TSL TP CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TSL TP CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 524.712.986

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.06.2014, NGL 24.07.2014 14354-0320-008
25/03/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13301832*

Neergelegd

21-03-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0524712986

Benaming (voluit): TSL TP CONSULT

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1730 Asse, Keierberg 22

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte opgemaakt door Pieter Van Hoestenberghe, geassocieerd notaris te Jabbeke, lid van de maatschap  Van Hoestenberghe & Dewagtere , op 18.3.2013,

dat er door :

mevrouw SLAEDTS, Tine Rosalia Jules, geboren te Turnhout op 26/09/1972, identiteitskaart nummer 5914784484-61 - rijksregister nummer 72.09.26-062.54, echtgenote van de heer BLANCQUAERT, Sam Els Micheline, geboren te Gent op 29/09/1972, rijksregister nummer 72.09.29-169.51, wonende te 1730 Asse, Keierberg 22,

een STARTER-besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met de naam TSL TP CONSULT.

Uittreksel betreffende inschrijving en volstorting van het kapitaal :

Inschrijving en volstorting

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op duizend (¬ 1000) euro verdeeld in 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Er werd door de oprichter op de 100 aandelen onmiddellijk in geld werd ingetekend voor de prijs van tien euro (10 EUR) per stuk, als volgt: - door mevrouw Tine Slaedts, voornoemd, voor een bedrag van 1.000 euro (1.000 EUR) waarvoor haar 100 aandelen werden toegekend. Hetzij in totaal: 100 aandelen of de totaliteit van het kapitaal.

Zij verklaren en erkennen dat op elk aandeel waarop werd ingetekend een storting werd gedaan ten bedrage van het geheel, door storting in speciën, overeenkomstig de wet. De vennootschap heeft bijgevolg vanaf heden de beschikking over een som van duizend euro (1.000 EUR).

UITTREKSEL UIT DE STATUTEN :

HOOFDSTUK I : NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel één - Naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een STARTER-Besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid.

Zij verkrijgt de naam TSL TP CONSULT.

Artikel twee - Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1730 Asse, Keierberg 22.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied

Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse of Franse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de

zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit

voortvloeit, te doen vaststellen.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels,

agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

Artikel drie - Doel

De vennootschap heeft tot doel:

A. Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

B. Alle verrichtingen van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake juridische, fiscale en overige dienstverlening aan bedrijven in eender welke sector.

Het verstrekken van adviezen in economische, financiële en administratieve aangelegenheden, en het uitvoeren van allerlei studies en werkzaamheden dienaangaande, met uitzondering van beleggingsadvies en de activiteiten waarvoor een bijkomende erkenning vereist is en/of die door de wet voorbehouden zijn aan andere beroepen.

C. Voor eigen rekening:

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijk rechten;

Voor eigen rekening:

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

In het kader van voormelde doelstellingen :

- Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

- Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

- Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

- Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

- De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Artikel vier - Duur

De vennootschap bestaat vanaf haar oprichting voor een onbeperkte duur. HOOFDSTUK II : KAPITAAL - AANDELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel vijf - Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op duizend euro (1.000 EUR) verdeeld in 100 aandelen vennootschap aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Het kapitaal kan vertegenwoordigd worden door aandelen met of zonder stemrecht. Op de aandelen zonder stemrecht en hun houders zijn de artikelen 238, 240, 241 en 331 van het Wetboek van vennootschappen van toepassing.

Artikel zes -Aandelen op naam

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen en een register van obligaties gehouden. De houders van aandelen of obligaties kunnen inzage nemen van het register dat op hun effecten betrekking heeft. Elke belanghebbende derde kan inzage nemen van het register van aandelen.

De eigendom van effecten wordt bewezen door de inschrijving in het desbetreffende register. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de effecten.

Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Artikel zeven - Ondeelbaarheid

Indien een effect aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het effect is aangewezen.

In geval van vruchtgebruik worden de effecten ingeschreven op naam van de vruchtgebruiker voor het vruchtgebruik en op naam van de blote eigenaar voor de blote eigendom. Bij gebrek aan overeenkomst tussen beiden om zich te laten vertegenwoordigen door een enkele persoon, zal de vruchtgebruiker vertegenwoordiging doen. Aan de vruchtgebruiker zal dan tevens het dividendrecht toekomen.

Artikel acht - Overdracht

Geen aandeel mag worden afgestaan onder levenden ten kosteloze of ten bezwarende titel, noch overgedragen worden bij overlijden aan een persoon die geen vennoot is, dan met toestemming van alle medevennoten, op straffe van nietigheid van de afstand of overdracht.

Wanneer de vennootschap zich in de startersfase (zijnde de periode van de eerste vijf jaar te rekenen van de oprichting) bevindt, mogen de aandelen van een vennoot, op straffe van nietigheid van de verrichting, niet worden overgedragen aan een rechtspersoon. Rechtspersonen kunnen alleen toegelaten worden door middel van een kapitaalverhoging die het maatschappelijk kapitaal ten minste brengt op het in artikel 214, §1 W. Venn. Vastgestelde bedrag.

HOOFDSTUK III : BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Artikel negen - Zaakvoerders

Op voorwaarde dat het in de startersfase natuurlijke personen betreft, wordt het bestuur van de vennootschap toevertrouwd aan één of meer al dan niet aandeel bezittende zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering die hun mandaat ook kan herroepen en hernieuwen.

Wanneer de startersfase beëindigd is, kunnen tevens rechtspersonen aangesteld worden.

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden. Artikel tien  Bevoegdheid - vertegenwoordiging

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

Indien meerdere zaakvoerders in functie zijn, zal voor alle handelingen de handtekening van minstens één zaakvoerder vereist en/of voldoende zijn.

Zolang de vennootschap als starters vennootschap bestaat, moet de vennootschap in elk geschrift dat de vennootschap engageert, de melding maken van de starters vennootschap. De overige artikelen van het wetboek van vennootschappen zijn tevens van toepassing.

De vennootschap mag pas de vermelding  BVBA voeren wanneer zij voldoet aan de dienaangaande wettelijke en statutaire vereisten.

Artikel elf - Vergoeding

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering stelt de bezoldiging van de zaakvoerders vast. De reiskosten en kosten voor het uitvoeren van het ambt van zaakvoerder worden onmiddellijk door de vennootschap terugbetaald op voorlegging van maandelijkse door de zaakvoerders echt verklaarde afrekeningsstaten.

Artikel twaalf - Tegenstrijdig belang

1. Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden het artikel 259 van het Wetboek van vennootschappen na te komen.

2. Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

3. Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is worden de tussen hem en de vennootschap gesloten overeenkomsten, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden, opgenomen in het stuk bedoeld in het eerste lid.

HOOFDSTUK IV : ALGEMENE VERGADERING

Artikel dertien - Algemene vergadering

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt al de vennoten. Ze beraadslaagt en beslist over alle zaken die de vennootschap aanbelangen. Haar besluiten gelden ook voor de vennoten die niet of tegen stemmen.

Ieder jaar wordt een algemene vergadering van de vennoten gehouden op de vijfentwintigste van de maand juni om 11 uur ten maatschappelijke zetel of op gelijk welke andere plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven. Is deze dag een zon- of feestdag, dan heeft de vergadering op de eerst volgende werkdag plaats.

De oproepingen voor de algemene vergadering gebeuren overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel veertien - Processen-verbaal

De processen-verbaal van de algemene vergadering worden ondertekend door de vennoten die aanwezig zijn. Afschriften daarvan worden geldig ondertekend door de zaakvoerder.

HOOFDSTUK V : INVENTARISSEN - JAARREKENING - WINSTVERDELING - RESERVE

Artikel vijftien - Boekjaar - Jaarrekening - Verslag

Het boekjaar der vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december.

Op het einde van elk boekjaar maken de zaakvoerders een inventaris op alsmede de jaarrekening. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.

De zaakvoerders stellen bovendien een verslag op waarin zij rekenschap geven van hun beleid indien de wet dit vereist. Dat verslag bevat een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap.

De jaarrekening wordt binnen de dertig dagen overeenkomstig de voorschriften van de artikelen 98 en volgende van het Wetboek van vennootschappen neergelegd.

Artikel zestien - Winstverdeling - Reserve

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

In het in artikel 211bis Wetboek Vennootschappen bedoelde geval is artikel 319 Wetboek Vennootschappen niet van toepassing, maar houdt de algemene vergadering jaarlijks een bedrag in van tenminste één/vierde van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds. Deze

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

verplichting tot afneming geldt tot op het ogenblik dat het reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen het minimumkapitaal vereist bij artikel 214, §1 Wetboek Vennootschappen, en het geplaatst kapitaal.

Indien evenwel artikel 211bis Wetboek Vennootschappen niet meer van toepassing is op onderhavige vennootschap, gelden de volgende regels.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

HOOFDSTUK VI : VEREFFENING

Artikel zeventien

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn) van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

De vereffenaar treedt pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van de benoeming.

Artikel achttien

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Op de netto-opbrengst van de vereffening zullen de vennoten hun inbrengen terugnemen. Het saldo zal verdeeld worden volgens hun gerechtigheden.

Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

HOOFDSTUK VII : BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT

Artikel negentien

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Artikel twintig - Overdracht van aandelen onder levenden

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist.

Artikel éénentwintig - Overlijden van de enige vennoot zonder overgang van aandelen

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt artikel 344 van het wetboek van vennootschappen toegepast.

Artikel tweeëntwintig - Overgang van aandelen wegens overlijden

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Indien de enige vennoot erfgenamen of legatarissen nalaat zijn de beperkingen van de overgang van aandelen in eigendom bepaald of toegestaan in artikel 249 van het wetboek van vennootschappen of in deze statuten niet van toepassing.

Tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen worden de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap.

Hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot oefent de eraan verbonden lidmaatschapsrechten (inclusief stemrechten) uit.

Artikel drieëntwintig - Zaakvoerder - Benoeming

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Artikel vierentwintig - Ontslag

Luik B - Vervolg

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze ten allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Artikel vijfentwintig - Controle

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd bestaat geen controle in de vennootschap.

Artikel zesentwintig - Algemene vergadering

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel zevenentwintig

Voor alles wat in onderhavige statuten niet uitdrukkelijk anders geregeld is, vindt het Wetboek van vennootschappen toepassing. De statutaire bepalingen die een letterlijke weergave zijn van de wettelijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen worden enkel vermeld ter inlichting en verwerven hierdoor niet het karakter van statutaire bepaling. Voor alle verbintenissen, die uit onderhavige statuten voortspruiten kiezen zaakvoerders en commissarissen domicilie in de huidige of toekomstige zetel van de vennootschap.

Overgangsbepalingen

Het eerste boekjaar eindigt op 31/12/2013.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

Benoeming zaakvoerder:

Wordt benoemd voor onbepaalde duur:

- SLAEDTS Tine, wonende te 1730 Asse, Keierberg 22;

die aanwezig is en haar mandaat aanvaardt.

Verbintenissen ten name van de vennootschap in oprichting

De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het

Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de

vennootschap in oprichting zijn aangegaan en dit vanaf 01/01/2013.

Deze overnemingen zullen maar effect sorteren van zodra de vennootschap

rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn

eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de

vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend: Pieter Van Hoestenberghe, geassocieerd notaris te Jabbeke.

Neergelegd samen met een uitgifte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.06.2015, NGL 09.07.2015 15304-0045-010
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.06.2016, NGL 20.07.2016 16350-0570-012

Coordonnées
TSL TP CONSULT

Adresse
KEIERBERG 22 1730 ASSE

Code postal : 1730
Localité : ASSE
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande