omzetting van het thans bestaande kapitaal van de vennootschap, zijnde één miljoen honderd en zevenduizend (1.107.000,00) Belgische frank, in Euro, zijnde zevenentwintigduizend vierhonderd éénenveertig euro en éénentachtig cent. ( 27.441,81 EUR).

Vijfde beslissing : afschaffing van de nominale waarde van de aandelen.

Zesde beslissing : aanpassing van artikel 4 aan de beslissingen genomen inzake het kapitaal en de afschaffing van de nominale waarde van de aandelen.

Zevende beslissing : aanpassing van de statuten aan de wet van zeven mei negentienhonderd negenennegentig, in werking getreden op zes februari tweeduizend en één. Deze wet inhoudende een nieuwe nummering van de wetsartikelen, een aantal inhoudelijke en terminologische aanpassingen.

Dientengevolge heeft zij beslist met éénparigheid van stemmen om alle wijzigingen zoals voorgesteld op de agenda door te voeren en de wijzigingen in de volgende artikelen éénparig goed te keuren :

a)de algemene vergadering heeft beslist met éénparigheid van stemmen om in alle artikelen waarin de woorden "gecoordineerde wetten op de handelsvennootschappen of vennootschappenwet" voorkomen te vervangen door de nieuwe terminologie met name "wetboek van vennootschappen".

b)De algemene vergadering heeft beslist met éénparigheid van stemmen om aan te passen in :

- artikel 9 : vervangen van de woorden "register van vennoten" naar "register van aandelen" en toevoegen van volgende zinnen teneinde te voldoen aan artikel 235 tweede lid en artikel 232 van het wetboek van vennootschappen : "naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend".

Derhalve zal artikel 9 voortaan luiden :

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen bijgehouden. In dat register worden opgenomen : een nauwkeurige aanwijzing van iedere vennoot en het aantal aandelen dat hem toebehoort, een aanduiding van de verrichte stortingen, alsook de overdrachten of overgangen van aandelen, behoorlijk gedagtekend en ondertekend door de partijen of de zaakvoerder en de overnemer in geval van overgang wegens overlijden. De overdrachten en overgangen hebben ten aanzien van de vennootschap en derden slechts uitwerking vanaf de inschrijving in het register, waarvan iedere vennoot of belanghebbende derde kennis kan nemen.

- in artikel 10 inzake het bestuur worden de woorden "natuurlijke personen" geschrapt

- artikel 12 inzake de controle wordt volledig vervangen door de volgende tekst :

"Het toezicht over de verrichtingen van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. Iedere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht over de maatschappelijke verrichtingen. Indien de wettelijke voorschriften dit vereisen, wordt het toezicht uitgeoefend door één of meerdere commissarissen waarvan het aantal zal vastgesteld worden door de algemene vergadering, die hen benoemt en de duur van hun mandaat bepaalt."

- artikel 13 : * aanpassing van de oproeping van de termijn voor de algemene vergadering van acht dagen naar vijftiien dagen.

* toevoeging van een alinea na de vijfde alinea, met name : "Samen met de oproepingsbrief wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens dit wetboek moeten ter beschikking worden gesteld.

toevoegen van een laatste zin aan artikel 13 als volgt :

"Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden".

Derhalve zal artikel 13 voortaan luiden :

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten. Haar besluiten gelden voor iedereen, ook voor de vennoten die niet deelnemen aan de besluitvorming of die tegenstemden. De algemene vergadering komt op uitnodiging van een zaakvoerder samen telkens wanneer dit wordt vereist door het belang van de vennootschap. De jaarlijkse algemene vergadering komt verplicht samen in de zetel van de vennootschap, op de laatste maandag der maand mei. Indien die dag een wettelijke feestdag is, komt de vergadering samen op de eerstvolgende werkdag om hetzelfde uur. Die vergadering hoort eventueel de verslagen van de zaakvoerder(s) en van de commissaris-revisor, bespreekt deze en keurt de jaarrekening al dan niet goed, beslist over de bestemming van het resultaat en beslist over de kwijting die aan de zaakvoerder(s) (eventueel : en de commissaris) moet worden verleend. De oproepingen vermelden de agenda en worden aan de vennoten ten minste vijftien volle dagen voor de vergadering toegezonden bij een ter post aangetekende brief. Wanneer alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn, moet geen bewijs worden afgeleverd van de oproepingswijze.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens dit wetboek moeten ter beschikking worden gesteld. Iedere vennoot kan zich laten vertegenwoordigen door een bijzondere volmachtdrager. Hij kan zijn stem uitbrengen per brief of zelfs door elk technisch communicatiemiddel dat door een schriftelijk document wordt ondersteund. Elk aandeel geeft recht op één stem. De vergadering beraadslaagt rechtsgeldig ongeacht het deel van het vertegenwoordigde kapitaal. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Indien de vennootschap slechts uit één vennoot bestaat, oefent hij de bevoegdheden van de algemene vergadering uit zonder dat hij deze kan delegeren. De beraadslagingen van de algemene vergadering worden opgetekend in notulen, die worden ondertekend door de leden van het bureau en de aanwezige vennoten. De uittreksels van de notulen worden ondertekend door een zaakvoerder. Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

~

Achtstè beslissing : bijzondere machtiging aan één der benoemde zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Negende beslissing : machten aan ondergetekende notaris om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Volmacht : De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Fiduciaire Beeckman-Vemaillen te Ninove-Okegem, Leopoldstraat 1, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL.

Getekend Mireille Sedert, geassocieerd notaris te 1740 Terne.

it " 1

~ --- - --

voor-bE :as den za=: het gisch



~





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011- Annexes du Moniteur belge















Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/06/2011
ÿþBenaming : KANTOOR VERMOESEN

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Weverstraat 1 - 1741 Wambeek

Ondernemingsnr : 0469.596.695

Voorwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER+ONTSLAG ZAAKVOERDER+WIJZIGING ZETEL

Volgens de bijzondere algemene vergadering van 1 juni 2011 gehouden ter zetel van de vennootschap werden volgende beslissingen genomen:

1) Benoeming als zaakvoerder vanaf heden voor onbepaalde duur van:

- de heer Limbourg Danny, wonende Kerkveldstraat 38 te 1760 Roosdaal;

- mevrouw Van den Bogaert Carinne, wonende Kerveldstraat 38 te 1760 Roosdaal;

- de heer Sergooris Johan, wonende te Groenstraat 22 te 1740 Ternat.

2) Ontslag als zaakvoerder van de heer De Wolf Johan, wonende Weverstraat 1 te 1741 Wambeek.

3) Wijziging van de zetel van de vennootschap naar Kerkveldstraat 38 te 1760 Roosdaal.

Deze beslissingen werden met éénparigheid van stemmen goedgekeurd.

Limbourg Danny,

Zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u

V beh aa Bel stae

ofwe

Griffie

*11090297"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

16/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.05.2011, NGL 11.06.2011 11158-0357-010
04/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.06.2010, NGL 27.09.2010 10558-0534-012
01/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 28.09.2009 09779-0042-013
15/06/2009 : BL640450
12/06/2008 : BL640450
23/07/2007 : BL640450
06/07/2006 : BL640450
03/09/2005 : BL640450
02/12/2004 : BL640450
02/01/2004 : BL640450
24/02/2003 : BL640450
14/04/2000 : BLA105093
21/01/2000 : BLA105093
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.05.2016, NGL 30.08.2016 16531-0264-014

Coordonnées
TLD EXPRESS

Adresse
KERKVELDSTRAAT 38 1760 ROOSDAAL

Code postal : 1760
Localité : ROOSDAAL
Commune : ROOSDAAL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande