TONDO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TONDO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.926.885

Publication

12/02/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

be a St Sta N

11





g 1 JAN. 2013

tellUSSEL

Ondernemingsar : ~ 12 509 gy

c

Benaming

(voluit) : TONDO

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1700 Dilbeek, Kerkberg 17

(volledig adres)

Onderwem akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Uit een akte verleden op 25 januari 2013, door Meester Carole Guillemyn, geassocieerd notaris te Brussel, ter registratie neergelegd, blijkt dat :

De heer Jan BULTHEEL geboren te Veurne op acht februari 1959 en wonende in de Kerkberg 17 te 1700 Dilbeek (Sint-Martens-Bodegem), gekend in het rijksregister onder het nummer 59.02.08-035.06, echtgenoot van Mevrouw Christel SIMONS en Mevrouw Ariëlle SLEUTEL geboren te Tienen op vier september 1962 en wonende in de Vallenbosstraat 5 te 1700 Dilbeek (Sint-Ulriks-Kapelle), gekend in het rijksregister onder het nummer 62.09,04-180.95, echtgenote van de Heer Hans HELLEWAUT, zij onder elkaar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid oprichten met als naam TONDO", waarvan (de zetel van de vennootschap gevestigd zal zijn te 1700 Dilbeek, Kerkberg 17 met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van waarde in geld ingeschreven en volgestort tot beloop van tweeënzestig euro (62,00 EUR),

UITTREKSEL UIT DE STATUTEN

Artikel 3 : Doel.

De vennootschap heeft tot doel, in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden en in samenwerking met derden :

-De organisatie, promotie en distributie van alle mogelijke artistieke en culturele activiteiten, diensten en producten in het algemeen en in het bijzonder, zonder dat deze opsomming als beperkend kan worden beschouwd: muziek-, theater-, visuele-, film-, video-, audio- en televisieproducties.

-Het produceren, regisseren en presenteren van alle mogelijke artistieke, culturele en commerciële producties en realisaties.

-Het verzorgen van optredens en presentaties.

-Publiciteitsonderneming, omvattende onder meer reclameagentschap, reclameadvies, reclameverdeling, reclametechniek, copywriting, agentschap voor public relations.

-Alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met de commerciële en culturele communicatie in de ruimste zin. Alle activiteiten die rechtstreeks verband hebben met art direction, typografie, stylisme, illustration, casting, fotografie, conceptie en ontwerp.

-Het produceren, verkopen, aankopen, ontwikkelen van en het advies verstrekken over alle vormen van toekomstige media en communicatie.

-Alle journalistieke activiteiten en activiteiten die betrekking hebben op de media in de ruimste zin. Alle activiteiten in verband met het kopen en verkopen, huren en verhuren, produceren en distribueren van meubilair, accessoires, interieurelementen, designvoorwerpen, kunst, kunstwerken in de meest brede zin. Alle activiteiten in verband met het kopen en verkopen, huren en verhuren, onderhouden en herstellen van vaartuigen. Alle activiteiten in verband met toerisme, zoals het verwerven, huren en verhuren, onderhouden en herstellen van vaartuigen. Alle activiteiten in verband met toerisme, zoals het verwerven, huren en verhuren van toeristenverblijven en het verlenen van diensten aan toeristen.

-Het verlenen van adviezen van technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie, verkoop, personeelsbeleid, productie en algemeen bestuur.

-Het organiseren van cursussen inzake muziek,

-Het organiseren van evenementen, optredens, kookworkshops.

-Het patrimonium van de vennootschap te beheren en oordeelkundig uit te breiden, door investeringen in roerende en onroerende waarden. Indien de eigen middelen hiervoor ontoereikend zijn, kunnen hiervoor financieringen aangewend worden. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

-Het patrimonium van de vennootschap te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

-Zij mag zich borgstellen voor derden, zo zij er direct of indirect belang bij heeft,

-Zij mag direct of indirect deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat.

-De vennootschap mag alle bewerkingen doen van industriële, commerciële of financiële, roerende of onroerende aard, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haar maatschappelijk doel.

-Zij mag functies uitoefenen van bestuurder, commissaris of vereffenaar in alle andere vennootschappen.

- Het bedrijfsbeheer van vennootschappen en instellingen, zowel in België als in het buitenland.

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borgstellen of aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondernemingen.

-De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, de ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische en of buitenlandse, handels, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, aankoopoptie, verhandeling of op iedere andere wijze.

-Onderneming in onroerende goederen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de huur en verhuur, het doen bouwen en verbouwen van onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van onroerende leasing.

-Zij kan het ambt aanvaarden van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar In andere vennootschappen. Alsmede alle verrichtingen van commerciële, industriële onroerende, roerende en financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt acht.

Deze opsomming is niet limitatief, maar eenvoudigweg exemplatief. Zo kan de vennootschap bij wijze van onderschrijving, deelneming, verwerving, overdracht, aanbreng of fusie of op om het even welke andere manier deelnemen in alle vennootschappen of onderneming, Belgische of buitenlandse, bestaande of op te richten, waarvan het maatschappelijk voorwerp analoog of gelijkaardig zou zijn aan het hare, of van aard om haar werkzaamheden in het raam van haar maatschappelijk voorwerp te begunstigen.

Indien de uitoefening van bepaalde activiteiten onderworpen zou zijn aan voorafgaandelijke vereisten inzake het vestigingsrecht, zal de vennootschap de uitoefening van die activiteiten uitstellen tot de verwezenlijking van deze vereisten.

Artikel 4 : Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur.

Artikel 10 ; Zaakvoering.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten, Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor bepaalde tijd of zonder beperking van duur en zijn steeds door haar afzetbaar.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn vormen deze een college.

Artikel 11 : Zaakvoerders.

De algemene vergadering der vennoten stelt het aantal zaakvoeders vast en, in voorkomend geval, hun statutaire hoedanigheid en bepaalt de duur van hun mandaat. De algemene vergadering beslist of het mandaat van zaakvoeder al dan niet ten kosteloze titel uitgeoefend wordt, Ze bepaalt hun eventuele vergoeding. Door de algemene vergadering kan hen een aandeel in de winst worden toege-ikend.

In geval van overlijden of van ontslag van de zaakvoeder, zal de algemene vergadering in zijn vervanging voorzien en de duur van zijn mandaat en zijn bezoldiging vaststellen,

De statutaire zaakvoerders kunnen enkel afgezet worden, hetzij door de vennoten bij eenparigheid van stemmen, hetzij door de rechtbank, om dringende reden.

Artikel 12 : Machten van de zaakvoerder.

Iedere zaakvoerder is afzonderlijk bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ze mogen, op eigen verantwoordelijkheid, al of een deel van hun bevoegdheden afvaardigen aan elke persoon van hun keuze.

Artikel 14 ; Vertegenwoordiging van de vennootschap.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd In alle akten, daarin begrepen die waarbij een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt, en in rechte, door één zaakvoerder afzonderlijk handelend.

Ze is daarenboven geldig vertegenwoordigd door bijzondere mandatarissen die binnen de grenzen van hun mandaat handelen,

Artikel 16 ; Algemene vergadering.

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand juni, om 19 uur 30. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag, de zaterdag uitgezonderd, op hetzelfde uur en op dezelfde plaats.

Zij wordt gehouden op de zetel van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOor- behouden -aan hér Belgisch Staatsblad

Artikel 22 : Maatschappelijk boekjaar en geschriften.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

Artikel 23 : Verdeling van de winst.

Op het resultaat zoals het blijkt uit de jaarrekening en opgesteld overeenkomstig het boekhoudrecht, wordt

ten minste vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is

niet meer vereist wanneer de reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking van de algemene vergadering gesteld.

Artikel 25 : Vereffening.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, dient het netto-activa eerst om, in geld

of effecten, het afbetaald, niet afgeschreven bedrag van de aandelen terug te betalen.

Indien alle aandelen niet in dezelfde mate afbetaald werden, houden de vereffenaars, voor de verdeling,

rekening met deze ongelijkheid, en herstellen zij het evenwicht door alle aandelen op gelijke voet te plaatsen,

hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden

afbetaald, hetzij door voorafgaande terugbetaling in geld van de aandelen die voor een groter gedeelte werden

afbetaald.

Het eventuele saldo wordt in gelijke mate tussen de houders van de aandelen verdeeld, in evenredigheid

met het deel van het kapitaal dal ze vertegenwoordigen.

OVERGANGSBEPALINGEN

A. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint op heden om te eindigen op éénendertig december tweeduizend dertien.

B. Eerste jaarvergadering

De eerste gewone algemene jaarvergadering zal samenkomen op maandag 2 juni van het jaar 2014, om

19u30 op de zetel van de vennootschap.

C.Verbintenissen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting

De vennootschap zal haar activiteiten aanvangen vanaf haar inschrijving op het handelsregister. Ze zal

rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de statuten op de griffie van de

Rechtbank van Koophandel van het arrondissement Halle-Vilvoorde.

Alle verbintenissen, alsmede alle verplichtingen die hier uit voortvloeien, en aile bedrijfsactiviteiten,

voorafgaand aan deze, in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, gesteld door mevrouw

Ariëile SLEUTEL, voornoemd, worden overgenomen door de vennootschap op heden opgericht. Deze

overname zal echter gevolg hebben op het ogenblik dat onderhavige vennootschap rechtspersoonlijkheid zal

hebben.

De comparanten verklaren mevrouw Ariëlle SLEUTEL, te machtigen om voor rekening van onderhavige

vennootschap alle noodzakelijke en nuttige akten en overeenkomsten te ondertekenen met betrekking tot de

verwezenlijking van het maatschappelijk doel, tot op het ogenblik van de verkrijging van haar

rechtspersoonlijkheid.

BENOEMINGEN

Nadat de statuten van de vennootschap vastgesteld werden, verklaren de comparanten

A.Zaakvoerder van de vennootschap :

Mevrouw Ariëlle SLEUTEL geboren te Tienen op vier september 1962 en wonende in de Vallenbosstraat 5

te 1700 Dilbeek (Sint-Ulriks-Kapelle), voornoemd.

De aldus genoemde zaakvoerder zal haar mandaat voor onbepaalde duur uitoefenen.

Het mandaat van zaakvoerder Is bezoldigd.

B. Commissaris

Aangezien de vennootschap beantwoordt aan de criteria van artikel 141 van het wetboek vennootschappen,

beslist de algemene vergadering geen commissaris te benoemen.

C. 13evoegdheidsdelegatie.

Alle bevoegdheden toe te kennen, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, aan Heer Wim MARISSENS, woonplaats kiezende te B-1702 Groot-Bijgaarden, R. Dansaertlaan, 76a, ten einde alle formaliteiten te verrichten met betrekking tot de inschrijving bij de Kruispuntbank Ondernemingen, bij de administratie van de belasting op de toegevoegde waarde en bij andere instellingen en deze inschrijvingen te verbeteren of te wijzigen.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

(getekend) Carole Guillemyn, geassocieerd notaris

Sarnen neergelegd: uitgifte met bankattest

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 28.09.2015 15613-0386-011

Coordonnées
TONDO

Adresse
VALLENBOSSTRAAT 5 1700 DILBEEK

Code postal : 1700
Localité : DILBEEK
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande