TOOLINE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TOOLINE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.606.210

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 27.06.2014 14240-0526-011
11/05/2012
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

3 O AVR. 2012

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad.

111111#1111

Ondernemingsnr : © .j(,l C eocEo

Benaming ~J

(voluit) : TOOLINE

(verkort)

Rechtsvorm ; BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 1850 GRIMBERGEN, WOLVERTEMSESTEENWEG, 359 (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Pierre VAN WINCKEL, te Sint-Lambrechts-Woluwe op vierentwinig april tweeduizend en twaalf, blijkt dat 1) de Heer DELCOUR Henry Paul Germain Joseph, industrieel, geboren te Kortrijk op 13 november 1947, ingeschreven in het nationaal register onder het nummer 47.11,13-199.87, echtgenoot van Mevrouw FRYNS Sabine, hierna beter genoemd, wonende te 1850 Grimbergen, Wolvertemsesteenweg, 359, 2) Mevrouw FRYNS Sabine Marie-Jeanne Guillaume Ghislaine, zonder beroep, geboren te Hasselt op 11 juli 1953, ingeschreven in het nationaal register onder het nummer 53.07.11-240.10, echtgenote van de Heer DELCOUR Henry, voornoemd, wonende te 1850 Grimbergen, Wolvertemsesteenweg, 359 en 3) Mejuffrouw DELCOUR Caroline Patricia Marie Ghislaine, bediende, geboren te Kortrijk op 1 september 1984, ingeschreven in het nationaal register onder het nummer 84.09.01-054.94, ongehuwd, wonende te 1850 Grimbergen, Wolvertemsesteenweg, 359 een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "TOOLINE" met maatschappelijke zetel te 1850 Grimbergen, Wolvertemsesteenweg, 359.

Doel: De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland:

- alle activiteiten aangaande de uitbating van een wassalon, omvattende onder meer maar niet uitsluitend;

- het ter beschikking stellen van één of meerdere wasinstallaties voor privaat huishoudelijk gebruik;

- het verhuren en ter beschikking stellen van toestellen, machines en infrastructuur voor het onderhoùd, de

verfraaiing, de herstelling en de vernieuwing van hoofdzakelijk kledij, linnen, gordijnen en overgordijnen, en alle andere soorten textiel:

- de groot- en kleinhandel in, de handelsbemiddeling in, evenals de promotie van wasproducten, inclusief de verkoop hiervan door middel van automaten;

- het wassen van alle textiel op basis van water;

- de verkoop van frisdranken, snacks en andere consumptiegoederen via automaten,

- de aankoop, de verkoop en het verhuren van elektrische huishoudelijke apparaten, het reinigentonderhoud van tapijten en van verscheidene voorwerpen.

- depots voor het chemisch reinigen, depots voor een wasserij/blekerij, depots voor het reinlgen van tapijten, automatisch wassalon.

- alle verrichtingen met betrekking tot de handel in kledij: aankoop, verkoop, verhuur.

- alle verrichtingen met betrekking tot secretariaatswerk en administratief werk voor alle niet beschermde bedrijfstakken en dit in de meest ruime betekenis.

Wanneer in voorkomend geval de uitoefening van bepaalde activiteiten onderworpen is aan voorafgaandelijke voorwaarden met betrekking tot de toegang tot het beroep, zal de vennootschap de uitoefening van deze activiteit afhankelijk maken van de verwezenlijking van deze opgelegde voorwaarden.

Zij mag eveneens deelnemen, bij middel van inbreng, overdracht, fusie, deelname of door elk ander middel, in alle zaken, bestaande of op te richten ondernemingen en vennootschappen die eenzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar bedrijf te bevorderen, haar basisproducten te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken. De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, alle nijverheids-, handels-, roerende, onroerende of financiële verrichtingen uitvoeren, die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks haar nijverheid en haar handel te bevorderen of uit te breiden.

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur. De vennootschap kan ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering, beraadslagend met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. Kapitaal: Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op vijfenveertigduizend euro (¬ 45.000,00), verdeeld in vierhonderd vijftig aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigende het vierhonderd vijftigste deel van het maatschappelijk kapitaal. Op deze vierhonderd Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

' Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2012 - Annexes du Moniteur belge Oie vijftig aandelen wordt als volgt tegen pari in geld, aan de prijs van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel, ingeschreven door: de Heer DELCOUR Henry, voornoemd, ten belope van één aandeel, door Mevrouw FRYNS Sabine, voornoemd, ten belope van één aandeel en door Mejuffrouw DELCOUR Caroline, voornoemd, ten belope van vierhonderd achtenveertig aandelen, hetzij samen vierhonderd vijftig aandelen, die de geheelheid van het kapitaal vertegenwoordigen. ieder aandeel, waarop aldus werd ingeschreven, werd in geld volgestort ten belope van éénfderde, zodat de vennootschap thans uit dien hoofde, over een bedrag van VIJFTIENDUIZEND EURO (¬ 15.000,00) beschikt. Het saldo van het vrij te maken kapitaal in geld bedraagt dertigduizend euro (¬ 30.000,00). Het bedrag van het nog niet vrijgemaakte kapitaal in geld bedraagt respectievelijk zesenzestig euro zevenenzestig cent (¬ 66,67) voor de Heer DELCOUR Henry, voornoemd, zesenzestig euro zevenenzestig cent (¬ 66,67) voor Mevrouw FRYNS Sabine, voornoemd en negenentwintigduizend achthonderd zesenzestig euro zesenzestig cent (¬ 29.866,66) voor Mejuffrouw TELCOUR Caroline, voornoemd.

1 Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en mogelijk hebbende, in dat laatste geval, de hoedanigheid van statutaire zaakvoerder. De algemene vergadering die hen benoemt, stelt hun aantal vast, de duurtijd van hun mandaat en, in geval van meerdere zaakvoerders, hun machten. Indien er slechts één zaakvoerder is, wordt het geheel van de machten van bestuur hem toebedeeld. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervuilen, Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Ingeval van overlijden van de zaakvoerder, dient de algemene vergadering in deze vacature te voorzien. Elke zaakvoerder zal overeenkomstig artikel 257 Wetboek van Vennootschappen en behoudens organisatie door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, alle handelingen van bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, en dit in de meest brede zin van het woord, met uitzondering uiteraard van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is_ De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder, De zaakvoering kan het dagelijks bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan één of meer zaakvoerders, of nog aan een directeur, al dan niet vennoot, en bepaalde bijzondere machten aan elke lasthebber, al dan niet vennoot, opdragen. Alle akten, met inbegrip van de akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, worden geldig ondertekend door een zaakvoerder, die in geen geval ten aanzien van derden blijk moet geven van een voorafgaand besluit van de algemene vergadering, Lasthebbers verbinden de vennootschap slechts binnen de grenzen van hun mandaat.

Controle: Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks en contro-+lebevoegdheid van een commissaris, Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of laten bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap,

Algemene vergadering: De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei om achttien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, anders dan een zaterdag. Elk aandeel geeft recht op één stem. Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, mag de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen, totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap aangewezen is ais eigenaar van het aandeel. De rechten verbonden aan de aandelen die met vruchtgebruik zijn bezwaard, worden door de vruchtgebruiker uitgeoefend, Ingeval van overlijden van de enige vennoot, worden de rechten verbonden aan de aandelen echter uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid van hun rechten in de nalatenschap, tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, Bij afwijking van het vorige lid, oefent hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot, de rechten uit die verbonden zijn aan deze aandelen.

Boekjaar: Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar vangt aan de dag waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft en zal afgesloten worden op éénendertig december tweeduizend dertien; de eerste jaarvergadering zal bijgevolg in tweeduizend veertien gehouden worden.

Bestemming van de winst; Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf procent (5%) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve, Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden, het reservefonds beneden peil komt. Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene

vergadering die er, op voorstel van de zaakvoering en met respect voor de wettelijke bepalingen, de aanwending van bepaalt, wel verstaan zijnde dat ieder aandeel recht heeft op een gelijk deel in de verdeling

van de winsten. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zal dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen

Voorbehouden aan het BaI isclï-Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

worden uitgekeerd, De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de' zaakvoering,

Verdeling: Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief bij voorkeur aangewend om het volgestorte, niet afgeloste bedrag van de aandelen in geld of in aandelen terug te betalen. Indien alle aandelen niet in gelijke mate volgestort werden, moeten de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, dit evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen op de aandelen die niet in voldoende mate volgestort werden, hetzij door voorafgaande terugbetaling ten bate van de in een hogere mate volgestorte aandelen. Het gebeurlijk saldo wordt gelijkelijk over alle aandelen verdeeld,

Overgangsbepalingen; Tot zaakvoerder voor onbepaalde duur werd aangesteld, Mejuffrouw DELCOUR Caroline, voornoemd, die aanvaard heeft; zij kan alleen de vennootschap verbinden, overeenkomstig artikel 16 van de statuten.

De vennoten hebben geen commissaris aangesteld,

Aile verbintenissen, evenals de verplichtingen die eruit voortvloeien, evenals alle activiteiten begonnen vanaf 14 maart 2012 door Mejuffrouw DELCOUR Caroline, voornoemd, aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, worden overgenomen door de thans opgerichte vennootschap.

Bijzondere machten: Mevrouw DELCOUR Caroline, hier aanwezig, handelend in haar hierboven vermelde hoedanigheid van zaakvoerder (onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een uittreksel van deze akte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en van de eruit volgende verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de hierbij opgerichte vennootschap), heeft verklaard aan te stellen als lasthebber, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «OUTCOME», met maatschappelijke zetel te 1150 Sint-Pieters-Woluwe, Kamelialaan, 10, RPR Brussel 0472.458.294, om in haar naam en voor rekening van de vennootschap, ten gevolge van haar oprichting, door tussenkomst van een erkend ondernemingsloket van haar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel van een nummer van de vestigingseenheid) alsmede bij de diensten van de Belasting over de toegevoegde waarde (verklaring van opening van activiteit).

Voor eensluidend ontledend uittreksel afgeleverd vóór registratie van de akte enkel voor het neerleggen op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Ondertekend Pierre VAN WINCKEL - notaris

Gelijktijdig neergelegd:

- uitgifte van de oprichtingsakte van 24 april 2012

- bankaftest

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 16.08.2016 16434-0118-011

Coordonnées
TOOLINE

Adresse
WOLVERTEMSESTEENWEG 359 1850 GRIMBERGEN

Code postal : 1850
Localité : GRIMBERGEN
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande