TRAININGSATELIER

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : TRAININGSATELIER
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 848.015.471

Publication

24/09/2014
ÿþbehi aai Be Staa kIIIL 11111 lil mi ILII II IIIIIIII

*14174618*

Ondememingsnr : 0848.015.471

Benaming

(voluit) TrainingsAtelier

(verkort) :

Rechtsvorm: Vennootschap onder firma

Zetel Brussetsesteenweg 39, 1500 Halle

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontbinding van de vennootschap - Onmiddellijke sluiting van de vereffening

1.In ontbindingstelling van de vennootschap.

Gezien de activiteiten van de vennootschap volledig werden stopgezet en verwijzend naar de Wetgeving van 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van Vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft, neemt de bijzondere algemene vergadering van 31 juli 2014 het besluit tot in-ontbinding stelling. Dit besluit wordt genomen door eenparigheid van stemmen en in aanwezigheid van alle aandeelhouders en vennoten.

2.Aanstelling vereffenaar.

Er wordt met eenparigheid van stemmen beslist om geen vereffenaar te benoemen overeenkomstig artikek

184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen en artikel 20 van de statuten

aGoedkeuring van de staat van activa en passiva  Vaststelling van aanwezigheid passive.

De financiële situatie van deze vennootschap blijkt uit de staat van activa en passiva waarvan een exemplaar aan elke aandeelhouder werd overhandigd en een exemplaar aan het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering wordt gehecht.

Deze staat heeft betrekking tot de periode van 01/01/2014 t.e.m. 31/07/2014. De liquidatiebalans afgesloten op 31 joli 2014 wordt met eenparigheid van de stemmen goedgekeurd.

Er zijn geen passive luidens de staat van activa en passive als bedoeld in art. 181 Wetb. Venn.

De vergadering verklaart dat alle schulden van de vennootschap, voor zover de staat van activa en passiva vastgesteld per 31 juli 2014 enige door de vennootschap te dragen schulden vermeld, volledig betaald zijn of, dat deze geprovisioneerd werden tegenover de zaakvoerders.

De zaakvoerders verklaren dat voor zover de vennootschap heden nog onbekende schulden zou hebben, zij, ongeacht hun bedrag, zullen instaan voor de betaling ervan.

4.Sluiting van de ontbinding van de vennootschap.

De vergadering keurt de staat van activa en passive vastgesteld op 31 juli 2014 goed en gelet dat er geen schulden zijn ten opzichte van derden en in het bijzonder fiscale schulden, zal onmiddellijk worden overgegaan. tot de sluiting van de ontbinding van de vennootschap op 31 juli 2014.

5.Kwijting en ontslag.

De vergadering aanvaardt met eenparigheid van de stemmen het ontslag van de zaakvoerders, de heer coomen Johan wonende te 1640 Sint-Genesius-Rode Dahliastraat 31 en mevrouw Dufoer Sjoukje wonende te 8020 Oostkamp Egelantierenstraat 20, met ingang vanaf 31 juli 2014,

6.Boeken 8i Bescheiden

De vergadering beslist met eenparigheid van de stemmen dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard te 1640 Sint-Genesius-Rode, Dahliastraat 31.

7.Administratieve formaliteiten

De vergadering beslist met eenparigheid van de stemmen volmacht te geven aan de heer Cooman Johan

wonende te 1640 Sint-Genesius-Rode Dahliastraat 31, met de macht om in de plaatst te' stellen om aile

Op de laatste Wz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Wonl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neeriegging ter griffie van c, e

aeleadiorit

an9ten op "

15 SEP, 2014

ter griffie yen de Nederlandstalige rechtbank van keiMandAl Srusel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

administratieve formaliteiten te-VerVililen bij de financiële instelfingen en alle bankverrichtingen met betrekking tot de vennootschap te regelen.

Aangezien alle voorwaarden worden vervuld, beslist de bijzondere algemene vergadering van 31 juli 2014 met eenparigheid van de stemmen hierbij om de vereffening definitief te sluiten en stelt de vergadering vast dat de vennootschap TrainingsAteller definitief heeft opgehouden te bestaan.

aan het

Belgisch

Staatsblad

De aanwezige leden: Mevrouw Dufoer Sjoukje

De Heer Cooman Johan

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) . bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

24/08/2012
ÿþ24708 2012 - Ahnexès dü M iiiteur belge

Blltagar 13irlièttrelgiscti -Stáât'slilád

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*saiaM9*

8

oîqY 1S 2/41,

~

TrainingsAtelier

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Brusselsesteenweg 39, 1500 Halle

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er wordt opgericht, biij onderhandse akte kussen:

- Cooman Johan Alfons J, woonachtig te 1430 Rebecq, Rue Bruyère 27, geboren te Rhode-Saint-Genèse

op 23 april 1963

- Dufoer Sjoukje Rachel A, woonachtig te 8020 Oostkamp, Egelantierenstraat 20, geboren te Brugge op 05

Oktober 1987

een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een vennootschap onder firma (VOF) heeft aangenomen met de maatschappelijke naam "TrainingsAtelier"

Hoofdstuk 1: Naam/vorm -- duur  zetel  doel

Artikel 1

De vennootschap neemt de vorm aan van een vennootschap onder firma onder de naam "TrainingsAtelier"

Artikel 2

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur, te rekenen vanaf heden, 1 augustus 2012.

Artikel 3

De vennootschap is gevestigd te Brusselsesteenweg 39 te 1500 Halle

De zetel kan bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) verplaatst worden in België.

Artikel 4

De vennootschap heeft als doel, zowel in België ais in het buitenland, voor eigen of voor rekening van derden, de algemene begeleiding en personal coaching van sporters en atleten, trainers en managers in het algemeen, onder andere het opmaken van trainingsschema's, het uitvoeren van sport specifieke lactaattesten, het begeleiden en testen van personen op hun conditie, fitheid en lichaamssamenstelling,.het verstrekken van-adviezen ais beweegadviseur, het voorbereiden en begeleiden van trainingen, stages en clinics en het optreden; ais sportief coördinator.

Steeds in samenhang en aanverwant of aanvullend op de bovenstaande beroepspraktijken heeft de. vennootschap ook tot doel het oprichten, inrichten en uitbaten van instituten, fitnesscentra, sportcentra, zwembaden, sauna's, en alle aanverwante uitbatingen, die betrekking hebben op bewegingsleer, sport en herstel, lichaamsverzorging en medische gezondheidszorgen; het geven van voorlichting, onderwijs en begeleiding, voordrachten en opleiding en het oprichten van studiecentra.

De vennootschap mag op om het even welke wijze deelnemen aan alle verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel. De vennootschap mag ook deelnemen aan het bestuur en, management van vennootschappen en verenigingen, via de uitoefening van de functie van bestuurder,, gedelegeerd bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een overeenkomst aan een zelfstandig manager kunnen worden uitbesteed.

De vennootschap kan binnen de perken van de wet alle financiële, administratieve en burgerlijke daden en verrichtingen stellen met roerend of onroerend karakter, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel, de ontwikkeling ervan kunnen teweegbrengen of

Qp de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken. Daaronder vallen ook alle immobiliaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen, waaronder het beheren, het instandhouden, het ter beschikking stellen, het valoriseren en het verhandelelen van gebouwen, gronden en alle onroerende goederen en constructies, alsook het stellen van alle handelingen die daar betrekking op hebben, zoals  ten exemplatieve titel  het aankopen, het ruilen, het verkavelen, de afbraak, het bouwen, het oprichten, het uitrusten, het opschikken, het verbouwen, het restaureren, het huren, het verhuren, het vervreemden en het vestigen van aile zakelijke rechten.

De vennootschap mag leningen toestaan aan vennootschappen, verenigingen en particulieren, kan zich borg stellen en kan haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen in pand geven, voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel voor haarzelf ais voor alle derden, op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap mag de beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden en kan de beleggingen en het vermogen beheren, zonder evenwel die handelingen van vermogensbeheer te stellen waarvoor krachtens bijzondere wetgeving bijkomende voorwaarden worden gesteld, en waarvoor onder meer een hoger kapitaal vereist is.

Zij mag in het algemeen alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staat met haar doel en zulks in de meest uitgebreide zin.

Hoofdstuk 2: Vermogen van de vennootschap

Artikel 5

Het vermogen van de vennootschap bedraagt 2.000,00 Euro, vertegenwoordigd door 200 aandelen.

Het wordt gevormd door een inbreng In geld, waartoe de vennoten zich als volgt hebben verbonden:

- Cooman Johan Alfons J, 1.000,00 Euro; dit bedrag vertegenwoordigt 100 aandelen - Dufoer Sjoukje Rachel A, 1.000,00 Euro; dit bedrag vertegenwoordigt 100 aandelen

Hoofdstuk 3: Overgang en overdracht van een participatie

Artikel 6

Een participatie in de vennootschap mag op straffe van nietigheid niet worden overgedragen onder

levenden of overgaan wegens overlijden dan met eenparig goedvinden van alle vennoten.

Artikel 7

in geval van overlijden van een vennoot zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn, doch

voortgezet worden door de overlevende vennoot of vennoten, in voorkomend geval samen met de erfgenamen.

Artikel 8

Elke vennoot is gerechtigd uit de vennootschap te treden. In dit geval dient hij zijn participatie over te dragen aan de andere vennoten, in verhouding tot het aandeel in de vennootschap dat dezen op dat ogenblik reeds bezitten, of aan een nieuwe vennoot, die door de bestaande vennoten wordt aangewezen. Bij gebreke aan akkoord over de waarde van de participatie zal deze worden vastgelegd door een expert. De vennootschap wordt van rechtswege ontbonden, wanneer de overige vennoten niet zouden bereid zijn de participatie over te nemen van de vennoot die wenst uit te treden.

Hoofdstuk 4: Bestuur

Artikel 9

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Een zaakvoerder kan slechts worden ontslagen om gewichtige redenen door een besluit van de vergadering

van vennoten, die met eenparigheid beslissen.

Artikel 10

Aan de zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten gemaakt voor de vennootschap, een wedde worden toegekend, waarvan het bedrag door de vergadering van de vennoten elk jaar wordt vastgelegd en dat ten laste komt van de vennootschap. Deze vergoeding kan zowel onder de vorm van voordelen in natura, dan wel via een geldelijke toelage.

Artikel 11

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de vergadering van de vennoten bevoegd is.

De vennootschap wordt tegenover derden en in rechte vertegenwoordigd door één zaakvoerder, die alleen optreedt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 12

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte

volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd.

Artikel 13

De vennoten zijn onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

Hoofdstuk 5: Toezicht

Artikel 14

Iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. 1-tij kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van aile geschriften van de vennootschap.

Hoofdstuk 6: Vergadering van de vennoten

Artikel 15

Een vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de derde

vrijdag van de maand juni om 20 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Tevens kan ten allen tijde een vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten De vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap. De oproeping geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten tenminste acht dagen voor de vergadering. De vervulling van deze formaliteiten is evenwel niet vereist wanneer aile vennoten aanwezig zijn en met eenparigheid van stemmen de agenda vaststellen waarover zij ter vergadering zullen beraadslagen en besluiten.

Artikel 16

De vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten terzake van:

- de vaststelling van de jaarrekening;

- de bestemming van de beschikbare winst;

- de wijziging van de statuten;

- de benoeming van de zaakvoerder(s), de vaststelling van zijn/hun salaris, het instellen van de

vennootschapsvordering tegen hem/hen en het verlenen van kwijting;

- alle zaken die haar zijn voorbehouden door de wet of de statuten.

Artikel 17

Op deze vergadering hebben de vennoten stemrecht in verhouding tot hun gerechtigheid.

Hoofdstuk 7: Inventaris  jaarrekening  winstverdeling  verliezen

Artikel 18

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op 1 januari en eindigt op 31 december van het jaar. Het

eerste boekjaar zal ingaan op 1 augustus 2012 en eindigen op 31 december 2013.

Alle commerciële activiteiten verricht in persoonlijke naam en gedaan vanaf 1 januari 2012 worden geacht te zijn gedaan voor en in naam van deze vennootschap.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op alsmede de jaarrekening.

Artikel 19

Het batig saldo, dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. De vergadering van de vennoten besluit jaarlijks over de verdere bestemming van dit saldo van de winst.

Hoofdstuk 8: Ontbinding en vereffening

Artikel 20

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in

functie is (zijn), van rechtswege vereffenaar.

Hoofdstuk 9: Betwistingen

Artikel 21

Emstige geschillen tussen vennoten zullen in laatste aanleg gearbitreerd warden door een college van drie scheidsrechters. Deze drie scheidsrechters worden aangeduid als volgt: elke geschilvoerende partij duidt een scheidsrechter aan. De aldus aangeduide scheidsrechters duiden op hun beurt de derde scheidsrechter aan.

Hoofdstuk 10: Overgangsbepalingen

Het eerste boekjaar loopt vanaf 1 augustus 2012 en eindigt op 31 december 2013, De kosten gemaakt voor rekening van de vennootschap in oprichting komen ten laste van het resultaat van de vennootschap van het eerste boekjaar, De eerste algemene vergadering wordt gehouden in de maand juni van het jaar 2014.

Hoofdstuk 11: Benoemingen

Na de statuten te hebben vastgesteld komen de vennoten bijeen en benoemen met éénparigheid van stemmen tot zaakvoerders voor onbepaalde duur, Cooman Johan Alfons J en Dufoer Sjoukje Rachel A, voornoemd, die beiden aanvaarden.

Tot slot wordt in het bijzonder volmacht verleend aan Thesorafisc cvba, Letterbeekstraat 18 B bus 5 te 1755 Gooik, om voor en namens de vennootschap alle nuttige en nodige formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of B.T.W.- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten. Deze volmacht heeft betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten.

Aldus overeengekomen te Halle op 1 augustus 2012 en opgesteld in vier exemplaren.

Elke partij erkent een exemplaar te hebben ontvangen.

Het derde exemplaar is bestemd voor de registratie, het vierde exemplaar ter deponering op de griffie.

Getekend door de vennoten  oprichters

Cooman Johan Alfons J Dufoer Sjoukje Rachel A

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TRAININGSATELIER

Adresse
BRUSSELSESTEENWEG 39 1500 HALLE

Code postal : 1500
Localité : HALLE
Commune : HALLE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande