TP & K CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TP & K CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 505.828.373

Publication

10/12/2014
ÿþMod PUF 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

e.~>îgÛif.~tic~, ,s~~ i~ C.ç'

0 I DEC. 2014

i" E' 4' ~3::wil:°~.'~áá~:" +

~~~i

Gri ~e °'r'4, ~_" "  ^~' a" 'g ~'~;i^f^t~.:,I;rj,rl LJ~I li'.uïr

Ondernemingsnr.: c5 5. geer. 3?3

Benaming (voluit): TP&K Consulting

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1860 Meise, Kleine Wouwer 27, bus 6

(volledig adres)

Onderwerp akte: OPRICHTING

L Uit een akte, verleden voor meester Jean VAN de PUTTE, notaris te Schaarbeek, op 25 november 2014, blijkt dat;

De heer VANDERCLEYEN Pascal Claude Ghislain, geboren te Etterbeek op zevenentwintig augustus negentienhonderd zesenzestig, rijksregistemummer 66.08.27 185-59, identiteitskaartnummer 591-366094674, ongehuwd, wettelijk samenwonende partner van Mevrouw SERRON Kim, wonende te 1860 Meise, Kleine Wouwer 27, bus 6;

Mevrouw SERRON Kim, geboren te Borgerhout op zestien september negentienhonderd achtenzeventig, rijksregisternummer 78.09,16 346-02, identiteitskaartnummer 591-5126748-12, ongehuwd, wettelijk samenwonende partner van de heer VANDERCLEYEN Pascal Claude Ghislain, wonende te 1860 Meise, Kleine Wouwer 27, bus 6.

11111111111,1111,1111111

bE

e

St

Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2014

IL Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "TP&K Consulting", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1860 Meise, Kleine Wouwer 27, bus 6. Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen en bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

Il 1. De vennootschap heeft tot doel, zowel in. België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen: - de organisatie en de verkoop van individuele en/of groepsreizen en groepsuitstappen; - de verkoop, in hoedanigheid van tussenpersoon, aan de hand van brochures en catalogi van door reisorganisatoren georganiseerde reizen en uitstappen georganiseerd door derden; - de verkoop, in hoedanigheid van tussenpersoon, van biljetten voor alle transportmiddelen; - de verstrekking van diensten in het buitenland met betrekking tot de voornoemde activiteiten; - de handel in reisartikelen en toeristische producten; - de vertegenwoordiging van alle lucht- en scheepvaartmaatschappijen, hotels en transportfirma's te land; - alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met een reisagentschap of reisbureau; - verschaffen van informatie en advies met betrekking tot reizen; - organiseren van reizen en excursies van kortere duur, regelen van reizen op maat, onderdak en vervoer van reizigers en toeristen; - verkoop aan de hand van brochures en catalogi van door touroperators georganiseerde reizen; - verkoop van entreekaarten, tickets, logiesbons en maaltijdbons; - het uitvoeren van schoonheidsbehandelingen zoals gelaatsverzorging, massage, aanbrengen van make-up, epileren, manicure, pedicure, laserbehandeling; - alle roerende en onroerende verrichtingen of transacties voor eigen rekening, zoals de aankoop, verkoop, verkaveling, sanering en de uitrusting onder alle vormen, evenals de promotie van alle onroerende goederen, bebouwd of niet, bestemd tot bewoning, kantoren, handel of industrie en op algemene wijze alle transacties met betrekking tot onroerende goederen, handelsfondsen, met uitzondering van de activiteiten geregeld door het Koninklijk Besluit van 6 september 1993, evenals het beheer en de exploitatie van voormelde onroerende goederen en de verhuur ervan, net als de verhuur van roerende goederen, met inbegrip van het beheer van effecterieortefeuilIes. Bovenstaande

Op de laatste brz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behoudin

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

lijst is geenszins limitatief. Zij kan tevens, indien nodig, borgstelling verlenen om leningen of kredietopeningen in het voordeel van derden, natuurlijke of rechtspersonen, te waarborgen, waarmee de vennootschap in zakenrelatie staat. De vennootschap kan direct of indirect investeren, door middel van inbreng, inschrijving, cessie, participatie, fusie, financiële interventie, zowel in België als in het buitenland, in ondernemingen waarvan het maatschappelijk doel in de hierboven opgenomen omschrijvingen past, met name reisbureau, schoonheidssalon en onroerende activiteiten, evenals in alle vennootschappen waarvan zij van oordeel is dat een uitbreiding van haar activiteiten nuttig of gunstig zou zijn voor de realisatie van het gehele of gedeeltelijke maatschappelijk doel, dan wel voor de ontwikkeling van de vennootschap. Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

IV. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid door neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel. Zij kan worden ontbonden bij besluit van de algemene vergadering, beraadslagend zoals in het kader van een statutenwijziging.

V. Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Aile aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De honderd zesentachtig (186) aandelen werden als volgt onderschreven:

- De heer VANDERCLEYEN Pascal, voornoemd: honderdtachtig (180) aandelen;

- Mevrouw SERRON Kim, voornoemd: zes (6) aandelen.

Totaal honderd zesentachtig (186) aandelen

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van één derde door

bankoverschrijving, zodat de vennootschap thans over de som van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 E)

beschikt.

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening, geopend namens de

vennootschap in oprichting bij de bank BNP Paribas Fortis op nummer BE30 0017 4302 3211.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaats gevonden overeenkomstig de wet en zal in het

dossier het bankattest bewaren.

VI. Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet, aangeduid door de algemene vergadering die de duurtijd van hun mandaat, evenals de omvang van hun bevoegdheden, vastlegt. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Elke zaakvoerder heeft de bevoegdheid om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de Wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. De statuten kunnen beperkingen aan de bevoegdheden van de zaakvoerders behelzen. Deze bevoegdheidsbeperkingen zijn evenwel geenszins tegenstelbaar aan derden, ook al mochten zij openbaargemaakt zijn.

In geval van belangenconflict zijn de zaakvoerders ertoe gehouden te handelen conform de procedure opgenomen in de artikelen 259-261 van het Wetboek van Vennootschappen.

Behoudens uitdrukkelijke delegatie van bevoegdheden door de algemene vergadering, zullen alle akten die de vennootschap verbinden, gelden ondertekend worden door een één of meer zaakvoerders, samen handelend, zelfs bij akten waarbij een openbaar ambtenaar of ministerieel officier zijn ambt verleent of als eiser en verweerder voor alle rechtbanken en hoven van gemeen recht en administratieve rechtscolleges.

De zaakvoerders dienen zich ten aanzien van derden niet op enige autorisatie vanwege de algemene vergadering te beroepen.

Elke zaakvoerder kan aan één of meer vennoten of zaakvoerders een deel van zijn bevoegdheden delegeren naar zijn goedvinden en voor een duur die hij vaststelt,

De algemene vergadering stelt voor elke zaakvoerder vast of zijn mandaat bezoldigd zal zijn of niet.

Indien het mandaat bezoldigd is, stelt de algemene vergadering, bij eenvoudige meerderheid het bedrag van de vaste en/of variabele vergoeding vast, dat aan de zaakvoerders toegekend wordt, onverminderd het recht op de terugbetaling van representatie-, reis- en verplaatsingskosten dienaangaande. De algemene vergadering kan tevens vaste of variabele vergoedingen voorzien ten voordele van vennoten die actief zijn in de vennootschap. Elke vennoot beschikt individueel over de onderzoeks- en controlebevoegdheid zoals een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de Wet,

VII. De beslissingen van de vennoten worden in algemene vergadering genomenEen gewone algemene ver adering komt ieders van rechtswege samen, de tweede vrijdag van de maand_Zuni om 19 uur. Indien deze

Voorbehouden aan het ~~ëlgisaFi Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

d. 1 Ir

Luik B - vervolg

dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering wordt tevens buitengewoon bijeengeroepen telkenmale het belang van de vennootschap dit vereist. Zij zal bijeengeroepen worden door één der zaakvoerders.

De algemene vergadering vindt plaats in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats, opgenomen in de uitnodigingen. Deze laatsten bevatten de orde van de dag met een indicatie van de te behandelen onderwerpen en worden per aangetekend schrijven toegezonden aan de vennoten, houders van certificaten van de vennootschap, houders van obligaties, commissarissen en zaakvoerders, vijftien dagen voor de algemene vergadering. Terzelfdertijd wordt een kopie verstuurd van de documenten die hun moeten worden toegestuurd conform het Wetboek van Vennootschappen.

De oproepingen zijn niet vereist indien alle vennoten overeenkomen om te vergaderen en de zaakvoerders en commissarissen aanwezig zijn of uitdrukkelijk de vennootschap hebben ontslagen om hen uit te nodigen en aldus verzaken aan hun recht om opgeroepen te worden.

De algemene vergadering vergadert conform de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot mag zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering door een mandataris die zelf ook een vennoot moet zijn.

Geen enkele vergadering mag beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld zijn, tenzij alle personen die opgeroepen dienen te worden, aanwezig of vertegenwoordigd zijn, de volmacht dit toelaat en de beslissing wat deze punten betreft met unanimiteit van stemmen genomen wordt.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de notulen van de vergadering ondertekend door alle aanwezige vennoten en indien er slechts één vennoot is, door deze laatste.

De notulen van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

De expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door een zaakvoerder,

VIII, Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

lx. Elk jaar zullen de zaakvoerders een inventaris opstellen en de jaarrekeningen opstellen overeenkomstig de wettelijke bepalingen. De jaarrekeningen behelzen de balans, de resultatenrekening, net als de bijlagen die er deel van uitmaken. De winst van het boekjaar zal bepaald worden overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s), overeenkomstig de Wet,

Zij kan beslissen om een reserve aan te leggen, de winst over te dragen naar het volgende boekjaar, uit te keren winst uitte keren aan de vennoten of een bijkomende vergoeding toe te kennen aan de actieve vennoten,

De eventuele verliezen kunnen ten laste genomen worden door de vennoten.

Geen enkele uitkering mag plaatsvinden indien het netto-actief minder bedraagt of minder zal bedragen door de geplande uitkering dan het geplaatst kapitaal, verhoogd met de reserves die de Wet of de Statuten verbieden uit te keren.

Het netto-actief zal begrepen worden als het totaal van het actief zoals het blijkt uit de balans, verminderd met de provisies en de verliezen. Het actief mag geenszins het nog niet afgeschreven gedeelte van de oprichtingskosten, evenals het nog niet afgeschreven bedrag van de onderzoeks- en ontwikkelingskosten bevatten, behoudens uitzonderlijke gevallen.

Elke winstuitkering die gedaan werd in overtreding van voormelde bepalingen, zal moeten terugbetaald worden door de begunstigden indien de vennootschap kan bewijzen dat de begunstigden op de hoogte waren of moesten zijn, gelet op de omstandigheden, van de onregelmatigheid van de uitkeringen die in hun voordeel verricht werden.

X. 1. De comparanten beslissen één zaakvoerder te benoemen en tot deze functie de heer VANDERCLEYEN Pascal, voornoemd, aan te stellen als zaakvoerder.

De duurtijd van het mandaat is onbepaald, met de mogelijkheid om aan het mandaat ieder jaar een einde te stellen.

Het mandaat van de zaakvoerder kan bezoldigd zijn. Het bedrag van deze eventuele bezoldiging wordt vastgesteld door de algemene vergadering.

2, Gelet op het feit dat uit de begroting van de resultaten voor het eerste boekjaar, opgemaakt te goeder trouw, blijkt dat de vennootschap voldoet aan de criteria opgenomen in artikel 12, § 2 van de Boekhoudwet van 17 juli 1975, gewijzigd door de Wet van 7 mei 1999, hebben de comparanten besloten geen commissaris te benoemen.

Voor-,

behouden

aan het

Staatsblad

r s T

Luik B - vervolg

3. Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, met name op het ogenblik van de neerlegging ter griffie van onderhavige akte en eindigt het op eenendertig december tweeduizend vijftien.

4. De eerste jaarvergadering wordt gehouden op vrijdag tien juni tweeduizend zestien, om 19 uur, overeenkomstig de statuten.

5. De comparanten verklaren te weten dat de vennootscháp de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal neergelegd zijn.

De comparanten verklaren dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffe, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

XI. In geval van ontbinding 'van de vennootschap, zal de vennootschap vereffend worden door een vereffenaar, waarvan de benoeming bevestigd wordt door de Rechtbank van Koophandel, door de zorgen van de zaakvoerder, onverminderd het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden waarvan zij de bevoegdheden en emolumenten vaststelt. De algemene vergadering regelt de wijze van vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het batig saldo van de vereffening, na betaling van de schulden van de vennootschap zal terugbetaald worden aan de vennoten in verhouding tot het volstort kapitaal. Het surplus zal verdeeld worden onder de vennoten volgens het respectievelijke aantal aandelen, waarbij elk aandeel recht heeft op een gelijk deel van het surplus.

Dit uittreksel, opgemaakt conform artikel 69 van het Wetboek van Vennootschappen ter publicatie in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad met het oog op het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid, wordt neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel in het ressort waar de vennootschap haar zetel heeft binnen een termijn van 15 dagen na het verlijden van de oprichtingsakte (artikel 67-68 W.Venn.).

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL, neergelegd tegelijkertijd met een uitgifte van de oprichtingsakte.

Meester Jean VAN de PUTTE, Notaris met standplaats te Schaarbeek.

nnexes du Moniteur belge

19/01/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i teel cp

~

0

ter griffie von urini'û~ ~ l ~n~jst~4id x

kt-i;~nal Brus

Ondernemingsnr : 0505.828.373

Benaming

(voluit) : TP&K CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Kleine Wouwer 27/6 -1860 Meise

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Beslissing van de bijzondere algemene vergadering van vennoten d.d. 19 december 2014.

Hierbij wordt vanaf heden het ontslag aanvaard als zaakvoerder van de heer Pascal Vandercleyen, wonende te 1860 Meise, Kleine Wouwer 27/6. In zijn plaatst wordt vanaf heden benoemd als niet-statutaire zaakvoerder, mevrouw Kim Serron, wonende te 1860 Meise, Kleine Wouwer 27/6. Haar mandaat is onbezoldigd.

Pascal Vandercleyen Kim Serron

Zaakvoerder





Pp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

III1,Niiiiu~~2igiixNad

~

be

a

B 5t~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 14.06.2016 16180-0359-010

Coordonnées
TP & K CONSULTING

Adresse
KLEINE WOUWER 27, BUS 6 1860 MEISE

Code postal : 1860
Localité : MEISE
Commune : MEISE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande