TRIOMED

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TRIOMED
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 526.927.160

Publication

11/02/2014
ÿþ nood wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

3 1 JAN 2014Gri~ie

!MO

!rc bot4 aas 11Ii

Ba;tc Staff





m

Chr¬ demerningsnr : 0526.927.160

Benaming

(voluit) : TRIOMED

(verkort)

Rechtsvore : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Brogniezstraat 29, 1070 Anderlecht (Brussel), België

(volledig adres)

Onderwerp aide ; Ontslag bestuurders

"

"

Tijdens de buitengewone algemene vergadering van 31 december 2013 werden de volgende bestuurders

ontslaan en werd hen ontlasting verleend :

* De heer BAKAL Fadi, Onze Lieve Vrouwstraat 415, 2300 Turnhout

* De heer HAIDER Ghulam, Brogniezstraat 29, 1070 Anderlecht (Brussel)

De volgende gedelegeerd bestuurders werden ontslaan en er werd hen ontlasting verleend :

* De heer BAKAL Fadi, Onze Lieve Vrouwstraat 415, 2300 Turnhout

* De heer HAIDER Ghulam, Brogniezstraat 29, 1070 Anderlecht (Brussel)

Voor éénsluidend afschrift,

HAIDER Haroon

Gedelegeerd Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste hlz van Lult... vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de pereo(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon Een aanzien vara derden Le vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

30/04/2013
ÿþRechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Brogniezstraat 29, 1070 Anderlecht (Brussel), België (volledig adres)

On erwerp akte : OPRICHTING

Oit een akte gesloten voor notaris Yves Vanden Eycken, te Idegem (Geraardsbergen) op 17 april 2013 blijkt dat Volgende vennootschap werd opgericht:

1° rechtsvorm en naam: naamloze vennootschap "TRIOMED".

2° zetel: Brogniezstraat 29, 1070 Anderlecht (Brussel), België.

3° onbepaalde duur

4° identiteit oprichter: 1) De heer HAIDER Ghulam (iK 4659536, NN 55.07.09479.67), van Nederlandse

nationaliteit, geboren te Rawalpindi (Pakistan) op 9 juli 1955, echtgenoot van mevrouw FARAH DMBBA Siddique, wonende te 1070 Anderlecht, Brogniezstraat 29.

2) De heer BAKAL Fadi (IK B 0109486 70, NN 84.11,16-503.82), van Nederlandse nationaliteit, geboren te Baghdad (Irak) op 16 november 1984, ongehuwd, wonende te 2300 Turnhout, Onze Lieve Vrouwstraat 415.

3) De heer HAIDER Haroon (IK B 0836974 58, NN 86,03.18-465.46), van Nederlandse nationaliteit, geboren te Vlaardingen (Nederland) op 18 maart 1986, ongehuwd, wonende te 1070 Anderlecht, Brogniezstraat 29.

4) De heer NIKNEJAD Hamid Reza (IK NPLDDDJ58, NN 89.04.24-547.48), van Nederlandse nationaliteit, geboren te Teheran (Iran) op 24 april 1989, ongehuwd, gedomicilieerd te 3000 Leuven, Henri Regastraat 45, doch verblijvende te 9500 Geraardsbergen, Denderoordstraat 51.

5° kapitaal: tweeënzestigduizend euro (¬ 62 000,00); het kapitaal is volstort.

6°samenstelling van het kapitaal: Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderdvierentwintig (124) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdvierentwintigste van het kapitaal vertegenwoordigen. Op de kapitaalaandelen wordt in geld ingeschreven als volgt:

door de heer HAIDER Ghulam, ten belope van éénendertig (31) aandelen, voor een bedrag van vijftienduizend vijfhonderd euro (¬ 15 500,00);

- door de heer BAKAL Fadi, ten belope van éénendertig (31) aandelen, voor een bedrag van vijftienduizend vijfhonderd euro (¬ 15 500,00);

- door de heer HAIDER Haroon, ten belope van éénendertig (31) aandelen, voor een bedrag van vijftienduizend vijfhonderd euro (¬ 15 500,00);

- door de heer NIKNEJAD Hamid Reza , ten belope van éénendertig (31) aandelen, voor een bedrag van vijftienduizend vijfhonderd euro (¬ 15 500,00).

Ieder aandeel waarop werd ingeschreven, is volledig volstort.

1° Het boekjaar begint één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar, Het eerste boekjaar gaat in op 17 april 2013 en wordt afgesloten op 31 december 2014.

3° aanleggen reserves -- winstverdeling: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

g° bestuursorgaan: De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samen"ge"steld uit tenniin-.ste drie leden, natuurlijke of rechts-'perso-'nen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergade-'ring der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroe-ipen. Wanneer evenwel de vennootschap is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene verga"dering van aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aan-ideel-'houders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algeme-'ne vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle midde"len, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 15 van deze statu-iten - krach-tens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende _stem- toekomt,_man,_rechtswege_op_gevolg Je_ hebr ben.. De.bestuurders_zijn.herbenoembaar_ D.e.bestuurder, Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mud Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

pp:

11111311111

BRUS:: J.

Griffiel 9 AVR. 2013

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : TRIOMED

(verkort) :

0 5.2C en 40

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet. In geval van voortijdige vacature In de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de over-'blijvende bestuurders het recht voorlopig in de vaca-'ture te voorzien totdat de algemene verga-dering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering ge-'plaatst. De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzit-'ter benoemen. Bij ontsten-'tenis van benoeming of bij afwe-'zig-'heid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waar-'genomen door de oudste in jaren der aan-'wezige bestuur-'ders.

De raad van bestuur mag een directiecomité samenstellen waarvan de leden gekozen worden binnen of buiten de raad.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder of lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

bestuursbevoegdheid: De raad van bestuur is bevoegd om alle handeling-ten te ver-richten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maat-'schapee-'lijk doel, met uitzon-'dering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbe-houden door de wet.

De raad van bestuur bepaalt de bevoegdheden van het directiecomité en regelt de werking ervan. De overdracht van bestuursbevoegdheid mag evenwel geen betrekking hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die het Wetboek van vennootschappen voorbehoudt aan de raad van bestuur.

Het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, mag worden opgedragen aan één of meer personen, al dan niet aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk optreden.

De raad van bestuur, evenals de gevolmachtigden voor het dage-'lijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens speci-'fieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toeken-'nen,

vertegenwoordigingsbevoegdheid: De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambte-'naar of een notaris vereist is, geldig verte-'gen-swoordigd door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-be-'stuur-der. Een gedelegeerd-bestuurder is eveneens bevoegd om de vennootschap te ver-tegenwoordigen wanneer zij wordt bencemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap.

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzon-'dere gevolmachtigden, als vermeld in artikel 16.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland verte-genwoordigd worden door iedere perston uitdrukkelijk daar-'toe aangesteld door de raad van bestuur.

De oprichters geven bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 0Accountantskantoor De Meersman" met zetel te 9340 Lede, Katstraat 22, evenals aan haar bedien-'den, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover de belastingsadministraties, waaronder de BTW, alsook tegenover het ondernemingsloket teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

Werden benoemd tot bestuurders:

- de heer HAIDER Ghulam, voornoemd;

- de heer BAKAL Fadi, voornoemd;

- de heer HAIDER Haroon, voornoemd;

- de heer NIKNEJAD Hamid Reza, voornoemd.

Werden benoemd tot gedelegeerd bestuurder:

- de heer HAIDER Ghulam, vcomoemd;

- de heer BAKAL Fadi, voornoemd;

- de heer HAIDER Haroon, voornoemd;

- de heer NIKNEJAD Hamid Reza, voornoemd.

100 geen commissaris benoemd.

11° doel: De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met derden;

Handelen in medisch en paramedisch materiaal: het geheel aan diagnostisch en therapeutisch instrumentarium, apparatuur en toebehoren voor gebruik in de eerste- tweede- en derdelijns zorg alsmede voorzieningen voor de infrastructuur en dagelijks functioneren van ziekenhuizen, privéklinieken en zelfstandige praktijken van medici en paramedici.

Alle aanverwante niet-medische activiteiten en uitrustingen, bijvoorbeeld aan- en verkoop en handel in het algemeen van (bed)linnen, textiel, beroepskledij en dergelijke.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en

" ~

"

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

w

r

fnduatriële off commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen ais investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag aile leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of In natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Zij mag tevens alle industriële, handels- en financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die recht-streeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Die activiteiten omvat in het hierboven vermeld doel waartoe een voorafgaande toelating van de bevoegde overheid of een daartoe bevoegd organisme, een attest of getuigschrift vereist is, die gereglementeerd zijn of aan andere toelatingsvoorwaarden onderworpen, zal de vennootschap in onderaanneming laten doen door een rechtspersoon die aan de gestelde voorwaarden voldoet, tenzij de vennootschap, of een persoon in de door de wetgeving en/of toepasselijke reglementering vereiste verhouding verbonden aan de vennootschap, over de nodige attesten, stukken en/of toelatingen beschikt opdat de vennootschap die activiteiten zelf mag uitoefenen.

Zij mag deze handelingen verrichten voor eigen rekening en/of in eigen naam en/of voor rekening van derden.

Zij mag optreden als vereffenaar, zaakvoerder of bestuurder van vennootschappen.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking en uitbreiding van haar maatschappelijk doel of de maatschappelijke bedrijvigheid kunnen vergemakkelijken.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in alle ondernemingen waarvan het doel met het hare gelijk, gelijkaardig of verwant is of waarvan het doel rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen aan de verwezenlijking van haar eigen doel, en aldus door inbreng (van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk kapitaal), fusie, onderschrijven of op elke andere wijze deelnemen in bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen. Zij mag zich met deze versmelten en inbreng doen van het geheel of een gedeelte van haar vermogen.

De eventuele opsommingen in het doel, zoals hierboven vermeld, zijn exemplatief en houden geen beperking in,

De vennootschap mag zich borg stellen voor andere vennoot-schappen of ondernemingen die een zelfde of aanverwant doel nastreven, zo deze zekerheidsstelling niet bedoeld is om de verwerving door derde(n) van aandelen van deze vennootschap mogelijk te maken.

In zoverre de wet dit niet verbiedt, om welke reden ook, mag de vennootschap zakelijke of persoonlijke zekerheden verlenen in het voordeel van fysische personen of rechtspersonen, welke omwille van hun betrokkenheid met het bestuur, hun aandeelhouderschap of hun langdurige contractuele verhouding met de vennootschap met deze laatste een band hebben. Dergelijke zekerheid kan alleen verschaft worden voor verbintenissen welke dergelijke personen aangaan of aangegaan zijn ten overstaan van een rechtspersoon of instelling gecontroleerd door de Commissie voor Bank-, Financie- en Assurantiewezen, en in zoverre het verlenen van dergelijke waarborg niet in strijd is met de belangen van de vennootschap.

Zij mag alle brevetten, licenties, productierechten en andere verwerven en uitbaten welke rechtstreeks of onrechtstreeks behoren tot haar doelstelling.

Bovenstaande opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren, zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

12° jaarvergadering: de tweede maandag van de maand juni om 14.00 uur, op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

Gelijktijdig neergelegd: gelijkvormig afschrift van de oprichtingsakte.

Notaris Yves Vanden Eycken

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/06/2015
ÿþát

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

IiI 59*

4~~reraglloatuar f,gel r ~~

~?iLL~~~~

tlyl ritd trdn deltree1and stallm~

_ . . ~ ~~~~~~~~~, ~~~n_~~~~~~,~~ ~º%~~ ~- _~~:~.~.-~~_ _. -_ _

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : TRIOMED

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Brogniezstraat 29, 1070 Anderlecht (Brussel), België (volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2015 - Annexes du Moniteur belge Tijdens de buitengewone algemene vergadering van 27 mei 2015 werd unaniem beslist om de maatschappelijke zetel vanaf heden te verplaatsen naar het volgende adres :

Potestraat 35 C, 3020 Herent

Voor éénsluidend afschrift,

NIKNEJAD Hamid Reza

Gedelegeerd Bestuurder



Op de laatste biz. van Luik 6 vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

0526.927.160

15/07/2015
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







Ondernemingsnr : 0526.927.9 60

Benaming

(voluit) : TR1OMED

(verkort) :

I~I III~IQNI~II

510185

i

11

ICHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 5 -07- 2015

LE

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Potestaat 35C, 3020 Herent, België

(volledig adres)

Onderwerp akte ; STATUTENWIJZIGING

Uit een akte gesloten voor notaris Yves Vanden Eycken, te Idegem (Geraardsbergen), op 12 juni 2015, blijkt dat de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "TRIOMED" volgende beslissingen hebben genomen: "Eerste beslissing: Ontslag voorlezing verslag

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de raad van bestuur aangaande de wijziging van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 31 maart 2015.

De aanwezige aandeelhouders erkennen een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 31 maart 2015 te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de raad van bestuur, alsmede de staat van activa en passiva blijven aan deze akte gehecht. Tweede beslissing: Doelswijziging

De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen door de tekst van artikel 3 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met derden: handelen in studiemateriaal en studiebenodigdheden, met; als doelgroep studentenverenigingen en onderwijsinstellingen."

Derde beslissing: Aanpassing van de statuten aan het voorgaande

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met voorgaande beslissing, besluit de vergadering artikel 3 van de statuten te wijzigen als volgt:

Artikel 3.- DOEL,

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met derden: handelen in studiemateriaal en studiebenodigdheden, met als doelgroep studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.

Vierde beslissing: Volmacht coördinatie statuten

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Vijfde beslissing: Machtiging raad van bestuur

De algemene vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Zesde beslissing; Volmacht administratieve formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accountantskantoor De Meersman", met zetel te 9340 Lede, Katstraat 22, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteí-ten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen."

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

Gelijktijdig neergelegd; gelijkvormig afschrift van het proces-verbaal; gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
TRIOMED

Adresse
POTESTRAAT 35C 3020 HERENT

Code postal : 3020
Localité : HERENT
Commune : HERENT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande