TOUBKAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TOUBKAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 807.794.818

Publication

30/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 24.06.2014 14214-0472-010
19/03/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14302719*

Neergelegd

17-03-2014



Griffie

Ondernemingsnr : 0807.794.818

Benaming (voluit): BVBA TOUBKAL

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1861 Meise, Breemweg 27

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Statutenwijziging

Uit de notulen opgemaakt door Meester Andrée VERELST, geassocieerd notaris te Grimbergen, op dertien

maart tweeduizend veertien, blijkt dat door de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen

werden genomen:

Eerste beslissing: vaststelling van de belaste reserves.

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die zijn goedgekeurd door de gewone

algemene vergadering van de vennootschap op 1 juni 2012, honderd en vijfduizend achtenveertig komma

achtenvijftig (105.048,58) euro bedragen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening voor het boekjaar

01/01/2011 - 31/12/2011.

STEMMING: Deze beslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd.

Tweede beslissing: vaststelling uitkering dividend.

De algemene vergadering stelt vast dat bij bijzondere algemene vergadering van 27 december 2013 werd

besloten, rekening houdend met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen, om een tussentijds dividend van honderdduizend (100.000) euro uit te keren in toepassing van artikel 537 1ste lid

van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

Alle vennoten hebben hierop verklaard het volledig bedrag van het tussentijds dividend onmiddellijk te willen inbrengen in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10 %) van het tussentijds dividend in toepassing van voormeld artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

STEMMING: Deze beslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd.

Derde beslissing: Bespreking en goedkeuring verslagen.

Met eenparigheid van stemmen besluit de vergadering de voorzitter vrij te stellen van de lezing van het verslag van de zaakvoerder, evenals het verslag van de heer Jean Bernard Pieuli-Takou, kantoor houdende te 1840 Londerzeel, Leopold Van Hoeymissenstraat 37, bedrijfsrevisor aangeduid door de zaakvoerder.

Iedere aandeelhouder erkent tijdig een kopie ontvangen te hebben van deze verslagen en ervan kennis te hebben genomen.

Het verslag van de heer Jean Bernard Pieuli-Takou, voormelde bedrijfsrevisor, besluit met de volgende conclusie, hierna letterlijk weergegeven:

 VIII. CONCLUSIES

Tot besluit verklaart ondergetekende, Jean Bernard Pieuli-Takou, bedrijfsrevisor te 1840 Londerzeel, Leopold Van Hoeymissenstraat 37, dat uit het onderzoek van de voorgenomen inbreng in natura bij de voorgenomen kapitaalverhoging van de BVBA TOUBKAL is gebleken dat :

1. de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

2. de toegepaste methoden van waardering voor een bedrag van 90.000-EUR in hun geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord zijn;

3. de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde en de agio van de tegen de inbreng in natura uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit de uitgifte van 205 nieuwe aandelen zonder nominale waarde, elk nieuw aandeel in alle opzichten identiek aan elk van de 186 bestaande aandelen;

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen inzake  controle van inbreng in natura van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Het bestuursorgaan van de BVBA TOUBKAL is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen en mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Aldus opgesteld te Londerzeel, op 14 februari 2014

[HANDTEKENING]

Jean Bernard Pieuli-Takou

Bedrijfsrevisor

Een exemplaar van deze verslagen zal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel

van Brussel tegelijkertijd met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal. Een tweede exemplaar zal tevens in het dossier van de instrumenterende notaris worden bewaard.

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de verslagen goed te keuren.

Vierde beslissing: Voorstel tot kapitaalsverhoging.

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van negentig procent (90 %) van het tussentijds bruto-dividend zijnde een bedrag van negentigduizend (90.000) euro, om het van achttienduizend zeshonderd (18.600) euro te brengen op honderd en achtduizend zeshonderd (108.600) euro, door inbreng van de vaststaande zekere en opeisbare schuldvordering voor een bedrag van negentigduizend (90.000) euro die de aandeelhouders hebben lastens de vennootschap naar aanleiding van voornoemde beslissing tot uitbetaling van een tussentijds bruto-dividend. Deze inbreng zal vergoed worden door het creëren van tweehonderd en vijf (205) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde van hetzelfde type en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen, behalve dat zij zullen delen in de resultaten pro rata temporis vanaf hun inschrijving.

Deze nieuwe aandelen zullen volledig worden volgestort bij de inschrijving. Er is geen uitgiftepremie verschuldigd.

STEMMING: Deze beslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd.

Vijfde beslissing: Verwezenlijking van de inbreng

Vervolgens komen, na voorlezing van het voorafgaande, de volgende personen tussen die verklaard hebben volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven :

- de heer VERBIST Frank, voornoemde aandeelhouder, die verklaart zijn schuldvordering ten belope van negentigduizend (90.000) euro in deze vennootschap in te brengen, voor tweehonderd en vijf (205) aandelen, ten bedrage van negentigduizend (90.000) euro en geheel volstort.

STEMMING: Deze beslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd.

Zesde beslissing: Vaststelling van de verwezenlijking van kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, ondergetekende notaris, akte te nemen dat de kapitaalverhoging integraal is onderschreven, dat elk nieuw aandeel volledig is volgestort en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk werd gebracht op honderdachtduizend zeshonderd euro (108.600 EUR), vertegenwoordigd door driehonderd eenennegentig (391) aandelen, zonder nominale waarde.

STEMMING: Deze beslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd.

Zevende beslissing: Wijziging van de statuten.

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de

algemene vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

 ARTIKEL 5. Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdachtduizend zeshonderd euro (108.600 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door driehonderd eenennegentig (391) aandelen zonder nominale waarde. Deze aandelen zijn genummerd van 1 tot 391.

HISTORIEK VAN HET KAPITAAL.

De vennootschap werd oorspronkelijk opgericht met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd (18.600) euro, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde.

Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 13 maart 2014 werd het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap verhoogd met het bedrag van het netto-dividend van negentigduizend (90.000) euro, uitgekeerd vanuit de belaste reserves van de vennootschap, om het kapitaal te brengen naar honderd en achtduizend zeshonderd (108.600) euro, door inlijving van gemeld netto-dividend, met creatie van tweehonderd en vijf (205) nieuwe aandelen.

STEMMING: Deze beslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd.

Achtste beslissing: Machtiging aan het bestuurorgaan.

De vergadering verleent de zaakvoerder alle bevoegdheden om de hierboven genomen besluiten uit te voeren. STEMMING: Deze beslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd.

Negende beslissing: Volmacht voor neerlegging proces-verbaal en coördinatie van de statuten. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om onderhavig proces-verbaal op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel neer te leggen, evenals om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

STEMMING: Deze beslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd. Tiende beslissing: Volmacht voor administratieve formaliteiten.

Luik B - Vervolg

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De vergadering verleent bij deze bijzondere volmacht aan de Bvba Ravert, Stevens & C°, kantoor houdende te 1860 Meise, Hendrik Van Dievoetlaan 1, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW-en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten.

STEMMING: Deze beslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd. VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: een uitgifte van de akte, verslag van de zaakvoerder en van de bdrijfsrevisor, en de gecoördineerde statuten.

Notaris Andrée VERELST

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

30/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 26.08.2013 13467-0233-010
04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 29.06.2012 12237-0057-010
04/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 28.06.2011 11228-0475-009
07/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 29.06.2010 10253-0092-009

Coordonnées
TOUBKAL

Adresse
BREEMWEG 27 1861 WOLVERTEM

Code postal : 1861
Localité : Wolvertem
Commune : MEISE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande