ULTRA INTERNATIONAL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ULTRA INTERNATIONAL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 415.795.943

Publication

17/07/2013
ÿþmod 11.1

I1!e 1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

4 5 4U L 2Ri3

Griffie

mon

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

"

Ondernemingsnr: 0415.795.943

Benaming (voluit) : ULTRA INTERNATIONAL

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Jan Van Gijsellaan 21

1780 Wemmel

Onderwerp akte :Verduidelijking boekjaar - benoeming bestuurder

Uit een proces-verbaal opgesteld door meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris te' Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van! Damme Notaris Sophie Delaere», geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)! op negentien juni tweeduizend dertien, waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor! registratie, enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er! een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de naamloze vennootschap! « ULTRA INTERNATIONAL », te 1780 Wemmel, Jan Van Gijsellaan 21, waarbij volgende; beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen :

1. De algemene vergadering wenst inzake de statutenwijziging verleden voor geassocieerd notaris Michel VAN DAMME, te Brugge (Sint-Andries) op drieëntwintig december tweeduizend en elf,; gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zestien januari tweeduizend en twaalf,! onder nummer 20120116-0012806, waarbij "ULTRA INTERNATIONAL", naamloze vennootschap,! haar statuten heeft aangepast, waaronder de vertaling van de statuten in het Nederlands.

Bij de vertaling van de statuten werd in artikel 35 van de statuten omtrent het boekjaar volgende! tekst opgenomen in de statuten.

"Artikel 35. BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaand uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze; documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van! België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een! bestuurder of door een persoon belast met het dagelijks bestuur, of hiertoe uitdrukkelijk; gemachtigd door de raad van bestuur.

De bestuurders stellen bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van! Wetboek van vennootschappen. De bestuurders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van! een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel; 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van vennootschappen."

De algemene vergadering wenst bij deze de overgangsbepalingen inzake de boekjaren te! verduidelijken ais volgt:

De vergadering had bij akte verleden voor geassocieerd notaris Michel VAN DAMME, te Bruggei (Sint-Andries) op drieëntwintig december tweeduizend en elf, besloot om het lopende boekjaar,! dat een aanvang heeft had genomen op één mei tweeduizend en elf (01/05/2011) te laten! eindigen op dertig april tweeduizend en twaalf (30/04/2012).

Het daaropvolgende boekjaar te laten lopen vanaf één mei tweeduizend en twaalf! (01/05/2012), om te laten eindigen op éénendertig december tweeduizend en twaalf! (31/12/2012).

En om de daaropvolgende boekjaren te laten lopen vanaf één januari tot éénendertig december! van elk jaar, bijgevolg voor het eerst van één januari tweeduizend en dertien; (01/01/2013) tot éénendertig december tweeduizend en dertien (31/12/2013). !!_2~-De-v-ergadering.besksaol__de- datum _yen- de. -jaarv_erga lering_te,_wijzigen.-en_ deze-voortaan.-tej

Op de laatste blz. van Luik .g vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 1 i.9

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



houden op de laatste vrijdag van de maand mei om 10.00 uur.

3. De vergadering besloot het artikel 20 van de statuten aan te passen aan voorgaand besluit, om voortaan te luiden als volgt:

"Artikel 20. JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING bjaarvergadering zal plaatsvinden op de laatste vrijdag van de maand mei om 10.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 33 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle aandeelhouders, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering. Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die

één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De

aandeelhoudersvergaderingen vinden plaats op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld."

4. De vergadering besloot tot 'de benoeming tot bestuurder met ingang vanaf heden, tot 30 september 2017;

De heer CLOSFT Michel Georges Camille Jean, geboren te Brussel op achttien april negentienhonderd vierenzestig, wonende te 1851 Grimbergen, Molenstraat 179.

Die aanvaardt, en bevestigt niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet, blijkens onderhandse volmacht de dato veertien juni tweeduizend en dertien.

Zijn mandaat zal kosteloos worden uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

5. De vergadering besloot de bestuurders, met macht tot indeplaatsstelling, te machtigen om alle voorgaande besluiten uit te voeren, onder meer voor de wijzigingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen en andere administraties.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan CLOSET Michel, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij de kruispuntbank voor ondernemingen en de bijhorende ondernemingsloketten en desgevallen bij de administratie van de BTW te verzekeren.

De ondergetekende Notaris wordt gemachtigd om:

a) de statuten te coördineren en samen met de nodige stukken betrekkende deze statutenwijziging neer te leggen op de bevoegde Rechtbank van Koophandel

b) copie van deze akte en de coördinatie van de statuten over te maken aan de boekhouder,

accountant, revisor en/of bank van de vennootschap.

Voor ontledend uittreksel.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Gecoördineerde statuten

Meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme  Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries).



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 03.06.2013 13142-0236-010
16/01/2012
ÿþmad 11.1

1JÍ~~t 33 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

11111J1t11!ttb,,111!1

l~»

~~ +

Griffie Q 5 JAN. L01ai

Ondememingsnr : 0415.795.943

Benaming (voluit) : ULTRA INTERNATIONAL

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Jan Van Gijsellaan 21

1780 Wemmel

Onderwerp akte :Aanpassing statuten aan het wetboek van vennootschappen - omzetting aandelen toonder op naam - aanneming nieuwe statuten

Uit een proces-verbaal opgesteld door meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme -- Notaris Christian Van! Damme », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op drieëntwintig! december tweeduizend en elf , waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel; met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er een buitengewone: algemene vergadering werd gehouden van de naamloze vennootschap « ULTRA; INTERNATIONAL », te 1780 Wemmel, Jan Van Gijsellaan 21, waarbij volgende beslissingen; werden genomen met eenparigheid van stemmen :

1. De algemene vergadering besloot om de beslissing door de algemene vergadering van; aandeelhouders van dertig september tweeduizend en elf, gepubliceerd in de bijlagen van het; Belgisch Staatsblad van twintig december tweeduizend en elf, onder nummer 20111220-; 0191022, zijnde de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar het Vlaamse Gewest, meer! bepaald om de zetel te verplaatsen naar 1780 Wemmel, Jan Van Gijsellaan 21, te bekrachtigen. Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot zetelverplaatsting die; voorafgaat, besloot de vergadering artikel 2 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"ARTIKEL 2: ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1780 Wemmel, Jan Van Gijsellaan 21.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van de raad; van bestuur, mits inachtneming van de taalwetgeving.

;; De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur, exploitatiezetels, administratieve; zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten."

2. De algemene vergadering besloot om de tekst van artikel 9 van de statuten met betrekking tot;

de aard van de aandelen te vervangen door volgende tekst:

"ARTIKEL 9. AARD VAN DE AANDELEN

1. De aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, naargelang de keuze van de aandeelhouder. De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

2. De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register; wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van vennootschappen en vermeldt per; aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de; overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of; hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden, in de zetel van de vennootschap.

De Raad van Bestuur is bevoegd om, mits eerbiediging van de wettelijke voorschriften, het! bestaande register te vervangen door een register in elektronische vorm.

Na iedere wijziging zal een nieuwe afdruk gemaakt worden. Deze afdrukken zullen op de zetel: van de vennootschap bewaard blijven.

3. Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op; naam van de eigenaar of de houder bij een erkende rekeninghouder of de vereffeningsinstelling.

Op de laatste blz. van Luik $ vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling.

4. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap de omzetting vragen van de volstorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek moet schriftelijk en aangetekend gebeuren.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder erkende rekeninghouder of bij de vereffeningsinstelling en deze aandelen schrappen in het register van aandelen.

5. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek moet schriftelijk en aangetekend gebeuren.

De Raad van Bestuur of zijn aangestelde ,zal, volgens opgave van de aandeelhouder, bij de vereffeningsinstelling of bij de door de aandeelhouder aangewezen erkende rekeninghouder, de boeking laten schrappen en deze aandelen inschrijven in het register van aandelen op naam. Aan de aandeelhouder wordt een certificaat van de inschrijving in het register van aandelen afgegeven.

6. Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen.

Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benomen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijk gerechtigden.

De mede-eigenaars, de pandschuldeisers en de pandschuldenaars zijn ertoe gehouden zich te laten vertegenwoordigen door een gemeenschappelijke volmachtdrager en de vennootschap hiervan te verwittigen.

Ingeval van vruchtgebruik en bij gebrek aan aanduiding van een gemeenschappelijke gemachtigde, moet de blote eigenaar van het aandeel ten opzichte van de vennootschap vertegenwoordigd worden door de vruchtgebruiker."

3. De aandeelhouders besloten met unanimiteit hun aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam. De aldus vervangen aandelen hebben dezelfde rechten en verplichtingen als de oorspronkelijke aandelen.

De vergadering machtigt de heer COCKHErr Yves, wonend te 1780 Wemmel, Van Gijsellaan 21, om terstond een aandeelhoudersregister op te maken waarin het aandeelhoudersbezit zoals hierboven uiteengezet wordt vermeld, waarvan kopie aan onderhavige akte zal worden gehecht. De algemene vergadering stelt vast dat de omzetting van aandelen aan toonder in aandelen op naam werd verwezenlijkt door de inschrijving in het register van de aandelen op naam op heden.

4. De algemene vergadering besloot om artikel 25 van de statuten met betrekking tot het ter beschikking stellen van stukken voor de algemene vergadering te schrappen en te hernummeren en te vervangen zoals verder vermeld.

5. De algemene vergadering besloot om de tekst van artikel 26 van de statuten met betrekking tot de oproeping tot de algemene vergadering te hernummeren en te vervangen door de tekst zoals verder vermeld.

6. Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de taalwetgeving, zal de eerstvolgende buitengewone algemene vergadering overgaan tot de aanneming van nieuwe statuten in het Nederlands.

7. De vergadering besloot de statutaire bepalingen inzake : bijeenkomst, samenstelling, bevoegdheid en werking van het bestuur; benoeming en bezoldiging van bestuurders en commissarissen; bijeenkomst, werking en toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering, uitoefening van het stemrecht te (her)formuleren en dit zoals bepaald in het zesde besluit hierna.

8. Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besloot de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt met volgende te publiceren kenmerken :

Naam De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap; zij draagt de benaming "ULTRA INTERNATIONAL".

Zetel De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1780 Wemmel, Jan Van Gijsellaan 21. Doel : De vennootschap heeft tot doel de import en de handel van al de buitenlandse producten, de export en tussenhandel van alle geproduceerde goederen die in België vervaardigd worden, dit

zowel in België als in het buitenland, alle gepatenteerde of niet gepatenteerde technieken met als voorwerp de behandeling of vervaardiging van grondstoffen en alle producten te hanteren om het verwerking of de productie ervan te vervolledigen.

Ze mag, zowel in binnen- als buitenland, aile daden van commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, in direct of indirect verband met haar doel.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

De vennootschap zal mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen met een' gelijkaardig doel, of die waarschijnlijk de ontwikkeling van haar bedrijf bevorderen, die haar met grondstoffen of met de afzet van haar producten faciliteren.

Duur : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend euro (C 62.000,00). Het wordt vertegenwoordigd door duizend tweehonderdvijftig (1.250) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/duizendtweehonderdvijftigste (1/1250ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Boekjaar : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar,

Reserves : Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijk reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De uitkering van de dividenden toegekend door de algemene vergadering geschiedt op de tijdstippen en op de plaatsen bepaald door haar of door de raad van bestuur.

Niet geïnde dividenden verjaren door verloop van vijf jaar.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen. Elke uitkering van dividenden die gebeurde in strijd met de wet dient door de aandeelhouder die haar heeft ontvangen te worden terugbetaald, indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitkering te zijner gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

Na de ontbinding blijft de vennootschap voortbestaan voor haar vereffening.

De vereffening gebeurt door de in functie zijnde bestuurders en op de door hen te bepalen wijze, tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de werkwijze, de bevoegdheden en vergoedingen vastlegt.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te alle tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vernield onder artikel 15 van deze statuten - krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt, De benoeming wordt op de agenda van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders en vaste vertegenwoordigers van bestuurders.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet. De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders.

Alle handelingen die dag aan dag moeten verricht worden om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren, worden tot de daden van dagelijks bestuur gerekend.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

Overeenkomstig artikel 524 bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van artikel 524 ter van het Wetboek van vennootschappen in acht worden genomen.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door twee bestuurders, waaronder de voorzitter van de raad van bestuur.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Commissa ris

Nihil

3aarvergaderi ng

De jaarvergadering zal plaatsvinden op de laatste vrijdag van de maand september om tien uur dertig minuten.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 33 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle aandeelhouders, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering. Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist,

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die

één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De

aandeelhoudersvergaderingen vinden plaats op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurder, commissaris, de houders van obligaties en warrants op naam en de houders van certificaten op naam die met medewerking van de -vennootschap--wer" " den.--uitgegeven,--worden.--per--aangetekende--.brief --vijftien.-.dagen_- voor--.de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De personen die krachtens het Wetboek van vennootschapen tot een algemene vergadering dienen opgeroepen te worden en die aan een vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd.

Dezelfde personen kunnen tevens, voor of na de bijeenkomst van een algemene vergadering, welke zij niet bijwoonden verzaken zich te beroepen op het ontbreken van een oproeping, of enige onregelmatigheid in de oproeping.

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de eventuele commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Er wordt onverwijld een afschrift van deze stukken toegezonden aan degenen, die uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering, hebben voldaan aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten. De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering.

Iedere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

De personen aan wie krachtens het Wetboek van vennootschappen ter gelegenheid van enige algemene vergadering stukken dienen ter beschikking gesteld te worden, kunnen voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering, verzaken aan deze terbeschikkingstelling.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 33 van deze statuten, dan zal de raad van bestuur, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voorvermeld artikel, aan de houders van aandelen op naam en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Iedere obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, op de zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien zulks in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld. Indien de raad van bestuur dit in de oproeping vereist, moeten de houders van gedematerialiseerde aandelen binnen dezelfde termijn een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest van onbeschikbaarheid neerleggen op de in de oproeping aangeduide plaats.

De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven mogen de algemene vergadering bijwonen doch enkel met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de raad van bestuur eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)men en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen.

Ieder aandeel heeft recht op één stem.

-De--stemmingen --gebeuren---door---handopsteken --of--bij_--naamafroepingr--tenzij- --de --algemene

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

vergadering er niet eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over besluit. Iedere aandeelhouder kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier opgesteld door de raad van bestuur, dat de volgende vermeldingen inhoudt: (i) identificatie van de aandeelhouder, (ii) aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig het agenda door de algemene vergadering moet genomen worden de melding "ja", "neen" of "onthouding". De aandeelhouder die per brief stemt is verplicht om desgevallend de formaliteiten om te worden toegelaten tot de algemene vergadering overeenkomstig artikel 23 van onderhavige statuten, na te leven.

9. De vergadering besloot de bestuurders, met macht tot indeplaatsstelling, te machtigen om alle voorgaande besluiten uit te voeren, onder meer voor de wijzigingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen en andere administraties.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Closet Michel te 1851 Grimbergen, Molenstraat 179, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij de kruispuntbank voor ondernemingen en de bijhorende ondernemingsloketten en desgevallen bij de administratie van de BTW te verzekeren.

De ondergetekende Notaris wordt gemachtigd om:

a) de statuten te coördineren en samen met de nodige stukken betrekkende deze statutenwijziging neer te leggen op de bevoegde Rechtbank van Koophandel

b) copie van deze akte en de coördinatie van de statuten over te maken aan de boekhouder,

accountant, revisor en/of bank van de vennootschap.

Raad van Bestuur

De aldus benoemde bestuurders zijn in raad verenigd en benoemen met eenparigheid

van stemmen:

1/ tot voorzitter van de raad van bestuur:

De heer COCKHEYT Yves Noël Louis, geboren te Eeklo op zeven maart

negentienhonderd zeventig, wonende te 1780 Wemmel, Jan Van Gijsellaan 21.

2/ tot gedelegeerd bestuurder:

De heer COCKHEYT Yves Noël Louis, geboren te Eeklo op zeven maart

negentienhonderd zeventig, wonende te 1780 Wemmel, Jan Van Gijsellaan 21.

De gedelegeerd bestuurder zal in deze hoedanigheid de vennootschap in en buiten

rechte vertegenwoordigen zoals bepaald in artikel 17 van de statuten.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd

Afschrift van de akte

Gecoördineerde statuten

Meester Christian Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

20/12/2011 : NI058449
20/12/2011 : NI058449
06/12/2010 : NI058449
23/10/2009 : NI058449
19/12/2008 : NI058449
04/11/2008 : NI058449
16/10/2007 : NI058449
01/12/2006 : NI058449
28/10/2005 : NI058449
03/11/2004 : NI058449
10/12/2003 : NI058449
22/10/2003 : NI058449
07/11/2002 : NI058449
06/11/2002 : NI058449
07/11/2001 : NI058449
07/11/2001 : NI058449
04/11/1999 : NI058449
05/11/1997 : NI58449
29/10/1994 : NI58449
22/05/1991 : NI58449
01/01/1988 : NI58449
01/01/1986 : BL395176
03/07/1985 : BL395176
07/03/1985 : BL395176

Coordonnées
ULTRA INTERNATIONAL

Adresse
JAN VAN GIJSELLAAN 21 1780 WEMMEL

Code postal : 1780
Localité : WEMMEL
Commune : WEMMEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande