TOERISME TERVUREN

Association sans but lucratif


Dénomination : TOERISME TERVUREN
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 425.934.423

Publication

04/03/2015
ÿþ Mdd word 17.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

: ,_ .,tá

Griffie RC- Ciïio, r,l: '.',:s'; liUaprrar7du1 j

,Gdi#fieun, i

II lUhllil IflI~ IVfll~lll 1111

" 15039638

ia

Ondernemingsnr : 425934423

Benaming

(volte): Toerisme Tervuren

(verkort) "

Rechtsvorm . Vzw

Zetel : Markt 7 te 3080 Tervuren

(volledig adres)

Onderwerp akte : vrijwillige ontbinding, vereffenaar en sluiting vereffening

Uittreksel uit het verslag van de algemene vergadering gehouden op zaterdag 8 november 2014.

Aanwezig: Hubert Goossens, Victor Leys, Vera Meulemans (voorzitter), Guy Hernalsteen, Agnes émets, Guido Van Begin, Jos Gutschoven, Jos Hernalsteen, Sam Wijnants, Valentine Micha, Liliane Elsevier, Pierre Thienpont, Cees Van Paasen, Marleen Vandenplas, Monica Van de Velde, Alain Bruyndonckx, Janine Blondeel, Renaat De Vilder, Andre de Schrijver, Karine Van Hal, Hans-Peter Ott, Herman De Vilder, Vic Motte, Jean-Pierre Smit, Pierre Hiiven, Ronny Maitelaer,

Volmachten: Marc Trappeniers (volmacht aan Victor Leys), Sylvia Koenraads (volmacht aan Guy Hernalsteen), Jean-Pierre Leonard (volmacht aan Vera Meulemans), Dirk Claes (volmacht aan Vic Motte), Mechthild von Alemann (volmacht aan Valentine Micha), Annemie Breugefmans (volmacht aan Pierre Hilven), Marc Servotte (volmacht aan Alain Bruyndonckx), , Marc Gaij (volmacht aan Ronny Mattelaer), Frank Ruttens (volmacht aan Jean-Pierre Smit), Joris Vlaeyen (volmacht aan Cees Van Paasen), Geert Vandendr¬ essche (volmacht aan Sam Wijnants), Amelie Cumps (volmacht aan Marleen Vandenplas), Jan Verhuist (volmacht aan Hans-Peter Ott), Bruno Ceuppens (volmacht aan Andre de Schrijver), Odette De Malsche (volmacht aan Herman De Vilder), Annemie Peeters (volmacht aan Janine Blondeel), Kristien Opstaele (volmacht aan Monica Van de Velde).

Verontschuldigd: geen

Afwezig: Bernadette Rentiers, Pascale Reiners, Dominique Herbert, William De Witte, Arthur Gamble, Guido

Bartolomees, Els Ronsmans, Annemie Dewaif, Ronny Saey, René Sterckx

Besluit tot ontbinding van de VZW:

"De vergadering beslist met unanimiteit tot de vrijwillige ontbinding van de VZW en

De vergadering beslist met unanimiteit tot het ontslag van de huidige raad van bestuur en verleent volledige kwijting voor het bestuur.

De vergadering beslist met unanimiteit tot de aanstelling ais vereffenaar van Mr. Wim Rasschaert, advocaat met kantoor te 9420 Burst, Ten Bos 30, met ais opdracht aile noodzakelijke handelingen te stellen tot vereffening, inbegrepen de noodzakelijke publicaties en afronding van de financiële aangelegenheden. De vereffenaar wordt verzocht een staat van activa en passiva op te maken een en voorstel tot uitkering van het netto - actief over te maken aan de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist met unanimiteit tot de toevoeging van dit punt.

De vereffenaar, Mr. Wim Rasschaert, vervoegt de vergadering en legt ter vergadering de staat van activa en passiva voor (zie bijlage) met een voorstel van bestemming van het netto-actief, in overeenstemming met de statuten.

Op de insiste bfz. van Lu:k :eermeiden - Recta : Naam en hoedanigheid vaan de insirurnenterende notaris, hefai van de perso(o)n(en)

bevoegd pie rechtspersoon ten aanzien van derden to vertegenwoordigen

Verso Naaar tn handtettening.

, + a

De vergadering keurt de staat goed en ontslaat en ontlast de vereffenaar, met dien verstande dat de vereffenaar wel wordt gevraagd nog alle noodzakelijke publicaties te doen.

De vergadering beslist de beschikbare fondsen ten bedrage van

17.834,28 ¬ (zichtrekening KBC 734.4260656-37, uittreksel dd. 06.01.2015)

over te dragen aan de gemeente Tervuren ingevolge de statuten van de VZW en het voorstel van de vereffenaar, te verminderen met de kosten voor het afsluiten van de bankrekeningen. De financieel beheerder van de gemeente Tervuren wordt gemachtigd door de vereffenaar de gelden over te dragen en de bankrekening af te sluiten,

Het ereloon van de vereffenaar wordt voldaan door de gemeente Tervuren.

De vergadering besluit dat de vereniging zonder winstoogmerk Toerisme Tervuren (425.934A23) waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3080 Tervuren, Markt 7, definitief heeft opgehouden te bestaan met ingang van heden.

De vergadering beslist unaniem dat ai de stukken en bescheiden van de vzw zullen worden bewaard door de gemeente Tervuren gedurende de gehele periode die de wetgever hiertoe voorschrijft."

Opgemaakt te Tervuren op datum van 2 februari 2015

Rasschaert Wim

Vereffenaar

Voor-

"behouáen

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van tank E; vermelden . Recto . Naam en haedanfgheid van de snstrumenterende netars. hetzij van de perso(oln(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van darden te vertegenwoordigen

verso " stoa % en handtekening

Coordonnées
TOERISME TERVUREN

Adresse
MARKT 7 3080 TERVUREN

Code postal : 3080
Localité : TERVUREN
Commune : TERVUREN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande