TRACK AND LINX

Divers


Dénomination : TRACK AND LINX
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 450.396.239

Publication

06/07/2015
ÿþ Mod PDF 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rechtbankvart koophandel-Brussel"

111111RIMMII

IIA

neergelegd/ontvangen op

7 5 JUNI 2015

ter griffe val9 . ENederlandstalige

Ondernerninganr : 0450.396.239 i3enaming (voluit) : Track & Link

(verkort)

Rechtsvorm

Coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hagaard 85 - 3090 Overijse

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Ontbinding - ln Vereffeningstelling - Sluiting

Tekst:

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering dd 31/01/2015

De vennoten verklaren van gezegde verslagen en de staat van activa en passiva kosteloos een exemplaar te hebben ontvangen en er volledige kennis van te hebben

Hij ontslaat de voorzitter lezing te geven van deze stukken.

De voorzitter stelt vast dat er geen opmerkingen omtrent voorgaande verslagen en staat van activa en passiva geformuleerd worden en stelt voor deze goed te keuren, wat de vergadering onmiddellijk doet.

De vergadering besluit tot de ontbinding van de vennootschap en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden. De vennootschap zal enkel nog bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

Vervolgens wordt door de vergadering vastgesteld dat alle activa gerealiseerd zijn en aile schulden werden aangezuiverd. De vergadering bevestigt dat aile kosten en erelonen met betrekking tot de ontbinding reeds voldaan zijn, evenals dat de roerende voorheffing naar aanleiding van de liquidatiebonus reeds geprovisioneerd werd.

Bijgevolg concludeert de algemene vergadering dat de vennootschap in feite nu reeds volledig vereffend Is, zodat beslist wordt geen vereffenaar te benoemen en te verzaken aan de termijn van één maand voorzien in artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen.

Vervolgens verklaart de vennoot aile eventuele toekomstige schulden of inkomsten van de vennootschap te zijnen laste te nemen of ten persoonlijke titel te innen.

Stelt de vergadering vast dat voldaan is aan de voorwaarden vermeld in artikel 184 § 5 Wetboek Vennootschappen en beslist zij tot volledige sluiting van de vereffening zodat de vennootschap definitief ophoudt te bestaan.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende ten minste 5 jaar bewaard worden op de woonst van Dhr. Bettens Christoph

De verschijner geeft bij deze bijzondere volmacht aan CRS bvba, Mevr. Roekens Pascale en medewekers r kantoorhoudend te Heverlee, Tervuursevest 23 bus 0001, om alle formaliteiten te verrichten bij een ondernemingsloket naar keuze van de lasthebber en bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en/of bij elke andere administratieve dienst.

Tegelijk neergelegd PV dd 31/01/2015

Freddy BETTENS

Bestuurder

Christophe BETTENS

Bestuurder

Op de laatste blz. van luik ? verrné)den : i .gto : Namm en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(à)n(i n)

bevoegd do rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

18/07/2005 : BL574743
04/02/2005 : BL574743
16/07/1993 : BL574743

Coordonnées
TRACK AND LINX

Adresse
HAGAARD 85 3090 OVERIJSE

Code postal : 3090
Localité : OVERIJSE
Commune : OVERIJSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande