TUINAANLEG VAN VLASSELAER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TUINAANLEG VAN VLASSELAER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.791.286

Publication

07/06/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

alle;

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.29 MAI 2013

gaussa,

Griffie

_______________________ -N . ____ r ___ ___. _______.._,.,.________.._,,.______-.,,.,.._____ :v .._____.. __.-_..___..

Ondernemingsnr : 67S-3q.,

oC..

Benaming (voluit) : TUINAANLEG VAN VLASSELAER (verkort) :

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hoogstraat 175

1980 Zemst

Onderwerp akte :OPRICHTING

Uit akte verleden voor Meester Frederika LENS, geassocieerd notaris te Vilvoorde in datum van veertien mei tweeduizend dertien, geregistreerd te Vilvoorde de dato eenentwintig mei tweeduizend dertien, elf bladen, nul verzendingen boek 185 blad 33 vak 5. Ontvangen: vijfentwintig euro (25¬ ). Getekend De Eerstaanwezend inspecteur W. VAN ROSSEN, blijkt dat de hierna vermelde personen de besloten vennootschap met,: beperkte aansprakelijkheid "TUINAANLEG VAN VLASSELAER", met maatschappelijke;; zetel te 1980 Zemst, Hoogstraat 175 hebben opgericht waarvan de statuten werden vastgesteld als volgt:

OPRICHTERS:

1. De heer VAN VLASSELAER Kristof, geboren te Mechelen op 17 juni 1979, rijksregister nummer 79.06.17-285.33, wonend te 1980 Zemst, Hoogstraat 175.

2. De heer VAN VLASSELAER François Christiaan, geboren te Mechelen op 20 meiti 1951, rijksregister nummer 51.05.20-353.56 en zijn echtgenote, mevrouw VANG: ASBROECK Clementine 3osephina Ludovica, wonend te 1980 Zemst, Hoogstraat 220.

STATUTEN:

RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "TUINAANLEG VAN VLASSELAER".

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1980 Zemst, Hoogstraat nr 175. ik

;Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van; het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels,;; Yi administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naamor,

en voor eigen rekening:

-Het aanleggen en onderhouden van tuinen, speelpleinen en sportvelden;

-Het snoeien en vellen van bomen;

-Het plaatsen van omheiningen, zwembaden, tuindecoratieve installaties en

aanverwanten in tuinen, sportpleinen en openbare domeinen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ri

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

-Het aannemen van grondwerken en leggen van klinkers of andere materialen dienende

tot het leggen van opritten, voetpaden;

-Kleinhandel in bloemen en sierplanten;

-Aanleg en onderhoud van diverse terreinen, onder meer het aanleggen en het onderhouden van speelpleinen en sportvelden evenals van parken en tuinen, niet inbegrip van de aanplantingen; omvat tevens het plaatsen van afsluitingen en omheiningen;

-Detailhandel in bloemen en planten, zaden;

-Uitvoeren van studies en verlenen van advies i.v.m. landschapsarchitectuur;

-Ontwerpen van tuinen en parken;

-Het kweken en telen van meerjarige planten en struiken voor eigen gebruik in de plaatsing en voor de verkoop aan particulieren of aan andere aannemers;

-Kleinhandel in een uitgebreid gamma van tuinbouwproducten en tuinbenodigdheden voor particulier gebruik.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt VIJFENTACHTIGDUIZEND EURO. Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/1Q0ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede donderdag van de maand juni om zeventien (17) uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist. Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

STEMRECHT - VERTEGENWOORDIGING

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen Is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het

Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullenzij_gezamenik het bestuur voeren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de

vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij

bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van vennootschappen.

WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: de heer VAN VLASSELAER Kristof, voornoemde oprichter sub 1.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

BEKRACHTIGING VAN HANDELINGEN EN VERBINTENISSEN GESTELD IN NAAM EN VOOR REKENING VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen bekrachtigt.

In toepassing van voormeld artikel 60 van het Wetboek van Vennootschap bekrachtigt de Heer Van Vlasselaer, in zijn hoedanigheid van zaakvoerder de opstalovereenkomst welke verleden werd op heden voorafgaandelijk aan de oprichting tussen de comparanten sub 2 met betrekking tot het hierna beschreven goed:

GEMEENTE ZEMST voorheen ZEMST

Een GRONDPLAAT, gelegen naast en achter de loods, Hoogstraat + 175, op het perceel grond Sectie C nummer 228 Z met een oppervlakte voor wat de grondplaat betreft van

ongeveer achthonderd vij_ftig_vtgrkanie_meter.($50 m12),__r _____ _________ __________T ________________

op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

OO14SPRONG VAN EIGENDOM

Het hiervoor goed hoort de grondeigenaars VAN VLASSELAER Français en VAN ASBROECK Clemenine toe om het onder grote oppervlakte aangekocht te hebben van de heer VAN VLASSELAER Didier, te Zemst bij akte verleden voor Meester Philippe Ackerman te Zemst in datum van negen juli negentienhonderd zesennegentig, overgeschreven op het zesde hypotheekkantoor van Brussel.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op 1 april 2013 en zal warden afgesloten op 31

december 2014.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

VOLMACHT BTW! RECHTSPERSONENREGISTERFORMALITEITEN

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "UNIAC" te 1980 Zemst, Brusselsesteenweg 119a evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van het KBO en voor de aanvraag van een BTW-nummer.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Meester Jo ABBELOOS, geassocieerd notaris

Tezelfdertijd neergelegd : uitgifte van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

xOOr-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 11.06.2015, NGL 30.09.2015 15611-0347-015
01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 09.06.2016, NGL 29.08.2016 16496-0373-015

Coordonnées
TUINAANLEG VAN VLASSELAER

Adresse
HOOGSTRAAT 175 1980 ZEMST

Code postal : 1980
Localité : ZEMST
Commune : ZEMST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande