TRIATLON TEAM VILVOORDE, AFGEKORT : TTV

Association sans but lucratif


Dénomination : TRIATLON TEAM VILVOORDE, AFGEKORT : TTV
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 550.997.711

Publication

02/05/2014 : RUBRIEK OPRICHTING (NIEUWE RECHTSPERSOON, OPENING BIJKANTOOR, ENZ...)
behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

CD -Q

en CD X CD

CM LO o CM O

05 -Q

M 4304141

Ondememingsnr : 0550997711

Benaming

(voluit) : Triatlon Team Vilvoorde

(afgekort) : TTV

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Verbindingsstraat 75

1800 Vilvoorde

België

Onderwerp akte : Oprichting

OPRICHTINGSAKTE

Triatlon Team Vilvoorde vzw

Verbindingsstraat 75

1800 Vilvoorde

België

De volgende personen :

Neergelegd

Griffie

■4—'

-I—'

_Ç0

Dobbeni Mia Cécile Luc, Verbindingsstraat 75, 1800 Vilvoorde, geboren op 7/9/1964 te Tienen Rijksregisternummer 640907-224.03

Gillisjans Melissa, Jozef van Elewijckstraat 197 Bus 14, 1853 Grimbergen, geboren op 7/11/1986 te Vilvoorde

Rijksregisternummer 861107-384.28

Stukkens Inge, De Pomp 4, 1800 Vilvoorde, geboren op 8/4/1969 te Vilvoorde

Rijksregisternummer 690408-216.51

Van hamme Hugo Roger Julia Geert, Verbindingsstraat 75, 1800 Vilvoorde, geboren op 21/4/1964 te Ukkel Rijksregisternummer 640421-547.01

zijn overeengekomen onder elkaar en met allen die later zullen toetreden, een vereniging op te richten als een entiteit met rechtspersoonlijkheid, meer in het bijzonder als een vereniging zonder winstoogmerk

overeenkomstig de Wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, zoals onder meer gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002, de Wet van 16 januari 2003 en de Programmawetten van 22 december 2003 en 9 juli 2004, onder de hierna volgende voorwaarden.

STATUTEN

TITEL I : NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

Op de laatste blz. van Luik B vermelden:
Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening


Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

D) CD -Q

-I—«

en CD X CD

CM LO o CM O

_Ç0

-i—«

co CO

-I—'

-I—'

_Ç0

Luik B -vervolg

ARTIKEL 1

De vereniging zonder winstoogmerk draagt de naam "Triatlon Team Vilvoorde", afgekort "TTV"

Deze naam moet voorkomen in aile akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vereniging, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "vereniging zonder winstoogmerk" of door de afkorting "vzw", met nauwkeurige aanwijzing van de zetel.

ARTIKEL 2

De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd op Verbindingsstraat 75 te 1800 Vilvoorde en ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Brussel, Rechtbank van Koophandel.

Hij kan slechts verplaatst worden door de algemene vergadering mits deze bovendien de regels in acht neemt zoals vereist voor een statuutswijziging en beschreven in deze statuten.

ARTIKEL 3

De vereniging heeft tôt doel in te staan voor de ontspanning van haar leden door het oprichten en in stand houden van een sportvereniging, tôt bevordering van het sportleven en de triatlonsport in het bijzonder.

Zij mag eveneens aile rechtshandelingen stellen of activiteiten ondernemen die dit doel kunnen bevorderen. Zij kan in die zin ook, doch slechts op bijkomstige wijze, handelsdaden stellen, enkel voor zover de opbrengst hiervan uitsluitend besteed wordt aan het doel waarvoor zij werd opgericht.

De vereniging kan ook haar medewerking verlenen aan elke gelijkaardige bedrijvigheid en steun geven aan sportmanifestaties of andere festiviteiten.

ARTIKEL 4

De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur, doch kan te allen tijde ontbonden worden.

TITEL II : LEDEN

ARTIKEL 5

De vereniging kan effectieve en toegetreden leden tellen.

De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de werkende leden. Werkende leden zijn diegenen wiens naam is vermeld in het ledenregister dat op de zetel van de vereniging wordt bijgehouden en waarvan een kopie, ingevolge art. 26, novies, §1, 3° van de huidige wetgeving wordt neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Bij wijzigingen in de samenstelling van de vereniging moet een kopie van het ledenregister worden neergelegd binnen een maand te rekenen vanaf de verjaardag van de neerlegging van de statuten. De wettelijke bepalingen zijn alleen op de effectieve leden toepasselijk.

Toegetreden leden zijn enkel aangesloten om te genieten van de activiteiten van de vzw en jaarlijks het vereiste lidgeld betalen. Ze hebben geen stemrecht op de algemene vergadering. De rechten en verplichtingen van de toegetreden leden worden ingeschreven in een huishoudelijk règlement.

Het aantal werkende leden is onbeperkt, maar moet ten minste drie bedragen. De leden van de vereniging zijn de ondergetekende stichters en de leden aanvaard krachtens artikel 6.

ARTIKEL 6

Als lid kan tôt de vereniging toetreden, ieder natuurlijke persoon of rechtspersoon die :

- akkoord gaat met de statuten van de vereniging en

- door de algemene vergadering wordt aanvaard en dit op voorstel van de raad van bestuur.

ARTIKEL 7

De raad van bestuur kan, onder door haar te bepalen voorwaarden, ook andere personen als ereleden, beschermleden, steunende of adviserende leden tôt de vereniging toelaten. Deze worden beschouwd als toegetreden leden. Hun rechten en plichten zijn vermeld in het huishoudelijk règlement.

ARTIKEL 8

Op de laatste blz. van Luik B vermelden:
Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening


Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

D) CD -Q

-I—«

en CD X CD

CM LO o CM O

_Ç0

-i—«

co CO

-I—'

-I—'

_Ç0

Luik B -vervolg

De leden betalen geen bijdrage.

ARTIKEL 9

Het lidmaatschap is van onbepaalde duur en eindigt door vrijwillig ontslag, uitsluiting of overlijden. Vrijwillig ontslag geschiedt door een gewone brief geadresseerd aan de voorzitter van de raad van bestuur. Uitsluiting kan alleen uitgesproken worden door de algemene vergadering met een tweederdemeerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen.

ARTIKEL 10

Een lid dat ontslag neemt of dat wordt uitgesloten, alsook de erfgenamen van een overleden lid, hebben geen aanspraak op het vermogen van de vereniging, en kunnen derhalve ook nooit teruggave of vergoeding voor gestorte bijdragen of gedane inbrengsten vorderen.

TITEL III : DE RAAD VAN BESTUUR

ARTIKEL 11

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van tenminste drie leden.

Indien de algemene vergadering slechts drie leden telt, bestaat de raad van bestuur uit slechts twee personen. In ieder geval moet het aantal bestuurders steeds lager zijn dan het aantal leden van de algemene vergadering.

Om tôt bestuurder verkozen te worden moet men lid zijn van de vereniging.

De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit.

ARTIKEL 12

De bestuurders worden benoemd voor een termijn van onbepaalde duur.

ARTIKEL 13 : Wijze van benoeming en bezoldiging van de bestuurders

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering met een gewone meerderheid ongeacht het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden. De akten betreffende de benoeming van de bestuurders moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL 14 : Ambtsbeëindiging en afzetting van de bestuurders

Het mandaat van de bestuurders eindigt door afzetting door de algemene vergadering, door vrijwillig ontslag, door overlijden of ingeval van wettelijke onbekwaamheid.

De afzetting door de algemene vergadering wordt beslist bij gewone meerderheid van het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden. Het moet evenwel uitdrukkelijk vermeld worden op de agenda van de algemene vergadering.

Een bestuurder die vrijwillig ontslag neemt, moet dit schriftelijk bekendmaken aan de raad van bestuur. Dit ontslag gaat onmiddellijk in tenzij door dit ontslag het minimum aantal bestuurders onder het statutaire minimum is gedaald. In dit geval, moet de raad van bestuur binnen de twee maanden de algemene vergadering bijeenroepen, welke in de vervanging van de betrokken bestuurder dient te voorzien en hem daarvan ook schriftelijk in kennis zal stellen.

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de bestuurders moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL 15 : Bevoegdheden van de bestuurders.

De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt en verbindt de vereniging, zonder bijkomende machtiging van de algemene vergadering, in aile gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen. Hij is bevoegd voor aile aangelegenheden, met uitzondering van die welke uitdrukkelijk door de Wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. Hij treedtop, als eiser of verweerder, in aile rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen. Hij is bevoegd voor aile handelingen van bestuur en van beschikking, met inbegrip van aile handels- en bankverrichtingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden:
Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening


Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

D) CD -Q

-I—«

en CD X CD

CM LO o CM O

_Ç0

-i—«

co CO

-I—'

-I—'

_Ç0

Luik B -vervolg

Aile bevoegdheden die niet door de wet of door de statuten zijn toegewezen aan de algemene vergadering, worden uitgeoefend door de raad van bestuur.

De raad van bestuur benoemt en ontslaat de leden van het personeel en bepaalt hun bezoldigingen.

De raad van bestuur kan slechts geldig vergaderen indien de helft van de bestuurders aanwezig is. Iedere bestuurder beschikt over één stem. Een bestuurder mag zich door een andere bestuurder laten

vertegenwoordigen. Een bestuurder mag echter niet over meer dan één volmacht beschikken. De beslissingen van de raad van bestuur moeten goedgekeurd worden door tenminste de helft van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of de stem van diegene die hem vervangt doorslaggevend.

ARTIKEL 16

De raad van bestuur vergadert minstens twee maal per jaar.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders. De oproeping gebeurt schriftelijk per mail en vermeldt dag, uur, plaats en agenda.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden voorgezeten door de voorzitter. Indien deze belet of afwezig is, wordt de vergadering voorgezeten door de oudste van de aanwezige bestuurders.

ARTIKEL 17

Van elke vergadering worden notulen gemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris of penningmeester en aan de bestuurders bezorgd wordt, uiterlijk tegen het bijeenroepen van de volgende vergadering.

ARTIKEL 18

De raad van bestuur vaardigt aile huishoudelijke reglementen uit die hij nodig acht en nuttig oordeelt.

De Raad van bestuur kiest uit zijn bestuurders een voorzitter, een secretaris, een penningmeester en elke functie die voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk is. Hun benoeming gebeurt door de raad van bestuur bij gewone meerderheid, die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

De ambtsbeëindiging van deze gemachtigde personen kan geschieden

a) op vrijwillige basis door de gemachtigde zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de raad van

bestuur

b) door afzetting door de raad van bestuur bij gewone meerderheid die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissing hieromtrent door de raad van bestuur moet evenwel binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de betrokkene.

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen, moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch

Staatsblad.

De gevolmachtigden oefenen hun bevoegdheden afzonderlijk of gezamenlijk uit.

De raad van bestuur kan zijn bevoegdheid geheel of gedeeltelijk overdragen aan één of meer bestuurders, in bijzonder wat betreft het dagelijks bestuur van de vereniging en het gebruik van de maatschappelijke handtekening aan dit bestuur verbonden. Deze verzorgt de lopende zaken en de dagelijkse briefwisseling en tekent geldig namens de vereniging tegenover de openbare en private bankinstellingen en aile andere instellingen

ARTIKEL 19

Bestuurders die namens de vereniging optreden, moeten ten aanzien van derden niet doen blijken van enig besluit of van enige machtiging.

ARTIKEL 21 : Commissarissen

De vereniging kan commissarissen benoemen wanneer de algemene vergadering hieromtrent rechtsgeldig een beslissing heeft genomen. In dit geval kan de algemene vergadering commissarissen benoemen zowel uit haar

leden als uit derden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden:
Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening


Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

D) CD -Q

-I—«

en CD X CD

CM LO o CM O

_Ç0

-i—«

co CO

-I—'

-I—'

_Ç0

Luik B -vervolg

TITEL IV : ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL 23

De algemene vergadering is samengesteld uit aile werkende leden van de vereniging en wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, of door de oudste van de aanwezige bestuurders. De toegetreden leden maken geen deel uit van de algemene vergadering.

Een lid kan zich echter door een ander lid op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen met een volmacht. Ieder lid kan evenwel slechts één ander lid vertegenwoordigen.

ARTIKEL 24

De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor :

het wijzigen van de statuten,

de benoeming en de afzetting van de bestuurders,

de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een

bezoldiging wordt toegekend,

de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen, de goedkeuring van de begroting en van de rekening, de vrijwillige ontbinding van de vereniging,

de benoeming en de uitsluiting van een lid van de vereniging,

de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk, aile gevallen waarin deze statuten het vereisen.

ARTIKEL 25

De algemene vergadering wordt geldig bijeengeroepen door de raad van bestuur of door de voorzitter telkens als het doel van de vereniging zulks vereist.

Zij moet tenminste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en voor de begroting van het komend jaar.

ARTIKEL 26

De algemene vergadering wordt gehouden binnen de zes maanden na afsluitingsdatum van het boekjaar.

ARTIKEL 27

De raad van bestuur is bovendien verplicht een buitengewone algemene vergadering samen te roepen wanneer 1/5 van de werkende leden daartoe een verzoek richt aan de raad van bestuur en dit per aangetekende brief waarin de te behandelen agendapunten zijn vermeld. In dit geval is de Raad van Bestuur verplicht de algemene vergadering samen te roepen binnen de 15 werkdagen met vermelding op de agenda van de gevraagde agendapunten.

ARTIKEL 28

De bijeenroepingen tôt de algemene vergadering gescheidt bij gewone brief of per email door de voorzitter of ander bestuurslid. Aile werkende leden moeten worden opgeroepen per gewone brief of per email tenminste acht werkdagen voor de vergadering en dit zowel voor de gewone als voor de buitengewone vergadering.

ARTIKEL 29

De oproepingsbrief, die plaats, dag en uur van de vergadering vermeldt, bevat de agenda, die wordt vastgelegd door de raad van bestuur. Elk onderwerp dat schriftelijk wordt voorgedragen door 1/20 van de werkende leden, moet eveneens op de agenda worden vermeld. Dit onderwerp moet uiteraard door het 1/20 van de leden ondertekend zijn en tenminste vijf werkdagen voor de vergadering aan de voorzitter van de raad van bestuur overhandigd zijn. Over aangelegenheden die niet op de agenda staan, kan de algemene vergadering geen geldig

besluit nemen of behandelen.

ARTIKEL 30

In gewone gevallen worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de stemmen van de aanwezige en vertegenwoordigde leden. Bij gelijkheid van stemmen beslist de stem van de voorzitter of diegene die op dat ogenblik de vergadering voorzit.

ARTIKEL 31 : Statutenwijziging

Op de laatste blz. van Luik B vermelden:
Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening


Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

D) CD -Q

-I—«

en CD X CD

CM LO o CM O

_Ç0

-i—«

co CO

-I—'

-I—'

_Ç0

Luik B -vervolg

Tôt wijziging van de statuten kan slechts worden besloten indien die wijziging gedetailleerd op de agenda is vermeld en indien 2/3 van de werkende leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Wordt dit getal niet bereikt dan kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, zoals door deze statuten is bepaald, en waarop deze vergadering een geldig besluit zal kunnen nemen, ongeacht het aantal aanwezigen. Deze tweede vergadering mag niet binnen de 15 kalenderdagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden. Voor elke statutenwijziging is bovendien een meerderheid van 2/3 der aanwezige of vertegenwoordigde stemmen vereist, ook op de tweede algemene vergadering. Tôt wijziging van het doel van de vereniging kan slechts met een

meerderheid van 4/5 van de stemmen worden besloten.

Van iedere statutenwijziging zullen de wijzigingen neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel. Binnen de 30 dagen na de neerlegging dient de wijziging (bij uittreksel) bekendgemaakt te worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL 32

Bij vrijwillige ontbinding van de vereniging worden dezelfde regels als deze beschreven voor het wijzigen van het doel der vereniging vereist.

ARTIKEL 33

Een meerderheid van 2/3 der stemmen is vereist voor het uitsluiten van een lid. Bij uitsluiting van een lid moet dit punt eveneens op de agenda voorkomen en moet het lid worden uitgenodigd om in zijn verdediging te kunnen

voorzien.

ARTIKEL 34

Van elke algemene vergadering worden notulen gemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris of penningmeester. Het verslag wordt aan aile leden bezorgt, uiterlijk tegen de bijeenroeping van de volgende algemene vergadering.

TITEL V : REKENINGEN EN BEGROTINGEN

ARTIKEL 35

Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tôt 31 december.

De raad van bestuur sluit de rekeningen over het voorbije boekjaar af en bereidt de begroting van het komend boekjaar voor. Beide worden ter goedkeuring aan de algemene vergadering voorgelegd die gehouden wordt binnen zes maanden na afsluitingsdatum van het boekjaar.

TITEL VI : ONTBINDING EN VEREFFENING

ARTIKEL 36

Behoudens gevallen van gerechtelijke ontbinding en ontbinding van rechtswege kan slechts de algemene vergadering tôt ontbinding besluiten indien 2/3 van de leden op de algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en er bovendien een 4/5 meerderheid akkoord is om de vereniging vrijwillig te ontbinden. Het voorstel tôt vrijwillige ontbinding van de vereniging moet uitdrukkelijk op de agenda van de algemene vergadering vermeld worden.

Zijn geen 2/3 van de leden op deze algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd, dan moet een tweede algemene vergadering worden bijeengeroepen die geldig beraadslaagt ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden maar mits een 4/5 meerderheid wordt akkoord gevonden om de vereniging vrijwillig te

ontbinden.

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering, of bij gebreke daarvan, de rechtbank, één of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid alsmede de vereffeningsvoorwaarden.

De activa zullen, na aanzuivering van de passiva, worden overgedragen aan een vereniging met een gelijkaardig of belangenloos doel, aan te duiden door de algemene vergadering;

Van de ontbinding zal het ontbindingsbesluit, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars

Op de laatste blz. van Luik B vermelden:
Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening


Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

D) CD -Q

-I—«

Luik B -vervolg

neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel. Binnen de 30 dagen na de neerlegging dient dit ontbindingsbesluit, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars bij uittreksel bekendgemaakt te worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL 37

Voor ailes wat in deze statuten niet is voorzien of geregeld, blijft de Wet van 27 juni 1921 gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 toepasselijk.

Opgemaakt in twee exemplaren te Vilvoorde, op 1/4/2014

Handtekeningen van de stichtende leden

Dobbeni Mia
Gillisjans Melissa
Stukkens Inge

en CD X CD

CM LO o CM O

_Ç0

-i—«

co CO

-I—'

-I—'

_Ç0

hamme Hugo

De Algemene vergadering benoemt volgende personen tôt bestuurders van Triatlon Team Vilvoorde vzw :

Dobbeni Mia Cécile Luc, Verbindingsstraat 75, 1800 Vilvoorde, geboren op 7/9/1964 te Tienen

Rijksregisternummer 640907 224 03

Gillisjans Melissa, Jozef van Elewijckstraat 197 Bus 14, 1853 Grimbergen, geboren op 7/11/1986 te Vilvoorde Rijksregisternummer 861107 384 28

Stukkens Inge, De pomp 4, 1800 Vilvoorde, geboren op 8/4/1969 te Vilvoorde Rijksregisternummer 690408 216 51

Opgemaakt in twee exemplaren te Vilvoorde, op 1/4/2014

Handtekeningen van de stichtende leden

Dobbeni Mia
Gillisjans Melissa
Stukkens Inge
Van hamme Hugo

Op de laatste blz. van Luik B vermelden:
Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening


Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik B -vervolg

D) CD -Q

-I—«

en CD X CD

CM LO o CM O

_Ç0

-i—«

co CO

-I—'

-I—'

_Ç0

AKTE BETREFFENDE DE PERSONEN GEMACHTIGD OM DE VERENIGING TE VERTEGENWOORDIGEN

De raad van bestuur van Triatlon Team Vilvoorde vzw heeft onder zijn leden volgende functies verdeeld en in die

functie benoemd :

Voorzitter :

Dobbeni Mia Cécile Luc, Verbindingsstraat 75, 1800 Vilvoorde, geboren op 7/9/1964 te Tienen Rijksregisternummer 640907 224 03

Secretaris :

Gillisjans Melissa, Jozef van Elewijckstraat 197 Bus 14, 1853 Grimbergen, geboren op 7/11/1986 te Vilvoorde Rijksregisternummer 861107 384 28

Penningmeester :

Stukkens Inge, De pomp 4, 1800 Vilvoorde, geboren op 8/4/1969 te Vilvoorde Rijksregisternummer 690408 216 51

Voor aile administratieve en financiële verplichtingen hebben de voorzitter, de secretaris en de penningmeester afzonderlijke en onbeperkte volmachten.

Opgemaakt in twee exemplaren te Vilvoorde, op 1/4/2014

Handtekeningen van de bestuursleden :

Dobbeni Mia

Voorzitter

Gillisjans Melissa

Secretaris

Stukkens Inge

Penningmeester

Op de laatste blz. van Luik B vermelden:
Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TRIATLON TEAM VILVOORDE, AFGEKORT : TTV

Adresse
VERBINDINGSSTRAAT 75 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande